• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Lütfen bilgisi olan varsa yardıımmmmmm!!kızlar mrb malesef bende 6 haftalıkken bebeğimi kaybettim..doktor kalp atımı yavaş,içerde kan birikmesi oluşmuş dedi bi sonraki haftada kalp atımı alamadık kese de bozulmuştu zaten o hafta kahverengi bi akıntım oldu..Doktorum kanaman olur 1 hafta içinde kanamayla atılır dedi...Aradan 2 gün geçti ne kanama ne akıntı iki gündür sadece bugün çok az yine kahverengi bi akıntı oldu o kadar..Kanama olacak gibi bi belirti ağrı da hissetmiyorum of çok üzülüyorum kürtaja gerek kalmadan kanamayla düşsün istiyorum ama dediğim gibi kanamada yok doktor bekle olmazsa haftaya kürtajla alırız dedi...Kızlar belki bu bölümde beni anlayan çıkar dedim yazdım lütfen bilgisi olan varsa cvp verirse çok sevinicem..Acaba kanamam olur mu?Ne zaman olur?

Lütfen bilgisi olan varsa yardıımmmmmm!!kızlar mrb malesef bende 6 haftalıkken bebeğimi kaybettim..doktor kalp atımı yavaş,içerde kan birikmesi oluşmuş dedi bi sonraki haftada kalp atımı alamadık kese de bozulmuştu zaten o hafta kahverengi bi akıntım oldu..Doktorum kanaman olur 1 hafta içinde kanamayla atılır dedi...Aradan 2 gün geçti ne kanama ne akıntı iki gündür sadece bugün çok az yine kahverengi bi akıntı oldu o kadar..Kanama olacak gibi bi belirti ağrı da hissetmiyorum of çok üzülüyorum kürtaja gerek kalmadan kanamayla düşsün istiyorum ama dediğim gibi kanamada yok doktor bekle olmazsa haftaya kürtajla alırız dedi...Kızlar belki bu bölümde beni anlayan çıkar dedim yazdım lütfen bilgisi olan varsa cvp verirse çok sevinicem..Acaba kanamam olur mu?Ne zaman olur?

öncelikle çok geçmiş olsun rabbim üzüntünü tez zamanda geçirsin.ben hastanede çalıştığım halde yeterince bilgim olduğu halde konu bebek olunca bu konularda evhamlanıyorum.lütfen sende kötünün iyisini düşün henüz 6 haftalık bir gebeliğin var ve kalp atımı bile 8 haftalıkken başlar.bu dahada erken olabilir tabi.hastalanman içinde zamanın var ve sakın hemen kürtaja başvurma o genellikle anne zehirlenmesin diye bebeği içinde daha büyük olanlar için geçerli.hee hastalanmazsan doktorunun öngördüğünü yaparsın tabii.ama özel hastaneler annenin piskolojisini pek düşünmezler hemen en son başvurulacağa karar verilir yani benim gördüklerim böyle.henüz 2 gün geçtiğini söylüyorsun bence 3 gün daha bekleyip farklı bir doktora olanları baştan anlatıp birde onun fikrini alıp uygulamandır dşüncem.

TSK ederim yorumlarınız icin..bende doktoru kalp atışını 8 haftada duyanlar var erken değil mı dedim ama kese bozulmuş hayir kalp atisini duymamız lazımdı dedi 2 doktora gittim 2 side aynı seyleri söyledi malesef..elden ne gelir kader kısmet cok üzülüyorum ama..pazartesi tekrar baska bı doktora gideceğiz esimle belki o zamana kadar kanama olur..tekrar tskler

tatlım benım sakın uzme kendını demek bebegın sağlıksızmış aslında hsg cekıldıgı ay genelde korunma önerıyolar yumurtnın kalıtesını bozuyomuş kalıte bozuk oluncada kımyasal gebelık yaşanıyo bende aalık ayında kımyasal gebelık yaşadım tam bı hafta ağladım cok uzuldum ama ne oldu uzuldugumle kaldım bı kere adet oldum sonra yenıden hamıle kaldım bak 7 aylık oldum sukr sorun yşamadım hıc ne kadar guzel dmek doğal yoldan gebe kalabılıyosun

Sevgili yaren 2007 yorumun icin teşekkür ederim kardesim.insan böyle zamanlarda tanımadığı biri bile olsa birinden destek görmesi çok rahatlatıyor.sana cocuklarinla sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum Rabb'imden.diger tüm arkadaslara da gecmis olsun diyorum.allah hepimize merhamet etsin insallah,sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bu yaşadıklarımız son olsun.

merhaba arkadaşlar,yazdıklarınızın hepsini okuyamadım,iş yerindeyim çünkü ama yazmadan geçemedim,bundan yaklaşık 5 sene önce ilk hamileliğim kendiliğinden düşükle sonuçlandı, 2. sinde bebeğin kalbi durduğundan alınması gerekti, 3. hamileliğimde şu an 1,5 yaşında olan oğlum dünyaya geldi, ancak ilk aylarda kanamam oldu 15 gün kadar raporlu evde yattım hormon ilaçları kullandım ama sonu mutlu oldu, rabbim sizlerede nasip eder inşallah,umudunuzu kaybetmeyin demek istedim.

merhaba arkadaşlar,yazdıklarınızın hepsini okuyamadım,iş yerindeyim çünkü ama yazmadan geçemedim,bundan yaklaşık 5 sene önce ilk hamileliğim kendiliğinden düşükle sonuçlandı, 2. sinde bebeğin kalbi durduğundan alınması gerekti, 3. hamileliğimde şu an 1,5 yaşında olan oğlum dünyaya geldi, ancak ilk aylarda kanamam oldu 15 gün kadar raporlu evde yattım hormon ilaçları kullandım ama sonu mutlu oldu, rabbim sizlerede nasip eder inşallah,umudunuzu kaybetmeyin demek istedim.

Kanamalarım 3 gündür var,parça düşürdüm bu 2 gündür 3 kez.Doktorum bebekten değil plasentadan kaynaklı,senden kopan parça dedi.
Bugün bebeğimin kalp atışının yavaşladığını söyledi.Düşük olabilir dedi.
Bi ara hızlandı tekrar yavaşladı.
Şu an ağrım oluyo arada.
Sanırım bebeğimi kaybedicem :14:
Pazartesi doktor bakıp duruma göre gereken yapılır hayırlısı olsun dedi.
Kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum

Dün bebeğimi kaybettiğimi öğrendim kızlar :43:
hiç parça kalmamış doktor bile şaşırdı
Kürtaja gerek kalmamış dedi.
İnşallah 3 ay sonra tekrar denicem,allah bize de nasip etsin tekrar ve sağlıkla inşallah

acını hafifletecek bişeyler yazmak istederdim ama zor. 10 ağustosta çift çizgiyi görmemle başlayan serüvenim 23ünde başlayan kanamam ve 25inde artmasıyla düşükle sonuçlandı. üstelik tam olarak gerçekleşmediği için küretaj da uygulandı. öyle travmatik ki yaşadıklarım. bu ilk hamileliğimdi ve içimden birşeyler koptu. şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum. güçlü olmak gerekiyor. eşlerimiz ve doğacak bebişimiz için. 3 aylık korunma süresi çabucak geçsin istiyor bir yanım, diğer yanım korkuyor aynı şeyleri tekrar yaşamaktan... ama olumlu düşünmeliyiz ki olumlu gelişsin olaylar. seni çok iyi anlıyorum. acını paylaşıyorum...

defne bende seninle aynı dyrymu yaşadım benim bebeğim de 6 haftalıkkken öldü karnımda kanamam falan olmadı hiç bir sıkıntım yoktu içte kanama varmış kürtaj oldum....1.5 ay oldu

Bu durumun en sık nedenini anne adayının son adet tarihini yanlış bilmesi oluşturur.
Son adet tarihinden emin misiniz?

son adet tarihimi biliyordum ama malesef bebegin kalbi durdu bebegimi kaybetim allah herseyin hayirlisini verir diyorum ayin 1 de kan geldi sabah kalkinca hastanede solugu aldigimda 3 gun olmus kalbi durali allah kimseye yasatmasin rabbim

bir seyi cok merak ediyorum ayin 1 de kurtaj oldum ne kadar beklemem gerek bilmiyorum tam hamileyken kaybediyorsun hamilelige alismisken birden böyle bir sey geciyor basindan insanin gene hamile kalmak cok istiyorum tabi her seyin hayirlisi internet sitelerinde cok okudum kurtajdan sonra ilk adet kanamasindan sonra tekrar hamilelik dusunebilirsiniz yaziyor bende hemen baslamak istiyorum hatami edicem hemen tutarmi onuda bilmiyorum bir yanim cok sabirsiz bu konuda bir bilgisi olan varmi kadin dr umla yarin telefonda arayip bilgi edinmek istiyorum ayin 25 de kontrolum var

Benimde bebeğim 11 haftalıkken öldü karnımda Kucağıma almadım ama bu acı nasıl bir acıdır tarif edemiyorum. Çok üzgünüm:( Nasıl toparlanacağımı bilemiyorum.

bir seyi cok merak ediyorum ayin 1 de kurtaj oldum ne kadar beklemem gerek bilmiyorum tam hamileyken kaybediyorsun hamilelige alismisken birden böyle bir sey geciyor basindan insanin gene hamile kalmak cok istiyorum tabi her seyin hayirlisi internet sitelerinde cok okudum kurtajdan sonra ilk adet kanamasindan sonra tekrar hamilelik dusunebilirsiniz yaziyor bende hemen baslamak istiyorum hatami edicem hemen tutarmi onuda bilmiyorum bir yanim cok sabirsiz bu konuda bir bilgisi olan varmi kadin dr umla yarin telefonda arayip bilgi edinmek istiyorum ayin 25 de kontrolum var

canım ben doktoruma sordum normalde 4-5 ay geçmesi gerekiyormuş sağlıklı bir hamilelik için. Ama şimdiki gençler acele ediyor o yüzden en az 1,5 ay ilişki önermiyorum 3 ayda hamileliği önermiyorum dedi. Ama tabi çevremizde 7. haftasında hamile kalıp doğuranlarıda gördüm.Doktorunla görüşmende fayda var.

acını hafifletecek bişeyler yazmak istederdim ama zor. 10 ağustosta çift çizgiyi görmemle başlayan serüvenim 23ünde başlayan kanamam ve 25inde artmasıyla düşükle sonuçlandı. üstelik tam olarak gerçekleşmediği için küretaj da uygulandı. öyle travmatik ki yaşadıklarım. bu ilk hamileliğimdi ve içimden birşeyler koptu. şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum. güçlü olmak gerekiyor. eşlerimiz ve doğacak bebişimiz için. 3 aylık korunma süresi çabucak geçsin istiyor bir yanım, diğer yanım korkuyor aynı şeyleri tekrar yaşamaktan... ama olumlu düşünmeliyiz ki olumlu gelişsin olaylar. seni çok iyi anlıyorum. acını paylaşıyorum...

Çok geçmiş olsun canım bir an önce kendimizi toparlarız inşallah.
Ben sırf kafam dağılsın diye raporu kısa yazdırdım işe başladım dün.
Doktor bana korun veya korunma demedi ama ben yine de 2 adet dönemi beklicem en az
bi de ilk adetim bitince doktora gidicem tekrar,gel demedi aslında ama olsun.
kanamam kesildi ağrım da yok şimdi adet olmayı beklicem
allahım bebeklerimizi bize kavuştursun sağlıkla :16:

Çok geçmiş olsun canım bir an önce kendimizi toparlarız inşallah.
Ben sırf kafam dağılsın diye raporu kısa yazdırdım işe başladım dün.
Doktor bana korun veya korunma demedi ama ben yine de 2 adet dönemi beklicem en az
bi de ilk adetim bitince doktora gidicem tekrar,gel demedi aslında ama olsun.
kanamam kesildi ağrım da yok şimdi adet olmayı beklicem
allahım bebeklerimizi bize kavuştursun sağlıkla :16:[/QUO

Amin canım. Benimde kanamam 4 gün önce bitti çok şükür. Adetimizide zamanında normal şekilde olalım inşallah. Sonrası aydınlık :) ama 3 ay beklemeyi düşünüyorum, doktorun önerisiyle. Rahmin kendisini toparlaması gerekiyormuş. Buradan birbirimize hamilelik haberlerimizi vereceğimiz günü yaşayalım inşallah :16:

Benimde bebeğim 11 haftalıkken öldü karnımda Kucağıma almadım ama bu acı nasıl bir acıdır tarif edemiyorum. Çok üzgünüm:( Nasıl toparlanacağımı bilemiyorum.

canim cok gecmis olsun kimseye üzüntünü paylasma kendin yasa kimse seni anlamayacak zaten gencsin bir daha yaparsin dicekler onun icin sen guclu olki gelicek bebeginde o kadar cabuk gelsin sen iyi olursan kendini toparlarsan inanki herseyin üstesinden geliceksin sen iyi olki seni bekleyen yavrun icin her sey daha güzel olsun rahim kendini toparlamis olsa bile sen iyi olmasan bebisin senin iyi olmani bekler herseyde bir hayir vardir kurban oldugum allah baska büyük acilar yasatmasin

sen güclü olmasan inanki insanlarin bakis acisi senin daha canini yakar sen güclü ol üstesinden gelki onlar sana güclü oldugun icin imrenerek baksinlar

canim cok gecmis olsun kimseye üzüntünü paylasma kendin yasa kimse seni anlamayacak zaten gencsin bir daha yaparsin dicekler onun icin sen guclu olki gelicek bebeginde o kadar cabuk gelsin sen iyi olursan kendini toparlarsan inanki herseyin üstesinden geliceksin sen iyi olki seni bekleyen yavrun icin her sey daha güzel olsun rahim kendini toparlamis olsa bile sen iyi olmasan bebisin senin iyi olmani bekler herseyde bir hayir vardir kurban oldugum allah baska büyük acilar yasatmasin

Çok çok haklısın dediklerinin hepsini yaşadım Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın. 1 senedir çocuk için uğraşıyorduk öyle kolay olmadı bebeğimiz, umarım Allahım bi daha nasip eder. Bu sefer sonu sağlıklı olsun.

Back
X