• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

fikirevi çookkk tebrik ederim..alkisalkisalkis.inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunurr...ve tam 9 ay sonra sağlıklı bir şekilde kucağında olurr.bu arada düşükten sonra ne kadar ara verdin??bende 29 mayısta düşük yaptım dr 3 ay bekle dedi ama sabırsızlanıorumm...tekrar tebrik ederim..darısı başımızaa...

CANIM DOKTORUN SÖYLEDİĞİNE GÖRE BENİM DÜŞÜK NEDENİM SAĞLIKSIZ BEBEGİ SAGLIKLI BÜNYENİN KABUL ETMEMESİYMİŞ
BEBEGİN KROMOZOMLARINDA EKSİK OLDUĞU İÇİN DOĞA TABİATI GEREĞİ ONU DIŞARI ATIYORMUŞ
BU NEDENLE BEKLEMENE GEREK YOK ASLINDA DEMİŞTİ
AMA BEN O KADAR SULU GÖZLÜLÜK YAPTIMKİ
PSİKOLOJİM AÇISINDAN EN AZ 3 AY BEKLE DEDİ
ONDA DA BURADAKİ ARKADAŞLAR BİLİRLER KORUNMAMA RAGMEN SÜREKLİ ACABA HAMİLE MİYİM DİYE ŞÜPHE İÇİNDEYDİM
NORMALDE BU AY DOĞUM YAPACAKTIM BU AY HAMİLE OLDUĞUMU ÖGRENDİM
YANİ 7 AY KORUNDUM BIRAKIR BIRAKMAZDA HAMİLE KALDIM
UMARIM EN YAKIN ZAMANDA SAĞLIKLI SIHHATLİ SENİNDE KESENE DÜŞER BEBİŞİN kaydirigubbakcemile5

CANIM DOKTORUN SÖYLEDİĞİNE GÖRE BENİM DÜŞÜK NEDENİM SAĞLIKSIZ BEBEGİ SAGLIKLI BÜNYENİN KABUL ETMEMESİYMİŞ
BEBEGİN KROMOZOMLARINDA EKSİK OLDUĞU İÇİN DOĞA TABİATI GEREĞİ ONU DIŞARI ATIYORMUŞ
BU NEDENLE BEKLEMENE GEREK YOK ASLINDA DEMİŞTİ
AMA BEN O KADAR SULU GÖZLÜLÜK YAPTIMKİ
PSİKOLOJİM AÇISINDAN EN AZ 3 AY BEKLE DEDİ
ONDA DA BURADAKİ ARKADAŞLAR BİLİRLER KORUNMAMA RAGMEN SÜREKLİ ACABA HAMİLE MİYİM DİYE ŞÜPHE İÇİNDEYDİM
NORMALDE BU AY DOĞUM YAPACAKTIM BU AY HAMİLE OLDUĞUMU ÖGRENDİM
YANİ 7 AY KORUNDUM BIRAKIR BIRAKMAZDA HAMİLE KALDIM
UMARIM EN YAKIN ZAMANDA SAĞLIKLI SIHHATLİ SENİNDE KESENE DÜŞER BEBİŞİN kaydirigubbakcemile5

inşallahhhh.. çok teşekkür ederim.. banada dr aynı şeyleri söyledi..sat a gör 5 hafta 4 günlük tü ama ultrasonda kese görülmedi.zaten 3 gün sonra kanamayla düştü..adet gibi geçti 5 günlük bi kanama ve hcg değerim hergçen gün 2 kat düştü..kürtaja falanda gerek kalmadı...dr bahsetmedi ama nette araştırdığım kadarıyla kimyasal gebelik te olabilir benimki..Allah hayırlısını versin tekrar yaşatmasın hiçbirimize

inşallahhhh.. çok teşekkür ederim.. banada dr aynı şeyleri söyledi..sat a gör 5 hafta 4 günlük tü ama ultrasonda kese görülmedi.zaten 3 gün sonra kanamayla düştü..adet gibi geçti 5 günlük bi kanama ve hcg değerim hergçen gün 2 kat düştü..kürtaja falanda gerek kalmadı...dr bahsetmedi ama nette araştırdığım kadarıyla kimyasal gebelik te olabilir benimki..Allah hayırlısını versin tekrar yaşatmasın hiçbirimize

RESMEN AYNI ŞEYİ YAŞAMIŞIZ AMA BENDE KESE GÖRÜNDÜ İÇİ BOŞTU
1 HAFTA İÇİNDE DÜŞTÜ KANAMA 7 GÜN SÜRDÜ
KÜRTAJ OLMADIM DEGER O'DI
senağlama

fikirevi hayırlı olsun canım bebişin, 6 haftadan itibaren kalp atışları görülüyor, garanti olsun istiyorsan 7 haftalıkken git endişe içinde kalmazsın.

fikirevi hayırlı olsun canım bebişin, 6 haftadan itibaren kalp atışları görülüyor, garanti olsun istiyorsan 7 haftalıkken git endişe içinde kalmazsın.

dayanabilir miyim bilemiyorumki
zemuszemus
içim durmuyor çok fena
sat hesaplayıcısına gföre bugun tam 4 haftayı doldurmuşum
5'e girince gitsem olmaz mı?
ultrasonda göremezler mi?

Maalesef tatlım, doktor kesin konuştu, kan sulandırıcı iğneler kullanıyorum bıraktım, p.tesiye kadar kan normale dönsün diye bekliyorum, peluse canım benim doktor ilk adetten sonra deneyebilirsin dedi ama beklemeyip kendi haline bıraksam mı diyorum ne dersin? Sen akabinde hamile kalmıştın bildiğim kadarıyla. Canım bizim bütün testler yapıldı, kan pıhtılaşma, bağışıklık vs. neden yok, şimdi tek yapılamayan eşime ve bana genetik test onu da p.tesi yaptırıp kromozomlara baktırıcaz.

anjelik evet canım ben adet görmeden hamile kaldım ama bu yüzden ya tekrar düşerse diye çok endişe ettim paranoyak oldum resmen hala da öyleyim aslıda. O yüzden bence doktorunun dediği gibi bir adet dönemi geçirip ondan sonra çalışmalara başlasan daha rahat edersin gibime geliyor. Hem bu arada genetik testinizin de sonuçları çıkmış olur.

yaptım yaptım POZİTİF :)
yeni telaş sardı beni
görmeyin valla heyecanımı
eşimde bir şaşırdı bir sevindi
inanılmaz uçuyorum valla
allah bu sevinci almasın benden
ve
hiçbir anneden

Tebrik ederim.Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin..İlkiyle karşılaştırma İnşallah her şey yolunda gidecek

yaptım yaptım POZİTİF :)
yeni telaş sardı beni
görmeyin valla heyecanımı
eşimde bir şaşırdı bir sevindi
inanılmaz uçuyorum valla
allah bu sevinci almasın benden
ve
hiçbir anneden

hayırlısı olsun tatlım sağlıkla kucağına aldığın günleri gör inşallah.buğün hep güzel haberler aldım .darısı tüm isteyenlerin başına .

Kızlar nasılsınız? Ben geliyorum pek sessiz buralar? Özlem nasılsın canım? Kızlar ben de haberler iyi değil maalesef, tekrar aranıza katılıyorum, bugün doktor kontrolüm vardı, gelişmeyen gebelik, p.tesi küretaj oluyorum, 2. defa farklı bir şekilde bebeğimi kaybediyorum, p.tesi 9 haftalık olacak, çok ama çok yorgunum, Rabbim bunu kolayca atlatmam için güç kuvvet versin, sağlıklı bir bebek sahibi olamayacak mıyım diye endişeye boğuldum, ne düşüneceğimi bilmiyorum...

pınarcım tatlım herşeyin hayırlısı güzelim benim yaşadığımın aynısını yaşıyosun sende.kaderimizde varmış bunları yaşamak,yaradan tarafından sınava tabi tutuluyoruz işte.bu günlerde geçicek.bizimde sağlıklı tosun gibi bebeklerimiz olucak.herşeyin hayırlısı canım .üzülme diyemiyorum biliyorum ki şu an çok üzgünsün.çok öpüyorum canım .

fundam evet dogru sözü bulmussun "KALP KIRIKLIGI"... ama geciyo..
canimsin, kendine iyi bak, seninle ayni anda hamis olcaz gibime geliyo, bak demedi deme :-))
kocaman öptüm fistiklarim
ay inşallah nericiiiiiim.bana da öyle geliyo valla.en kısa zamanda güzel haberlerimizi buradan paylaşırız umarım.çok öpüyorum seniiii

fundacanım izmir buluşuyor sende gelsene
kadriyecim bu aralar pek iyi değilim psikolojik olarak.iyi gelir diyeceksin ama gelmiyo.sanırım depresyona girdim.kendimi gerçekten iyi hissettiğim bi buluşmada katılıcam aranıza canım .benden çok selam herkese.öpüyorum çoook.

günaydın kızlarr...
fikirevi.. çook kutlarım cnm.. inşallah dr. gittiğinde herşey yolunda olur.. allah aynı şeyleri yaşatmasın sana.. ve bu kez inşallah bebeğin sana iyice yapışır cnmm.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

fikirevi Allah kucagına almayı nasip etsin
fundacım izmirin havasından mı acaba bende bir acayibim sanırım depresyondayım eger bebegim dış gebelik olmasaydı 23 temmuzda dogacaktı kuzenimin o gün dügünü var dünde eşimin 2 yaşında yigeni var eşime bebek nerde dedi yüzümün rengini tahmin edebilyorum görümcemde çocugun içine doguryordur dedi ne zamandır dışarı çıkmıyorum vapurla geçenlerde karsıyakaya gittim denizin kokusunu untmuşum evdeyim bütüngün birtek anneme gidiyorum orda huzur buldugum için bir yakın akrabanın nikahı vardı bugün oraya bile gidemedim kafamı toplamam lazım ama nasıl bilmiyorum içimi dökmem gerekiyordu birazda aglamam lazım galiba kimseye anlatamam bunları birtek annem anlar ama ona kıyamıyorum kusura bakmayın lütfen uzun oldu Allah hepimize hayılı ve saglıklı evlatlar nasip etsin

merhaba kızlar nasılsınız.bir bebikimiz daha dünyaya merhaba dedı Allah ın izniyle(yazan varmıydı bılmıyorum ama yınede yazım dedım).Nilayyy cım dogurdu,aslında sezeryan tarıhı 26 hazırandı ama dün kontrolu varmıstı nts sonucuna göre sanırım doktor alalım demıs.37+6 da, 3480 gr, 50 cm bebişimiiz.genel anestezı olmus gayet iyi gelıyordu sesi.maşşalahı var efe mizde iyiymiş cok şükür.

selam tuğbacııım
evet nilayımız doğum yaptı dün maşallah topaç gibi bi bebeğimiz daha oldu.nts de kalp atışlarında bir yavaşlama görülmüş hemen aldılar doğuma nilayımı.şimdi herşey yolunda,annemizde çok iyi bebeğimizde.
hoşgeldin efeciiim

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Umutluyuz.............................09 Haziran
xxxxxangel............................10 Haziran
Lolo......................................12 Haziran
Neriman83.............................12 Haziran
Karamelek.............................13 Haziran
Myedebiyat............................16 Haziran
Mehtapgülü............................28 Haziran
Meliike...................................06 Temmuz

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pari...................................yirmi birinci hamiş
Peluse...............................yirmi ikinci hamiş
Pretty baby.........................yirmi üçüncü hamiş
Delf.....................................yirmi dördüncü hamiş
Cancer................................yirmi beşinci hamiş
Anjelic.................................yirmi altıncı hamiş
Fikirevi.................................yirmi yedinci hamiş

:CüvCüv:DOĞUM YAPANLAR HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx:ecrin_bebek:
Tosbaa8:emir_bebek:
Nilayyy:emir_bebek:

fikirevi Allah kucagına almayı nasip etsin
fundacım izmirin havasından mı acaba bende bir acayibim sanırım depresyondayım eger bebegim dış gebelik olmasaydı 23 temmuzda dogacaktı kuzenimin o gün dügünü var dünde eşimin 2 yaşında yigeni var eşime bebek nerde dedi yüzümün rengini tahmin edebilyorum görümcemde çocugun içine doguryordur dedi ne zamandır dışarı çıkmıyorum vapurla geçenlerde karsıyakaya gittim denizin kokusunu untmuşum evdeyim bütüngün birtek anneme gidiyorum orda huzur buldugum için bir yakın akrabanın nikahı vardı bugün oraya bile gidemedim kafamı toplamam lazım ama nasıl bilmiyorum içimi dökmem gerekiyordu birazda aglamam lazım galiba kimseye anlatamam bunları birtek annem anlar ama ona kıyamıyorum kusura bakmayın lütfen uzun oldu Allah hepimize hayılı ve saglıklı evlatlar nasip etsin

makbulecim ah tatlım çok iyi anlıyorum seni.bende bi tuhafım.adet olamamaya bağlıyodum bu garip hallerimi ama ondan da değilmiş demek ki.geçicek elbet
amin canım hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum .

selam tuğbacııım
evet nilayımız doğum yaptı dün maşallah topaç gibi bi bebeğimiz daha oldu.nts de kalp atışlarında bir yavaşlama görülmüş hemen aldılar doğuma nilayımı.şimdi herşey yolunda,annemizde çok iyi bebeğimizde.
hoşgeldin efeciiim

canım nasılsınnn? cok uzun zaman oldu görüşemedık nezamndır.bayadır msn mız bozuktu ama 1 haftadır falan acıgım hıc denk gelemedık.evet nılaymız dogurdu hayırlısıyla bende dogururum inşallah.sesı cok iyi gelıyodu nılayın.maşşallah kolay atlatttı sezeryanı
neyse öptüm canım enkısa zamnda görüşürüz inşallah

selam kızlar evimize geldik biz oğluşumla:))
zaman ne kadar çabuk geçti daha dün hamile kalayım derken bugün bebeğim kollarımda..
Allahım isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu ona bakarken bile gözlerim doluyor...
hepinizi öpüyoruz...

selam kızlar evimize geldik biz oğluşumla:))
zaman ne kadar çabuk geçti daha dün hamile kalayım derken bugün bebeğim kollarımda..
Allahım isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu ona bakarken bile gözlerim doluyor...
hepinizi öpüyoruz...

canım çok çok tebrik ederim. Allahım analı babalı büyütsün. hoşgeldin EFE Bebekkkkk:)))

Back
X