kaydirigubbakcemile2nihalcim,gamzegül,nilayım,nericiim,mehtapcım,melikecim,peluse,pretbaby hepinize çok çok çok teşekkür ederim tebrikleriniz,dualarınız için canlarım.hepinizi çoookkk seviyorum,iyiki burdayız,tanıştık,dertleştik,iyiki varsınız canım arkadaşlarım..:1hug:dualarım hepinizle..hamile arkadaşlarım sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi,bebek için yanıp tutuşan arkadaşlarım umutsuzluğa yer yok bu topikte unutmayın,er ya da geç müjdeli haberlerinizi paylaşıcaz burda inşallah..:Saruboceq:
veeeeee esracııımmmm kızzz valla bu ay maşallah bereketli oldu.çok tebrik ediyorum canım arkadaşım,sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi inşallah.diğer topiiklerde birlikteyiz artık ne güzeelll...inşallah fundişim,yelizim de gelicek arkamızdan.ve diğer günü yaklaşan arkadaşlarım,çok yakında alıcaz güzel haberlerinizi inşallah,çok inanıyorum..
BTRKLC canım,inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.aşılaman inşallah tutar ve hep birlikteeee:teytey::teytey::teytey:
nericiim,benim yumurtlamadan 5-6 gün sonra acayip gazım oldu ve hep devam etti.bide çok sık tuvalete çıkar oldum.inşallah hayırlı haberini alırız bir hafta sonra tatlım..
mehtapcım sen nasılsın tatlım,çalışmalar başladımı hayırlısıyla yakında sendende alıcaz güzel habeeri canım,sabretmeliyiz sadece.herşeyin bi zamanı var...
nilayıım oğluşun,sen nasılsın tatlımm?
melikeee günün geçmedimi tatlım senin,hadi bakalım sırayla veriyoruz bak mutlu haberlerimizi,az kaldı sanada...
fundam sen nasılsın bugün dua ediyorum senin için bitanem,yrn sabah o ikinci çiziki sende göreceksin inşallah...ama göremezsende umutsuzluk yok tamam mı canım benim,hep birlikte beklicez hayırlı zamanı...
yelizim canım benim,aşılama olmadan bebeğine kavuşursun inşallah,gününe az kaldı umutsuz olmayalım...
osmakcım sen nasılsın canım?eski düzenine kavuşmuşsundur inşallah,sıkıntılar gerilerde kaldı,artık önümüze bakıcaz arkadaşım...
ben burdayım canlarım,sizi bırakmaya niyetim yoookkkkkkaydirigubbakcemile2