- Konu Sahibi minik_kelebek
- #14.481
canım kızkardeşim 3 hafta önce doğum yaptı, onun bebeğine ördüm. haklısın olsunda öyle ya bencede, bende inş. olunca yapacağım olmadan elim varmaz![]()
oy yegen mi geldi masallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kızkardeşim 3 hafta önce doğum yaptı, onun bebeğine ördüm. haklısın olsunda öyle ya bencede, bende inş. olunca yapacağım olmadan elim varmaz![]()
geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın benim tek sorunum stres ne yazıkki birde sigara kesinlikle ben en son 8+2 oldugumu dusunurken bebegın kalbı 5+5 te durmus gelısmemısama ınsallah bukez bısey olmaz :) tabı hamıle kala bılırsem ne zaman hamıle kalsam mutlaka kotu bısey oluyo uzuluyorum ve bebeklerıme bısey oluyo hıc 9. Haftayı gormedım
aynen oyle canim ben ilk basta beklemedigimden sarap bile ictim biliyor musun..daha senin anlamadigin safhada bir sey olmazmis bebege doga korurmus onu. sen anladiktan sonra ise is sana kaliyor![]()
canim bizim kasim topiginde 37 yasinda hamile de var 45 yasinda da :))) ben de 31 yasindayim annem mesela erkek kardesimi 33'unde dogurmus 10 yas ufaktir benden,turp gibi dogdu masallah. bir sey yok yasinda artik bu devirde gecti o yas hikayesi
haaahhhaaa ayy güldürdün benimki kocaman diye bak ne kadar kendinle barışıkaman sizin ora bizim ora yok valla geri kafalı insan her yerde aynı işte sanki çocuğumuz olsa sanki onlar bakacaklar olmadan önce sorarlar dururlar nezaman yapcan diye olur doğdumu derler doğar pırrr ortadan kaybolurlar biraz zaman geçer ikinci nezaman derler bizim bi tanıdık var beni nezaman görse bebek varmı ne bekliyon diyor bende kısmet diyorum yaa söyleyemiyom olmuyor diye ben istemiyorum diyorum kadını görünce konuşmasın diye ya görmezden geliyorum yada başka yöne çeviriyorum yolumu sanki bakkala kasaba borcum varmış gibi hissediyorum
ayy yaşım çok geç gelliyor bana sürekli canım ama küçük kankalar önümüzdeki ay gelecekk inşallahhh
bisi olmaz canim benim sen merak etme,ilerde dikkat et ama tum etler iyi pissin ozellikle toksoplazman negatif ciktiysa. benim kedim oldugu icin pozitif cikti ben biraz daha rahatim bu konuda.
kızzz ne varmış yaşında,bnde 28 yaşındayım hiç takıntı yapmam yaşımı,sölemesi ayıp yaşımıda göstermem soranlar öle der,genelde spor giyinirim ondan heralde,severim rahatlığı,ballı karışımı sormuşun ben geçen ay düzenli yedim,bnde de karın ağrısı yaptı olsun cnm zehir deil ya yemeye devam et,belki faydası olur inşallahta olur..
benim de boy kisaaaa :) 1.58im ben hehehe :))) 31 yasindayim ama gecen sene bile burda icki icin kimlik sorarlardi banatop gibi olmak ayri dert ama 1-2 kilo bile cok farkediyor bizde, 1,5 kilo almisim hamilelik basindan beri ve simdiden farketti halim.
ben çoook şükür 2 ay olcak sigarayı bırakalıı çok içiyordum 1 paketi geçiyordu hamileliklerimdede içmiştim artık sigara sorunum yok siz kaç düşük yaptınız
ohhh şimdi biraz daha rahatladım :) benmki negatifti o yüzden dikkat etmek lazım zaten bi hamile kalsam buldumcuk olcam galiba daha da dikkat edicem:)
senin nasıl gidiyo canım bulantılarla aran nasıl?:)
kızlarr bal çörekotu ve tarçın karışımı kullananlara bir sorum var sabah aç karnına yiyorum bi tatlı kaşığı fazla değil ama inanılmaz derecede mide ve karın ağrısı yapıyor bi 2 saat geçmiyor böyle olan varmı yoksa bana mı dokunuyor
neslecim demek kedin var,evdemi bakıyon bnde çok severim ama köpekleri,bi türlü şansım olmadı evde bakmak geçen senelerde eşim almış köpek,evde durmadı annesi emzirmemiş çok zayıftı,beni annesi sanıyodu çok ilgi gösterdim diye heralde,ayağımın dibinden ayrılmıyodu,wcye bile zor gidiyodum,baktık büyüttük sonra öldü tamda alışmışken(((
amin asenacım herşeye takılıp duruyoruz şimdi bide rüyalara takılma noluradetine 2 gün kala 48 olması çok iyi bir rakam, maşaallah, nazar değmesin. şu süreci tatlı tatlı geçir inş. canım.
25-26 nisan gibi bekliyorum adeti, hiççç bir belirti yok ve yine rüyamda gördüm regl olduğumu, nezaman görsem olurum çünkü.
mayısta olur inş.
gittim tatlım doktora iğneleri sokuşturduk rahatladık bizcanımın içi ben göremiyom bnde yok takvim,neyse cnm gebelik sürpriz oldu,bi kaçgündür yoktum anam bi baktım senin gebelik haberlerin yazıyo,bomba gibi oldun çokta iyi oldu,e yaz baklm nasıl oldu,biz meraklıları aydınlatırsan seviniriz tatlım bnm...varmı önmli bi formül?dr a ne zmn gidcen.
ahaahahaaahaaaahaahhkız iyiki çıkmış saçların civciv kelebek,,,ayyyy ne güzel bende bayılırım civciv gibi bebeklere yumuşacık pamuk gibi saçlar benimde eşim öyleymiş kabak gibi kafası sonradan çıkmış saçları limon gibi sapsarı resimlerine bakıp gülerim
içirecem anacım erkek olursa keçi boynuzuna hemen başlayacam ilerde zorluk çekmesin diyekız olursada incir yedirecem .... sorma canım ya ne çektiler ya adamlar öönceden bilmedikleri şeyleri öğrendi yok yumurtlama bilmem ne yazık onlarada yaa bugün azcık eşime yanaştım
adamcağız direk aşkım yumurtlama günün mü bugün dedi bende yok aşkım değil ben kendimiz için istiyorum dedim.. aslında çok üzüldüm onlarında psikolojisi bozulmuş robot gibi olmuşuz düşünsene akıntı var yumurtlamamı aceba deyip gir ilişkiye her akıntıda bide benim yumurtlamam belli olmadığı için her akıntıyı yumurtlama sanıyoruz amann be canım bitmedi derdimiz
Dalga gecmeya zagten boyum kısa top gıbı bısey olucam piskolojimi bozmaaslında 31 aralık ta aksam dogmusumda ıste yıl olarak buyuk olmasın dıye 1ocak yazmıslar bos ver sen vınc felan ben yıgenımle partı yapıcam
![]()
çocukta olmadıkça iyice takıntı oldu yaşım geçiyor olmuyor diye yoksa takmam yaşı zaten bende göstermiyorum hiç aynen bende hep spor giyinirim belkide ondan canımayy sendede mi yaptı ben çok fenayım karnım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor dayanamayıp bırakacaktım 2 gün kaldı dayanayayım bari niye yapıyorki karın ağrısı anlamadım inşallah faydası olurda bu eziyete değer kafayı sıyıracam artık yoksa
![]()
cnm ne yaptın doktor iğneyi verdimi kan testiistedimi bugünde merak ettim seni.umarım iyidir herşey görüşürüz
evet canim kedim var 12 yasinda bir disi. 19 yasimdayken 2 aylikken almistim annesi emzirmiyordu. ben sutunu verdim cis yapmasini ogrettim. can dostumdur. simdi maalesef Turkiye'de annemin yaninda cunku bu kadar yola getirmeye kiyamadim yasli diye, bir de ucakta asagi bagaj yerine koyacaklardi,cok aglar korkar diye kiyamadim. ama cok ozluyorum. ilk hamileligimi hissetmisti Turkiye'de tatildeyken,gelip bebegin oldugu yere yatardi koklardi orayi :) profil fotomdaki kedi kendisi :) kedim de beni annesi sanar. ben Amerika'ya donunce bir hafta yemeden kesilir hep uzuntuden,bilgisayarda sesimi duyunca yatagima kosuyormus. annemle babamin da hep kedileri kopekleri vardi ben hep hayvanlarla buyudum.