canımm çok sağol bitanem.eşimi kriz nedeniyle işten çıkarttılar canım.(muhasebeci)eşimde ne yapsın evi geçindirebilmek için,hem iş arıyo hemde eniştesi inşaat kalfası,yanında çalışıyo.3. kattan ayağına kalas düşmüş,eve bi geldi ayak resmen kütük gibi şişmiş.neyse dr gittik çok şükür kırık,çıkık yok ama 10 gündür evde yattı.
melikecim ben zaten pek umutlu değilim.olursa olur,olmazsa bidahaki aya inşş.tabii RABBİM hayırlısını,sağlıklı,eli ayağı düzgün versin hepimize canımcım..
canım ya geçmişi okumadığım için bilmiyordum çok geçmiş olsun.
çok sağol tatlişkom.fundacım nasıl oldun bitanem,moralin biraz düzelmiştir inşş.canım RABBİM bizleri sınıyo tatlım,bizde sabırla,isyan etmeden,bol bol dua ile beklemeliyiz.bitanem RABBİM hayırlısıyla tez zamanda, tekrar hamiş haberini vermeyi,aynı acıları yaşatmadan,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım.. canım zaten günüm geldi,yarın olmazsam 18ini bekliycem.belim ve kasıklarım ağrımaya başladı kırmızılerı görecem galiba..RABBİM'den hayırlısını diliyorum hepimiz için..öpüyorum canım kendine dikkat et bitanem önce senin sağlığın önemli..
aylincim nasılsın tatlım..yiğenim nasıl?canım günüm geçerse yaptıracam kantesti,beklemedeyim canımcım..
canım tekrar geçmiş olsun.RABBİM vakti saatini bekliyo,hayırlısıyla sende anne olacaksın bitanem sabır..canım benimde ikinci düşüğüm.2 düşüğümün arası tam 1 yıl.ikiside tedavisiz,yani ilki tedaviyi bıraktıktan 2 ay sonra oldu.on haftalıktı kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.2.si ilaçsız akıntı tedavisi görürken kalmışım.o da aynı on haftalıktı,evde düşük yaptım.işte böyle canım,vardır bundada bi hayır deyip,tekrar çalışmalara devamm
esracım iyiyim bitanem.günümü bekliyorum işte.senden naber canım..iştahın yokmuş,düzelir bitanem yeterki yiğenim sağlıklı gelsin..aahh senin iştahsızlığın benim olsaaa:teytey

ynardım kıss.diyetisyene gittim bakalım 14 gün sonra kontrole çağırdı,inşş bir gramcıkda olsa verebilirim:roflol: