- Konu Sahibi minik_kelebek
- #10.321
Canım hocanın yazması şart değil..Dediğin gibi internetten ufaltıp çıktısını alabilirsin.Ümmü sübyan duası da zaten 22 Besmele,1 Fatiha,1 Ayetel kürsi,1 İhlas,1 Felak,1 Nas,Kalem Süresi'nin 51 ve 52.ayetlerinden oluşmaktadır..Bunları kitaplardan da toplayıp fotokopi yapabilirsin veya dinimizislam.com'dan bulabilirsin..Deriye kaplamayı çok güzel düşünmüşsün zaten böyle tavsiye ediliyo.Yalnız önce para bandıyla iyice sar ki su geçirmesin..Çünkü banyoda da çıkarmamak gerekiyor.Bununla tuvalete girmekte de mahzur olmadığı bildirilmiş için rahat olsun..Çocuk doğana kadar ve doğduktan bir müddet sonraya kadar olmak üzere hiç çıkarmaman grekiyor yani hep taşıman gerekiyo boynunda kolay taşınıyo ben de taşıyorum şu an..Allahü teala şifaya sebep eyler inşaallahü teala...Bize sebebe yapışmak emredilmiş.Biz sebebe yapışacağız şifayı da Rabbimiz verecek inşaallah..
Çocuk sahibi olmak .:.: www.dinimizislam.com :.:. bu linkte alt tarafa doğru ilerleyince başka yapışılacak sebepler de bildiriliyor
çok çok teşekkür ederim.yardımcı olduğun için.dinimizislam siteside gerçekten çok güzel.sayende öğrenmiş oldum.allah senden razı olsun
para bandı nasıl bişi canım.bilmiorum.
bide duayı ilişki sırasında da mı çıkarmıcam.
çok sordum ama kusura bakma en doru şekildde yapmaya çalışıorum.yanlış bişi yapmak istemiorum.