- Konu Sahibi minik_kelebek
- #10.281
Merhaba arkadaşlar..kısaca kendimden bahsetmem gerekirse 36 yaşındayım arka arkaya sebebi bilinmeyen 4 düşüğüm var..ve şimdi 6+5 yeniden hamileyim..şimdi karnımdan hergün clexane 0,4 iğne oluyorum ve sabah akşam olmak üzere vajinal clione progesteron krem kullanıyorum..veee en önemlisi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum..kötü düşünmüyorum..burada braz geçmiş okumaya çalıştım ve bebeğini kucağına alan arkadaşlar yeniden umut oldular bana..bebeğini kaybeden kardeşlerim lütfen yılmayın, üzülmeyin demiyorum ama yılmayın..aherşeyin bir zamanı varmış..bebeğinde kucağınıza sağlıkla alacağınız gün gelecektir. Kendim için allahtan hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum..sizde öyle yapın..
merhaba bende 28 yaşındayım.o yüzden ablacım demek istiyorum izninle.benimde 3 düşüğüm var.neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.ve bu ay korunmayı bırakcaz.hamile oluncada neler yaşıyacağımı tahmin ediorum.sürekli bi korku

biz ilk defa iğne deniyecez.inşallah tek umudum iğneler.bebeğin sana sağlıkla gülücüklerle uğurla gelsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah.bizlerede dua et ablacım.
kalbi atmaya başladı mı bebişin