- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.421
aa gercekten mi canım,Allah daha cok yıldönümleri nasip etsin size insallah.cok sevındım fundacım,Allah bi yastıkta kocatsın,insallah minik meleklerinizin meleklerini sevmeyi nasip etsin Allah size.ömür boyu mutluluklar şekercim :1hug: a.s.
buarada sana küstüm ben funda :dilcikar: hiç bana mbr demedın ask olsun yani.aglıyım bari ben bi köşede......... :çok üzgünüm: senağlama
ay unuturmuyuz hiç,sen oğluşunu iyice bi yerleştir okuluna ilgilen sonra bize dönersin,ama arada bı meraba demeyı unutma oldumu nihalcım merakta bırakma bizikızlarr ben pazartesi gününden itibaren mecburen daha az sizinle olabilicem beni unutmayın haaa siz yazın ben arada okurum biliyosunuz öğretmenimiz gelmemişti büyük bi ihtimalle pazartesi gelicek yoğun günlerime dönüyorum anlıcanız sbahları ders yapıyo bilgisayarda oğlumun odasında olduğu için giremicem anca sabah çok erken saatlerde yada o okuldayken artık işten fırsat bulursam tabi bide sınıf anneliği var bazen okuldan anca oğlumla gelebiliyorum öğrenci gibi neyse kızlar ben artık temizliğe girişim kendinize iyi bakın mutlu olun
banane banane geçti işte gecti,bastan dicektin :dilcikar: ya yada neyse affedeyım barı buseferlık,bı daha olmasın heee :mymeka: kızarım sonra kaydirigubbakcemile3 :1hug: a.s.ay canım benim .küsme sakın KOCAMAN MERHABA sana.dalgınlığıma gelmiştir.Şeniz
kaydirigubbakcemile3
valla şekrim ayl,in bıara burdaydı senden bahsedıyoduk sonra gidiş o gidiş tüğdü galiba kaydirigubbakcemile3ayliiin nerelere kayboldun
kızlarr ben pazartesi gününden itibaren mecburen daha az sizinle olabilicem beni unutmayın haaa siz yazın ben arada okurum biliyosunuz öğretmenimiz gelmemişti büyük bi ihtimalle pazartesi gelicek yoğun günlerime dönüyorum anlıcanız sbahları ders yapıyo bilgisayarda oğlumun odasında olduğu için giremicem anca sabah çok erken saatlerde yada o okuldayken artık işten fırsat bulursam tabi bide sınıf anneliği var bazen okuldan anca oğlumla gelebiliyorum öğrenci gibi neyse kızlar ben artık temizliğe girişim kendinize iyi bakın mutlu olun
banane banane geçti işte gecti,bastan dicektin :dilcikar: ya yada neyse affedeyım barı buseferlık,bı daha olmasın heee :mymeka: kızarım sonra kaydirigubbakcemile3 :1hug: a.s.
teşkür ederim canımcım.söz bi daha olmazkaydirigubbakcemile3
valla şekrim ayl,in bıara burdaydı senden bahsedıyoduk sonra gidiş o gidiş tüğdü galiba kaydirigubbakcemile3
kızlarr ben pazartesi gününden itibaren mecburen daha az sizinle olabilicem beni unutmayın haaa siz yazın ben arada okurum biliyosunuz öğretmenimiz gelmemişti büyük bi ihtimalle pazartesi gelicek yoğun günlerime dönüyorum anlıcanız sbahları ders yapıyo bilgisayarda oğlumun odasında olduğu için giremicem anca sabah çok erken saatlerde yada o okuldayken artık işten fırsat bulursam tabi bide sınıf anneliği var bazen okuldan anca oğlumla gelebiliyorum öğrenci gibi neyse kızlar ben artık temizliğe girişim kendinize iyi bakın mutlu olun
anaaaaa be geldim diye mi tüydü yoksamkaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canımcım hamarat arkadaşım benim.bilmem mi kız ben senin kıymetiniyok kız oo taaaaaa 12 de düğdü zatiii,bende pc basında degılım aslında,bi iş yapıyom bi sana laf yetiştiriyom,kıymetımı bil kıymetımı.misafir var aksama misafir iftara
ee fundacım bu aksam senden iyi bi performans beklıyoruz biliyosun dimi,"evlilik yıkdönümünüzün meyvesi" ayy ne romantik kaydirigubbakcemile3 bak önce ısınma calısmaları hihoyyytkaydirigubbakcemile2 Şeniz sonrası bellı zaten kaydirigubbakcemile :CüvCüv: :ecrin_bebek: sonrasında kupa senındır şekerim :hooray:
ay canım bende kıme ne söylüyom dimi yanı kaydirigubbakcemile3 hızlı arkadasım benım maşşallah nazar degmesınkolay gelsin canımcım hamarat arkadaşım benim.bilmem mi kız ben senin kıymetini
ay okadarda hamarat sayılamam şekerim eh idare ederim işte a.s
ben dün 12 den sonra hellattim o işi. 'yıldönümü hediyesi' :jeyyar:
Demekki kimse benim gibi adet olmamiş iyi sohbetler
Demekki kimse benim gibi adet olmamiş iyi sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?