- Konu Sahibi minik_kelebek
- #8.061
selam iyim canım saol.hoş geldin topiğimize
kısaca bahsedeyim kendimden.ilk hamileliğim 11+5 günlükken bebeğimin kalp atışlarının durmasıyla kürtajla sonlandı.
geçen hafta 2. bebeğime hamile olduğumu öğrendim.ama bu hafta kötü haberlerle yıkıldım
kese görünmedi.hemen bi kan tahlili ve değerler yükselmemiş.bu hafat boyunca gün aşırı kan tahlilleri yaptırıp durduk en son bu sabah yaptırdık.değerler yükseliyo ama neye yarar ki.buğün 1119 olmuşdoktorumuz durum dış gebeliğe doğru gidiyo dedi.pazartesi vajinal ultrasonda görünür kese dedikürtaja gerek olmadığını bir ilaç verip surumu sonlandıracağını söyledi.
benim durum bu canım.aman adetim gelmesin diye beklerken şimdide hemen gelsinde şu stresten kurtulayım diye bakıyorum
çok geçmiş olsun canım onun için bende inşallah adet olmam demiyorum rabbim hayırlısını nasip et diyorum bide bakıyon adet olmam adet olmam diye diye adet olmuyomuşsun sonra keendin isteyerek inşallah olurum diyosun biz kullar çok nankörüz :bbo: senin tedavisiz galiba hamileliklerin demi benimde tedaviyle 2 ay önce 2 düşğümü yaptım bu ay düzensiz olduğum için başlayamadık tedaviye inşallah düzenli olunca başlıcaz tekrar sorunum multikistik over çok fazla bi sorun değilmiş çok şükürki azda olsa tadıyorum hamişliği ilki 2 yılıkken 7 haftalık kendiliğinden 2. şubatta 5 haftalık yine kendiliğinden düştü benim bebişler çok akıllılar annelerine fazla eziyet çektirmeden gidiyolar benim hikayemde kısaca böyle işte a.s