• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Çok iyi anlıyorum seni bu aşamaya gelecek durumları zaman zaman yaşamıştım ama "neden böyle oluyor?"sorusu insanı depresyona iten en önemli faktörmüş.hepimiz "Allah'tan gelecek" diyoruz ama gönlümüz buna ne kadar itminan olmuştur bunu sorgulamalı bence değilse nefsimizin aklımıza getirdiği o saçma sorulardan kendimizi kurtaramayız o da bizi iyice çıkmaza sürükler..Yukarıda okumuşsundur belki ben de doktorların bana "ilaç kullanmadan hamile kalman mümkün değil,eşinin değerleri doğal yol için imkansız"gibi laflarına kulak asmasaydım o acıyı yaşamayacaktım belki....Allah'a sığınıp sebeplere de yapışırsak ne kendimizi yıpratırız ne de sitresin olumsuz etkilerine maruz kalırız. "Teslimiyet" gerçekten çok önemli bir kilit nokta...

sağol güzelim bazen kendımı öyle yanlız hıssedıyorumkı çaresiz....
off gecicek biliyorum geçicekkk atlatıcam allahımın izniyle...allahım yardım edıcek banada....

Yaşadığım her şeyde ders çıkarmam gereken bir şeyler olduğuna,yeni şeyler öğrendiğime,daha da mühimi benim için çok hayır bulunduğuna kavi olacak bir hal beni sıkıntılarımdan korudu özellikle de ımam-ı Rabbani ikinci cilt 99.mektuptan öğrendiklerim buna sebep oldu orada dert ve belaların gelmesinin 7 sebebi açıklanmış ikna edici,şüpheye mahal bırakmayıcı açıklamalar var çok istifadeli oldu

bnmde 7 haftalık bebegim düstü 10 gün oldu ama hala bi yeni dogmus bebek görünce aglıyorum cok sükür ilk günlerde ki gibi de degilim saatlerce agladım artık gözümde yas kalmadı ama yapacakta bişey yok gitti ve geri gelmez yeni bebeklere umut etmeye calısıcaz bn hemen istiyorum ama bi daha düser diyede beklesemmi diyorum ama hemen olup saglıklı geciren de cok duydum

bnmde 7 haftalık bebegim düstü 10 gün oldu ama hala bi yeni dogmus bebek görünce aglıyorum cok sükür ilk günlerde ki gibi de degilim saatlerce agladım artık gözümde yas kalmadı ama yapacakta bişey yok gitti ve geri gelmez yeni bebeklere umut etmeye calısıcaz bn hemen istiyorum ama bi daha düser diyede beklesemmi diyorum ama hemen olup saglıklı geciren de cok duydum

bende senın gibiyım canım.10 gün bitti.birisi geçmiş olsun dedıgınde hemen aglamaya baslıyorum.telefonları acmıyorum yada kapatıyorum.hamıle birini görunce bebek görunce fena oluyorum.dün aksam dizi seyrederken yaprak dökumunde fıkret hamıleyım dedı ya onda bıle fena oldum.kriz gibi gelıyor gecıyor.

bende hemen istiyorum .şu ilk adetimi geçirdikten sonra.denemek istiyorum biyandan korkuyorum.doktorumun sözünümü dinlesem dıye.... sonra olursa olur dıyorum.karısıgım çok karısık

Yaşadığım her şeyde ders çıkarmam gereken bir şeyler olduğuna,yeni şeyler öğrendiğime,daha da mühimi benim için çok hayır bulunduğuna kavi olacak bir hal beni sıkıntılarımdan korudu özellikle de İmam-ı Rabbani ikinci cilt 99.mektuptan öğrendiklerim buna sebep oldu orada dert ve belaların gelmesinin 7 sebebi açıklanmış ikna edici,şüpheye mahal bırakmayıcı açıklamalar var çok istifadeli oldu

canım benım sanırım senden öğrenecek cok seyım var. nerden nasıl bulur okurum dedıgın mektubu

slm herkese,
ben de 11 mayısta kürtaj oldum daha yeni toparlanıyorum yavaş yavaş alışmaya başlıyorum.unutmak mümkün diil tabi ama gün geçtikçe alışıyo insan.

benim kuzenim ilk bebeğini sağlıkla doğurdu.2.kez hamile kaldı ikizdi.birini düşürdü diğerinde de problem var diye aldılar.4 ay sonra tekrar hamile kaldı şimdi gayet sağlıklı bi bebeği var.kendisi yurtdışında yaşıyo ve doktordur.ona doktoru isterse hemen hamile kalabileceğini söylemiş ama bikaç beklemek istemiş.sonuçta kürtajda narkoz alıyoruz bi takım ilaçlar kullanıyoruz bi süre bunları vücuttan atmak gerek diye düşünüyorum.ben de 2 adetten sonra korunmayı bırakıcam.
inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi.

slm herkese,
ben de 11 mayısta kürtaj oldum daha yeni toparlanıyorum yavaş yavaş alışmaya başlıyorum.unutmak mümkün diil tabi ama gün geçtikçe alışıyo insan.

benim kuzenim ilk bebeğini sağlıkla doğurdu.2.kez hamile kaldı ikizdi.birini düşürdü diğerinde de problem var diye aldılar.4 ay sonra tekrar hamile kaldı şimdi gayet sağlıklı bi bebeği var.kendisi yurtdışında yaşıyo ve doktordur.ona doktoru isterse hemen hamile kalabileceğini söylemiş ama bikaç beklemek istemiş.sonuçta kürtajda narkoz alıyoruz bi takım ilaçlar kullanıyoruz bi süre bunları vücuttan atmak gerek diye düşünüyorum.ben de 2 adetten sonra korunmayı bırakıcam.
inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi.

sanada gecmıs olsun canım benım.inşallah alıcaz bebeklerımızı kucagımıza insallah.....sabır allahım sabır baska dıycek bırsey yok...
burdan paylasıcaz sonra bırbırımızle müjdelerımızı verıcez ınsallah birbirimizi bırakmayalım.destek olalım....atlatıcaz allahımın ıznıyle

Bende nisanda 6-7 haftalıkken kaybettim bebeğimi ve hala regl olamadımçSen düşükten ne kadar sonra regl olmuştun.Bu arada kürtsj olmadın değilmi?Benimki kürtajsız düşüktü.

Canım benim de 7 haftalıktı ama gelişimi 6 haftalık kadarken durmuş, kontrole gittiğimde doktorda öğrendim gelişmediğini.. Doktorum düşecek dedi, aradan 1 saat geçmedi kanamam başladı. Tekrar gittik doktoruma...Çok korkmuştum, o halde eve gidip kendi kendime düşük yapmak beni daha da korkuttu ve kürtaj yaptı doktorum. Ama benimki pek kürtaj gibi olmadı, yani düşük başlamıştı, doktorum zaten düşüyordu, ben sadece temizledim dedi.

Regli ise kürtajdan 39 gün sonra oldum.
Doktorum 40 güne kadar normal sayılır, 40 ı geçerse haberim olsun demişti. Tam doktora gitmeyi düşünürken regl olmuştum yani.

Tekrar tekrar geçmiş olsun hepimize.

Sevgili Arkadaşlarım, sizleri o kadar iyi anlıyorum ki, bende 6 ay içerisinde 2 kez düşük yaşadım. Biri Haziran 2008 te dış gebelikti, diğeri ise ocak 2009 ta 12 haftalık iken kalbinin durması sonucu alınmasıydı. Çok zor günler geçirdim. Günlerce ağladım neden ben diye. ne gunah işledim de başıma geldi dedim. sonra ikinci bebeğin neden kalbinin durduğunu öğrenince de Allahımın sevdiği kulu olduğuna karar verdim. çünkü kalbi duran minişim 47 kromozom yani down sendromu idi kalbi ondan durmuştu. Sonra dedim ki kendi kendime Allahım sevdiklerini sınıyor dedim ve bunun benim için daha hayırlı olduğuna karar verdim. şimdi 9+1 hamileyim tekrar. sizlerle aynı şeyleri paylaşmış biri olarak ta hep bu topikte kalacağım sizlerle.

birperi senin kürtaj mı oldu dogal mı düstü

11.hafta sonunda rutin kontrolum sırasında doktorum bebegımın kalbının attıgını göremedı.kalp atısı durmustu melegımın.şok gecırdım. sabah saat 10.30 tu. ögleden sonra 1de müdahale ettı canım yazarken içim parcalanıyo....

sonrasında sadece ogun biraz kanama oldu cok az yanı. sonra hıc kanamam ve agrım olmadı...bu normalmıs. pazartesı kontrolde herseyın normal oldugunu söledı

Back
X