• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba kızlar. ben boş gebelikten kürtaj oldum 6 Martta.2 ayrı doktor ile görüştüm biri 1 adetten sonra çalışmalara başlıyabilirsin dedi. diğer doktor ise 3 ay bekle 2. adetten sonra dedi. ben pek vakit kaybetmek istemiyorum çünkü ilkindede 3 ay sonra olmuştum. size doktorlarınız ne dedi? kaç ay sonra uygun? ilk ay hamile kalırsak ne gibi sorun olur?

merhabe arkadaşlar bende 2 gün öönce düşük yaptım.kendiliğinden düştü benimki kürtaj falan olmadı ama doktorum adetin bittikten 3-4 gün sonra gel dedi.ancak ben bugün şehir dışına çıkmak zorundayım ve adet bittikten 6 gün sonra falan (tahminen)gidicem doktora bi sorun olmaz heralde dimi? ben pko hastasıyım.5 aydır korunmuyorduk.ancak ilk gittiğim doktor bana yanlış tedavi uygulamış ve tam tersi yumurtalamımı bastırmış.daha sonra tesadüfen bu dokoruma gittim ilk ayımdı bu serophene kullandım peşine çatlatma iğnesi ve ilk ayda hamile kalmıştım.ama bebeğim sağlıksızmış demekki sadece 6 hafta kalabildi benimle.inşallah en kısa zamanda tekrar bebeğimiz olur ve allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

merhaba ben de yeni üye oldum.Çocuk hasreti çekenlenlerdenim..ılk hamileliğim evliliğimim 9. ayında oldu.2009 ekimdi.15 Kasım 2009 düşük yaptım:(3 ay ara verdik.sonra hemen hamile kaldım.şimdi 1 aylık hamileyim ama çok korkuyorum tekrardan düşük yaparım diye..Allah yardımcımız olsun.düşük yapan arkadaşlar,düşük minyon tipli kişilerde daha çok mu olur?ben hem kısa hem de zayıfım da:((((((((

valla ben ne kısayım ne zayıf bildiğin etine dolgunum ama bende tuatamadım işte pek de kiloyla falan alakası yok bu işlerin sanırım

merhaba ben de yeni üye oldum.Çocuk hasreti çekenlenlerdenim..İlk hamileliğim evliliğimim 9. ayında oldu.2009 ekimdi.15 Kasım 2009 düşük yaptım:(3 ay ara verdik.sonra hemen hamile kaldım.şimdi 1 aylık hamileyim ama çok korkuyorum tekrardan düşük yaparım diye..Allah yardımcımız olsun.düşük yapan arkadaşlar,düşük minyon tipli kişilerde daha çok mu olur?ben hem kısa hem de zayıfım da:((((((((

Alakası yok canım.Ben 42 kilo iken ilk denememde hamile kalıp kızımı dünyaya getirdim.Şimdi 54 kiloyum 2.bebeğime hamile iken 6.haftasında düştü.Boyla posla alakası yok.

premete canım bende 17 şubatta 7 haftalık bebeğimi düşürdüm..kürtaj olmak zorunda kaldım...ve kürtajdan 27 gün sonra normal adetimi gördüm..çok şükür...doktorum bana korunma vermedi..tekrar bebek sahibi olmak için uğraşıyorum..inşallah rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bebeğimi bana verir...kucağıma almayı nasip eder...

istersen bir kanda baktır..idrarda değil..gebe olabilirsin..çünkü böyle olanlar var..korunmadıysan....

premete canım bende 17 şubatta 7 haftalık bebeğimi düşürdüm..kürtaj olmak zorunda kaldım...ve kürtajdan 27 gün sonra normal adetimi gördüm..çok şükür...doktorum bana korunma vermedi..tekrar bebek sahibi olmak için uğraşıyorum..inşallah rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bebeğimi bana verir...kucağıma almayı nasip eder...

istersen bir kanda baktır..idrarda değil..gebe olabilirsin..çünkü böyle olanlar var..korunmadıysan....

Bulutcum cevabın için teşekkür ederim. Çok şükür ben de bugün adet oldum. İnşallah nisan ayında ikimiz de güzel haberi alırız. Allah isteyen herkese nasip etsin, hiçkimseyi kucağı boş bırakmasın.

Alakası yok canım.Ben 42 kilo iken ilk denememde hamile kalıp kızımı dünyaya getirdim.Şimdi 54 kiloyum 2.bebeğime hamile iken 6.haftasında düştü.Boyla posla alakası yok.

Saol Fiona.Haklısın:ecrin_bebek:bu aralar çok kafama takıyorum. şimdi hamileyim ondan galiba:teytey:. Allah, hayırlısıyla kucağıma vermesini nasip etsin:emir_bebek:

valla ben ne kısayım ne zayıf bildiğin etine dolgunum ama bende tuatamadım işte pek de kiloyla falan alakası yok bu işlerin sanırım

Ben çok zayıfım ama:((((45 kiloyum.Gerçi 1.51 falan boyum..boyuma göre normal:CüvCüv:
bu aralar hamilelikten dolayı kafayı herşeye takıyorum :emir_bebek:Kucağımda tutmayı sabırsızlıkla bekliyorumhihoyyyt

Premete canım inşallah hamile kalırız....hadi gözün aydın adet görmüşsün..kız hem uğraş adet göreyeyim diye hemde adet zamanı gelince olmamak istiyoruz...rabbimin takdiri...rabbim bizlerin yuvalarınıda şenlendirsin...

bende bebeğimi kaynettim tekrar hamile kalmak istiyorum ama hem sezeryanliyım hemde eşimle aram açık ne olcak bilmiyorum yaşamak istemiyorum

bende bebeğimi kaynettim tekrar hamile kalmak istiyorum ama hem sezeryanliyım hemde eşimle aram açık ne olcak bilmiyorum yaşamak istemiyorum

cnm böyle düşünme herşey yoluna giriyor.ben de düşük yaptığımda aramız kötüydü zamanla düzeliyor.zaman tanıyın birbirinize.böyle şeyler düşünme...

Bundan 2 ay once hamile olduğumu bilmeden bir suru iş yaptım ama hamile olduğumu oğrendiğimde 1.5 hafta sonra onu kaybettim:( Yeniden hamile kalmak istiyorum ama ne olur bilmiyorum:( Gecen gun Gebelik testi yaptım kanda cok mu erken yaptrıdım bilmiyorum 0.100 altı dedi doktor.Adetime 10 gun var:(

bende geçen sene 26 aralıkta kürtaj olmak zorunda kaldım bebişim karnımda ölmüştü:(( aradan 16 ay geçti ama hala birşey yok:((

ben daha çok yeniyim bebeğimi ölü doğursam da lohusa sayılıyorum ama karnımın boş olmasına dayanamıyorum hemen hamile kalmak istiyorum ama bir taraftan da çok korkuyorum ya aynı şeyler yaşanırsa diye bebeğim karnımda ölmüş ve ben hareketlerini farkedememişim 28 haftalıktı daha 13 gün oldu her gün bir yıl gibi sanki dayanamıyorum

Back
X