Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

benım kendı dr trombofoli testlerı ıstemıstı faktor felan cok pahalıydı bende marmara arastırma has. gıttım 3 tane dusuk yaptım dedım genetık testler felan ıstedı eslı onların sonuclarını beklıyorum inş yapılan testlerde trombıfoli testı vardır

keşke bende 1 tane kaybettim demeseydim =(( bende tıpa gitmiştim bedava oldu faktör falan zaten pıhtılaşma için bildiğim kadarıyla, faktor v
faktor II falan trombofili nin içinde var bunlar.

burda bırbırımıe destek olucazkı zor gunlerı cabucak atlatıcaz ...bızı bızdn baskası anlamaz daha neler yasıcaz guzel haberler verıcez burda bıbırımıze hamıs habelerı olucak göbekler şişecek kılolar konusulacak daha neler neler allah nasıp etsıyse kaderımızde bunlarda varmıs dıyecegız hep boyle gıdecek deılya hayatımız elbette bızımde bebeişlerımız olucak :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn :49:

kımse gırmıyormu bu foruma yaaa ben hergun takıp teyım burayı ama kımse yok neyse belkı gelen olur kızlar tam 36 gun sonra regl oldum ilk reglım kürtajdan sonra hıc bukadar sevunecegım aklıma gelmezdı regle sevınecegım neyse adetım bıtsın dr gıdıcem test sonuclarımla bırlıkte korunmucamıda soylıcem bakalım ne dıyecek dr bugun cok guzel bır gun allahım sana şükürler olsun ...ve ben ku-ana gıdıyrum hepımız ıcı dua edıcem kızlar kendınıze ıyı bakın

hayırı haberlerle gelirsin inşallahh... evet dualarında bizi de unutma lütfen. benim doktor da başlamıcakmış bir hastanede. o yüzden ben yeni doktor arıyorum. iyi doktor herkese göre farklı. bakalım ben kimi buacağım... bana çok dua et.

offf kızlar ya genetık test sonuclarım daha cıkmadı 1 ay oldu reglde oldum bıttı dr gıtcem ama testlerı almadan gıtmek ıstemıyorum korunmayı bırakıcam bu ay test souclarına gore

mrb canım ikinci düşüğünmü?genetik testini senmi istedin doktorunuz mu önerdi?

yok cnm 1. düşügüm ozelde 750 tl ıstedıler bende arastırma hast. yaptırdım ufacık yalan soyledım 3 tane dıye onlar kromozom paneli testı felan yaptırdılar benım kendı dr ıstedı bende baska yerde yaptırdım

Son düzenleme:
yok cnm 1. düşügüm ozelde 750 tl ıstedıler bende arastırma hast. yaptırdım ufacık yalan soyledım 3 tane dıye onlar kromozom paneli testı felan yaptırdılar benım kendı dr ıstedı bende baska yerde yaptırdım

hımm anladım canım sonucunu ne zaman verecekler ?
rutin kontrollerini özelde mi oluyorsun?

1 tane test sonucum cıkmıs dıgerı cıkmamıs onu beklıyorum ozele gıdıyorum cnm

İnşallah güzel haberler alırsın,benmde ikinci düşüğüm oldu doktorlar kendısı genetiğe gönderelim dediler 26-27 temmuzda sonuçları alabılırsınız dediler.
ege üni.de oldum kürtajımı kontrollerimi ordan devam edeceğim kısmetse.
Sonuçların gelince burda paylaşırsan çok memnun olurum,

İnşallah güzel haberler alırsın,benmde ikinci düşüğüm oldu doktorlar kendısı genetiğe gönderelim dediler 26-27 temmuzda sonuçları alabılırsınız dediler.
ege üni.de oldum kürtajımı kontrollerimi ordan devam edeceğim kısmetse.
Sonuçların gelince burda paylaşırsan çok memnun olurum,

tabıkı paylasırım cnm benım ıns sende gusel habelerle gelırsın

34 YAŞINDAYIM ve 15 gün önce boş gebelikten dolayı kürtaj oldum.dünyam karardı diyebilirim.eve geldiğimde çiçeğim yaprak dökmüş diye saatlerce ağladım.ne olur boş gebelik geçirip sonrasında sağlıklı gebelik yaşayan var mı.korkuyorum acaba tekrar eder mi.3 ay oldu evleneli.eşim çok istiyor bebek sahibi olmayı tabi bende.

34 YAŞINDAYIM ve 15 gün önce boş gebelikten dolayı kürtaj oldum.dünyam karardı diyebilirim.eve geldiğimde çiçeğim yaprak dökmüş diye saatlerce ağladım.ne olur boş gebelik geçirip sonrasında sağlıklı gebelik yaşayan var mı.korkuyorum acaba tekrar eder mi.3 ay oldu evleneli.eşim çok istiyor bebek sahibi olmayı tabi bende.

Canim tabikide normal hamile olursun hc takma kafana sen.

offf kızlar ya genetık test sonuclarım daha cıkmadı 1 ay oldu reglde oldum bıttı dr gıtcem ama testlerı almadan gıtmek ıstemıyorum korunmayı bırakıcam bu ay test souclarına gore

İnsallah iyi haberler alirsin canim

selam arkadaşlar benimde bidüşügüm oldu 1.50 aylık hamileyken düşdü bebegim ve üstünden .1.50 seneyi geçiyo ama halen hamiş kalamdım suanda aşılamaya geçdik bu ay aşılamam var inşşş bu sefer tutar rabbimin izniyle

selam arkadaşlar benimde bidüşügüm oldu 1.50 aylık hamileyken düşdü bebegim ve üstünden .1.50 seneyi geçiyo ama halen hamiş kalamdım suanda aşılamaya geçdik bu ay aşılamam var inşşş bu sefer tutar rabbimin izniyle

Sorun kimde canim bende dusuk yaptim 1.5sene bekledim kac ay doktorlara gittim tek sorunum adet duzensizligiyms onu duzelttik hamile kaldim ama gene kurtaj oldum :'( insallah asilamadan sonuc alirsin canim

Sorun kimde canim bende dusuk yaptim 1.5sene bekledim kac ay doktorlara gittim tek sorunum adet duzensizligiyms onu duzelttik hamile kaldim ama gene kurtaj oldum :'( insallah asilamadan sonuc alirsin canim

geçmiş olsun cm tatlım bizde sorun yok eşimin sprm mi çokaz düşüklügü var dedi dok ama oda normal dedi şimdiki çaga göre dedi dok sebepsiz interlitife bizimkisi:50::50::50:inşşş buay benim ayım olurda hamiş kalırım

geçmiş olsun cm tatlım bizde sorun yok eşimin sprm mi çokaz düşüklügü var dedi dok ama oda normal dedi şimdiki çaga göre dedi dok sebepsiz interlitife bizimkisi:50::50::50:inşşş buay benim ayım olurda hamiş kalırım

İnsallah canim ya insallah hayirlisi olsun haberlerini bekliyorum cnim buraya yaz

arkadaşlar listeniz varmı varsa benide eklermisiniz 31 temmuz bat günüm

Back
X