Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım 10. günde çağırdı muayene oldum bişey sölemedi. 3 ay korun dedi. folik asite devam et dedi.
ve 30 gün adet olmazsan 31 gün gel dedi. ama kimseyi o zaman da çağırmamışlar hadi hayırlısı diyorum ve biliyorum ki 30 değil 40 ı da bulur benim adetim çünkü zaten normalde 35 - 40 günde adet olurdum.

belki iyice emin olmak için gel bakayım demiştir benimki hiç öyle bişe demedi 40. güne kadar bekle gelir ozamana kadar demişti bende çok telaşla sabırsızlıkla bekledim.. benimde adetlerim düzenszdi 35 40 45 günü buluyordu ama belki normal gelir hormonlar değişiyyormuşya kaç gün oldu senin kanaman oldumu kürtaj sonrası canım

belki iyice emin olmak için gel bakayım demiştir benimki hiç öyle bişe demedi 40. güne kadar bekle gelir ozamana kadar demişti bende çok telaşla sabırsızlıkla bekledim.. benimde adetlerim düzenszdi 35 40 45 günü buluyordu ama belki normal gelir hormonlar değişiyyormuşya kaç gün oldu senin kanaman oldumu kürtaj sonrası canım

Canım benim 31 mart gecesi düşük başladı 1 nisan da da kürtaj oldum. 7-8 gün biraz kanamam oldu.

merhaba canım bırakır mıyım hepinizi doğurtmadan çok şükür buralardayım şimdilik :1:
kedi gibiyim dışarlarda gezip evime geri dönüyorum :52:

hava da çok güzeldi şansıma kız ama çi böreğin içinden soğan suyu fışkırdı normalde de böyle mi yoksa yapan yer mi becerememiş acaba :1:

geçen ay nerdeyse kesin hamileyim dedirticek belirtiler oldu ama fıssss havamı aldım :52:
sen idrar testi yaptın mı?negatif mi?öyleyse biraz daha bekle geç döllenmiştir belki
ben 14. gün yumurtladım sanıyodum ama ovulasyon testinde pozitifi 16 ve 17 günler gördüm
demekki 18. gün falan yumurtladım
yani bizim sandığımız gibi olmuyo bazen,haftaya test yapçam
2 tane erken gebelik testi,10 tane normal gebelik testi aldım sözde erken gebelik testi ilişkiden 5 gün sonra belli oluyomuş :52:

:52: yok cnm ya 2 gün falan gezdik istanbula döndük hava bozunca
sen 2 doktorda mı takip oluyosun şimdi?prof.a falan gidiyomusun

merhaba canım,eğer bu ay kısmet olur da hamile kalırsam 1 ocakta doğuruyorum inşallah
topluca gidelim allah nasip etsin de topiği de açalım :9:
gerçi ben açmam artık sonu hüsran oldu başkalarına devrediyorum sonra :(

gözün aydın canım
patoloji çok net sonuç veren bişey değilmiş,sadece düşük mü yoksa myom mu onu tespit ediyo demişti doktorum
kromozom analizine gönderdiniz mi parçayı?önemli olan oymuş aslında
bi de eğer imkanın varsa sen de pıhtılaşma faktörlerine baktır bence

cnm çiğ böreğin özelliği öle oluyo,hamuru çok ince içi biraz sulu oluyo,bnde ilk yediğim zmn banada sulu gelmişti ama lezzetli oluyo

cnm ben en son mart17 de adet oldum,bugunle birlikte 4 gün gecikti,düşükten sonra gayette düzenli olmaya başladı neyse adetim bi gün geçince öğle idrarımla test yaptım ilk tek çizgi belirdi sonra pozitifin olduğu yerde dağınık çizgiler belirdi anlamadım attım ztn neyse bu sabah 7 gibi ilk idrarımda yaptım uykulu uykulu tek çizgi çıktı hemen baktım sonrasında diğer çizgi oluşmadı bnmde umudum yoktu 1 dk bile beklemedim,tekrar uyudum öğlen bi teste bakıyım dedim aaa tek çizgi aynen duruyo yanda yamuk açık bi çizgi şimdi baktım çizgi düzelmiş,eczaneye sordum bu niye böle olur diye yüzde 70 gebelik var dedi bazen saklarmış kendini,ne biliyim cnm tekrar test aldım ne zmn yapsam şu derdime bi çare ne olabilir sence?

kızzz ewpat hamilemisin sennn inşallahhh öyledirde devamı gelirrr :32: bii kan testi yaptırsana valla meraktan çatlarım

Son düzenleme:
kızlar bişey soracağım incir kürü uygulayanlara şimdi adetimin 2. günü ben bugün mü başlayacam yoksa 3. günümüydü kafam karıştı

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım, 11 haftalık zannederek dr a gittiğimde bebeğim 8+3 te kalbi dyrmuş ve 1 nisan da birazı düştü kalanı da kürtajla aldılar. ilk gebeliğimdi. şuan boşlukta gibiyim. bir yanım hemen bebeğim olsun istiyor. bir yanım ise bir kez daha düşük yaşamaktan korkuyor ve çok üzülüyorum.:(

gecmis olsun canim. ben de ilk kaybimi maalesef oyle yasadim yani dusuk gerceklesmedi, rutin muayenede 11 haftalik sandigim bebek 7+6 da kalmis cikmisti. simdi gene hamileyim ve maalesef cok korkuyorum ayni seyi yasamaktan ama anne olmak istedigimden de korkunun ecele faydasi yok diyerekten hemen calismalara baslamistim. insallah hepimiz saglikla hayirlisiyla bebeklerimize kavusuruz.

saolun arkadaşlar desteğiniz için. dediğiniz gibi bunu yaşayan bilir. Allah'ım hepimize sabır dayanma gücü ve yeni hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.
benim patoloji sonucum temiz çıktı kan değerlerim iyiymiş. ilk yumurta döllenme zamanında bebeğin eşi tutunamamış falan dedi.
3 ay korunma verdi.
arkadaşlar bir de bana dediki kürtajın 30. gününe kadar adet görmezsen gel dedi. fakat herkes kürtajdan sonra ilk adetin 40-50 güne kadar olmaması normal diyor. acaba neden çağırdı?

ben 35. gun oldum regl

cnm çiğ böreğin özelliği öle oluyo,hamuru çok ince içi biraz sulu oluyo,bnde ilk yediğim zmn banada sulu gelmişti ama lezzetli oluyo

cnm ben en son mart17 de adet oldum,bugunle birlikte 4 gün gecikti,düşükten sonra gayette düzenli olmaya başladı neyse adetim bi gün geçince öğle idrarımla test yaptım ilk tek çizgi belirdi sonra pozitifin olduğu yerde dağınık çizgiler belirdi anlamadım attım ztn neyse bu sabah 7 gibi ilk idrarımda yaptım uykulu uykulu tek çizgi çıktı hemen baktım sonrasında diğer çizgi oluşmadı bnmde umudum yoktu 1 dk bile beklemedim,tekrar uyudum öğlen bi teste bakıyım dedim aaa tek çizgi aynen duruyo yanda yamuk açık bi çizgi şimdi baktım çizgi düzelmiş,eczaneye sordum bu niye böle olur diye yüzde 70 gebelik var dedi bazen saklarmış kendini,ne biliyim cnm tekrar test aldım ne zmn yapsam şu derdime bi çare ne olabilir sence?

kiz hemen gitsene kan testine ::)))

kızzz ewpat hamilemisin sennn inşallahhh öyledirde devamı gelirrr :32: bii kan testi yaptırsana valla meraktan çatlarım

cnm bnde kaç gündür çatlıyom ama merak çokta işe yaramıyo bugun bi test aldım yine 2 gün beklicem bklım nolcak sonra direk dr a gidiyim diyom

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım, 11 haftalık zannederek dr a gittiğimde bebeğim 8+3 te kalbi dyrmuş ve 1 nisan da birazı düştü kalanı da kürtajla aldılar. ilk gebeliğimdi. şuan boşlukta gibiyim. bir yanım hemen bebeğim olsun istiyor. bir yanım ise bir kez daha düşük yaşamaktan korkuyor ve çok üzülüyorum.:(

cnm çok geçmiş olsun,hoşgeldin aramıza,evet düşükten sonra hepimiz hemencik bebek olsun istiyoz,bnde aynı düşünceleri yaşadım korunmadık bile,tekrar düşük yapmak hepimizin korkusu cnm...

ben biliyordum ;)

baska ne yaptiracaksin canim baska test yaptiracak misin?

Cnm
Bende de perde varmis rahimde vajinal ultrasonda görüldü
Rahim filmi cekilmesi önerildi
3 düsük ondan kaynakli olabilirmis
Ayriyeten kan pihtilasmasina bakilacak
6 haftadan sonra yapilacak
Sen ve esin saglikli sonucta saglikli cocuk
Dunyaya getirmissin dedi dr
Neyseki caresi var cok sukur

canim senin anlattigin buharlasma cizgisine benziyor, bazen olusabiliyor uzun sure gectikten sonra, genellikle renksiz olur o cizgi...insallah hamilesindir...

Cnm
Bende de perde varmis rahimde vajinal ultrasonda görüldü
Rahim filmi cekilmesi önerildi
3 düsük ondan kaynakli olabilirmis
Ayriyeten kan pihtilasmasina bakilacak
6 haftadan sonra yapilacak
Sen ve esin saglikli sonucta saglikli cocuk
Dunyaya getirmissin dedi dr
Neyseki caresi var cok sukur

canim bu perde olayini ben burda duydum ve cok kisiden duydum. hepsi saglikli hamile kalmis cok sukur. doktorun dedigi gibi sizler sagliklisiniz,evladin saglikli. rahim filminden sonra hamile kalan cok oluyor.

Back
X