- Konu Sahibi minik_kelebek
- #10.001
bende 4 gün önce düşük yaptım işllah zamanı geldiğinde tekrar anne adayı olmak istiyorum. Allah kimseye yaşatmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar test yaptım çift çizgi çıktı hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına,umarım bu kez düşük yapmam
çok güzel yaa inşallah hayırlısıyla gelir dünyaya gözünüz aydın[/QUOT
amin canım çok sağol
inşallllaaaaaaaaaaahhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar test yaptım çift çizgi çıktı hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına,umarım bu kez düşük yapmam
bende 4 gün önce düşük yaptım işllah zamanı geldiğinde tekrar anne adayı olmak istiyorum. Allah kimseye yaşatmasın
bende çok tebrik ediyorum, allah tamamına erdirsin...
canım çok geçmiş olsun. İnşallah en hayırlı zamanda bebeişini kucağına alırsın.
canım tebrikler. Allahım tamamına erdirsin.Aklına kötü şeyler getirme. Olumlu düşün
[
sevgili arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum, düşükten sonra kadına ve kocasına yapılan genetik incelemede bir sorun çıkarsa bunun çaresi varmı merak ediyorum, bilgisi olan varmı acaba, hepinizi öpüyorum...not: Bizde henüz böyle birşey varmı yokmu bilmiyoruz ama gerekirse yaptıracağız, benimkisi sadece bir merak, inşallahta gereksiz bir meraktır...
canım gözün aydın,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin...
ya kızlar mehtap gulu ne yaptı acaba? haberi olan var mı? özelinden de mesaj attım ama
Bende yaklasik 2 hafta önce bebegimi kaybettim. Allah kimseye vermesin böyle bir aci.
Insallah ALLAHIN izniyle bizlerde tekrar hamile kalir bebeklerimizi büyütürken buradan paylasiriz birbirimizle anilarimizi.
Cok zor bir durum Allah kimseye vermesin ve bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hakkimizda hayirlisini versin.
Hepimize gecmis olsun arkadaslar. Düzelir elbet Allah büyük.
Bizde anne olacagiz insallah. :)