• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

slmlar müsadenizle sizlere bir sey sormak istiyorum ben almanyada yasiyorum martin 13.de asilama yapildi ve test tarihim 28 martti .. benim lekelenme tartin 26 mart aksami basla ve kahveren lekeler seklinde 3.4 gun surdu vekirmi hafif hafif kanama seklinde bsladi bugunde biraz önce misket tanesinden iri bir parca dustu ama kirmizi degil aba hamileydimde dusukmu yaptim cunki benim kanamam olunca nasilda adet oldum diye kan testi falan yaptirmamistim normalde adetlerim düzenlidir ilk gun kahverengi baslar hemen ikinci gun kirmiziya dönerdi ve 6 gun surerdi bugun toplam 26sindan buyana 6 gunum ve yeni yeni cogaliyor kanamam sizce bu ne olabilir kafam cok karisik umarim anlatabilmisimdir kusura bakamyin lutfen bana asilama yapan doktorum izine ayrilmis bugun ona ulasamadim bilmiyorum ne yapacagimi:61:

sevgili arkadaşlar merhabalar hepinize.
sitenizi yeni buldum ve bende korkularım arttıkça netten araştırmalar başladım.en kötüsüde sürecin çok yavaş işlemesi ve tam teşhisin net olarak konulamaması.
çok tecrübesizim ve bana bu konuda lütfen yardımcı olun. 1 yıllık evliyim ve şubat ayından itibaren bebek düşünür olmuştuk artık. 4 şubatta son adetim gerçekleşti. mart ayında adetimde gecikme oldu. hamile kadığımı düşündüm.çünkü baş dönmesi, ve göğüslerde ağrım ve duyarlılık çok fazlaydı. fakat ben muayeneye gitmeden 10 martta kanamam başladı. tecrübesiz olduğum için regli olduğumu düşündüm ve kanamam 11. günününe geldiğinde başka bir neden olacağını düşündüm.çünkü adetim çok düzenlidir 6-7 gün sürer. 21 martta doktora gittim. hcg değerim 24 çıktı, kimyasal gebelik yaşadığımı söledi dr ve tam bir hafta sonraya randevi vererek hcg oranının düşmesi gerektiğini söledi. fakat ben 28 martta tekrar gittim dr a. hcg değerim 37 çıktı. tekrar 3 gün sonraya yani yarına kan değerime bakacaktı. fakat ben iyice endişelendiğim için başka bir hastaneye başka doktora gittim. oda cumaya b hcg me bakıcak.dış gebelikten şüphelendi. bu ne demek oluyor arkadaşlar. düşük için bile bir hafta boyunca onca gözyaşı döktüm şimdi dış gebelik konularını okudukça kahroluyorum. dış gebelikse sorunum erken mi henüz tedavi çin. yada doktorlar neden tam bi teşhis koyamadı.ne yapmalıyım.çok korkuyorum. ve psikolojim çok bozuk. kanamam az da olsa hala devam ediyor. ara ara çok hafif ağrım var karnımda. ama beni çok sarsmıyor.şişkinlik var sanki karnımda.bunlar ne demek oluyor.kimyasal gebelik mi, dış gebelik mi
. Size tavsiyem belirtileri hissettiğiniz anda mutlaka dr a gidin ve doktor takibinde olun.

sevgili arkadaşlar merhabalar hepinize.
Sitenizi yeni buldum ve bende korkularım arttıkça netten araştırmalar başladım.en kötüsüde sürecin çok yavaş işlemesi ve tam teşhisin net olarak konulamaması.
çok tecrübesizim ve bana bu konuda lütfen yardımcı olun. 1 yıllık evliyim ve şubat ayından itibaren bebek düşünür olmuştuk artık. 4 şubatta son adetim gerçekleşti. Mart ayında adetimde gecikme oldu. Hamile kadığımı düşündüm.çünkü baş dönmesi, ve göğüslerde ağrım ve duyarlılık çok fazlaydı. Fakat ben muayeneye gitmeden 10 martta kanamam başladı. Tecrübesiz olduğum için regli olduğumu düşündüm ve kanamam 11. Günününe geldiğinde başka bir neden olacağını düşündüm.çünkü adetim çok düzenlidir 6-7 gün sürer. 21 martta doktora gittim. Hcg değerim 24 çıktı, kimyasal gebelik yaşadığımı söledi dr ve tam bir hafta sonraya randevi vererek hcg oranının düşmesi gerektiğini söledi. Fakat ben 28 martta tekrar gittim dr a. Hcg değerim 37 çıktı. Tekrar 3 gün sonraya yani yarına kan değerime bakacaktı. Fakat ben iyice endişelendiğim için başka bir hastaneye başka doktora gittim. Oda cumaya b hcg me bakıcak.dış gebelikten şüphelendi. Bu ne demek oluyor arkadaşlar. Düşük için bile bir hafta boyunca onca gözyaşı döktüm şimdi dış gebelik konularını okudukça kahroluyorum. Dış gebelikse sorunum erken mi henüz tedavi çin. Yada doktorlar neden tam bi teşhis koyamadı.ne yapmalıyım.çok korkuyorum. Ve psikolojim çok bozuk. Kanamam az da olsa hala devam ediyor. Ara ara çok hafif ağrım var karnımda. Ama beni çok sarsmıyor.şişkinlik var sanki karnımda.bunlar ne demek oluyor.kimyasal gebelik mi, dış gebelik mi
. Size tavsiyem belirtileri hissettiğiniz anda mutlaka dr a gidin ve doktor takibinde olun.

çok geçmiş olsun canım..doktorların o kadar ileri zamaana randevu vermelerine şaşırdım..inş herşey yolundadır..için rahat edene kadar doktora git anla ne olduğunu en azından canım.

kızlar bende 10 haftalık hamileydim 1 nisanda bi anda kanamam oldu hemen doktora gittim bebeğin kalbi durmuştu kürtaj dediler ama kürtaja gerek kalmadan evde düşük yaptım inanılmaz sancılı bi durum ve insanın resmen psikolojisi bozuluyor olayın şokunu atlatamadan ağrı ve kanama... tam 4 gün parşa parça düştü :( neyse artık sadece kanama var
Allah kimseye bu durumu yaşatmasın sağlıklı bi şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inş

Geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatırsın :93: tabii bize söylemesi kolay davulun sesi uzaktan hoş gelir ama benim arkadaşım düşük yapmıştı doktor ona çok bebek istiyorsanız 6 ay korunun sonra gene denersiniz demişti ve o 6 ay sonra tekrar bebek istedi ve tekrar hamile kaldı şimdi 4 yaşında bir kızı var yani diyeceğim zaman her şeyin ilacıdır. Yapacak bişey yok herşey Allah'ın emri.. :40:

3 hafta önce yazmıştım hamile olduğumu. ama nasip buraya kadarmış. ben miniğimi kaybettim. dördüncü kez bebeğimi yitirmenin acısını yaşıyorum. bizi sadece biz anlarız.

merhaba arkadaslar bende bu hafta dusuk yaptım benımkı daha cok yenıydı 2-3 haftalık vardı sımdı 6 gundur kanama oluyor bızımkı mucızeydı olması cunku yazın ılk tup bebek denememız olumsuz sonuclanmıstı bu kendılıgınden oldu ınanamadık cunku dr bıze asılama bıle vakıt kaybı demıstı:59:benım sıze sormak ıstedıgım kanama bıtınce ılıskı ne zaman oluyor ınternette 4-6 hafta yapılmamalı dıyor ama benden parca olarak gelmedı adet gıbı kan pıhtısı olarak geldı cok kucuk oldugu ıcın hemen calısmalara baslamak ıstıyorum cunku dedım ya bu mucızeyı yasamak bıze umut ısıgı oldu arkası gelır ınsallah saglıklı bı sekılde

3 hafta önce yazmıştım hamile olduğumu. ama nasip buraya kadarmış. ben miniğimi kaybettim. dördüncü kez bebeğimi yitirmenin acısını yaşıyorum. bizi sadece biz anlarız.

cok gecmıs olsun canım ya emınım cok zor bı durumdur ben bır kere yasadım ne oldugunu anlayamadım hala pazar duydum hamıle oldugumu salı gunu dusuk yaptım mucızem gıttı....

merhaba arkadaslar bende bu hafta dusuk yaptım benımkı daha cok yenıydı 2-3 haftalık vardı sımdı 6 gundur kanama oluyor bızımkı mucızeydı olması cunku yazın ılk tup bebek denememız olumsuz sonuclanmıstı bu kendılıgınden oldu ınanamadık cunku dr bıze asılama bıle vakıt kaybı demıstı:59:benım sıze sormak ıstedıgım kanama bıtınce ılıskı ne zaman oluyor ınternette 4-6 hafta yapılmamalı dıyor ama benden parca olarak gelmedı adet gıbı kan pıhtısı olarak geldı cok kucuk oldugu ıcın hemen calısmalara baslamak ıstıyorum cunku dedım ya bu mucızeyı yasamak bıze umut ısıgı oldu arkası gelır ınsallah saglıklı bı sekılde

cnm bende bu pazartesi kaybettim bebeğimi 8 haftalıktı. seninki daha küçükmüş. kürtaj da olmamaışsın. sanırım kimyasal gebelikmiş. dr bana iki ay korun dedi. senin bebeğin daha küçükmüş. belki tekrar denemende sakınca yoktur. tabiki kendini hazır hissediyorsan.

selam arkadaslar benım kanamam bu pazar bıtmıstı esım normalde cok anlayıslıdır ama bu kez benı dınlemedı bugun ılıskı oldu yanı kanamadan 3 gun sonra sanıyelık oldu uzun degıldı ama cok korkuyorum ya bısey olursa enfeksıyon falan dıye dr ctesı gıtcem 2 haftalık falandı dusuk oldugunda yanı cok kucuktu bıraz agrı oldu ılıskıde

selam kzılar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. kanamam 3 gün sürdü. sonra da bitti. doktor rahme baktı temiz oldugunu söyledi. bir ay korunun dedi ama biz korunamadık 2 kere falan denedik. baş dönmem var. geçen ay da olmuştu. korkuyom gene düşük olur diye doktora da gitmiyom. sevinçten o zaman herkese duyurmuştuk. şimdi kimseye açılmıyorum. bekliyorum.

Son düzenleme:
selam arkadaslar bugun dr gıttım rahım temız cıktı cok sukur. bıze kanama bıttıkten sonra ılıskı olur dedı zaten cok kucuktu galıba bu yuzden bıde bızde zaten sorun oldugu ıcın korunmaya gerek yok dedı

siteye yeni üye oldum ve benim gibi acı yaşayanları gördükçe bi tek ben değilmişim dedim..geçen yaz kalp atışını duyduktan sonra kalbi durdu bebeğimin..kürtaj oldum 2 ay sonra tekrar gebe kaldım ve bu kezde boş gebelik oldu..yine kürtaj oldum...üzerinden 4 ay geçti ve şimdi tekrardan düşünüyoruz dr bi sürü test yaptı..kızamık vs.hiç geçirmediğim için aşı oldum ve mayısta da rahim filmi çekilecek..dra güveniyorum ancak başka çok önemli diyeceğiniz yapmam gereken bişey var mı acaba??bu arada folik asit,vitamin ve coraspinde verdi..tahlil sonuçlarım yarın belli olacak bu yola baş koydum ben inadına direneceğim sonuna kadar....

arkadaşlar merhaba bende aranıza yenı katıldım.28 ocak 2011 ilk hamılelıgım kurtajla sonuclandı hala kendıme gelemedım subat ve martta adetlerım cok duzenlı ıdı martta adetımı olması gereken zamanda gordum ama adet bıtımınden bıkaç gun sonra tekrar başladı ve bı hafta kadarda o surdu kafam cok karıstı doktor a gıttım olabılır dedı sadece yumurtalıkların temız gebe kalabılırsın dedı ama benım kafam allak bullak 3.ayın dolmasını beklerken tamda son zmaanlarına yaklasmısken kotu oldu bu kurtajdan sonra doktorum 3 ay vermıstı onun bıtmesını beklerken bu olay benı cok uzdu aranızda buna benzer bır durumla karsılasan oldumu

slm bende aranıza yeni katıldım yeni evliyim ve şubat ayında 7 haftalık bebeğimi düşük yaptım çok moral bozucu gelişememiş falan dedi doktor tekrar denemelere başladık fakat henüz bişey yok ve adet görüyorum bugün yardımcı olursanız çok sevinirim bekliyorum..

slm bende aranıza yeni katıldım yeni evliyim ve şubat ayında 7 haftalık bebeğimi düşük yaptım çok moral bozucu gelişememiş falan dedi doktor tekrar denemelere başladık fakat henüz bişey yok ve adet görüyorum bugün yardımcı olursanız çok sevinirim bekliyorum..

cnm üzüldüm senin adına. Ama merak etme yeniden hamile kalırsın. güçlü ol ve olumsuzluklardan kendini arındır. ben dört kez yaşadım düşük olayını en 4 nisanda kaybettim bebeğimi. benim son kaybettiğim bebeğimin kalp atışlarını duymuştuk. ama gelişmesi durmuş. kanamam başlayınca dr. gittim. o zaman anladık. bende kan pıhtılaşması var. ondan düşüyor bebeklerim, gelişemiyor. umarım senin bir rahatsızlığın yoktur.

siteye yeni üye oldum ve benim gibi acı yaşayanları gördükçe bi tek ben değilmişim dedim..geçen yaz kalp atışını duyduktan sonra kalbi durdu bebeğimin..kürtaj oldum 2 ay sonra tekrar gebe kaldım ve bu kezde boş gebelik oldu..yine kürtaj oldum...üzerinden 4 ay geçti ve şimdi tekrardan düşünüyoruz dr bi sürü test yaptı..kızamık vs.hiç geçirmediğim için aşı oldum ve mayısta da rahim filmi çekilecek..dra güveniyorum ancak başka çok önemli diyeceğiniz yapmam gereken bişey var mı acaba??bu arada folik asit,vitamin ve coraspinde verdi..tahlil sonuçlarım yarın belli olacak bu yola baş koydum ben inadına direneceğim sonuna kadar....

öncekle geçmiş olsun arkadaşım.yalnız aklıma birşey takıldı.sen 2 kere gebe kalmışın,niçin rahim filmi istedi doktorun?benimde bir düşüğüm olmuştu 2 aylık,doktorum benden rahim filmi istemiyor,gebe kalabildiğim için...

Son düzenleme:
Back
X