• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ilginiz için teşekkürler. kanamam yok sadece sancım var. bende sabırsızlıkla yarını bekliyorum. zaten sancım 1 aydır hiç bitmedi ara ara azaldı ama bitmedi. şu an tek temennim kürtaj olana kadar bana zarar vermemesi. acile gitsem bana bişey yapmıcaklar belkide direk kürtaja alacaklar. bende ssk da kürtaj olmak istemiyorum. bu kadar bekledim 1 gün daha bekleyip yarın sonuçları kendi doktoruma göstereyim. herşeyin hayırlısı olsun.
anladım canım...
neyse çok şükür bugünüde atlattınız...
inş yarın herşey yolunda gider....
allah yardımcınız olsun...
bu acıyı rabbim bir daha yaşatmasın...

kızlar bende 18 eylülde kürtaj oldum 10 gün sonrasında kontrole gittik herşey normal 2 ay korunun sonra yine kontrole gelin dedi adetim bitsin haftaya gitmeyi düşünüyorum bu kontrolü niye istediki korunmayı bırakmayın diyebilirmi sizin doktorunuzda 2 ay korunmadan sonra çağırdımı sizi ve nasıl bi muayene yaptı merak ettimde
geçmiş olsun...
2 ay sonra neden çağırdı ben anlamadım...
ama gidin bakalım vardır bir bildiği elbet...

merhabalar listenize benide alirsaniz sevinirimmm bende bebek istiyorum ama bir turlu gelmiyor yaklasik 5 ay once ilk bebegimi dusurdum cok bunaldim hala hamile kalamiyorumm cok istiyorum ama bebegim gelmiyor tecrubelerinizden yararlanmak isterim:emir_bebek:
hoşgeldin sedosumm...
hamile kalmakta nasip işi canım...
bazıları hemen kalırken bazısınında uzun zaman alıyor böyle...
istersen bir dr a git hormon testi falan yaptır bakalım normalmi...

birde yumurtlama günlerini kaçırmamak için ovulasyon testleri var...
onlardan kullanırsan yumurtlama günlerini daha iyi değerlendirmiş olursunuz...

Son düzenleme:
kızlar merhaba, düşükten sonra kanaması 15 günden fazla süren varmı aranızda? benim 6 haftalık düşük olmuştu 15 gün oldu hala kanamam devam ediyor son günlerde iyice sıvılaştı akıyo resmen

Kızlar bende düşük yaptım. Düşükten ne kadar zaman sonra adet gördünüz. Bilgilendirirseniz sevinirim. Tekrar bebek çalışmalarına ne zaman başladınız. İlk adetten sonramı?

benim düşüklerden sonra kanama 10 gün olmuştu...
adetimde düşükten itibaren 1 ayda geldi...yani aynı adet zamanın da...

kanaması fazla süren arkadaşlarda oluyormuş herkes farklı farklı...
ama çok uzun sürerse yinede dr a danışmakta fayda var...

düşükten sonra en az 3 ay da korunmakta fayda var...
dr lar bana hep 3 ay demişlerdi....

elifzade arkadaşım dr a gittin mi?
son durumun nedir?

Son düzenleme:
selam fadikciğim, benim kanama 1 hafta petle biraz yoğundu, sonra günlük kulanmaya başladım. Ama akıntımda hala kırmızılar var. net olarak beyaz akıntı gelmedi daha biraz uzun sürdü. 18 haftalık düşük yaptım.
Zaten tekrar hamiş kalmak falan 3 ayı bulur. Bebeğimi kaybettikten sonra kucağım biran önce dolsun istiyorum. yavrumu unutamıyorum. Allahım sabır versin. 20 gün kadar oldu bebeği kaybedeli. Napcağım hiç bilmiyorum.

selam fadikciğim, benim kanama 1 hafta petle biraz yoğundu, sonra günlük kulanmaya başladım. Ama akıntımda hala kırmızılar var. net olarak beyaz akıntı gelmedi daha biraz uzun sürdü. 18 haftalık düşük yaptım.
Zaten tekrar hamiş kalmak falan 3 ayı bulur. Bebeğimi kaybettikten sonra kucağım biran önce dolsun istiyorum. yavrumu unutamıyorum. Allahım sabır versin. 20 gün kadar oldu bebeği kaybedeli. Napcağım hiç bilmiyorum.

günaydın cm..Rabbim sabır versin.elbet kolay değil ama insanız ve bu hayatta iyi kötü herşey bizim için.güçlü olmalısın.umarım çabucak kucağın dolar ve acıların geçer.

bende düşük yaptım cnmt doktora gittimçok şükür kürtaj olmamı gerektirecek bir durumum yokmuş. korunmana gerek yok dedi doktor.bende bir an önce tekrar hamile kalmak istiyorum.umarım çok beklemem.

günaydın cm..Rabbim sabır versin.elbet kolay değil ama insanız ve bu hayatta iyi kötü herşey bizim için.güçlü olmalısın.umarım çabucak kucağın dolar ve acıların geçer.

bende düşük yaptım cnmt doktora gittimçok şükür kürtaj olmamı gerektirecek bir durumum yokmuş. korunmana gerek yok dedi doktor.bende bir an önce tekrar hamile kalmak istiyorum.umarım çok beklemem.
Teşekkür ederim canım, güzel dileklerin için. Geçmiş olsun diliyorum sanada. ne kadarlık düşük yaptın, bende kürtaj olmadım. Biran önce adet görmek istiyorum. Bebeğim aklımdan hiç çıkmıyor, herşey allahtan biliyorum ama yinede benimde bi suçum oldumu diye kendimi suçluyorum. Allahım sabır versin meleğimi bu tarafta göremedim öbür tarafta görecem mutlaka.

eğer 6-8 haftadan küçükse ve kürtaja gerek kalmadan düşmüşse beklemeden hamilelik için çalışmaya başlanabiliyor ama diğer türlü vücudun kendini toparlaması için birkaç ay bekletiyorlar dr lar. benim bugün 17. günü son 5 gündür iyice su gibi akıyor kan ama azalmaya başladı . 2 kez dr a gittim beta hcgm de hala sıfırlanmamış cumaya kadar bekleyelim dedi inşallah biterde kürtaja gerek kalmaz.

eğer 6-8 haftadan küçükse ve kürtaja gerek kalmadan düşmüşse beklemeden hamilelik için çalışmaya başlanabiliyor ama diğer türlü vücudun kendini toparlaması için birkaç ay bekletiyorlar dr lar. benim bugün 17. günü son 5 gündür iyice su gibi akıyor kan ama azalmaya başladı . 2 kez dr a gittim beta hcgm de hala sıfırlanmamış cumaya kadar bekleyelim dedi inşallah biterde kürtaja gerek kalmaz.

sanada geçmiş olsun cnm..benim kanamam 7 günde bitti ve kanamam bittikten bir hafta sonrası hcgm sıfırlanmıştı ve hatta doktorum yumurtlamay başlamışsın dedi. umarın seninde biterde bir an önce yeni umutlara yelken açarsın.

18 haftalık hamilelikten sonraki kanama lohusalık sayılıyor canım...
benim 4. bebeğimde 18 haftalıktı ve onda kanam 15 gün sürdü 15 gün sonrada sarı lekelenmeler oldu...
bebeğimi kaybedeli 27 gün oldu ve şuan temizim...
bu kanama 40 gün bile sürebilir canım...

bir dahaki adetin 40 günden sonra olabilir...
genelde çoğu öyle olmuş...

peki canım senin düşüğün nasıl oldu...
kendimi düştü doğum mu yaptın...dr lar ne diyor...
ayrıntılı yazarmısın...

Son düzenleme:

evet kürtaj olmayan kişiler daha erken hamile kalabilirler...
ama yinede düşükten sonra bir adet görmek daha iyi olur...
kürtaş olunduysada dr lar genelde 3 ay öneriyorlar...

peki canım senin kaç haftalıktı ve normal bir hamilelikmiydi...
değer düşmedi falan demişsin genelde dış gebelikte öğle oluyor...
inş kısa zamnda düşer canım....

benim 4. bebeğimde 18 haftalıktı ve onda kanam 15 gün sürdü 15 gün sonrada sarı lekelenmeler oldu...

ayrıntılı yazarmısın...

fadik geçmiş olsun canım.bende 3 ay önce 17+4 bebeğimi suyumun gelmesiyle doğurmak zorunda kaldım.benim kanamam yaklaşık 26 gün sürmüştü ama bir hafta sonrada doktorun dediğine göre adet olmuştum.sonraki ay 3 kere adet oldum.şükür bu ay düzene girdi canım.gittiğim diğer doktor enfeksiyona bağladı sebebini.sen neden kaybettin bebeğini canım acını tazelemek istemiyorum ama.ben nerdeyse iki ay yas tuttum,ama şükür şimdi iyiyim.

Geçmiş olsun canım, hayırlısı ile beta hcgen sıfırlanır, tekrar hamiş kalırsın.

ayrıntılı yazarmısın...

ben doğum yaptım. 3 lü testim sorunlu çıktı.Çok üzüldüm çok ağladım. kaybetmek zor. Suni sancıyla doğurdum. Şimdi biran önce regli olup tekrar bebek sahibi olmak istiyorum. Ama acaba beklemelimiyim onuda bilmiyorum tabi.
fadik geçmiş olsun canım.bende 3 ay önce 17+4 bebeğimi suyumun gelmesiyle doğurmak zorunda kaldım.benim kanamam yaklaşık 26 gün sürmüştü ama bir hafta sonrada doktorun dediğine göre adet olmuştum.sonraki ay 3 kere adet oldum.şükür bu ay düzene girdi canım.gittiğim diğer doktor enfeksiyona bağladı sebebini.sen neden kaybettin bebeğini canım acını tazelemek istemiyorum ama.ben nerdeyse iki ay yas tuttum,ama şükür şimdi iyiyim.

Sanada geçmiş olsun canım. Peki tekrar bebek düşünüyormusun. Bebeklerimizi unutmak çok zor hep hafızamızda kalacak biliyorum ama tekrardan doğacak yavrumla acımı hafifletmek istiyorum.

Geçmiş olsun canım, hayırlısı ile beta hcgen sıfırlanır, tekrar hamiş kalırsın.

ben doğum yaptım. 3 lü testim sorunlu çıktı.Çok üzüldüm çok ağladım. kaybetmek zor. Suni sancıyla doğurdum. Şimdi biran önce regli olup tekrar bebek sahibi olmak istiyorum. Ama acaba beklemelimiyim onuda bilmiyorum tabi.

Sanada geçmiş olsun canım. Peki tekrar bebek düşünüyormusun. Bebeklerimizi unutmak çok zor hep hafızamızda kalacak biliyorum ama tekrardan doğacak yavrumla acımı hafifletmek istiyorum.
saol canım sana da çok geçmiş olsun.evet tekrar düşünüyorum bebek fikrini hiç aklımdan çıkaramadım ki.

Bengücüm bendede aynı durum söz konusu.düşük yapmadan öncede bebek istiyordum ama düşükten sonra daha çok ister oldum hatta başka birşey düşünemez oldumki benim bebeğim küçüktü birde.sizlere rabbim yardım etsin.

sağol arkadaşım sanada çok geçmiş olsun...

canım sormakla acımı tazelemiş olmassın...
zaten her an aklımda ve doğumdan berli bende araştırma ve çare aramaktayım...
birbirimizle konuşarak belki çözmek daha kolay olur...
çünkü doğumun nasıl gerçekleştiğinde önemli...
bazısı sancısız ani doğarmış, bazısı kesesi patlar, bazısıda sancıyla doğarmış...
aslında bunların hepsinde sebebler var...
başka topiğe doğumun nasıl olduğunu yazmışltım...
adresini buraya kopyalayayım canım...
hem orda bizim gibi erken doğum yapmak zorunda kalmış çok arkadaş var...
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...zligi-yuzunden-erken-dogum-yapan-var-631.html

canım sendeki ne enfeksiyonuydu...
benim doğum sebebim daha net değil....

anladım canım...tekrar geçmiş olsun...

sen kürtaj olamdığın için belki hemen hamile kalmanda sakınca olmaya bilir ama bence enaz 2 ay geçsin canım...
rahim biraz daha toparlansın..

Son düzenleme:
annelik çok özel çok farklı bir duygu...
hele hamilelik biraz ilerleyipte onun içinde kımıldadığını bilmek daha farklı...
içerde bin can taşımak, kendinden bir parça...

doğum anında çok acı çektim...
ben hep normal doğum taraftarıyım ama o an yok bundan sonra normal doğum yapmam diye düşündüm...
ama eve döndüğüm o sabahı o acımı unuttum...

yine elimden geldiği kadar hamile kalmak için uğraşacağım ve rabbin nasip ederse normalda doğuracağım...

eşime dr a gidelim dediğimde ne dr u dedi...
eee ilerisi için başımızın çaresine bakalım dedim...
çok şaşırdı hala bebekmi düşünüyorsun dedi...
evet dedim doğumun ilk gününden berli hemde...
yok ben düşünmüyorum dedi...sen hastanede kaldın o gece ben evde çok acı çektim...
bana sen lazımsın dedi...

ama tabiki ben pes etmedim...rabbim kuvvet verdiği kadarda etmeyeceğim...
allah (cc) hepimize sabır versin...
unutmayalımki beterin beteri vardır...
birde her işte biizm göremediğimiz hayırlar vardır...

rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler nasip etsin...

evet kürtaj olmayan kişiler daha erken hamile kalabilirler...
ama yinede düşükten sonra bir adet görmek daha iyi olur...
kürtaş olunduysada dr lar genelde 3 ay öneriyorlar...

peki canım senin kaç haftalıktı ve normal bir hamilelikmiydi...
değer düşmedi falan demişsin genelde dış gebelikte öğle oluyor...
inş kısa zamnda düşer canım....

canım benimki 6 haftalıktı kese ultrasonla alttan bakınca görünmüştü ama olması gerekenden daha küçüktü. yani dr düşeceğini söylemişti. aşılama ile hamile kalmıştım. bugün 18. gün hala kanamam devam ediyor. yarın tekrar betahcg ölçtürüp dr uma gidicem. bilmiyorum neden bu kadar uzun sürdü. son zamanlardada sanki açık yara varda kan akıyor gibi sıvı kan geliyor. kadınların çilesi bitmiyorişte. bugünlerde geride kalır bir an evvel bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah

Son düzenleme:
Back
X