• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar adetim 2 gün geçti ve acabalar beynimi kemirmeye başladı yine. sizce olabilir mi yine yeniden bu kadar çabuk olurmu sizce kızlar.bide bişi sorucam ben düşükten sonra hormon testi yaptırdım ve hormonlarım normal çıktım yani inşallah gecike olmaz demişti drum .her şey normal demişti...

Allah gönlüne göre versin, hayırlısını göstersin canım..
inşallah müjdeli haberi verirsinn..
düşükten sonra ilk adetin mi olacaktı bu?

aylincim nasılsın tatlım..yiğenim nasıl?canım günüm geçerse yaptıracam kantesti,beklemedeyim canımcım..QUOTE]

mehtapcııım bizde seninle bekliyoruuz gününün geçmesini canımm.. Allahım hayırlısını göstersiinn..

yelizciiiiiim sal çayıra tabiiiii, bak bahar geldii ne güzeel bu havalar insanı hamile yapar ben sölim canikooooooooomm Şeniz

canım ilk adetinin öyle olması normal mayısı bekle bakalım yine mi öyle olucak.. eğer yine bir terslik hissedersen dr'una sorarsın canım..
geçmiş olsuun. :1hug:

kadrişimmm nerelerdesin seen. merak ediyorum seni, arada yaz buraya olur mu canım..

acileen çalışmalara başlansıın tatlım Şeniz
ben korunma sürem bittiğinde kan testi yaptırmıştım kansızlık var mı yok mu diye, kontrol ettirmekte fayda vr demişti dr'um.

aay özlemcime kıyamam belirtileri başlamışş.
ilk başlarda böyle leyla gibi oluyosun özlemciim napalım bebişlerimiz için dayancaz canım.. böyle erken başlaması daha iyi olmuş aslında benim 10. haftada başlamıştı bulantılarım 18. haftaya kadar sürmüştü. senin daha erken biter inşallah canım..

yelizcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsuuuuunn canımm..
eşinle, bebeklerinle sağlıklı bir ömür diliyoruuummm.. a.s.

sağol aylincim,evet leyla oldum sizin bitti benim yeni başlıyoo...-tatlicadiarzu-
inşallah herşey yolunda gider bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızda bunlarda güzel anılarda kalır..öpüyorum tatlım seni..

kızlar adetim 2 gün geçti ve acabalar beynimi kemirmeye başladı yine. sizce olabilir mi yine yeniden bu kadar çabuk olurmu sizce kızlar.bide bişi sorucam ben düşükten sonra hormon testi yaptırdım ve hormonlarım normal çıktım yani inşallah gecike olmaz demişti drum .her şey normal demişti...

güzel haberlerini bekliyoruz canım,hakkında hayırlısı olsun..
allah gönlüne göre versin..

evet canım ilk adetim olucak.aslında hala tereddütdeyim 1-2 ay gewçseydi diye. ( amabi tarafımda inşallah hamileyimdir diyor.)

eveet hep öyle oluyo zateen, banada dr 3 ay korunma süresi vermişti ama hep inşallah kaza olmuşturda hamile kalırım diye düşünüyorduumm kaydirigubbakcemile3

bakalım senin bebişin sürpriz yapacak mı??

iyiyim esracım bende artık bebek için uğraşmıyorum artık problemin eşimden olduğu kanısındayım bende hiiç bişi yok çok iyi biliyorum dün yine afedersiniz ama rahim ağzına sancı girdi yine yumurtladım sanırım ama her ay böyle zaten eşimin tembelliği olmasa bıktım artık yaaa bu gün dedim ona bende birşey yok kendine iyice baktır tedavi neyse yaptır artık beni daha fazla ağlatma dedim hiç sesini çıkarmıyor biraz sert konuştum ama başka türlüde ayaklanmıyorki üşenip duruyor herşeye boşuna dememişler tembelin çocuğu olmaz diye kaydirigubbakcemile3
bu zamana kadar çok ağladım çok sitem ettim ama hata bizdeymiş yangelip yatmakla kısmetin ayağına gelmiyorki...neyse tatlım çok konuştum ben yine :utangac:
sen nasılsın iştahın yokmuş olsun canım razı değilmiyiz ki bu kadarcık şeylere zor gelmez sana dimi annesi inşallah güzel bir hamilelik kolay bir doğum sağlıklı ve hayırlı evlatlar yetiştirirsiniz :Saruboceq: kendine dikkat et

canım ya eşinede çok sert çıkmışsın onunda elinde olan bişey yokki tatlım.eşine malum şeyden önce sert bir kahve yapmayı unutma.canım inşalla rabbim yüzünüze bakarda bebiş verir. üzme kendini canım. iştahsızlığı pek düşünmüyorum ama bebeğim gelişemeyecek diye üzülüyorum.

canımm çok sağol bitanem.eşimi kriz nedeniyle işten çıkarttılar canım.(muhasebeci)eşimde ne yapsın evi geçindirebilmek için,hem iş arıyo hemde eniştesi inşaat kalfası,yanında çalışıyo.3. kattan ayağına kalas düşmüş,eve bi geldi ayak resmen kütük gibi şişmiş.neyse dr gittik çok şükür kırık,çıkık yok ama 10 gündür evde yattı.
melikecim ben zaten pek umutlu değilim.olursa olur,olmazsa bidahaki aya inşş.tabii RABBİM hayırlısını,sağlıklı,eli ayağı düzgün versin hepimize canımcım..

canım ya geçmişi okumadığım için bilmiyordum çok geçmiş olsun.

çok sağol tatlişkom.fundacım nasıl oldun bitanem,moralin biraz düzelmiştir inşş.canım RABBİM bizleri sınıyo tatlım,bizde sabırla,isyan etmeden,bol bol dua ile beklemeliyiz.bitanem RABBİM hayırlısıyla tez zamanda, tekrar hamiş haberini vermeyi,aynı acıları yaşatmadan,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım.. canım zaten günüm geldi,yarın olmazsam 18ini bekliycem.belim ve kasıklarım ağrımaya başladı kırmızılerı görecem galiba..RABBİM'den hayırlısını diliyorum hepimiz için..öpüyorum canım kendine dikkat et bitanem önce senin sağlığın önemli..

aylincim nasılsın tatlım..yiğenim nasıl?canım günüm geçerse yaptıracam kantesti,beklemedeyim canımcım..

canım tekrar geçmiş olsun.RABBİM vakti saatini bekliyo,hayırlısıyla sende anne olacaksın bitanem sabır..canım benimde ikinci düşüğüm.2 düşüğümün arası tam 1 yıl.ikiside tedavisiz,yani ilki tedaviyi bıraktıktan 2 ay sonra oldu.on haftalıktı kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.2.si ilaçsız akıntı tedavisi görürken kalmışım.o da aynı on haftalıktı,evde düşük yaptım.işte böyle canım,vardır bundada bi hayır deyip,tekrar çalışmalara devamm:utangac:

esracım iyiyim bitanem.günümü bekliyorum işte.senden naber canım..iştahın yokmuş,düzelir bitanem yeterki yiğenim sağlıklı gelsin..aahh senin iştahsızlığın benim olsaaa:teytey:oynardım kıss.diyetisyene gittim bakalım 14 gün sonra kontrole çağırdı,inşş bir gramcıkda olsa verebilirim:roflol:

evet ablacığım iştah yok herşeyden tiksinmeye başladım.inşallh verirsin kilolarını

Esracım cimcime beni unutmadığını biliyorum, ben sizin aralık annelerine katılamıycam anlaşılan, nasip 2010 ocakta mıdır acaba?:)

olsun ablacığım geç olsun güç olmasın 2010da olsunda gelsin

slm arkadaslar bende 20 martta dusuk yaptım kanamam 9 gun surdu nısanın 11 ınde regl oldum ama damla damla ne yapmam gerekıyo bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım:))

canım çok geçmiş olsun

slm kızlar,bikaç gündür uğrayamadım siteye,aklım hep sizdeydi..
benim bulantılarım başladı ve acayip uykuluyum gün boyunca,halsizim,koltuktan kalkamıyorum bazen,bende bahane oluyo diye bol bol yatıyorum.çünkü doktorum istirahat vermişti.
fundacım aklım sende,neler oldu canım.kan tahlili sonucunu yaz bitanem,inşallah he güzel haberlerini alayım diye dua ediyorum...
mehtapcım eşine çok geçmiş olsun canım,allahım sağlık sıhhat versin inşallah.bu zor günlerinizde müjdeyi alırsın inşallah kan tahlilinden:)
aylincim foto çok güzel yaa,maşallah sana ve emirimize canım...
melikecim,pınarcım,nerimancım sizlerdende en kısa zamanda alıcaz güzel haberleri inşallah..
esracık,sen nasılsın tatlım..benim hamilelik belirtilerim artık tamamiyle başladı.hiç iştahım yok..hevesle yemek yapıyorum tabağa koyunca yiyemiyorum bi türlü..
hepinizi öpüyorum tatlişkolarım...

aynen canım bende tabağa koyuyorum yemeği bir tiksinme hemen kalkıyorum kahvaltı falan hakgetire hiç birşey istemiyor canım. sende de başlamış canım nasıl büyücek bebişlerimiz

bende 1 defa kullanmıstım ondan ılac bıttıkten sonra 11.gunde geldı benım adetım
stres yapma derım olacagı varsada olmuyor

slm ozlemcım demek belırtıler basladı ha eeee olacak artık o kadar bekledın dımı
hem bulantı olması saglıklı bır gebelıgın ısaretıymıs dr.oyle soylemıstı bana ılk gebelıgmde hıc bulantım yoktu da oyle demıstı kendılerı
bolbol yat dınlen canım ama yemenıde ıhmal etme cıkaracagını bılsende yemeye calıs

fundacım nasılsın tatlım bır haber ver bıze dualarımız senınle

kızlar bızım dun evlılık yıldonumumuzdu 4.yıla gırdık ınsallah bu yılda bebegımı kucagıma alırım opuyorum cookkkkk

nice yıllara canım mutluluğunuz daim olsun bebişinizde gelsin

özlemcim esracımm, sabah yataktan çıkmadan bir iki tane beyaz leblebi yerseniz biraz bulantınızı kesermişş.
banada söylemişlerdi ama ben yapmadım, siz yapın bakalım iyi gelecek mi??

özlemcim esracımm, sabah yataktan çıkmadan bir iki tane beyaz leblebi yerseniz biraz bulantınızı kesermişş.
banada söylemişlerdi ama ben yapmadım, siz yapın bakalım iyi gelecek mi??

sağol canım evet haklısın,bende duymuştum onu..
alışveriş listesine ekliyorum beyaz leblebiyikaydirigubbakcemile5

canım ya eşinede çok sert çıkmışsın onunda elinde olan bişey yokki tatlım.eşine malum şeyden önce sert bir kahve yapmayı unutma.canım inşalla rabbim yüzünüze bakarda bebiş verir. üzme kendini canım. iştahsızlığı pek düşünmüyorum ama bebeğim gelişemeyecek diye üzülüyorum.

evet ablacığım iştah yok herşeyden tiksinmeye başladım.inşallh verirsin kilolarını

olsun ablacığım geç olsun güç olmasın 2010da olsunda gelsin

canım çok geçmiş olsun

aynen canım bende tabağa koyuyorum yemeği bir tiksinme hemen kalkıyorum kahvaltı falan hakgetire hiç birşey istemiyor canım. sende de başlamış canım nasıl büyücek bebişlerimiz

nice yıllara canım mutluluğunuz daim olsun bebişinizde gelsin

esracım bunlar normal tatlım,bebeğim gelişmeyecek die düşünme.rabbimin izniyle bebişlerimiz sağlıklı olacak..hiç bişe yiyemiyosan süt iç ve ceviz ye canım..o bile yeter..

aylın ozlem esra kızlar cok tesekkur ederım temennılerınız ıcın
allah hıcbırımızın mutlulugunu bozmasın nıce yıllar gecırmemızı nasıp etsın yavrularımızla ınsallah

kızlar bu arada dıreksıyon dersıne basladım bebek olmadan halledeyım dedım hem bırazda degısıklık olur oyalanırım dıye dusundum
malum yazın esım cok yogun calısıyor bende benı oraya buraya gotur deyıp bunaltmak ıstemıyorum kendı basımın caresıne bakarım artık

Son düzenleme:
bende 1 defa kullanmıstım ondan ılac bıttıkten sonra 11.gunde geldı benım adetım
stres yapma derım olacagı varsada olmuyor

slm ozlemcım demek belırtıler basladı ha eeee olacak artık o kadar bekledın dımı
hem bulantı olması saglıklı bır gebelıgın ısaretıymıs dr.oyle soylemıstı bana ılk gebelıgmde hıc bulantım yoktu da oyle demıstı kendılerı
bolbol yat dınlen canım ama yemenıde ıhmal etme cıkaracagını bılsende yemeye calıs

fundacım nasılsın tatlım bır haber ver bıze dualarımız senınle

kızlar bızım dun evlılık yıldonumumuzdu 4.yıla gırdık ınsallah bu yılda bebegımı kucagıma alırım opuyorum cookkkkk

bir ömür boyu mutluluklar canım

esracım bunlar normal tatlım,bebeğim gelişmeyecek die düşünme.rabbimin izniyle bebişlerimiz sağlıklı olacak..hiç bişe yiyemiyosan süt iç ve ceviz ye canım..o bile yeter..

canım onları bile istemiyor canım bakalım ne yapacağız 2 kilo vermişim bilee

aylın ozlem esra kızlar cok tesekkur ederım temennılerınız ıcın
allah hıcbırımızın mutlulugunu bozmasın nıce yıllar gecırmemızı nasıp etsın yavrularımızla ınsallah

kızlar bu arada dıreksıyon dersıne basladım bebek olmadan halledeyım dedım hem bırazda degısıklık olur oyalanırım dıye dusundum
malum yazın esım cok yogun calısıyor bende benı oraya buraya gotur deyıp bunaltmak ıstemıyorum kendı basımın caresıne bakarım artık

amin canım darısı başına.bebişini gezdirmek için şimdiden hazırlık yapıyorsun

rica ederim canım hatta denedim bile hamileyken bayağı hafifletmişti

canım şimdilik bulantım başlamadı ama aklımda bulunsun sağol canım

yazgülüm bu kadar çabuk olabiliyormuş. Ben bizzat yaşadım hem de dört sene iğne ilaç tedavi hamile kalamamıştım.Ama korkusu da büyük oluyor düşük riski artıyormuş çünkü.
Bence bir kan testi yaptır. Eğer pozitif çıkarsa testi tekrar et. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Arkadaşlar ben de dün doktora gittim öyle büyük bir stres yaşadım ki ömrümün 10 yılı gitti resmen. Ultrasona bakamadım hiç doktor ne zaman tamam her şey yolunda dedi ancak o zaman bakabildim. Minişimin kalp atışlarınıda gördüm çok şükür ekranda.Allah kucağımada alabileceğim günleri gösterir inşallah bir daha aynı acıları yaşamaktan çok korkuyorum.
İnternete bir daha asla inanmayacağım okuduğum birkaç yazı yüzünden boş gebelik teşhisi koymuştum kendime.
Darısı inşallah bütüüüün isteyen arkadaşlarımın başına.

Back
X