kızlar, ben de bu bebeğimden önce bir düşük yaşadım. 5 haftalıktı. kimyasal gebelik falan bir sürü yorumlar oldu...
diyeceğim başka şey. demin bir tv programında doktor açıkladı. düşükten sonra bekleme süresi diye bir şey yokmuş. o bahsedilen 2-3-6 ay var ya, annenin kendini psikolojik olarak yeni bir gebeliğe hazırlaması içinmiş. fizksel olarak vücudumuz kendini hemen ertesi ay gebeliğe hazırlıyormuş. ben de 28 martta düşük yaptım, aynı ay gebe kaldım çok şükür.hatta günüm bile geçmeden 24 nisanda öğrendim evde yaptığım testten.şimdi 26. haftamız bitiyor. şükür bir sorun olmadı.
çok zor bir durum, biliyorum.onunla varlığını öğrendikten sonra bir kaç gün geçirmek bile harkaydı. kaybetmek ...neden yazıyorum ki..hepimiz biliyoruz.ama umudunuzu kaybetmeyin.haberi birinci ağızdan alınca size koştum yazmaya.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...inşallah en kısa, en hayırlı zamanda tekrar gebe kalırsınız.
kendinize iyi bakın.
ben de düşük yaptım hatta 3 sefer kürtaj olmuş oldum bir tanesi kalbi durdu diğer 2 sini aldırmıştım ve kürtajlarımdan sonra korunmamı en son yaşadığım gebeliktede 3 ay korunmamı tavsiye etmişlerdi ben çok önemsemedim ve arkasından tekrar hamile kalmışım kimyasal gebelik olmuştu ve arkasından hiç kanamalarım durmadı bi gece aşırı kanamadan dolayı acillik oldum hemen ameliyat olmam gerektiği sölendi ve ben ölümlerden döndüm 45 dk ameliyat 5.buçuk saat sürdü ve ameliyattan aylar sonra toparlana bildim ameliyat sebebine gelince kalbi duran bebeğimden sonra yerleştiği yerde malesef damarsallaşmış bir kitle oluşmuş yani bebeğin büyüyüp kesesinin yerinde demem oki buradan anca bu kadar açıklanıp yazılıyo kürtajdan sonra bir müddet matıkende rahmin kendisini toplaması ve hem fiziken hem ruhsal olarak hamilelik perhizi vermeleri bir müddet çok normal herkesin durumu farlı şu var kimsayal gebeliği çoğu insan yeni duyuyo veya başına gelmeden anlıyamıyo dölleniyo ama sadece o kadarla kalıyo belki senin dinlediğin dr buna demiştir veya farklı durumlar için sölemiş olduğuna eminim ben 7 gebelik yaşayan biri olarak tecrübemle bunu yazmak istedim KÜRTAJ OLAN BİR ANNE MUHAKKAK GEBELİK PERHİZİ BİR MÜDDET YAPMALI....