essela, ewpat minikkelebek nesle, keyfiniz yerindedir inşaallah. sıcak havalara dikkat edin, iyi bakın kendinize.
sağol canım çok şükür iyiyiz biz
bi müddettir ev arıyoruz, bu sıcaklarda toplanmak taşınmak zor olcak biraz ama yine de çok şükür
mahtuana da taşıncaktı bayadır görünmüyo yineee
mahtuanaa nirdesiiin

cumartesi gitces dra, bakalım güzel haberlerle döneriz inşallah
Asenacım nesslem valla aglaya agla gittim güle güle geldim gördüm kızlar duyamadımda makina eskiymis ama gördüm kalbinin nasıl attıgını ilk defa gördüm öyle bişey doktora sorcaklarımıda unuttum

allah isteyen herkeze nasip etsin
aminnn
canım gözünaydın inşallah hep güzel haberler vermek nasibolur
Canim cok saol. Dun kontrol vardi, ultrasona sokmuyorlar burda ayrintilidan sonra,kalp sesi aliyorlar doppler ile, bir de ustten olcuyorlar gobegini o kadar. Her sey iyi cok sukur.29 temmuzda seker yuklemem var
canım çok sevindim çok şükür bugünlerimize....
inşallah allahım sağlıkla tamamına erdirir, sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasibeder

kaç kilo aldın neslim ben 3,5-4 kilo aldım ama bu hafta birden karnım kocaman oldu
herşey yolunda olsun da sonra koca göbekleri de eritmeyi düşünces artık
neslecim seninde gözün aydın cnm:)hep böyle devam edicek inşallah,korkuların bitsin artık bizimde 2 haftaya kadar 2li testimiz var bendede başladı sıkı bi panik

ne zaman gebeliğin tadını çıkarıcaz bilmem.
yemek sorunu bizim evdede var kayınvalidem sağolsun ona gidiyoz.
canım aynen ben de öyle diyodum ne zaman rahatlicas diye...
inşallah zamanla daha rahat olcas, sizin de 2li gelmiş çatmış inşallah herşey yolunda olur
teşekkür ederim ama size iyi bir haberim var kızlar dr gittim ve bebeğimin kalp atışlarını duydum beni bırakmadı şükürler olsun :))))dr düşük tehdidi tedavisi verdi ve kese görüldükten sonra hcg bir önemi yok dedi bu konuda bilgisi olan varmı
ayy çok şükür canım yaa
ewet artık kesenin büyümesi takibedilir hcgyi çok takma uzan dinlen bol su iç canım
allah tamamına erdirsin
evet canım.. maşalalh sancım falan pek yok bu sefer.bu normal mi :26: sadece aşırırı başım ağrıyor.yarın dr.a gideceğim inşalalh ama üstten ultrasyona girsem mi biemedim (eski ultrasyon çok bastırdı diğerinde o yüzden korkuyorum) girsem mi girmesem mi bilemedim.daha çok erken çünkü
evet erken olduğu için hemen ultrasona girmeyebilirsin canım
ben de ilk haftalar girmedim
sağlıkocağında kan verdim bi hafta aralıkla
alttan aletle bakılmasın diye dra geç gitmiştim
belki direk etkisi yoktur ama içim rahat etsin diye karından görünene kadar gitmiyim demiştim...
bence kan verip sonucunu gör, evde hep dinlen uzan ağır iş sakın yapma bikaç gün sonra tekrar kan ver dr.a gitmeden elinde 2ayrı sonucun da olmuş olur
bu ilk haftalar ne kese ne kalp atışları görünemediği için dr.un da çok fazla söyleyebildiği bişey olmuyor sadece folikasid ve progestan iç diyebilir
için nasıl rahat etcekse öyle yap canım
buarada ekşiye çok aldanma

ben de hep ekşi acılı tuzlu şeyler yemek istiyorum
çin takvimi, nub teorisi her yol kıza çıkıyordu
ben eşim kayınvaldem ve görümcem kız hissediyorduk ama hepimiz yanıldık

sadece annemin tahmini tuttu bi de minikkelebeğin