- 8 Aralık 2013
- 460
- 141
- 103
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #19.961
Ben Londradayim. turkiyede olsam sorun olmaz ama burada isleyis biraz farkli canim
Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim. Besinci ayimda hamile kaldim. Darisi basina. Korkmana gerek yok icini ferah tut. Bana hemen baslayabilirsin dediler ama ben yone de bir iki ay bekledim. Zaten rahim ancak toplaniyor. Hormonlar filan biraz zaman aliyor. Sabirli ol ve korkma lutfeen.Hayirli ugurlu olsun Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin ☺ darisi herkesin basina..kacinci ayinda hamile kaldin :) bende 1 hafta once bebegimi kaybettim doktor 2 ay bekle dedi ama korkuyorum..
Canim mutlaka bekle bende sali gunu kurtaj oldum kalbi durdu 3 bebegimi kaybettm zor oluyo beklemek insan hemen hamile kalmak istiyor o zor bekleyisi suan bende yasiyorim ben 3 ay bekleyecegm testler yapilcak simdi insallah hayirlisyla hamis olurus bizdeHayirli ugurlu olsun Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin ☺ darisi herkesin basina..kacinci ayinda hamile kaldin :) bende 1 hafta once bebegimi kaybettim doktor 2 ay bekle dedi ama korkuyorum..
Hadi kizlar darisi size. Dua edecegim sizin icin.Canim mutlaka bekle bende sali gunu kurtaj oldum kalbi durdu 3 bebegimi kaybettm zor oluyo beklemek insan hemen hamile kalmak istiyor o zor bekleyisi suan bende yasiyorim ben 3 ay bekleyecegm testler yapilcak simdi insallah hayirlisyla hamis olurus bizde
Bizede tekrar nasip etsin hergun agliyorummm cok aci cokkkGuzel dileklerin icin cok tesekkur ederim. Besinci ayimda hamile kaldim. Darisi basina. Korkmana gerek yok icini ferah tut. Bana hemen baslayabilirsin dediler ama ben yone de bir iki ay bekledim. Zaten rahim ancak toplaniyor. Hormonlar filan biraz zaman aliyor. Sabirli ol ve korkma lutfeen.
Merhaba canim. Hemen hemen ayni durumdayiz. Ben de 18 haftalikken bebegimi kaybettim ve dogduktan sonra ona bakmak istemedik. Dayanamazdim biliyorum. Simdi mezarina gidip agliyorum. Cok agladim cok uzuldum. Haftalarca susmadim. Bu hamileligimde yine ayni sorun yasanirsa dikis atacaklar bana da. Bugunku test sonucum pozitif. Bakalim umarim bu sefer bir sorun cikmaz.Merhaba melek anneleri bende 3 gun once 22 haftalik bebisimi kaybettim erken dogum yuzunden 1 hafta yasadi bana rahime dikis atilsaymis bu olay boyle olmazdi dedi doktor cok kotuyum hersey seyrindeydi bir an su geldi bel agrisi kanama ve acil normal dogumla alindi bebisimiz!!! Icim aciyor bebisimizi goremedim cesaretim olmadi psikolojim kaldiramazdi Allah im acisin bize cennette anne babalara sefaat edecek meleklerimiz Rabbim tekrar yeni bebis versin bizlere cok zorr cok aci!!!
Geçmiş olsun canim seninle aynı durumda birisiyle konuşmuştum başka bi forumda onunkide ayni senin durumundu ve 2 gebelikten sonra farketmişler şuan gebe ve dikiş atmışlar yine şanslısin şuan ögrendin ve çaresi var gebe kalıp dogurmana engel bi durum degil en azindan icin bu yönden rahat olsun .Bizede tekrar nasip etsin hergun agliyorummm cok aci cokkk
Bizim de saglikli bebegimiz gitti. Dogumda hep agladim hem bebegimden icimden ozur diledim onu yasatamadim diye. Cok zordu ve cok aci cektim coook.Bana nobetci doktor soyledicnm onunla devam edicem hic alttan muayene
Olmadin mi sen dedi sapasaglam bebisimiz gitti icim aciyor
Allah kimseyi bu sekilde sinamasin esim hep yanimda ailem cok kizdi baska dr gitseydiniz diye ama boyle olacagini nerden bilebilirdik!!! Dilerim Allah yine hepimize nasip ederBizim de saglikli bebegimiz gitti. Dogumda hep agladim hem bebegimden icimden ozur diledim onu yasatamadim diye. Cok zordu ve cok aci cektim coook.
Benim de cok sukur esim hep yanimda. Doktorla ilgili degil canim. Ben en az 10 farkli doktora gittimm. Sonuc degismedi yine hem turkiyede hem londrada ozel doktorlara gittim kimse anlamadi. Hepsi sorun yok dediler.Allah kimseyi bu sekilde sinamasin esim hep yanimda ailem cok kizdi baska dr gitseydiniz diye ama boyle olacagini nerden bilebilirdik!!! Dilerim Allah yine hepimize nasip eder
Nasibi yokmuş böyle düşünme bence rızkı olsa ne olusa olsun yasardı.ben hamileligim boyunca dua ettimki allahım bana hayırlı saglıklı evlat nasip et 23. Haftada kaybettim normal dogumla sanciyla alındi bebegim ve ben gördüm herşeyi bebegide cok kötü günler gecirdim bende ama bildimki bundada bi hayır vardı.sabır sadece gerekiyo ve zaman..Bana nobetci doktor soyledicnm onunla devam edicem hic alttan muayene
Olmadin mi sen dedi sapasaglam bebisimiz gitti icim aciyor
Ayni durumdayiz hepimiz hemen hemen. Zaten hayirlisiymis demesek nasil dayanabilirdik? Senin ne zaman oldu canim?Nasibi yokmuş böyle düşünme bence rızkı olsa ne olusa olsun yasardı.ben hamileligim boyunca dua ettimki allahım bana hayırlı saglıklı evlat nasip et 23. Haftada kaybettim normal dogumla sanciyla alındi bebegim ve ben gördüm herşeyi bebegide cok kötü günler gecirdim bende ama bildimki bundada bi hayır vardı.sabır sadece gerekiyo ve zaman..
Anlamadımı doktorlar??nasıl oldu peki bi andami suyun geliyo sancinmi oluyoBenim de cok sukur esim hep yanimda. Doktorla ilgili degil canim. Ben en az 10 farkli doktora gittimm. Sonuc degismedi yine hem turkiyede hem londrada ozel doktorlara gittim kimse anlamadi. Hepsi sorun yok dediler.
Anlamadilar. Once kanamam basladi. Her bakan bir sorun yok dedi. Ozel doktorlara gittim hastaneler. Hem nedenini bilmiyoruz ama bebek cok iyi merak etme dediler. Sonra suyum gitti. Doguma kadar bebegim hala yasiyordu kalp atislarini duyuyordum. Yasamaz dediler ve gitti bebegim.Anlamadımı doktorlar??nasıl oldu peki bi andami suyun geliyo sancinmi oluyo
Haziranın başında kaybettim ben ondan sonra 1 kere daha hamile kaldim onuda 6.haftada kaybettim üst üste yaşamak korkuları dahada büyütüyo neler neler yaşadim rabbim daha kötülerini yaşatmasin artik tek istegim buAyni durumdayiz hepimiz hemen hemen. Zaten hayirlisiymis demesek nasil dayanabilirdik? Senin ne zaman oldu canim?
Anladim canim sen artik düsunme geriye bakma başka sorun yok belliki allahin izniyle başka bisey olmaz daha sorun anlasilmis ve çözumu var gönlün rahat olsun yeni bebisin heyecaninin tadini çıkar:)Anlamadilar. Once kanamam basladi. Her bakan bir sorun yok dedi. Ozel doktorlara gittim hastaneler. Hem nedenini bilmiyoruz ama bebek cok iyi merak etme dediler. Sonra suyum gitti. Doguma kadar bebegim hala yasiyordu kalp atislarini duyuyordum. Yasamaz dediler ve gitti bebegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?