• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

aaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl yaniiiiiiiiiii??? anlatsanaaa nasıl oldu ? kan testi mi yaptıdın? tebrikler bu aradaaaaaa

SAOL canım ...darıdı başına herkesin inşallah dünden beri 4 tane test aldım ve yaptım ve pozitif sonuç bugün de kan testi yaptırdımmm..az sonra sonuç alacağım ama mide bulantım falan var zaten...muhtemelen üstüne görmüşüm hemşire öyle dedi çünkü günüm gelmeden göremezmişim teste ..bu arada günüme 1 hafta var

SAOL canım ...darıdı başına herkesin inşallah dünden beri 4 tane test aldım ve yaptım ve pozitif sonuç bugün de kan testi yaptırdımmm..az sonra sonuç alacağım ama mide bulantım falan var zaten...muhtemelen üstüne görmüşüm hemşire öyle dedi çünkü günüm gelmeden göremezmişim teste ..bu arada günüme 1 hafta var

ay hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. İlk gebeliğin değil herhalde? ay çok heyecanlandımmmmm:nazar:

selamlar herkese..
nasılsınız kızlarr..
ben son bir haftadır hamileliğimin en başına döndüm sanki.
uykudan gözümü açamıyorum, halsizlik var, sürekli başım dönüyor ve tansiyonum çok düşük.
market evime iki adım, gidemiyorum bile, iki adım atsam hemen bayılacak gibi oluyorum..
herşeye ağlamaya başladım, hormonlarım mahvediyo beni anlayacağınız:)))

slm aylıncım ben ıyıyım canım adet gunum malum ama gelen gıden yok henuz
nerden cıktı bu tansıyon tatlım ya bılırım ben tansıyon dusmesını cok kotu oluyor ınsan helede sen hamıssın daha cok etkılıyordur cok gecmıs olsun en kısa zamanda ıyılesmen dılegıyle opuyorum

slm arkadaşlarım,hepinizi öpüyorum,herkes iidir umarım.geçmişi pek okuyamadım.bunu bile zor yaxıyorum,başım çok dönüyo.
bugün doktora gittim,miniğimin 9 aylık yuvasını,kesesini gördük.. çok şükür..ama 2 gündür lekelenmem var,aslında haftasonu gidecektim doktora ama bugün apar topar gittik.
doktorum endişelerimn normal olduğunu ama çok stres yapmamam gerektiğini,gebeliklerin %70inin ilk 3 ayında bu tarz lekelenmeler olduğunu,bunun 5/1i düşükle sonuçlanacağını söyledi.hep bu 5te 1lik kişi arasında olmayacaksın,inşallah bebeğin sağlıklı olacak bu sefer dedi.canım doktorum bana hemen psikolojik destek verdi o yarım saatte.
ilk gebeliğimdede kanamam olduğu için çok korkuyorum,tedirginim.progestan verdi ve oda acayip baş dönmesi yaptı daha ilk hapta.ama olsun bebeğim sağlıkla büyüsünde 9 ay razıyım bu baş dönmelerine.
rabbim herşeyin hayırlısını versin bitaneciklerim..kendinize dikkat edin..

ozlemcım gozunaydın canım melegının yuvasını gormussun darısı
kendını ve pıtpıt kalp atısını gormene
bas donmen normal canım ama olacak artık o kadar dımı
lekelenmen devam etmez ınsallah sagsaglım alırsın kucagına
dıkkat et tatlım kendıne opuyorum

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tebrık ederım allah tamamına erdırır ınsallah

fundacım canım benım sımdı okudum cok uzuldum gecmıs olsun
bundada vardır bır hayır oyle dusun olurmu guzelım allah sabır versın
opuyorum canım dıkkat et kendıne

canım tebrik ederim rabbim nazarlaradn korusun senia.s.:nazar:

Yarabbim inşallahhh bu sefer güzel haberlerle bizi sevindirirsin. Dikkat kendine

çok teşekkür ederim canlarımmmm...ama korkuyorum ne yalan söyleyeyim daha annemlere bile söylemedim.....

fundacımmm canım benimmmmmm..çok üzüldümmm...rabbim yardımcın olsunnn..peki dr. ne dedi

bende seni seviyorum nilaycım.nasip olmadı kuzum yine

osmakcım canım kese görünmedi buğün.kan testi istedi dr.değerler yükselmemiş.bir kaç gün içinde kanamayla düşücek.olmadı bu seferde.

canım aylinim inşallah canım .çok zor ama allah sabrını veriyo.beni sınıyo rabbim.
nericim inşallah hamilesindir.hakkında hayırlısı olsun canım benim.

pretty women yakından tanışmıyo da olsak acını paylaşıyorum üzüldüm fakat bu imtihanın farkında bilinçli duruşun beni çok etkiledi.Şunu da aklımızdan çıkarmamalıyız ki bu sabrınla elde edeceğin ecir ve ücret,yaşadıklarınla ölçülemeyecek kadar çoktur.İnsan üzülür bu elinde değildir ama sabrı,onu imtihanı geçme güzelliklerine kavuşturur.Senin de o güzelliklere kavuşacağına inanıyorum ve muradına kavuşacağına...Allah hepimize hayırlı sabır versin.Dua ile...

arkadaşlar benimde 6 yaşında bir kızım var. 2. bebeğimizi geçen yıl mayıs ayından beri istiyoruz. 1 kasımda 3 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim ama 6 kasımda bebeğimi daha 4 haftalıkken düşürdüm benneyaptımki
daha varlığına yeni alışmışken yokluğu zor geldi. hele ki bu kadar ay istemişken...
inanın kızlar ne kadar küçük olursa olsun insana çok zor geliyor.. düşükten sonra 1 ay hamile kalmamalısın demişti doktorum. biz yılbaşından beri yine istiyoruz ama ben hala hamile kalamadım senağlama
adetlerimde düzensiz olduğu için sürekli test yapmak durumunda kalıyorum.. şu an mesela 15 gün geçti dün test yaptım yine negatif...
rabbim beni ve tüm isteyenleri tez zamanda bebeğimize kavuşturur inşallah:Saruboceq:

Son düzenleme:
arkadaşlar benimde 6 yaşında bir kızım var. 2. bebeğimizi geçen yıl mayıs ayından beri istiyoruz. 1 kasımda 3 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim ama 6 kasımda bebeğimi daha 4 haftalıkken düşürdüm benneyaptımki
daha varlığına yeni alışmışken yokluğu zor geldi. hele ki bu kadar ay istemişken...
inanın kızlar ne kadar küçük olursa olsun insana çok zor geliyor.. düşükten sonra 1 ay hamile kalmamalısın demişti doktorum. biz yılbaşından beri yine istiyoruz ama ben hala hamile kalamadım senağlama
adetlerimde düzensiz olduğu için sürekli test yapmak durumunda kalıyorum.. şu an mesela 15 gün geçti dün test yaptım yine negatif...
rabbim beni ve tüm isteyenleri tez zamanda bebeğimize kavuşturur inşallah:Saruboceq:

Canım öncelikle Allah bağışlasın kızını sana. Ltf öyle ben ne yaptım ki deme. Isyan etmememiz gerekiyor. Ben de Haziran ayında dış gebeilik geçirdim 6 haftalıkken gitti 3 ay sonra ikincisine hamile kaldım. Onu da Ocak ayında 4 aylıkken kalbi durduğu için aldılar benden. Ama hiç isyan etmedim. Inanıyorum ki hepimiz elbet bir gün kavuşacağız meleklerimize

iyi dileklerin için çok sağol delf ..senin için de çok üzüldüm canım... haklısın benim en azndan gül yüzlü yavrum var dayanağım .. ama insan bir yerden sonra tekrar annelik duygusunu tatmak istiyor. ben kızımı 20 yaşındayken doğurmuştum. o cahillikle sanırım pek kıymetini bilemedim o anların... şimdi herşeyi en baştan yaşamak istiyorum.. bana kalsa bu kadar ara da vermek istemezdim ama kızım kardeş istemiyordu. şimdi ise herşeyde onun hayaliyle yaşıyoruz...
inşallah en kısa zamanda hepimiz meleklerimize kavuşuruz ...:Saruboceq:
ve burdan da duyururuz hamilelik ve doğum haberlerimizi...

canım ne yaptın aldın mı sonucunu?

tebrik ediyorum A llah kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
gününe 1 hafta kala çıkabilir testte erken yumurtlama olmuştur üzerine adet görmemişsindir bence..

fundacım noldu yaa nerde öğrendi herkes benim haberim yook okudum herşeyi ama inanki çok şaşırdım yaa...Allah çoook sabır versin tatlım tamam üzülme ağlama desemde faydasız ama napalım Allahtan gelene razı olmalıyız bitanem çok güçlüsün maşallah gerçekten bu bir sınav inşallah çok büyük mükafatlarla karşılaşacaz seni öpüyorum canım a.s.

Back
X