- Konu Sahibi minik_kelebek
- #10.621
coraspın dusuk onleyıcı sanırım,3 ay oncesınden basladım ben..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kürtajdan sonra ne kadar zman sonra hamile kaldınız die ? konu açtım ama daha katılan ve yorum yapan yok konuma sende gel belki gelen olur ve bilgileniriz canımm...bende aynı sıkıntı içindeyim korunmak mı daha iyi korunmamak mı? Bunun cevabı cok zor ama her gecen günde alehimize sanki arkadaşlar bu konu hakkında yorumunuzu bekliyorum
çok geçmiş olsun canım ALLAH çok çok sabır versin dilerimm RABBİM meleğine bir kardeş gönderir..slm ben aranıza yeni katıldım 1 ay önce bende kızımı kaybettim ben 6,5 aylıkken dünyaya geldi kızım 5 gün yaşadı![]()
kurdeşen ani sıkıntıyla çıkan bir alerji.ilaç kullnmam gerekiyor.kullanmadığımda tüm vücudum kabarıyor.
ne kadar süreceği de belli olmuyor. daha önce de başıma gelmişti.2 sene sürdü.yine öyle olursa ne yaparım ben..?
slm ben aranıza yeni katıldım 1 ay önce bende kızımı kaybettim ben 6,5 aylıkken dünyaya geldi kızım 5 gün yaşadı![]()
Canım merhaba. Eskilerden bir ben varım galiba arada girip bakan. Ben anlamadım hiç kimse gelmiyor enteresan tarafı herkes birden yok olduu.
Benim Ege'm 6 aylık oldu bile.
Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Sen nasılsın canım ? Efecik nasıl?
faceden görrüştüklerim var benim eskilerden..
maşallah egeye annesi kocaman olmuş...
efede 15 aylik oldu canım..
malesef aşısını olmamıza rağmen su anda su çiçeği geçiriyor oğluşum(
kürtajdan sonra ne kadar zman sonra hamile kaldınız die ? konu açtım ama daha katılan ve yorum yapan yok konuma sende gel belki gelen olur ve bilgileniriz canımm...
kürtajdan sonra ne kadar zman sonra hamile kaldınız die ? konu açtım ama daha katılan ve yorum yapan yok konuma sende gel belki gelen olur ve bilgileniriz canımm...
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun bende 2 ay önce 6 haftalık bebgimi kalp atışları durdugu için kaybettim ilaçla düşürdüm gerisini vakumlu bir aletle temizlediler.doktor 2 3 ay korun demişti ben şuanda 2. adetimi oluyorum ve artık korunmayı düşünmüyorum ama yinede bu adetin bitimin tekrar kontrole gidicem. çünkü doktorum tekrar bebek düşünmeye başladıgında 2 3 ay önceden gel gerekirse ilaç tedavisi uygularız demişti allah kısmet ederse cumaya bitiyor adetim cuma tekrar gidicem. ve 28 09 ile 03 10 tarihleri arasında muhtemel yumurtlama günüm o günde çalışmaya başlıcak. olursa olur olmazsa olmaz takdiri ilahi diyip yola devam edicez. beni de aranıza alın ve eger takvim filan yaparsanız beni ilk sıraya koyun olurmu. allah inşallah tez zamanda saglıklı bebiş ler vericek önce karnımızı sonra kucagımızı dolduracak bebeklerimiz. tekrar geçmiş olsun canlarım üzülmeyin birini veren allah 2. 3 üncüyüde verir.
kıslaaaar bana cevap vermicek misiniz bilmiyorumkismilekızlar ben geçen hafta seamer testi yaptırdım,testi yaptırdıktan sonra biraz kanamam oldu.2 gün boyunca devam etti.sonra adet oldum normalde adetime bir hafta vardı.acaba stresten mi erken oldu.
bide yumurta çatlatma iğnesi hangi durumlarda yapılıyor,hamileliği hızlandırmak için yapılıyor mu,yan etkisi zararı olur mu acaba? Benim de temmuz sonun da maalesef düşük oldu.doktorum 6 ay ara vermemiz gerektiğini söyledi.tekrarlayan düşükler yaşadığım için korkuyorum.araştırma sürecindeyim ama o da uzun sürüyo.kan pıhtılaşmasından süpheleniyorum.eğer böyle bi durum ortaya çıkarsa iğnenin dozuna kim karar verir hemotolog mu yoksa doktorum mu? bu testler neden bu kadar uzun sürüyo.ya moralim çok bozuk.çok keyifsizim
kızlar herkese selamlar bende 3 kere düşük yaptım
arastırma yapıldı genetik,hormon tahlilleri ve rahim filmi
hepsi temiz cıktı dr bakabileceğimiz bütün tahlilleri yaptık bi soru yok dedi
bi daha hamile kaldıgımda bi iğne ve coraspirine baslıcam söylendi
ama dr cok ümitlenme yine düşe bilir diyo cok korkuyorum
benim gibi aynı durumda olupta bebeğine kavusan varmı aranızda
simdiden cok tesekkürler...........
çok geçmiş olsun canım.bende araştırılma sürecindeyim.kalbini ferah tut.benim bir arkadaşımın 3 düşükten sonra 2 tane dünyalar tatlısı yavrusu oldu.ben de bir an önce anne olmak istiyorum.test sonuçlarımı bekliyorum.ama kromozom testleri için 1,5ay sonraya gün verdiler.doktorum da bana iğne ve aspirini söyledi.acaba sonra yumurta çatlatma iğnesi yaptırsam mı bilmiyorum