• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ilk 3 ay zor geciyor biraz coook dikkat et kendine bol su ic su gercekten onemli uzat bacagini yat. bizim evin halini gorseydin ilk 3 ay :) esim devamli disardan yemek getiriyor ya da kendi yapiyordu. insallah keyifle guzel bir hamilelik gecirirsin :)

miğdem bulanıyo fekat kendimi zor tutuyorum :1: bir kere çıkarırsam arkası gelir valla nesleem başım öyle kötü ağrıyoki ne yapsam bilemiyorum böyle devam ederse haftayı beklemeden giderim seninde göbüş büyümüştür iyice :) ayyy çok kilo aldınmı ben korkuyorum ya çok yiyorum sanırım :1:

miğdem bulanıyo fekat kendimi zor tutuyorum :1: bir kere çıkarırsam arkası gelir valla nesleem başım öyle kötü ağrıyoki ne yapsam bilemiyorum böyle devam ederse haftayı beklemeden giderim seninde göbüş büyümüştür iyice :) ayyy çok kilo aldınmı ben korkuyorum ya çok yiyorum sanırım :1:

gözün aydın cnm:) o korkular hiç bitmiyor ztn.
baş ağrısına gelince bnmde çok fenaydı başım dr ilaç yazdı ama korkudan 1 tane bile içmedim,
mide bulantısı başlıca belirti inşallah çok olmaz,ama bazen olması iyi oluyodu neden dersen kendimce düşüncem gebeliğin sağlıklı devam etmesi işte:)

ilk 3 ay zor geciyor biraz coook dikkat et kendine bol su ic su gercekten onemli uzat bacagini yat. bizim evin halini gorseydin ilk 3 ay :) esim devamli disardan yemek getiriyor ya da kendi yapiyordu. insallah keyifle guzel bir hamilelik gecirirsin :)

neslecim seninde gözün aydın cnm:)hep böyle devam edicek inşallah,korkuların bitsin artık bizimde 2 haftaya kadar 2li testimiz var bendede başladı sıkı bi panik:(ne zaman gebeliğin tadını çıkarıcaz bilmem.
yemek sorunu bizim evdede var kayınvalidem sağolsun ona gidiyoz.

cnm keşke bu şekilde aramıza katılmasaydın, çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsın.

teşekkür ederim ama size iyi bir haberim var kızlar dr gittim ve bebeğimin kalp atışlarını duydum beni bırakmadı şükürler olsun :))))dr düşük tehdidi tedavisi verdi ve kese görüldükten sonra hcg bir önemi yok dedi bu konuda bilgisi olan varmı

geçmiş olsun canım :(

ayy maşaallah ve inşaallah sevinirsin canım.
taşınma-tayin işi, hatta seminerler derken sonunda oldu demek :1: pazartesiye kan testi baya yüksek çıkar, inşaallah, canım haber verirsin bizede.

evet canım.. maşalalh sancım falan pek yok bu sefer.bu normal mi :26: sadece aşırırı başım ağrıyor.yarın dr.a gideceğim inşalalh ama üstten ultrasyona girsem mi biemedim (eski ultrasyon çok bastırdı diğerinde o yüzden korkuyorum) girsem mi girmesem mi bilemedim.daha çok erken çünkü

cevdoğa ,
çok sevinim canım.çook şükür.kötü oldum sana cevap bie vermek istemedim canım :50:.... inşallah herşey yolunda devam eder :16:

Kızlaaar dün yine duramadım doktora gittim çok şükür ufaklık iyi :16:
Bu arada kız kız dedim durdum ammaaa ve lakin doktor yanlış görmediyse pipi gördü :52:
oğlen geliyo sanırsam :1:

kızlar gebelik testini aylaaar öncesinde almıştım evde beliyordu bugün test yaptım ama acaba doğru mu göstermiştir :26: gerçi amabalajında ama .... ya ben mi evham yapıyorum ne ........... kzılar cevap
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin :46: :16:
bi kan testi yaptır bak ne kadar üzülüyodun geçen gün
şükürler olsun :8:

essela, ewpat minikkelebek nesle, keyfiniz yerindedir inşaallah. sıcak havalara dikkat edin, iyi bakın kendinize.
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın.bu sıcaklar başa bela sen de dikkat et :54:
bu yaz sudan çıkamayacaz :1:
hee benimde ödüm koptu valla :52: ateşim hala düşük inşallah sonuna kadar gideriz sağlıklı olsunlarda başka bişey istemem yavruş valla artık minik kelebek gibi her hafta bir bahane uydurur giderim doktora :9:
bahane bol canım valla ben en fazla 2 hafta görmeden durabiliyorum
hep kalbi mi durdu iyimi büyüdü mü diye kendi kendimi yiyorum o stres çok fena
kendimi doktorda buluyorum bi anda :1:
dün de aynen öyle oldu.hatta öğleden sonraya randevu almıştım,cepten doktoru aradım öğleden sonra işim var öğleden önce alırmısın dedim,gel tabi alırım dedi :52: koşa koşa gittim :1:
senin tosuncuk gibi bişey olcak :1:
teşekkür ederim ama size iyi bir haberim var kızlar dr gittim ve bebeğimin kalp atışlarını duydum beni bırakmadı şükürler olsun :))))dr düşük tehdidi tedavisi verdi ve kese görüldükten sonra hcg bir önemi yok dedi bu konuda bilgisi olan varmı

gözün aydın arkadaşım ne güzel bi haber
evet keseden sonra hcg ölçümünün pek bi manası yok
artık kesenin büyümesi izlenir,inşallah sonra da içinde bebeğini görürsün :16:

minikkelebek , evet haklısın üzülmeye başlamıştım bile...ama çok şükür.yarın dr.a gidiyorum ama anenem ultrayondan baktırma dedi erken dedi (4 haftalık olmalı) bir de geçen hafta aşırı erik çekti canım kardeşimi gönderip ağaçtan toplattım tuzla öyle bir yedim ki.......... ( acaba kzı mı olacak ?) yoksa çok mu erken tahminde bulunmak :19:

(Hayırlılsı olsun bebeişimi kucağıma alayım daa...inşalalh ...ama işte ben çok meraklıyımdır .arkadaşımda denemediğim metot kalmamıştı mesela :52: )

Allah Allah ilk defa duydum:)ama sürpriz bi haber olmuş cnm senin için,inan çok sevindim:))))

kızlar gebelik testini aylaaar öncesinde almıştım evde beliyordu bugün test yaptım ama acaba doğru mu göstermiştir :26:

gerçi amabalajında ama .... ya ben mi evham yapıyorum ne ........... kzılar cevap

gözünaydın arkadaşım.senin adına çok sevindim.niyeyse okuduğumda oğlan geçti aklımdan
inşallah tosuncuk yumuk yumuk bi oğlun olur.nasip işte sen 2 gün önce benim çocuğum olmayacakmı de
2gün sonra hamile olduğunu öğren.rabbim hayırlı etsin
benim bu ay yine yok adete1gün var ama testler negatif.bende sabır ve ümitle bekliyorum.
zamanda geçiyor bi iki ay daha olmazsa aşılama yöntemlerini falan araştırmaya başlıycam.

gelse celalinden cefa yahut cemalinden vefa
ikiside cana safa kahrında hoş lütfunda hoş.....(siz anlayın beni artık..............

gözünaydın arkadaşım.senin adına çok sevindim.niyeyse okuduğumda oğlan geçti aklımdan
inşallah tosuncuk yumuk yumuk bi oğlun olur.nasip işte sen 2 gün önce benim çocuğum olmayacakmı de
2gün sonra hamile olduğunu öğren.rabbim hayırlı etsin
benim bu ay yine yok adete1gün var ama testler negatif.bende sabır ve ümitle bekliyorum.
zamanda geçiyor bi iki ay daha olmazsa aşılama yöntemlerini falan araştırmaya başlıycam.

gelse celalinden cefa yahut cemalinden vefa
ikiside cana safa kahrında hoş lütfunda hoş.....(siz anlayın beni artık..............

AYY CANIM çok sağol Allah sana da nasip etsin. sizelere dua ettim öğrendiğimde zaten ... birbirimizi tanımasakta birlik beraberliğimiz muhteşem burda :nazar: nazımız bile birbirimize geçiyor düşünün :16: evet çok umutsuzdum ne bileyim işte beklemek kolay olmuyor ama sabır ...

merhabalar, aramıza yeni hamişler katılıyor çok güzel, Allah tamamına erdirsin.
benim bebek çalışmalarına bu ayda başlayamayacağım. bende bir öksürük başladı durmak bilmiyor. geçen hafta DR a gittim ve bebek düşünüyorum ona göre ilaç verin dedim verdi kullandım ama geçmedi. bu hafta tekrar gittim ve hastalığım geçmeyince bebek bu ayda kalsın dedim ona göre ilaç verdi.
artık ilaçlar bitene kadar benden umut yok
offff of.
Allah'ım vardır herşeyde bir hayır.

essela, ewpat minikkelebek nesle, keyfiniz yerindedir inşaallah. sıcak havalara dikkat edin, iyi bakın kendinize.
sağol canım çok şükür iyiyiz biz
bi müddettir ev arıyoruz, bu sıcaklarda toplanmak taşınmak zor olcak biraz ama yine de çok şükür
mahtuana da taşıncaktı bayadır görünmüyo yineee
mahtuanaa nirdesiiin :3:
cumartesi gitces dra, bakalım güzel haberlerle döneriz inşallah

Asenacım nesslem valla aglaya agla gittim güle güle geldim gördüm kızlar duyamadımda makina eskiymis ama gördüm kalbinin nasıl attıgını ilk defa gördüm öyle bişey doktora sorcaklarımıda unuttum :1: allah isteyen herkeze nasip etsin
aminnn
canım gözünaydın inşallah hep güzel haberler vermek nasibolur

Canim cok saol. Dun kontrol vardi, ultrasona sokmuyorlar burda ayrintilidan sonra,kalp sesi aliyorlar doppler ile, bir de ustten olcuyorlar gobegini o kadar. Her sey iyi cok sukur.29 temmuzda seker yuklemem var :p
canım çok sevindim çok şükür bugünlerimize....
inşallah allahım sağlıkla tamamına erdirir, sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasibeder :16:
kaç kilo aldın neslim ben 3,5-4 kilo aldım ama bu hafta birden karnım kocaman oldu
herşey yolunda olsun da sonra koca göbekleri de eritmeyi düşünces artık :52:

neslecim seninde gözün aydın cnm:)hep böyle devam edicek inşallah,korkuların bitsin artık bizimde 2 haftaya kadar 2li testimiz var bendede başladı sıkı bi panik:(ne zaman gebeliğin tadını çıkarıcaz bilmem.
yemek sorunu bizim evdede var kayınvalidem sağolsun ona gidiyoz.
canım aynen ben de öyle diyodum ne zaman rahatlicas diye...
inşallah zamanla daha rahat olcas, sizin de 2li gelmiş çatmış inşallah herşey yolunda olur :16:

ayy çok şükür canım yaa
ewet artık kesenin büyümesi takibedilir hcgyi çok takma uzan dinlen bol su iç canım
allah tamamına erdirsin

evet canım.. maşalalh sancım falan pek yok bu sefer.bu normal mi :26: sadece aşırırı başım ağrıyor.yarın dr.a gideceğim inşalalh ama üstten ultrasyona girsem mi biemedim (eski ultrasyon çok bastırdı diğerinde o yüzden korkuyorum) girsem mi girmesem mi bilemedim.daha çok erken çünkü
evet erken olduğu için hemen ultrasona girmeyebilirsin canım
ben de ilk haftalar girmedim
sağlıkocağında kan verdim bi hafta aralıkla
alttan aletle bakılmasın diye dra geç gitmiştim
belki direk etkisi yoktur ama içim rahat etsin diye karından görünene kadar gitmiyim demiştim...
bence kan verip sonucunu gör, evde hep dinlen uzan ağır iş sakın yapma bikaç gün sonra tekrar kan ver dr.a gitmeden elinde 2ayrı sonucun da olmuş olur
bu ilk haftalar ne kese ne kalp atışları görünemediği için dr.un da çok fazla söyleyebildiği bişey olmuyor sadece folikasid ve progestan iç diyebilir
için nasıl rahat etcekse öyle yap canım
buarada ekşiye çok aldanma :1: ben de hep ekşi acılı tuzlu şeyler yemek istiyorum
çin takvimi, nub teorisi her yol kıza çıkıyordu
ben eşim kayınvaldem ve görümcem kız hissediyorduk ama hepimiz yanıldık :9:
sadece annemin tahmini tuttu bi de minikkelebeğin :9:

Son düzenleme:
Rahim filmi randevumu kacirdim
Bu ayin 24 unde insAllah 3. Adetimide oldum bu arada bekleme suresi olsaydi gecmek bilmezdi zaman
Deneme yapmayacagm icin 3.adeti bile olduk bu rada kizlar kedi aldik umut ismi cok tatli oglum

aaa kızlar ama hiç yorum yapmamışınız ya oğluş geliyo dedim hiçbiriniz okumamışınız :52:

yeriz biz onu:24: ... maşalalh çok sevindim cinsiyeti öğrenmişsin...ya ben evlenmeden önce de hep erkek bebekleri severdim hep bi oğlum olsun isterdim ve hala da istiyorum.Rabbim sağlıkla nasip etsin önce tabi ama çook istyorum.bu yıl erkek yılı diye duyum aldım bakalım hayırlsıı:16:

az önce dr.dan gldim.kan aldılar çarşamba veyaz perşembe çıkacakmış (bekle bekle ) ultrasyona erken dedim girmedim ... ama keşke başağrımı sorsaydım..

kızlar sadece belim ve başım ağrıyor normal midir?

kelebekcim oğluşun geliyo ha hayırlı olsun çin takvimine bakmış mıydın tutuyo mu?

ya ben hep kız olsun isterdim ama 11 aylık bir erkek yeğenim var (tek yeğenim) o kadar çok seviyorum ki onu erkek olsun istiyorum artık o derece:)
ve o müthiş cümleyi söylemeden geçemiciiim amaan sağlıklı olsun da:)
Eki Görüntüle 750733

Back
X