- Konu Sahibi minik_kelebek
- #11.761
bende 10 gün önce 3. bebeğimi 6 haftalıkken düşürdüm( cok zor cok 1. si 4 aylıktı.. 2. si ve 3. sü 6 7 hafta arası.. 2 düşükten sonra gidipte araştırmadım doktor gerek yok 2 düşükle arastırmayalım demişti keşke gitseymişim.. ne kadar zor bişi.. kızlar son düşüğümü ben evde düşürdüm sancıyı evde cektim kurtaj olmamak için... kendim düşürdüğüm için parçaları gördüm tabi... 2 tane elimin yarısı büyüklüğünde düştü.. ama kızlar ikiside aynıydı şekilleri büyüklükleri herşeyiyile ikiz gibiydiler.. sizce ne olabilirki? ben diğeri eşidir dedim ama annemde 6 haftalık bebekte eş olmaz bende cok düşük yaptım zamanında sadce 1 parca düşürürdüm dedi...ikiside tıpkısı olduğu için kafam karıştı... şimdi dieceksiniz düşmüş artık ikizmi değilmi napacan filan diye ama... eğer ikizse düşmesi normal diye teselli bulucam
( ikiz gebelikte düşük riski çok olurya o yüzden
( birde ben gün aşırı kan tahlili yaptırıodum doktorum istiodu.en son 3000 deyken 3 gün sonra 16000 olmuştu.. çok fazla artmıştı.. bu arada ben o parçaları aldım tabi acile gittim.. aldılar patolojiye gitti sonucu almama 1 hafta falan kaldı... orda belli olur sanırım.. bu konuda bi bilgisi olan varmı kızlar... ayrıca düşük yapanlara sabır ve tez zamanda tekrar sağlıklı gebelikler diliyorum
( hepimize geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın aminnnn
cok gecmis olsunn...bende 3yillik evliyim hic korunmadim asilamayla 2 kez hamile kaldim suan 2.dusugumu yapiyorum..genetik tahlilleri yaptirdinmi