• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bende 4 gün önce düşük yaptım işllah zamanı geldiğinde tekrar anne adayı olmak istiyorum. Allah kimseye yaşatmasın

canım çok geçmiş olsun. İnşallah en hayırlı zamanda bebeişini kucağına alırsın.

kızlar test yaptım çift çizgi çıktı hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına,umarım bu kez düşük yapmam

canım tebrikler. Allahım tamamına erdirsin.Aklına kötü şeyler getirme. Olumlu düşün

[

sevgili arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum, düşükten sonra kadına ve kocasına yapılan genetik incelemede bir sorun çıkarsa bunun çaresi varmı merak ediyorum, bilgisi olan varmı acaba, hepinizi öpüyorum...not: bizde henüz böyle birşey varmı yokmu bilmiyoruz ama gerekirse yaptıracağız, benimkisi sadece bir merak, inşallahta gereksiz bir meraktır...

sevgili arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum, düşükten sonra kadına ve kocasına yapılan genetik incelemede bir sorun çıkarsa bunun çaresi varmı merak ediyorum, bilgisi olan varmı acaba, hepinizi öpüyorum...not: Bizde henüz böyle birşey varmı yokmu bilmiyoruz ama gerekirse yaptıracağız, benimkisi sadece bir merak, inşallahta gereksiz bir meraktır...

canım merhaba. Ben açıkçası herhangi bir tarafta problem çıkması durumunda ne tarz bir yol izleniyor bilmiyorum. Sen içini ferah tut canım

Bende yaklasik 2 hafta önce bebegimi kaybettim. Allah kimseye vermesin böyle bir aci.
Insallah ALLAHIN izniyle bizlerde tekrar hamile kalir bebeklerimizi büyütürken buradan paylasiriz birbirimizle anilarimizi.

Cok zor bir durum Allah kimseye vermesin ve bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hakkimizda hayirlisini versin.

Hepimize gecmis olsun arkadaslar. Düzelir elbet Allah büyük.
Bizde anne olacagiz insallah. :)

Bende yaklasik 2 hafta önce bebegimi kaybettim. Allah kimseye vermesin böyle bir aci.
Insallah ALLAHIN izniyle bizlerde tekrar hamile kalir bebeklerimizi büyütürken buradan paylasiriz birbirimizle anilarimizi.

Cok zor bir durum Allah kimseye vermesin ve bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hakkimizda hayirlisini versin.

Hepimize gecmis olsun arkadaslar. Düzelir elbet Allah büyük.
Bizde anne olacagiz insallah. :)

canım çok geçmiş olsun. İnşallah çok güzel şeyler paylaşacağız buradan hep beraber.

Back
X