- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- 158
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #19.801
Merhaba arkadaşlar,
Bende bebeğim gelişmediği için iki hafta önce kürtaj oldum. Kanamam bitti denecek kadar az. Fakat göğüslerimde hala dokundukça acı hissediyorum doktorum korse gibi baskı yapacak birşey takmamı önerdi. Kürtajdan bir hafta sonra kontrole gittim tertemiz için rahat olsun dedi. Ama adet olana kadar rahat edemiyeceğim. Benim gibi göğüs acısı olan var mı? İkincisi kromozom testi yaptıran varmı? Bebek için yapılan testten. Bir sonuç alan var mı? Yaptırmamız gereken testler neler? Kafamda deli sorular☺ Herkeze geçmiş olsun bu arada.
Patoloji testi nasıl oluyor? Senin kanınamı bakıldı? Evet %30 unda oluyormuş. Bilmiyorum pataloji testini aydınlatırsan sevinirim.
Hic pembelik yok ikinci cizgi beyaz sadece tam beyaz. Cok merak edlyorum ??
Merhaba, çok geçmiş olsun..bende 3 hafta önce kürtaj oldum..bebeklerimin kalp atışları durmuştu..sonradında muayenede parça kalmış ve iltihap var dedi dr..çok moralim bozuldu..başka bi dr a hafta içi muayenem var..bakalım nasıl değerlendircek...
Kürtaj sonrası patoloji ve genetik tahliller istendi..patoloji normal çıktı genetiği bekliyorum..bu süreçte çok üzüldüm..ama dr lar düşüğe sevinmelisin dediler..kısmetmiş artık herşey..
bebekten alınan parçayı gönderdiler ama genetiğe bakılmadı..oda temiz çıktı bakalım bende gideceğim doktara o zaman öğreneceğim.adetim düzenli olduğu için doktora gitmedim ben
Adet düzenli ise sorun yok. Ama doktora gitmekte tedbirli olmakta fayda var. Geçmiş olsun tekrar.
tabiki bende bu adetten sonra gideceğim çünkü bu aralar olacak sana da çok geçmiş olsun
Adet düzenli ise sorun yok. Ama doktora gitmekte tedbirli olmakta fayda var. Geçmiş olsun tekrar.
ben rahim içi yapışmadan korkuyorum ama adet düzenli olunca yapışma olur mu
Yapışma düzenli adet olanlarda olmuyormuş. İçin rahat olsun. Ama yinede kontrole gitmelisin.
tabiki haklısın bende gideceğim ama işte bi korku var beni doktora gitmekten alıkoyuyor açıkçası
Valla haklısın bende doktora gitmek istemiyorum artık. Doktordan da ultrason aletinden de gına geldi :) ama elimiz mahkum tıpış tıpış gideceğiz.
Çok çok geçmiş olsun. Banada önce ikiz dediler sonra kesenin biri kayıp dediler. Doktorun biri dış gebelik dedi. Allahtan dış gebelik değilmiş. Çok zor bir dönem doktorlarda sağolsunlar süreci daha zor hale getiriyor. Genetik sonucunda normal çıkar inşallah. Kalan parçayi ilaç ile düşürebiliyorlarmiş umarım çok uğraştırmaz seni. Evet sanırım mutlu olmalı ve beyaz bir sayfa acmaliyiz. Umudunu kaybetme
ben rahim içi yapışmadan korkuyorum ama adet düzenli olunca yapışma olur mu
Aynen bende..bide bende enfeksiyon olunca çok korkuyorum zarar görmekten..
aynen korkulu rüyam oldu adete açıkçası aynı gün 2 doktor iki ultrason birde iki gün üstüste çok kötü bi durum
Teşekkürler canım..inşallah ilaçla düşürürler parçayı..benim bebekler tek kesedeydi..gebeliğin 6.haftasında bilemedi dr.
İnşallah hayırlısı olur hepimiz için..
Teşekkürler canım..inşallah ilaçla düşürürler parçayı..benim bebekler tek kesedeydi..gebeliğin 6.haftasında bilemedi dr.
İnşallah hayırlısı olur hepimiz için..
Allah yardımcın olsun inşallah canım
Bende gitmek istemiyorum doktora, işkence gibi.. muayene sonucuda moral bozucu olunca üstüne tuz biber oluyor..güzel haberler alırız inşallah..
Bence tekrar test yapmalısın canım..testte bi sıkıntı olabilir..
Iki gunluk gecikmem varTekrar yaptim tek cizgi ama daha adet olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?