• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

3 düşük yaptım sonuncusu ağustostaydı. şimdi 3 ay ara verip tekrar deneyeceğim . düşüklerimin nedeni bulunamıyor doktorum bu gelecek hamileliğim için 0.4 ml.kan sulandırıcı kullanacakmış bakalım aslında pıhtılaşma gibi de bir sorunum yok ama önlem olarak dedi. gebeliğinde kan sulandırıcı iğne kullanan var mı aranızda?

canım bende 2 düşük yaptım sebep bulunamadı ama bana bu hamileliğimde 0.45lik kanı sulandırıcı iğne verildi çok şükür şuanda 7.haftamdayım kanamam var biraz ama bu sefer biraz daha umutluyum çünkü 2. gebeliğimde kalp atışlarını bile görememiştik ayrıca sebep bulunamıyorsa hamilelikte pıhtılaşmayı artıran bir etkenmiş bu iğnelerin bir zararı yokmuş korkma canım

arkaşlar merhaba.siteye yeni üye oldum.
bende iki düşük yaptım ama ilki rahimdışında tüplerde döllenmişti bunu biyokimyasal gebelik olarak yorumladılar.ikinciside 4 haftalıktı gelişmedi ikiside kanamlayla kendiliğinden düştü.
şimdi dört aydır uğraşıyoruz ama olmuyo adetlerim düzensizleşti bu ay yumurtlama takibine başlıycam.benim gibi olan arkaşlar varmı, tekrar hamile kalmam zormu normal yollarla. adetimin düzensizleşmesi çok üzdü beni.

canım bende 2 düşük yaptım sebep bulunamadı ama bana bu hamileliğimde 0.45lik kanı sulandırıcı iğne verildi çok şükür şuanda 7.haftamdayım kanamam var biraz ama bu sefer biraz daha umutluyum çünkü 2. gebeliğimde kalp atışlarını bile görememiştik ayrıca sebep bulunamıyorsa hamilelikte pıhtılaşmayı artıran bir etkenmiş bu iğnelerin bir zararı yokmuş korkma canım

umutluyuz , senin adına çok sevindim umarım hamileliğini sonuna kadar götürüp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. darısı benim başıma:ecrin_bebek: iğneye ne zaman başladın hemen hamile kaldığını öğrendiğinde mi yoksa planladığınız zaman mı?

malesef ben de 8 gun once dusuk yaptim :( hic kalp atisi duymadik, bos gebelik tanisi koyuldu. doktorum 2 ay beklemen senin icin iyi olur dedi ama artik icimde bir umutsuzluk var, sanki hep ayni sey olcakmis gibi geliyor :(

canım şeker yüklemenin sonucu kaç çıktıki. benimde sınırın biraz üstünde çıktı. drum sana 100 lük uygulayıp eziyet etmeyelim dedi. şekerli şeyleri az tüket yeter dedi. bebek kaybı değilde.şeker yüksek olunca bebek senin şekerini düşürmek için uğraşıyor ve doğduğu zaman normal hayata adepte olamıyor ve şeker komasına giriyormuş.canım inşallah herşey yolunda gider.

geçen hafta bende sancılandım acile gittik ebe muayene etti rahim yumuşaması başlamış erken doğum yapabilirsin dedi. eve yolladı.sabah hemen drumu aradım oda hemen gel bakalım dedi. ölçüm falan yaptı yok öyle bişey dedi. yumuşama başldıysa niye ilaç vermemiş diye kızdı.şimdilik normal doğum gözüküyormuş. 1 hafta önce 1 kilo 50 gramdı şuan ne kadar bilmiyorum. kendine iyi bak canım

diğer kızları artık göremiyorum hayırdır fundadan hiç haber yok.

canım çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun kendine iyi bak

melikeciğim sen nasılsın

iyiyim esracım yanlız kaldım buralarda kimsecikler gelmiyor bizim tayfadan :umursamaz:
bende hala birşey yok o yüzden de yazmıyorum sadece müjde vericeğim günü bekliyorum işte sende kendine dikkat et bu arada dr aksatma ne kadarlık oldunki sen hemen yumuşama falan olmuş CADIARZU çok dikkat li ol canım
fundayı bende merak ediyorum açıkçası benneyaptımki

Kızlaaaar kadir geceniz mübarek olsun, Rabbim el açıp dileyen tüm kullarının dileklerini gerçekleştirir inşallah...

amiiiiinnnnn

Melikecim, mehtapgülü, fundiş, özlem, esra bıcırık, delfcim nasılsınız? Fazla giremiyorum kıslar buralara, bende herşey aynı, Allaha şükür iyiyim, bebişin yollarını gözlemeye başlıycam bu aydan sonra, bu topikteki tüm arkadaşlarımın nur topu gibi melekler olur inşallah bu gece hürmetine, birbirimize dua edelim, hepinizi çok öpüyorum canlarım.

nerdesin kız sen naniknanik nasıl yani yol gözlemek falan derken tedavi falanmı yoksa bişeylermi var bilmediğim
bende aynı boş göbüşle dolaşıyorum oruçta iyice ufalttı göbüşü zayıfladım bende ramazandan sonra dr gidecem nasipse bakalım aşılama yaptırmayı düşünüyoruz cesaret edebilirsem

hepinizin kadir gecesi kutlu olsun kızlar..
bütün dualarınız kabul olsun Allahım isteyen herkesin karnını şişirsin evini neşelendirsin inşallah..

sağol nilaycım ben geç kaldım ama sizinde geçmiş kadir geceniz mubarek olsun öptüm hepinizi a.s.

Delfcim canım iyi dileklerin için çok saol, Rabbim sana hayırlısıyla kolay doğumlar nasip eylesin.

Melikeeeee bacım nasılsın? Ah be kuşum, haziranda yaşadığım ikinci düşükten sonra ilk defa bu ay bebek çalışmalarına hakkıyla başlayabildik, o nedenle dedim bebiş yollarını gözlüyorum diye, tedavi olayına 2010 a kadar ara verdim, genetik testlerimizi de yaptrıdık Allaha şükür herşey normal çıktı, Rabbim biraz daha uğraşmamızı istiyor anlaşılan, sen de aşılamadan korkma ne varmış ki aşılamada, anam ben kaç defa yaptırdım, en ufak bi zorluğu yok...

Kızlaaaar kadir geceniz mübarek olsun, Rabbim el açıp dileyen tüm kullarının dileklerini gerçekleştirir inşallah...

Melikecim, mehtapgülü, fundiş, özlem, esra bıcırık, delfcim nasılsınız? Fazla giremiyorum kıslar buralara, bende herşey aynı, Allaha şükür iyiyim, bebişin yollarını gözlemeye başlıycam bu aydan sonra, bu topikteki tüm arkadaşlarımın nur topu gibi melekler olur inşallah bu gece hürmetine, birbirimize dua edelim, hepinizi çok öpüyorum canlarım.

ooo anjelic ablam gelmiş hoşgelmiş.iyiyim ablacığım bildiğin gibi kızımı büyütüyorum ve geleceği günü sbırsızlıkla bekliyorum. amin canım ablam duaların için.

iyiyim esracım yanlız kaldım buralarda kimsecikler gelmiyor bizim tayfadan :umursamaz:
bende hala birşey yok o yüzden de yazmıyorum sadece müjde vericeğim günü bekliyorum işte sende kendine dikkat et bu arada dr aksatma ne kadarlık oldunki sen hemen yumuşama falan olmuş CADIARZU çok dikkat li ol canım
fundayı bende merak ediyorum açıkçası benneyaptımki

inşallah canım müjdeli haberini en kısa zamanda rabbim vermeyi nasip etsin.canım benim 7 ay oldu kurbana daoğacak nasipse.

nerdesin kız sen naniknanik nasıl yani yol gözlemek falan derken tedavi falanmı yoksa bişeylermi var bilmediğim
bende aynı boş göbüşle dolaşıyorum oruçta iyice ufalttı göbüşü zayıfladım bende ramazandan sonra dr gidecem nasipse bakalım aşılama yaptırmayı düşünüyoruz cesaret edebilirsem

sağol nilaycım ben geç kaldım ama sizinde geçmiş kadir geceniz mubarek olsun öptüm hepinizi a.s.

fundayla konuşuyorum ben kızlar iyi merak etmeyin..

aman iyi olsunda nerelerde hiç uğramıyor.maşallah senin meleğinde kocaman olmuş

Delfcim canım iyi dileklerin için çok saol, Rabbim sana hayırlısıyla kolay doğumlar nasip eylesin.

Melikeeeee bacım nasılsın? Ah be kuşum, haziranda yaşadığım ikinci düşükten sonra ilk defa bu ay bebek çalışmalarına hakkıyla başlayabildik, o nedenle dedim bebiş yollarını gözlüyorum diye, tedavi olayına 2010 a kadar ara verdim, genetik testlerimizi de yaptrıdık Allaha şükür herşey normal çıktı, Rabbim biraz daha uğraşmamızı istiyor anlaşılan, sen de aşılamadan korkma ne varmış ki aşılamada, anam ben kaç defa yaptırdım, en ufak bi zorluğu yok...

canım genetik testini bende yaptırmak istiyorum aşılama öncesi yaptırsam iyi olur aslında ne kadara mal olur ki ssk lı için özelde yaptırabilirm artık beklemek istemiyorum yaa

umutluyuz , senin adına çok sevindim umarım hamileliğini sonuna kadar götürüp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. darısı benim başıma:ecrin_bebek: iğneye ne zaman başladın hemen hamile kaldığını öğrendiğinde mi yoksa planladığınız zaman mı?

sağol canım iğneye hamile kaldığımı öğrendikten bir hafta sonra başladım yani başladığım zaman5 haftalık hamileydim,inşallah sende bebişine kavuşursun biran önce

slm kızlar,şuan bu msjı hastaneden yazıyorum.suyum çok azalmış ve heran bebeğim erken gelebilirmiş.3 gündür hastanede yatıyorum.sürekli nts,usg ve doplerle kontrol altındayım.su azalması şuan için çok şükür bebeğimi etkilememiş ama ani bi kasılmada yada bebeğin kalp atışlarında bi anomalilikte hemen sezeryanla alıcaklr bebeğimi.
şuan beklemedeyim,dua edin bizim için arkadaşlarım.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama elimde olmadan çok korkuyorum.
bikaç hafta daha dayansa yavrum yaşama şansı dahada artacak..
rabbim herkesin bebeğini korusun,kimseye bu sıkıntıları yaşatmasın...

slm kızlar,şuan bu msjı hastaneden yazıyorum.suyum çok azalmış ve heran bebeğim erken gelebilirmiş.3 gündür hastanede yatıyorum.sürekli nts,usg ve doplerle kontrol altındayım.su azalması şuan için çok şükür bebeğimi etkilememiş ama ani bi kasılmada yada bebeğin kalp atışlarında bi anomalilikte hemen sezeryanla alıcaklr bebeğimi.
şuan beklemedeyim,dua edin bizim için arkadaşlarım.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama elimde olmadan çok korkuyorum.

Canım benim. ne olur moralini yüksek tut. Inanıyorum ki dayanacak bebişin. Ne kadar endişelenme desem de boş ama ne olur güçlü ol. Tüm dualarım seninle

Bayramınız kutlu ve de mutlu olsun arkadaşlar. Rabbim kucaklarınızı boş bırakmasın. Hepimiz için en hayırlısını versin.

canım umarım bir sorun olmaz,,dualarımız seninle canım

özlemcim inşallah sabredecek bebeğin daha çok erken gelmesin miniğin bütün dualarım seninle canım arkadaşım herşey çok güzel olacak..

canım genetik testini bende yaptırmak istiyorum aşılama öncesi yaptırsam iyi olur aslında ne kadara mal olur ki ssk lı için özelde yaptırabilirm artık beklemek istemiyorum yaa

Melikecim bu testleri devlette yaptırmak zahmetli en az birkaç ay bekletiyorlar, özelde karı koca 200 civarı yaptırabileceğiniz yerler var, düzen labaratuvarlarına bi sorsana, aslında yaptırman iyi olur canım.

Özlemcim çok geçmiş olsun, hayırlısıyla bebeğin daha uzun zaman seninle kalacak, dualarımda ayrıca kuzuna yer açıcam canım:Saruboceq: Bir de doğumu engelleyici potasyum iğnesi yapıyorlar, doktorların sana o iğneden vuruyorlar mı, çok bilmişlik yapmak istemem ama bir sor istersen, Rabbim seni ve yavrunu korusun canım.

arkadaşlar ...

düşük yaptım diye hiç üzülmeyin sonuçta anne olabiliyoruz bunu öğrenmiş oluyoruz. ben geçen ay 5 haftalık düşün yaptım şimdi yine hamileyim. hemde daha sağlıklı lütfen üzülmeyin emin olun şansımız çok yüksek:kedi:

Back
X