Geçmiş olsun kutludemir geç döllenme olduysa olabilir ama kan testin negatif görünüyo
belki değerin artar,1 hafta daha gelmezse yine kan testi yaptırırsın kesin sonucu verir muhtemelen
inşallah hamile haberini alırız hayırlısıyla
hoşgeldin kuzum ya nerelerdesin sen de benim gibi kendini iş güç derse mi verdin

çok şükür adet olmuşun gözün aydın,bu ay hamile kalıp çatır çatır doğurursun inşallah

ben de bu hafta sonrasında 6 aylık olacaktım ama kısmet yaa
vayy vayy vay diyorum iyi tutmuş canım ama herşeye bakıldı dimi
doktor yapalım derse yapçaz artık 3 e 5 e bakmicaz
iğneden çok korkuyorum nası vurcam kendime bilmiyorum,neyseki yakında bi poliklinik var hergün oraya giderim artık
eşim de vuramaz,o benden beter.bazı hastanelerde bi ilaç kokusu oluyo ya onda bile bayılıyo
geçmiş olsun dende bana doktor kürtajdan sonra antibiyotik verdi 3 tablet vardı günde 1 tane içtim
1 hafta sonra kontrolde vajinal baktı parça kalmış mı diye,bu arada korunma süresini konuştuk,3 ay bekle dedi
banyo hemen yapabilirsin demişti,ama ayakta yapmak iyiymiş enfeksiyona karşı.sen de küvette yapmamakla iyi yapmışsın.
o baskı hissi rahimin sanırım büyümüş olmasından kaynaklanıyo olabilir.yada operasyon oldu sonuçta kurcalıyolar.
kafana takma canım neden oldu diye,kısmet böyleymiş.
ben de ilk düşüğümde 6+4 te kalp atışını dinledim ama zaten kanamam vardı,sonra düşük yaptım
faydalı bişey olmadığı kesin ama o yüzden düşük olduğunu da düşünmek istemiyorum
son düşüğümde boş kese oldu mesela,kalp atışı falan duymadım.herşey kısmet anlayacağın
tuğbacım inan rüyamda ne gördüm biliyon mu,gündüz niyetine hayır olsun

sözde kara kara düşünüyorum en sonunda bi karar veriyorum.
beklemek istemiyorum beklesem düşmeyecek mi diyorum ve korunmayı bırakıyorum
sonra uyandım dedim ki ben niye bekliyorum

ama yok yok korkuyorum sanırım 2 adet görücem
şimdi allah korusun yine düşük yaparım vicdanım rahat etmez,gerçi kısmet ama ne bilim
belki de ilk adeti gördükten sonra doktora gidicem ya o zaman kandırırım,en az 1 kere adet gör dedi bana kürtjdan sonra
ama sonra da 3 ay bekleyelim dedi psikolojin ve bünyen toplasın dedi
ben turrrpp gibiyim maşalllah