Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba arkadaşlar daha önecede yazmıştım kürtajdan sonraki adetim az geldi die hamilemiyim diye endişelenmiştim hatta gebelik olmadığını kesınlestrdım derken bu sefer rahimde yapısıklıkmı var diye korkmaya başladım ama neyseki pazar günü kanamam geldı hem anlatılanlar gıbı maşallah gürül gürül akıyor. bu bıle büyük bır nımet içim cok rahat kanamam geldıgı ıcın en azından bır umudum daha yenıden yeşerdi önümzdeki günleri degerlendırmeye bakıcam nasıpse. durumumu sizlerlede paylaşmak ıstedım =) rabbim bır daha aynı acıyı hiç birimize yaşatmasın inşallah

Bazen gebelik icin gelmesini istemedigimiz regl
Bu tur olaylardan sonra cok sevindiriyo bixi
ALLAHIM yssatmasin bidaha
Bn de cuma gunu kimyssal gebelik yasadim
Cok sukur kanama guzel gitti haftaya randevum var
Bakalim dr ne diyecek
Bnmde perde vardi o alindi 3 ay korunmam vardi bn ikinci ayda korunmayi biraktim
Ve kimyasal oldu hayirlisi daha kotudude olabilirdi

7 yıl bebek tedavileriyle hamile kalmaya çalışırken nisan ayında normal yoldan hamile kalmıştım,2 gün sora kan değerim düşti ve 4 haftalık bebeğimi kaybettim,6 aydır pes etmeden deniyoruz ama hala sonuç yok ,simdi yeniden tüp bebek için kolları sıvamaya başladık,moralım çok bozuk,rabbim bu sefer sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah ve yeniden hamile olmayı başaşrırım

7 yıl bebek tedavileriyle hamile kalmaya çalışırken nisan ayında normal yoldan hamile kalmıştım,2 gün sora kan değerim düşti ve 4 haftalık bebeğimi kaybettim,6 aydır pes etmeden deniyoruz ama hala sonuç yok ,simdi yeniden tüp bebek için kolları sıvamaya başladık,moralım çok bozuk,rabbim bu sefer sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah ve yeniden hamile olmayı başaşrırım

Rabbim yolunuzu acik etsin miniginizi sagsalim hayirla yollasin insAllah

merhaba hanımlar benimde bugün başımdan talihsiz bi olay geçti bende bebeğimi kaybettim henüz 13 günlükdü ve bizim onun varlığından bile haberimiz yokdu taki bugün dra gidip görünene kadar dr bana bebeğini düşürmüşsün dedi ve ben yıkıldım o an aklım gitti elim ayağıma dolaştı eşim kendimi toparlamam için bana destek çıktı saolsun ama inanın gözümdeki yaşlar hiç durmuyo benim için bi süprizdi ama sonu acı bitti bebeğimi kaybettim allah hepimizin yardımcısı olsun inanın bunu buraya yazmamın nedeni içimdeki üzüntüyü sizlerle paylaşmakdı yinede saolun iiiyiki varsınız sizlere üzüntümü anlattım biraz açıldım rabbim inşallah ikinciyi de verir ve onuda kucağıma alırım dualarınızı eksik etmeyin ne olursunuz arkadaşlar ...

canım merhaba..geçmiş olsun öncelikle..
benimde bebeğim 13-14 günlükken düştü..
insan çok küçük olsa bile üzülüyor..
dr. un sana ne dedi korun falan dedi mi?
hayırlısı olsun hakkımızda cnm..

arkadaşlar eylül de düşük yapmıştım 6 haftalık. Bugün hamile olduğumu öğrendim. Endişeliyim fakat iyi düşünüyorum.

masAllah cnm sana Allahima emanet olacaksada önüne gecilmiyor iste
batim 12 aralik agustos annesi olmaya adayim bakalim hakkimizda hayirli olan olsun :nazar:

Bakalim dr ne diyecek
Bnmde perde vardi o alindi 3 ay korunmam vardi bn ikinci ayda korunmayi biraktim

cok geçmiş olsun canım sanada rabbim kimseye yasatmasın gebelik kaybının her türlüsü zor bence . amin canım..

evt daha kötüsü olmamış ii demek dr ların dedıgını dinlemek gerekıo bız cok aceleci davranıyoruz bı başkası gebe kalmış ben nıe kalamıyorum deyıp bırazda hırslanıyoruz sanırım umarım hayırlısı ile tez zamanda bebeklerımızın bızımle olduğunun haberlerını alırız.

merhaba hanimlar,

tasinma yeni ev annemin gelisi hamileligin sonu derken hic giremedim ve haberlerinizi okumak ve haberlerimiz vermek icin bi arada bi derede girdim simdi. Allahima cok sukur 15 Kasim gunu normal dogumla baslayip sezaryenle biten zor bir dogumla kizimi kucagima aldim. Tatsiz bir dogumdu ondan anlatmak istemiyorum ama sonu iyi oldu. Umarim hepiniz iyisinizdir. Giremedigim icin kusura bakmayin gercekten cok yogun gunlerdi simdi daha yogunlari geldi ama sikayetim 0 :) gecmise de bir goz atacagim simdi umarim herkes biraktigimdan da iyidir.

Bakalim dr ne diyecek

selam
perde diyince ilgimi çekti malum insanın başına gelince dikkatini çekermiş ben 2 düşük yaptım her ikisi de 10 haftadan küçük sebep bilinmiyor ama son kontrolümde rahim yapımın hafif bozuk olduğu anlaşıldı çok boyutlu ultrasonda görüldü.. bikornuat rahim yani çentikli olanı diğer adı perde veya septum galiba .. ilk dr bunun alınması gerek dedi diğeri ne gerek var dedi yani kafam karıştı kimisi çok riskli diyor kimisi çok basit bi operasyon diyor.. bana detay verebilir misin? kafam feci dağıldı çünkü

Mrb arkadaslar bi sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim..2 aylik gebeyim yanliz bebegim karnimda olmus ve 5 haftalik gorunuyor..doktorum kendiliginden duser dedi ama dusmuyor..bu arada 4 haftalikken lekem geldi ve progestan a baslamistik doktor bebegin gelismemis hapi birak kanaman gelir dedi 10 gun sonra kanaman gelmemisse gel kurtaj yapalim dedi ve dun gittigimde saliya kadar bekleyelim yine gelmesse kurtaj yapariz dedi ve ben kurtaj olmak istemiyorum kendiliginden gelsin kanamam istiyorum ama gelmiyor..kekik cayi ve maydonoz kaynatip iciyorum sizin onereceginiz biseyler varmi

arkadaşlar eylül de düşük yapmıştım 6 haftalık. Bugün hamile olduğumu öğrendim. Endişeliyim fakat iyi düşünüyorum.

merhaba canım öncelıkle maşallah nazar degmesın =) bende senın gıbı eylülde kaybettım bebegımı 8+3 günlüktü. bende buay umutluyum adetım yenı bıttı pko luyum senın böle bır sorunun varmı bılmıyorum ama ben nezaman yumurtalayacağımı bılmıyorum buyüzden endıselıyımde. beklemedıgın bırandamı gebe olduğunu ögrendın yoksa yumurtlama günlerınemi denk getırdın? merakım için kusura bakma rabbım sağlıkla kucağına alabılmeyı nasıpetsın benım ıkıncı olucak ama bızlerede nasıp etsın ınsallah.

merhaba hanimlar,

tasinma yeni ev annemin gelisi hamileligin sonu derken hic giremedim ve haberlerinizi okumak ve haberlerimiz vermek icin bi arada bi derede girdim simdi. Allahima cok sukur 15 Kasim gunu normal dogumla baslayip sezaryenle biten zor bir dogumla kizimi kucagima aldim. Tatsiz bir dogumdu ondan anlatmak istemiyorum ama sonu iyi oldu. Umarim hepiniz iyisinizdir. Giremedigim icin kusura bakmayin gercekten cok yogun gunlerdi simdi daha yogunlari geldi ama sikayetim 0 :) gecmise de bir goz atacagim simdi umarim herkes biraktigimdan da iyidir.

neslecim cnm çok sevindim:))demek ilk bebeğimiz oldu ne güzel bi haber,inan çok sevindim yazını hiç beklemiyodum bi an şaşırdım
doğruyu söylemek gerekirse seni başka topiklerde aradım:) kasım anneleri ve amerikada hamilelik diye ilklerde vardın sonlarında yoktun
bnde ne araştırmışım ama:D
eskisi gibi kimse yok burlarda..
neyse sen iyisin ya bebeğin nasıl sanırım çok sorum olcak gibi:)
kendinize iyi bakın

Bakalim dr ne diyecek

cnm çok geçmiş olsun...
gittinmi dr ne dedi peki.

Mrb arkadaslar bi sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim..2 aylik gebeyim yanliz bebegim karnimda olmus ve 5 haftalik gorunuyor..doktorum kendiliginden duser dedi ama dusmuyor..bu arada 4 haftalikken lekem geldi ve progestan a baslamistik doktor bebegin gelismemis hapi birak kanaman gelir dedi 10 gun sonra kanaman gelmemisse gel kurtaj yapalim dedi ve dun gittigimde saliya kadar bekleyelim yine gelmesse kurtaj yapariz dedi ve ben kurtaj olmak istemiyorum kendiliginden gelsin kanamam istiyorum ama gelmiyor..kekik cayi ve maydonoz kaynatip iciyorum sizin onereceginiz biseyler varmi

cnm bnde kendiliğimden düşük yaptım,değerlerin düşünce kanaman başlar kürtaj yaptırmadan önce istersen önce kandaki değerlerine bi baktır orda belli olur

merhaba hanimlar,

canım hayırlı olsun gözünüz aydın
çok mutlu oldum :16: canım arkadaşım
allahım sağlıkla büyütmeyi nasibetsin
inşallah bizim de az kaldı kucaklamaya
tüm bekleyenleri allahım sağlıkla kolaylıkla kavuştursun...

neslecim cnm çok sevindim:))demek ilk bebeğimiz oldu ne güzel bi haber,inan çok sevindim yazını hiç beklemiyodum bi an şaşırdım
doğruyu söylemek gerekirse seni başka topiklerde aradım:) kasım anneleri ve amerikada hamilelik diye ilklerde vardın sonlarında yoktun
bnde ne araştırmışım ama:D
eskisi gibi kimse yok burlarda..
neyse sen iyisin ya bebeğin nasıl sanırım çok sorum olcak gibi:)
kendinize iyi bakın
ewpaatt nasılsın kuzum
seni de çok özledim, iyiki bakmışım nesliye
seni de gördüm :)
inşallah iyi gidiyodur hamişlik
ismine karar verilmiş demek
sidelya da sağlıkla doğsun inşallah tabiki zamanında...
çok öpüyorum
allaha emanet olun

cnm çok geçmiş olsun...
gittinmi dr ne dedi peki.
bu carsamba gidicem sagolasin cnm
cnm drun sana hap versin dusuk yapman icin madem kurtaj istemyiorursun niye seni bekletiyoki iki dusuktede hap kullandim vajinal ayni hapi sonra agiz yolu ile aldim kanamayi baslatiyo hemen mudahale edilmesi lazim bekleme derim
selam
perde diyince ilgimi çekti malum insanın başına gelince dikkatini çekermiş ben 2 düşük yaptım her ikisi de 10 haftadan küçük sebep bilinmiyor ama son kontrolümde rahim yapımın hafif bozuk olduğu anlaşıldı çok boyutlu ultrasonda görüldü.. bikornuat rahim yani çentikli olanı diğer adı perde veya septum galiba .. ilk dr bunun alınması gerek dedi diğeri ne gerek var dedi yani kafam karıştı kimisi çok riskli diyor kimisi çok basit bi operasyon diyor.. bana detay verebilir misin? kafam feci dağıldı çünkü
cnm mutlaka alinmasi lazim
basit bir operasyon
genel anestezi altinda oldum bn
hemen eve geliyorsun hastanede kalmak yok
3 ay korundum bu ay bitti korunma surem
bebege engel perde cnm dusuklere sebeb oluyor
risk her amaliyatta var fakat basit bir amaliyat bu
merhaba hanimlar,

gozun aydin cnm gecmis olsun yavrunu Allah sana bagislasin
cok geçmiş olsun canım sanada rabbim kimseye yasatmasın gebelik kaybının her türlüsü zor bence . amin canım..

evt daha kötüsü olmamış ii demek dr ların dedıgını dinlemek gerekıo bız cok aceleci davranıyoruz bı başkası gebe kalmış ben nıe kalamıyorum deyıp bırazda hırslanıyoruz sanırım umarım hayırlısı ile tez zamanda bebeklerımızın bızımle olduğunun haberlerını alırız.
ya ne bileyim dedim kalmam nasilsa oda hamis kaldim kimyasalla sonuclandi hayirlisini diliyorum Rabbimden ben
illaki kisiden kisiye degisiyor durum insAllah guzel gunler bizi bekliyor

canım hayırlı olsun gözünüz aydın
çok mutlu oldum :16: canım arkadaşım
allahım sağlıkla büyütmeyi nasibetsin
inşallah bizim de az kaldı kucaklamaya
tüm bekleyenleri allahım sağlıkla kolaylıkla kavuştursun...

ewpaatt nasılsın kuzum
seni de çok özledim, iyiki bakmışım nesliye
seni de gördüm :)
inşallah iyi gidiyodur hamişlik
ismine karar verilmiş demek
sidelya da sağlıkla doğsun inşallah tabiki zamanında...
çok öpüyorum
allaha emanet olun

iyiyim cnm bnm:)nerelerdesiniz yalnız kaldım giriyom bakıyom ve çıkıyodum.
hepinizi çok özledim:)))
seni gördüme çok sevindim.
hamişlik çok güzel gidiyo,bu hafta hazırlıklara başlıcaz inşallah odasını
evet cnm kızımızın adı sidelya olucak babası istedi.
seninde çok az kalmış doğum olunca mutlaka hbr ver,senide çok aradım başka topiklerde deli gibi sizi aradım :)
rabbim sana güç versin,inşallah sende kolaylıkla yaparsın doğumunu hbr ver cnm..

ah benim arkadaşcağızlarım sizleri çok özledim ben internete giremiyorum.şimdi bulmuşken kafanızı ağrıtayım biraz
eski yazılarıda okuyamadım rabbim sizi muhafaza etsin inş.minik kelebek,gurbet güzeli,ewpat,sheflara,munis kedi,
nesle,essela,mahtuana ve diğer arkadaşlarım sizleri çok özledim.inş hamilelik bekleyen arkadaşlarım hamiş kalmışlardır
ben martta bir düşük haziranda kimyasal düşük yaşadım biliyorsunuz.
2gün öncede doktora gittik çocuk tedavisi için biz herşeyi normal beklerken oracıkta yine gözyaşlarına boğulduk eşimle
amh denen bi test yaptırdı dktr biz sonucu öğrenmek için güle oynaya gittik ama doktorun.karşısında şok olduk
sonuç:0.1 den düşük yumurta rezervi bitmiş denecek kadar az belki 6 ay belki6sene sonra menopaza
girebileceğimi çok acil tüp bebek düşünmemizi söyledi.ve yine makus talihim gözyaşlarıyla ayrıldık.
canlarım benim bana ne taktikler vermiştiniz meğer bundan dolayı olmuyormuş.
yine yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum belkide hiç olmıycak.
kimseye içimi tam döküp ağlayamıyorum ilk gün ben eşim annem hep birlikte ağladık dayanamadık
biryandan bana teselli vermeye çalışıyorlar bir yandan tutamıyorlardı gözyaşlarını
ciğerim yanıyor diyorlar ya evet bende taa içimden çook derinden hissediyorum üzüntümü.ah aah neyapayım
ben arkadaşlar neyapayım...
amma rabbimden gelentüm takdire amadeyim."o(c.c)kabul etse tüm halk reddetse tesiri yok,çünkü o nun kabulü tüm kabullerin üstünde"bende o nun kapısında onun kabulünü bekliyorum
takdir...

RABBIM OL DEDI VE OLDU onun yaptiklarindan yapacaklarindan asla süphe etmeyin masAllah sana cnm bnmmm Allhim yolunu acik etsin guzelimmmmmmm saglicakla kucagina al bebegini hersey guzel olacak sen ona teslim ol

Back
X