Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Inşallah kavusursunuz :) benim bebeğim gelişmedi aldilar şimdi de 20 gün oldu. Bakalım bize de tekrarını nasip etsin tekrar hamile kalırız umarım bi an önce

Naı
Inşallah kavusursunuz :) benim bebeğim gelişmedi aldilar şimdi de 20 gün oldu. Bakalım bize de tekrarını nasip etsin tekrar hamile kalırız umarım bi an önce
nasıl aldılar anlamadım ? Hamile değilmisin canım

doğrusuda bu ztn cnm :) senin bebişin ne kadarlık konuya sonra dahil oldum
aslında amacım burda kızlara moral olmak diye bi girdim

Hayır canım malesef 27 sinde kurtaj yapıldı bebek tam gelişmediği için.şimdi de çok istiyorum ama bilmiyorum bekleyelim mi. Doktor bekleme dedi ama.
Tekrar çocuk olması içinse korunma tabi ama rahim kendini yenilemesi için zaman gerek ben 5 ay sonra kaldım hamile

caım üülme beim bu şekilde 3 kürtajım vr bebeğimin klbini duyuyorum sonra duruyo şimdi genetik taramaya giricez bu seferde eşimle problemler başladı nolcak hiç bilmiyorum Allah doğru zamanda vericek demeki çekicek çlemiz görecek günümüz var

Hepinize merhaba ben de düşük yaptım doktorum ilk ay korun adet den sonra bırak dedi bende bu ay denemelere başladım adetime 10 gün var günler yaklaştıkça stres artıyor sanki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın hamile olduğumuzu öğrenip sağlıkla doğurmayı nasip etsin inanın bu Konuları konuşabileceğim çevremde kimse yok zaten kimseye de söylemiyorum desteklerinize ihtiyacım var

çok teşekkür ederim desteğin için sana da çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte sağlıkla buruştursun bizi evlatlarımıza

çok geçmiş olsun en kısa zamanda güzel haberler bekliyoruz yanındayız unutma

kızlar kürtajımın üzerineden 15 gün geçti ve ben hafta sonu kontrole gittim gop hastanesi ordaki doktorum zaten gittiğimden eri hiç iyi bişey yaşamadım bu seferde bana 3 ay korun adetinin sonunda gel polip varsa alalım dedi bende öncesinde böyle bir şey yoktu kürtajdan sonramı oluyo böyle bişey dedim çünkü kontrollerimi her zaman yaptırırm olabilir dedi benim özel sigortam var sanki bundan faydalanmaya çalışıyo gibi geldi bana böyle bişey yaşayan varmı her gittiğimde sinirimi bozuyo adam

geçmiş olsun aynı zamnda yaptırmısız kürtajı benimde patoloji sonucum cıktı ama yarın göstercem onuda istersen baska dr a da danıs bişey kaybetmezsin hem her gittiğinde sinirini bozuyosa nie değiştirmedin ki dr.unu ?

ilk gebelikde araştırmıyorlar özel hastaneyede gidiyorum ya parasıyla değil mi ?yok en az ikinci dediler.ama rahim ağzını ölçtüreecem.sizin sonuçlardan ne çıktı

ca
canım sinirimi bozuyo derken birinde bebeğin kalbi durmuştu üzüntümden ve bebeği alırkenki sıradan davranışı şimdide böyle kist olabilir myom olabilir fln sinirimi bozdu iyce yoktu bende her zaman kontrollerimi oluyorum iki ay sonra çağırır bakarsın baktığında varsa uyarırsın dimi şimdiden beni böyle huzursuz etmenin ne alemi var ona kızıyorum

o anda öle oluyolar ya :/ benimki de pek bi ilgiliydi güya kürtaj günü yüzüme bile bakmadı haklısın

bu arada patoloji sonucunda doktor ne görüyosa onu yazıyo yani düşüğe sebep olan şey belirtilmiyo canım haberin olsun bende geçen hafta almıştım yani bebeğe ait parçalar fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…