Melikecim ancak girdim nete, pek iyi değilim, p.tesi küretaj oldu ve artık gebe değilim, kan sulandırıcı iğne kullandığım için aşırı kanamam olmuş, kanamayı durdurmak için farklı ilaçlar kullanmak zorunda kalmışlar rahme kasılmasın diye, küretaj sonrası onun ağrısını çekiyorum, çok halsizim, tabsiyonum 8/5lerden yukarı çıkmıyor:gitme: Hayırlısı artık, şükrediyorum hayatta olduğum için, ufak görünen bir şey büyük çıkabiliyor, c.tesi tekrar doktroa gidicem kontrole ve tahlillerim var tekrar, bıktım desem bir şey değişir mi acaba? Sen neler yaptın, nasılsın canım? ıçini kararttım di mi?
canım çok geçmiş olsun.inanki çok üzüldüm,bitanem üzülme desem neye yarar...RABBıM sabırlar versin..bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine, inşallah tez zamanda ALLAHIM tekrar bebiş nasip eder ve sağlıcakla kucağına alırsın bitanemm :Saruboceq::Saruboceq:RABBıM aynı acıları kimseye yaşatmasın...
özlemcim geçmişi okuyamadım tatlım,bi sorununmu var:uhm:
nilay tatlişkom oğluşunu kucağına almışsın.maşallah subhanallah

RABBıM analı babalı büyütsün.damatlığınıda görürüsün inşş..boy boyda torunların olur,onları seversin inşşş bitanem..darısı tüm hamiş arkadaşlarımın başına inşallaaahh.. :Saruboceq::Saruboceq:
fikirevi canımm,çok sevindim RABBıM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
aramıza yeni katılan arkadaşlar,hepinize geçmiş olsun.RABBıM tez zamanda tekrar bebiş nasip edip,sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..
canım kaderdaşlarım.KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN,RABBıM BU MÜBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSıN ıNŞALLAAAAAH AMıN AMıN AMıN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıslaaarr bu arada size bişii diycemyerimsenibenben dayanamadım bugün test yaptım:kedi:28i günüm ama belki vardır diye

bu ay adetimden 1 hafta sonra,kasıklarımda batmalar,ağrılar,şişkinlik,göğüsterimde dolgunluk ve uçlarında acı hissediyorum.neyse dayanamadım işteee

:kedi:ikinci çizgi ilk öce biraz vardı. daha sonra,çok dikkatli bakınca belli belirsiz var.acaba testin kendi çizgisimiki:uhm:şu an hala aynı.sabah testi tekrarlasammı,günümümü beklesem:uhm:kan tahlilimi yaptırsam bi karar veremedimCADIARZU yardım edin daakafamçokkarıştı