Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

sana da gecmis olsun canim,beslenmene dikkat et sen de o zaman,zaten doktorlar gereken bilgielri vermistir,kendine cok iyi bak ki saglikli bir bebis gelsin insallah :)

sağol 2 gündür biraz moral olarak toparladım kendimi karamsar olduğum zaman olmuyor ben bunu bu son bebekte çok iyi anladım yaşadım gördüm tecrübeyle sabittir :) arkadaşım üzüntü insanı hasta ediyormuş gerçekten şimdi yine çok aimliyim 5.de kucağıma alcam inşallah :9:

Nasılsınız yazamadım kaç gündür doktora gittim idrarımı yaptığımda değilde normalde dururken yanma oluyo idrar tahlilindede bişey çıkmadı çok az bi enfeksiyon vardı pyolosepty verdi onu içiyorum 3 gündür ama çok rahatsız edici değilde varinamda ateş gibi yanma var hiç böyle bişey yaşayan oldumu :(

bu arada korunma işinide sordum rahim toparlanmış dedi zaten başlamıştım çalışmalara..

canım benim başıma gelmişti, yanma ve sık tuvalete gitme ihtiyacı ayy çok fenaydı
ben de pyoleseptil içmiştim. bi kaç gün fena ama antibyotik hafifletiyo neyseki...
çalışmalarınızın meyvesini alırsınız inşallahhhh tezz zamanda :1:

bende 1kez regli olsam bu ay hemen çalışmalara başlıycam benim moralim değil direk pskolojim bozuk 26 gün oldu hala bugün o haberi almış gibiyim bu 4. bebek allah nezaman kucağıma almayı nasip eder bilmiyorum

canım çok geçmiş olsun minikkelebeğin topiğinden tanıyordum seni arada giriyodum şimdi okuyunca kaybettiğini çok üzüldüm
geçmiş olsun canım 4. olduğunu da yeni öğrendim allah sabırlar versin
en kısa zamanda rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

teyzem de doğum yaptı, bugün onu görmeye gitmiştim hastaneye :116: minicik ne de tatlı bişeydi sağlıkla büyüsün inş.
allah kimseye aratmasın
bütün isteyenlere versin rabbim...

Ben de 3,5 hafta karnimda tasimisim. bir de biz yurtdisinda yasadigimizdan nikahi burda yapmistik,dugun yapalim diye Istanbul'a gelmistik,meger dugun sirasinda oluymus yavrusumuz ben de videoya bagiriyorum :"canim bebegim sen de yanimizdasin,buyuyunce bu videoyu seyredeceksin,seni seviyoruz" diye bagirmisiz babasiyla :( Annemse "kizim Allah seni bize bagisladi,ya zehirlenseydin" diye aglayip duruyor. Kurtajdan sonra bir hafta antibiyotik verdi doktorlar,sonra istedigin zaman hamile kalabilirsin dedi Turkiye'deki iki doktor da burdaki dokturum da bu bana biraz moral verdi. Insallah Allah 2013'de bana ve sizlere saglikli yumuk yumuk bebisler verecek kizlar, ben cok inaniyorum buna.

duygulandım valla :5:
insanın aklına gelmeyen başına geliyo.... allah beterinden korusun hepimizi

inş sağlıkla gelirler canım...

canım benim başıma gelmişti, yanma ve sık tuvalete gitme ihtiyacı ayy çok fenaydı
ben de pyoleseptil içmiştim. bi kaç gün fena ama antibyotik hafifletiyo neyseki...

canım çok geçmiş olsun minikkelebeğin topiğinden tanıyordum seni arada giriyodum şimdi okuyunca kaybettiğini çok üzüldüm

teyzem de doğum yaptı, bugün onu görmeye gitmiştim hastaneye :116: minicik ne de tatlı bişeydi sağlıkla büyüsün inş.
allah kimseye aratmasın

sağol canım benim enkısa zamanda hayırlısıyla bidaha olur inşallah herkeze nasipolsun kucaklamak koklamak ben doğum yapanlarla aynı seviste yattım allahım 2gün o bebekleri gördükçe daha kötü oldum daha yatmam gerekirken hemen çıktım hastahaneden şimdi iyiyim allahın izniyle kafamada takmıyorum çünki birdaha yapıcam :52: 5. de kucağıma alcam inşallah sağlıklı gelsin bende iyi olayım başka bişey istemiyorum stresten olmuyo onun için rahat olmaya çalışıyorum allahtan gelen başım gözüm üstüne 4 etti vardır bir hayır mutlaka

çok geçmiş olsun arkadaşım asiselcan inşallah 5.de kucağına alırsın:49:işte böyle olursun sen ve bebek bekleyenler:49:bizlerde ..... benim ilk gebeliğimdi ilk denemede oldu derken bıraktı bizi:2: çok üzüldüm hala bitmedi acısı benimle aynı anda hamile kalanlar ne güzel sağlıklı içim gidiyo aklıma gelince ama yapıcak bi şey yok..kafamızı dağıtmaktan başka yapıcak bi şey yok biz düşündükçe stres oluyoz aslında biraz rahat olsak eminim süpriz yapıcak bebişlerimiz....onlar hiç istermi annelerinin üzülmesini....

çok geçmiş olsun arkadaşım asiselcan inşallah 5.de kucağına alırsın:49:işte böyle olursun sen ve bebek bekleyenler:49:bizlerde ..... benim ilk gebeliğimdi ilk denemede oldu derken bıraktı bizi:2: çok üzüldüm hala bitmedi acısı benimle aynı anda hamile kalanlar ne güzel sağlıklı içim gidiyo aklıma gelince ama yapıcak bi şey yok..kafamızı dağıtmaktan başka yapıcak bi şey yok biz düşündükçe stres oluyoz aslında biraz rahat olsak eminim süpriz yapıcak bebişlerimiz....onlar hiç istermi annelerinin üzülmesini....

sağol canım benim hiç üzülme mutlaka bir hayır vardır rahatla tabi hepimiz üzülüyoruz ama yapcak bişey yok anomali olan bebekler genelde kalbi durur yada düşük olur yani vucut zararlı olan şeyi tutmuyor atıyor bunu öyle düşün benim hamile kaldığım ay takıldığım topikteki arkadaşlarım bilir :1: spermle yumurtanın birleştiği gece rüyamda kendimi hamile gördüm ve 8 aylık doğuruyodum ve bu normaldeğil bu çocuk sakat doğuyo diyodum sabah arkadaşlara anlattım sonra hamile oldumu öğrendim yaklaşık 15 günsonra sonrasında bebeğimin öldüğü gün yine gördüm bebek ölmüştü ve düşük yapıyodum kızlara anlattım herkez bana kızdı velasılın canım anormallik olduğu zaman bunlar yaşanıyor yani insanız tabiki üzülücez ama allahın işinede karışamayız illaki stres yapcak bişey yok olan oldu önümüzdeki maçlara bakalım dimi tatlım

sende sağol cnm evet haklısın,benimde yaptığım araştırmalara göre anarmol bebekler düşermiş, sevinmemiz gerekirken üzülüyoz doğamız ve yapımız bu yapcak bi şey yok her kadının başına gelirmiş düşük yapmak ah biz kadınlar işte dert yapmasak olmuyo....çalışmalar ne göstericek bakalım:52:

sende sağol cnm evet haklısın,benimde yaptığım araştırmalara göre anarmol bebekler düşermiş, sevinmemiz gerekirken üzülüyoz doğamız ve yapımız bu yapcak bi şey yok her kadının başına gelirmiş düşük yapmak ah biz kadınlar işte dert yapmasak olmuyo....çalışmalar ne göstericek bakalım:52:

evet canim ozellikle ilk 3 ayda kromozom yapisi bozuk bebekler dusuyorlar,bu doganin bir savunmasi. doktorum eger ilerde olsaydi cok daha uzulecegimi cunku bebisin hasta veya sakat oldugunu o yuzden kalbinin durmus oldugunu soyledi. herseyin hayirlisi...

sağol canım benim hiç üzülme mutlaka bir hayır vardır rahatla tabi hepimiz üzülüyoruz ama yapcak bişey yok anomali olan bebekler genelde kalbi durur yada düşük olur yani vucut zararlı olan şeyi tutmuyor atıyor bunu öyle düşün benim hamile kaldığım ay takıldığım topikteki arkadaşlarım bilir :1: spermle yumurtanın birleştiği gece rüyamda kendimi hamile gördüm ve 8 aylık doğuruyodum ve bu normaldeğil bu çocuk sakat doğuyo diyodum sabah arkadaşlara anlattım sonra hamile oldumu öğrendim yaklaşık 15 günsonra sonrasında bebeğimin öldüğü gün yine gördüm bebek ölmüştü ve düşük yapıyodum kızlara anlattım herkez bana kızdı velasılın canım anormallik olduğu zaman bunlar yaşanıyor yani insanız tabiki üzülücez ama allahın işinede karışamayız illaki stres yapcak bişey yok olan oldu önümüzdeki maçlara bakalım dimi tatlım

Canim cok gecmis olsun seni ekim/kasim topiginden hatirliyorum zaten o bizim topikte baya bi kac kisi dusuk yapti ustumuzde bi nazar var sanki :( Insallah 2013 senesi bizlere ugurlu gelir ve bebislerimizi kucaklariz insallah.
Cok zor cnm cok ben hele benimle ayni zamanda hamile kalan arkadaslarimi gormek bile istemiyorum agliyasim geliyor bide arada bir tane kimyasal gebelik gecirdim onu bile saymiyorum fazla uzulmeyeyim diye. Vucudumuz tamam saglikli olmayan biseyi atti ama benimde 2. kez boyle tutmadi acaba biseymi var diyemedende edemiyorum.
Rabbim daha agiriyla sinamasin bizleri ama insallah bebelerimizi bize sagliklica nasip etsin.

allah kimseye aratmasın

Amin canım inş ben son zamanlarda çok sistis oldum ilaçda fayda etmeyince doktorumu aradım geçirmesi lazımdı dedi mantar olmuş olabilir antibiyotik çok kullanılınca oluyomuş vajinamda yanma var bi krem verdi tavorocort diye kullandım ama hala devam ediyo yanma o kadar moralim bozulduki tam hamilelik istersen bir sürü sıkıntı nedir bu kadınların çektiği ya Allah yardımcımız olsun başkada bişey diyemiyorum çok kötüyüm :((

Amin canım inş ben son zamanlarda çok sistis oldum ilaçda fayda etmeyince doktorumu aradım geçirmesi lazımdı dedi mantar olmuş olabilir antibiyotik çok kullanılınca oluyomuş vajinamda yanma var bi krem verdi tavorocort diye kullandım ama hala devam ediyo yanma o kadar moralim bozulduki tam hamilelik istersen bir sürü sıkıntı nedir bu kadınların çektiği ya Allah yardımcımız olsun başkada bişey diyemiyorum çok kötüyüm :((

canım günaydın idar yanman geçmedimi bende inatla dr gitmedim bol suiçtim ve idrarımı tutmadım eğer gece kalkmasam ve sabah birikmiş idrarı yaparsam felaket oluyordu sabah sıcak suda çok iyi geliyor bende eylül ayında korunmayı bıraktım ama hala bişey yok hatta dün adet oldum hemde daha 1 hafta vardı olmama va bu ay okadar sıkı çalıştık çok umutluydum çörek otu bal tarçın karışı yapmıştım ondanmı erken oldum anlamadım allahım en yakın zamanda sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza verir diliyorum

Dusuk yaptim kurtaj oldum tekrar hamile kalmak isteyenlerdenim ama kalamadim. histeroskopi olucam simdi cok korkuyorum Hic olan var mi ?
Minikkelebek goremedim snei bugunlerde nasilsin?

Canim cok gecmis olsun seni ekim/kasim topiginden hatirliyorum zaten o bizim topikte baya bi kac kisi dusuk yapti ustumuzde bi nazar var sanki :( Insallah 2013 senesi bizlere ugurlu gelir ve bebislerimizi kucaklariz insallah.
Cok zor cnm cok ben hele benimle ayni zamanda hamile kalan arkadaslarimi gormek bile istemiyorum agliyasim geliyor bide arada bir tane kimyasal gebelik gecirdim onu bile saymiyorum fazla uzulmeyeyim diye. Vucudumuz tamam saglikli olmayan biseyi atti ama benimde 2. kez boyle tutmadi acaba biseymi var diyemedende edemiyorum.
Rabbim daha agiriyla sinamasin bizleri ama insallah bebelerimizi bize sagliklica nasip etsin.

sağol tatlım ama öyle arkadaşlarımı görüyorum üzülüyorum yapma bak ben giriyorum herkeze slm deyip bebişlerini öpüp geri çıkıyorum kızımmmm beni biliyosun üzülene kızıyorum hani insanız tamam benim 20 günde tartışmadığım kalbini kırmadığım ağlamadığım gün kalmadı evi bile terk ettim ama baktım sapıtıyom dedim bizim kızları bulayımda acık orda kudurup enerjimi boşaltayım dedim geldim kız valla burda olunca rahatklıyom benim koca yine gitti işi bitiremediler daha 1,5 ay daha sürcek napayım şimdi ağlayımmı yok tatlım yok üzülmek inan akıl işi değil kucaklıyorum seni rahat ol birdaha olcak inşallah

Son düzenleme:
canım günaydın idar yanman geçmedimi bende inatla dr gitmedim bol suiçtim ve idrarımı tutmadım eğer gece kalkmasam ve sabah birikmiş idrarı yaparsam felaket oluyordu sabah sıcak suda çok iyi geliyor bende eylül ayında korunmayı bıraktım ama hala bişey yok hatta dün adet oldum hemde daha 1 hafta vardı olmama va bu ay okadar sıkı çalıştık çok umutluydum çörek otu bal tarçın karışı yapmıştım ondanmı erken oldum anlamadım allahım en yakın zamanda sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza verir diliyorum

Sorma canım ya geçmedi galiba mantar oldu ondan geçmedi doktor bi krem verdi oda fayda etmedi bakalım yarın geçmese yine gidicem doktora inş bu sefer faydasını görürüm :( basit bi enfeksiyon olsa geçerdi bence

:53: hey maşallah nasıl rüyalarmış öyle vay be

amin canım
allah acil şifalar versin

:53: hey maşallah nasıl rüyalarmış öyle vay be

amin canım
allah acil şifalar versin

ahahahahaaaa öyle canım ne yapayım allahtan gelen başım gözüm üstüne yapcak bişey yok birde allahın gücüne gitmesin ben o bebeği çok istedim ama diğer arkadaşlarım gibi bağlanamadım yani öğrendiğimde bile kızlar ben hamileyim deyip geçtim allahın işi işte halbuki 10 yıldır bekliyordum 10 yılda bu 4. bebeğim kaybettiğim

ahahahahaaaa öyle canım ne yapayım allahtan gelen başım gözüm üstüne yapcak bişey yok birde allahın gücüne gitmesin ben o bebeği çok istedim ama diğer arkadaşlarım gibi bağlanamadım yani öğrendiğimde bile kızlar ben hamileyim deyip geçtim allahın işi işte halbuki 10 yıldır bekliyordum 10 yılda bu 4. bebeğim kaybettiğim

brawo sana asiselcanım
10 yıllık evlisin 4. kaybın ve hayat dolusun helal olsun ne güzel kendini bırakmıyorsun. herşey allahtan tabi,
inşallah sabrının karşılığını fazlasıyla görcen
belki 3üz 4üz falan kim bilir :109:
allah gönlünüze göre versin inşallah

bu süre zarfında araştırma falan yapılmıştır sanırım, ne dendi?

kızlar benim affedersiniz kaşıntı var demiştim ya bir hafta sürdü şimdi geçti çok şükür... ve bugün adet oldum (3.adetim bu) ama 3 gün erken oldu ..ne zamn düzene girer acaba ?

Back
X