Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Hayırlı bayramlar kızlar :16:

canım naptın gittin mi doktora,ne dedi?

evet zaman geçtikçe saymaya başlıyosun şimdi olsa bilmemkaç aylık olcaktı vs vs
zor bişeymiş gerçekten yaa :43:

canım benim kanama şöyle oldu,
ben kürtaj olmamıştım,düşüğümü öğrenmeden önce 2 gün kırmızı kanamam olmuştu öğrendikten sonra da 3 gün sürdü ve birden kesildi,hiç lekelenme devam etmedi.yani toplam 6 günde falan adet gibi gitmişti.
bu ay böle olabilir canım normaldir sanırım bidahaki ay düzelir kanımca

hayırlısı olsun canım zaten allah korusun bu düşük bile olsa kimyasal gebelik olmuştur.
inşallah hamilelik haberini alırız hayırlısıyla
hayırlı bayramlar :54:

Slm cnm bnde kurtaj olmadim ilacla dusuruldu lekelenmeden itibaren
45. Gun bitti cok sukur bugun gelmedi cok sevindim adetimi bekliycem hemen dra hersey yolunda giderse
Calismaya basliycam insAllah

Selam kızlar :16:
Yumurtayı 5 gün geçti,az bi kasık ağrım oluyo arada,önceki bebeciğimde de böle olmuştu.O yüzden ağrısın da belli etsin kendini diye dua ediyorum :9:
Slm cnm bnde kurtaj olmadim ilacla dusuruldu lekelenmeden itibaren
45. Gun bitti cok sukur bugun gelmedi cok sevindim adetimi bekliycem hemen dra hersey yolunda giderse
Calismaya basliycam insAllah
Sen de benim gibi sabırsızsın demek :1: doktor bekle demezse zaman geçirme canım.
bekleyip de aynı şeyi yaşamayacağımızın garantisi yok.allah yazmışsa olacak.bu kadar...
inşallah sen de güzel şeyler duyarsın doktordan,ben doktorum beklemene gerek yok dediğinde hamileymişim kadar sevindim nerdeyse :1:
bakalim kizlar bu ay tutcakmi dua edin saglikli bir bebisim olsun hayirlisiyla calismalar basladi meyvesini alirmiyim bilmiyorum
amin kuzum inşallah olur bu ay hayırlısıyla,dualarım kendim ve isteyen herkes için

minikkelebeğimm doktor sana neden bekleme dedi.
bizlere dedi de:26:
ama doktorunun demesi çok iyi olmuş sen zaten beklemek istemiyordunn.
gurbetgüzeli canım kanamanın bitmesine sevindim canım benimde kesildi nasıl mutlu oldum 41gündür ped takmaktan canım çıktı yaaa
çok sinir bi durummmm.sende korunmayacaksın sanırımmm inşallah bu ay güzel haberini allırızz

Selam kızlar :16:
Yumurtayı 5 gün geçti,az bi kasık ağrım oluyo arada,önceki bebeciğimde de böle olmuştu.O yüzden ağrısın da belli etsin kendini diye dua ediyorum :9:

Sen de benim gibi sabırsızsın demek :1: doktor bekle demezse zaman geçirme canım.
bekleyip de aynı şeyi yaşamayacağımızın garantisi yok.allah yazmışsa olacak.bu kadar...
inşallah sen de güzel şeyler duyarsın doktordan,ben doktorum beklemene gerek yok dediğinde hamileymişim kadar sevindim nerdeyse :1:

amin kuzum inşallah olur bu ay hayırlısıyla,dualarım kendim ve isteyen herkes için

Cnm sorma ya kanama bitince ben hamileymisim gibi sevindim:1:
Ins adetim gelir dr adetten sonra bekleme demisti
Zaten iki ayi gecmis olacak :)))) insAllah
Bu bnm ikinci kaybim ilkini kaybettigimde bir yil sonra oldu
Nasipte yokmus yine kaybettim ilkin kalbi durdu
Ikincinin rahim agzina yerlesmesi dusuge sebeb oldu
Allahim su gunlerin yuzu suyu hurmetine yuzumuzu guldur bebeklerimizi yolla bize yazisina kurban oldugum MEVLAM

minikkelebeğimm doktor sana neden bekleme dedi.
bizlere dedi de:26:
ama doktorunun demesi çok iyi olmuş sen zaten beklemek istemiyordunn.
gurbetgüzeli canım kanamanın bitmesine sevindim canım benimde kesildi nasıl mutlu oldum 41gündür ped takmaktan canım çıktı yaaa
çok sinir bi durummmm.sende korunmayacaksın sanırımmm inşallah bu ay güzel haberini allırızz

Koruncam cnm adet gelecek ins gidicem kontrole hersey guzel derse
Saldim cayira mevla bebegimi yollaya diycem:nazar:

sizlerde olmasaniz böyle bebek hevesliyimki kimse bilmiyor burda yaziyorum sade kendimi heveslendirmek istemiyorum ama piskolojiktir diye kafama takmak istemesemde hep su soru acaba??????
ilk hamileligimdede göz kararmasi aniden ayaga kalkinca oluyordu ne alaka diyeceksiniz ama iste beynime anlatamiyorum kasiklarimda cok hafif bir agri ama hayal kirikligi yasamakta istemiyorum bebegimin benden gidisini kan damlasiyla hastanede solugu aldigim gun tuvalete cikinca bir korku sariyor insallah hepimiz atlatiriz bunlari

Laracim nsbhrcim ins bebeler yola cikar bnm de kasiklarim agriyor yumurtluyom sanirim
Bu ay es gececek :37:

sizlerde olmasaniz böyle bebek hevesliyimki kimse bilmiyor burda yaziyorum sade kendimi heveslendirmek istemiyorum ama piskolojiktir diye kafama takmak istemesemde hep su soru acaba??????
ilk hamileligimdede göz kararmasi aniden ayaga kalkinca oluyordu ne alaka diyeceksiniz ama iste beynime anlatamiyorum kasiklarimda cok hafif bir agri ama hayal kirikligi yasamakta istemiyorum bebegimin benden gidisini kan damlasiyla hastanede solugu aldigim gun tuvalete cikinca bir korku sariyor insallah hepimiz atlatiriz bunlari
canım inşallah hislerin belirtilerin seni yanıltmaz bu kadar isterken inşallah kavuşursun bebeğine.
o kötü günler zaten hiçbirimizin anılarından gitmeyecek.ama bebişlerimizi kucağımıza alınca hepsini unutucaz inşallah.

Laracim nsbhrcim ins bebeler yola cikar bnm de kasiklarim agriyor yumurtluyom sanirim
Bu ay es gececek :37:
neden es geçiyor canım değerlendirme şansınız yokmu.

Kiz nerden cikti ikiz bnde diyorum hep ikiz olsun diye:1:
En son drdan cikarken ikizle donucem ins demistim:21:

ay ne bilim canım yaa içimden bi an öle geçti.
ve sen yalnızım demiştin ya inşallah çifter gelirde kocaman bi ailen olur.

canım inşallah hislerin belirtilerin seni yanıltmaz bu kadar isterken inşallah kavuşursun bebeğine.
o kötü günler zaten hiçbirimizin anılarından gitmeyecek.ama bebişlerimizi kucağımıza alınca hepsini unutucaz inşallah.

neden es geçiyor canım değerlendirme şansınız yokmu.

ay ne bilim canım yaa içimden bi an öle geçti.
ve sen yalnızım demiştin ya inşallah çifter gelirde kocaman bi ailen olur.

Cnm ilscla dusurldu ya en din 5 ekimde gittim
Kontrole hala kalintilar var di rahimde dr korun dedi bir dahaki adete kadar
Riske atmak istemiyorum bir ay daha bekleyim cabucak gecer insAllah

yumurtalama zamanim gecti ama iste hamile olmak isteyince hemen herseye acaba diyorsun ben istesemde rahim hazir olmadikca beklicez haliyle uzulurum ama o kadar koymaz diye dusunuyorum belkide üsütmüsüm oda olabilir pazartesi ev dr gideyim üsütmekten agryiorsa önlemini alirim en azindan :49: beklicez ama iyiki varsiniz kizlar

arkadaşlar bende yeni aranıza katılanlardanım...bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben 2 hafta önce gebelik testi yaptığımda 2.pembe çizgiyi görmüştüm hatta inanamadım bikaç farklı testte denedim ve hepsi aynıydı.
ve biz o hafta ev taşıdık falan epey yoruldum arkasından bayram için yola çıktığımızda karnım ve belimin ağrısı iyice arttı.
bayramda hastaneler boş doktor bulamadım acilde kan testi yaptırdım değerimin 21 çıktığını öğrendim ve aynı anda kanamam başladı adet olur gibi 3 gün devam etti.
2 gün sonra doktora gidicem ama böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? sonraki gün evde gebelik testinde negatif çıktı.şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar bende yeni aranıza katılanlardanım...bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben 2 hafta önce gebelik testi yaptığımda 2.pembe çizgiyi görmüştüm hatta inanamadım bikaç farklı testte denedim ve hepsi aynıydı.
ve biz o hafta ev taşıdık falan epey yoruldum arkasından bayram için yola çıktığımızda karnım ve belimin ağrısı iyice arttı.
bayramda hastaneler boş doktor bulamadım acilde kan testi yaptırdım değerimin 21 çıktığını öğrendim ve aynı anda kanamam başladı adet olur gibi 3 gün devam etti.
2 gün sonra doktora gidicem ama böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? sonraki gün evde gebelik testinde negatif çıktı.şimdiden teşekkür ederim.

Ayni durumu bnde yasadim cnm test silik cikti
Hamileyim dedim 3 gun sonra kanama oldu
Kimyasal gebelikmis yani seninde ole olabilir

inşallah benimde ikizlerim olur:) Düşünsenize kör istedi bir göz Allah verdi iki gözzz..... İnşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalıp kucağımıza sağlıklı bebeklerimizi alırız. cinsiyeti hiç farketmezzzzzz..... Yine nasiplenndimmm.. Yakın zamanda kavuşurum inşallaaaaaahhh

Slm kizlar
Yimirtladim tabiki drgerlendirmedim
Cok sukur kasik agrisi akintilar
Bu belirtileri yasadim 12-14 gun sonra adet olurum dra giderim o dogrutuda
Calismya baslarim insAllah

Kelebek insAllah cnm umudsuzluk yok insAllah

Laracim hic birsey belli olmaz her gebelik farkli olur cnm

Back
X