• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

mrblar bayanlar ben 5.5 ay önce 7 haftalık düşük yaptım.bebeğimin gelişmedini ve kalp atışının olmadını sölediler umdumu yitirmedim ve hemen kürtaj olmak istemdim am malesef meleğim bıraktı bni.kürtaj ve düşükten sonraki temizleme olayı berbat bişi bu acıyı ve hissi bidaha denemek istemiyorum die düşünüyodum ve bu tecrübeyi allah kimseye vermesin.şimdi tekrar hamileyim daha çok erken 4+4 günlük testler pozitif ama ultrasonda gösükmedi.ve doktorum idrar kesesinin arkasnda bi su kesesi gördü bunun iki nedeni olabilirmiş.bir iyi bi rkötü tabiki.kötü dış gebelik olabilirmiş ikincisi bebek yeni ulaştığı için yumurtalığa giden sıvıda olabilirmiş bu yarın.05.02.10 belli olucak.insan birincsini düşürüp temizleme gibi acı bi olayla karşılaştıkdan sonra ikinci olarakda dış gebelik duyunca mahvoluyo ilk bi kaç gün çok fenaydım.umudumu kaybetmek üsereydimki eşim çok yardımcı oldu bana.neden hep kötü olanı düşünüyosun belki de çocuğumuz vardır şuanda yalnış görmüşde olabilirler vb.bu yüsden umudumu geri kazandım şimdi ümitliyim.cenneti meleğim kardeşini gönderdi derken rabim inşallah bu bebeğimi bana bağışlar..EN ÖNEMLı BıŞı VAR BU DURUMLARDA ONU ANLADIM UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYıN!!!ÇOK YARARI OLUYO:)opuyorumnanaktan

mrblar bayanlar ben 5.5 ay önce 7 haftalık düşük yaptım.bebeğimin gelişmedini ve kalp atışının olmadını sölediler umdumu yitirmedim ve hemen kürtaj olmak istemdim am malesef meleğim bıraktı bni.kürtaj ve düşükten sonraki temizleme olayı berbat bişi bu acıyı ve hissi bidaha denemek istemiyorum die düşünüyodum ve bu tecrübeyi allah kimseye vermesin.şimdi tekrar hamileyim daha çok erken 4+4 günlük testler pozitif ama ultrasonda gösükmedi.ve doktorum idrar kesesinin arkasnda bi su kesesi gördü bunun iki nedeni olabilirmiş.bir iyi bi rkötü tabiki.kötü dış gebelik olabilirmiş ikincisi bebek yeni ulaştığı için yumurtalığa giden sıvıda olabilirmiş bu yarın.05.02.10 belli olucak.insan birincsini düşürüp temizleme gibi acı bi olayla karşılaştıkdan sonra ikinci olarakda dış gebelik duyunca mahvoluyo ilk bi kaç gün çok fenaydım.umudumu kaybetmek üsereydimki eşim çok yardımcı oldu bana.neden hep kötü olanı düşünüyosun belki de çocuğumuz vardır şuanda yalnış görmüşde olabilirler vb.bu yüsden umudumu geri kazandım şimdi ümitliyim.cenneti meleğim kardeşini gönderdi derken rabim inşallah bu bebeğimi bana bağışlar..EN ÖNEMLİ BİŞİ VAR BU DURUMLARDA ONU ANLADIM UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYİN!!!ÇOK YARARI OLUYO:)opuyorumnanaktan
cnm bebeğin daha çok küçükmüş..merak etme umarım herşey yolunda olur..sakın kötü düşünme..RABBİM bebeğine ve sana sağlık versin cnm.. :Saruboceq:

Allah korusun arkadaşım ya mafoldumben bende 16 aralıkta kürtaj oldum bebeğim öldü karnımda ama benim çok geliyo kanamalarım. yarın doktora gitcem tekrar. senin yazını okuyunca korkmaya başladım mafoldumben

cnm çok geçmiş olsun..benim durmum nadir rastlanan bişey ama oldu işte..merak etme kanaman çok geliyormuş sorun olmaz..benim hiç kanamam falan olmamıştı..zaten kürtaj sonrasıda adet olamadım..:gitme: ama şu anda çok şükür iyiyimm..inşş tüm isteyenler bebiş sahibi olur biran önce.. :emir_bebek:

slm bayanlar ben aranıza yeni katıldım 6 yıldır evliyim ve 4 kez düşük yaptım hiç bir sebep bulunamadı tüp bebek yaptım sora sağlıklı bebek düşmez dediler die ama yine düştü en sonunda laproskopi yaptı doktorum endometriozis varmış bende adetlerim çok ağrılı geçiyodu meğer o yapıyomuş neyse bana 6 ay içinde hamile kalırsın dedi ama 7 ay oluyo nerdeyse hamile kalamadım artık yapabiliceğim hiç bi şey kalmadı son derece umutsuzum

slm bayanlar ben aranıza yeni katıldım 6 yıldır evliyim ve 4 kez düşük yaptım hiç bir sebep bulunamadı tüp bebek yaptım sora sağlıklı bebek düşmez dediler die ama yine düştü en sonunda laproskopi yaptı doktorum endometriozis varmış bende adetlerim çok ağrılı geçiyodu meğer o yapıyomuş neyse bana 6 ay içinde hamile kalırsın dedi ama 7 ay oluyo nerdeyse hamile kalamadım artık yapabiliceğim hiç bi şey kalmadı son derece umutsuzum

çok geçmiş olsun canm
umutla devam et canım.umudunu yitirirsen bebişe kavuşamazsın canımm
bebeklerinin kalbimi duruodu.kanamayla düşüodu

herkese merhaba. bende bu topiğin 1 senedir elemanlarındaydım. sizlere ümit ışığı olması açısından yazıyorum .

8 senelik evliyim. 5 sene çocuk düşünmedik . Bir evladımız olmasına 3 sene önce karar verdik. ve işe önce bir dr kontrolune gitmekle başladık. herşey normal gözküyordu ve başladık denemeye. kontrolden 6 ay sonra hamile kaldım. ama maalesef dış gebelikle sonuçlandı 6 haftalıkken ayrıldık ilk bebeğimle. çok zor bir süreçti. 4 aylık aradan sonra tekrar hamile kaldım. onu da 4 aylıkken kalbi durduğu için kaybettim. dedim ki herhalde bu hep böyle gidecek çok üzüldüm günlerce ağladım. ve yine 5 aylık bir aradan sonra 3. bebeğime hamile kaldım ve 13 aralıkta sağlıkla dünyaya getirdim oğlumu.

diyeceğim şu ki ne olur ümitsizliğe kapılmayın. Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

herkese merhaba. bende bu topiğin 1 senedir elemanlarındaydım. sizlere ümit ışığı olması açısından yazıyorum .

8 senelik evliyim. 5 sene çocuk düşünmedik . Bir evladımız olmasına 3 sene önce karar verdik. ve işe önce bir dr kontrolune gitmekle başladık. herşey normal gözküyordu ve başladık denemeye. kontrolden 6 ay sonra hamile kaldım. ama maalesef dış gebelikle sonuçlandı 6 haftalıkken ayrıldık ilk bebeğimle. çok zor bir süreçti. 4 aylık aradan sonra tekrar hamile kaldım. onu da 4 aylıkken kalbi durduğu için kaybettim. dedim ki herhalde bu hep böyle gidecek çok üzüldüm günlerce ağladım. ve yine 5 aylık bir aradan sonra 3. bebeğime hamile kaldım ve 13 aralıkta sağlıkla dünyaya getirdim oğlumu.

diyeceğim şu ki ne olur ümitsizliğe kapılmayın. Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

ne güzel canım allah bağışlasın.
yazıpta bize ümit verdiğin için teşekkürlerr.
hamileyken tedavi filan gördün mü canım.bunlarda bizim için çok önemli cvp yaazarsan çok sevinirizzz

Geçmiş olsun arkadaşım lütfen umutsuz olma ben bebeğimi doğumuna az kala kaybettim ve birçok arkadaş var bu ve buna benzer acıları yaşayan Rabbim kısa zamanda sağlıcakla kacuşturur inşallah bizi.

merhaba kızlar ben yeni üyeyim.hepinize çok geçmiş olsun.bende meleklerimi kaybettim.bizim normal yolla bebeğimiz olmuyor.2. tüp bebek denememiz tuttu ancak 8. haftada ikizlerimin sağlıklı olmadıklarını öğrendik ve kürtaj yapıldı.kürtajda bebeklerden birisi kalmış bir hafta sonra kontrole gidince öğrendik ve düşük yapmak için ilaç verdi doktorum.düşük ne zor bişeymiş bir hafta öncede ikinci bebeğimi kaybettim.parça kaldığı için hala ilaç kullanıyorum.15 gündür sürekli kanamam var.bebeklerimde gitti zaten rüzgarda savrulan yaprak gibiyim ALLAH herkeze yardım etsin ve sabır versin

ne güzel canım allah bağışlasın.
yazıpta bize ümit verdiğin için teşekkürlerr.
hamileyken tedavi filan gördün mü canım.bunlarda bizim için çok önemli cvp yaazarsan çok sevinirizzz

sağol canım. ümidiniz hiç kaybolmasın. ben tedavi görmedim. yaşım 34 ve haliyle yumurta rezervlerim biraz azalmıştı, ama çok şükür tedavisiz oldu.

merhaba bende 28 yaşındayım.o yüzden ablacım demek istiyorum izninle.benimde 3 düşüğüm var.neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.ve bu ay korunmayı bırakcaz.hamile oluncada neler yaşıyacağımı tahmin ediorum.sürekli bi korku :(

biz ilk defa iğne deniyecez.inşallah tek umudum iğneler.bebeğin sana sağlıkla gülücüklerle uğurla gelsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah.bizlerede dua et ablacım.

kalbi atmaya başladı mı bebişin[/Q

merhaba kızlar bende de aynı korku var şimdi tekrar aynı şeyler olucak mı aynı ağrıları hissedicem mi kafam karma karışık..ama bi yanım istiyor bi yanım korkuyor ..ama bebeğimi kucağıma almak istiyorum sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum..2 kaybım oldu ..ve şimdi kan pıhtışlaşması çıktı ..sadece kan sulandırıcı aspirin kullanıyorum bir de folik plus takviye...ama iğne olayına hamile kalırsam ilk defa başlıcam bende çok korkuyorummm....:gitme:

10.haftada duşuk yaptım..bırdaha hamoılelık ıçın ne kadar bekledınız.yada beklıyorsunuz kızlar..

selam kızlar öncelikle düşük yapan arkadaşlar hepinize çok geçmiş osun Allahım birdaha yaşatmasın isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim..
ben bu topiğin ilklerindenim düşük yapmıştım kalp atışları durduğu için kürtaj olmuştum..
şimdi Allahıma şükür 8 aylık bir oğlum var..
darısı başınıza..

eskilerden kimseyi göremedim hülya hariç..
nerelerdesinzi kızlar hepinizi merak ediyorum hamile oan arkadaşlar nasıl oldunuz yazın girince..

selam kızlar öncelikle düşük yapan arkadaşlar hepinize çok geçmiş osun Allahım birdaha yaşatmasın isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim..
ben bu topiğin ilklerindenim düşük yapmıştım kalp atışları durduğu için kürtaj olmuştum..
şimdi Allahıma şükür 8 aylık bir oğlum var..
darısı başınıza..

eskilerden kimseyi göremedim hülya hariç..
nerelerdesinzi kızlar hepinizi merak ediyorum hamile oan arkadaşlar nasıl oldunuz yazın girince..

canım selam. bende 13 aralıkta doğum yaptık. Ege 2 aylık oldu bile. zaman çabuk geçiyor. maalesef eskilerden hiçkimse yok neden bilemiyorum

merhaba bende 28 yaşındayım.o yüzden ablacım demek istiyorum izninle.benimde 3 düşüğüm var.neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.ve bu ay korunmayı bırakcaz.hamile oluncada neler yaşıyacağımı tahmin ediorum.sürekli bi korku :(

biz ilk defa iğne deniyecez.inşallah tek umudum iğneler.bebeğin sana sağlıkla gülücüklerle uğurla gelsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah.bizlerede dua et ablacım.

kalbi atmaya başladı mı bebişin[/Q

merhaba kızlar bende de aynı korku var şimdi tekrar aynı şeyler olucak mı aynı ağrıları hissedicem mi kafam karma karışık..ama bi yanım istiyor bi yanım korkuyor ..ama bebeğimi kucağıma almak istiyorum sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum..2 kaybım oldu ..ve şimdi kan pıhtışlaşması çıktı ..sadece kan sulandırıcı aspirin kullanıyorum bir de folik plus takviye...ama iğne olayına hamile kalırsam ilk defa başlıcam bende çok korkuyorummm....:gitme:

merhaba arkadaslar bende 1 yıl oncesınde bu topıkde yer almıstımkaydirigubbakcemile5
cunku ılk bebegımı kalp durması nedenıyle 10.haftasında kaybetmıstım
sonra bendede kan pıhtılasması cıktı.3 ay sonra yenıden hamıle kaldım 4haftalıkken hemen ıgneye basladık 9 ay boyunca her gun esım ıgneyı yaptı.allaha cok sukur 4 aralıkda kızımı sagsalım kucagıma aldım:lepi:
neler hıssetttıgınızı cok ıyı bılen bırıısı olarak her zaman pozıtıf
dusunmenızı tavsıye etmek ıstıyorum opuyorumnanaktan
ıgneden bahsetmıssınız ınanıın hıc korkulacak bısey degıl hem bebegınızı kucagınıza alınca tum acılar dınıyor.suan kızıma bakdıkca senın ıcın yedıgım tum ıgnelere degersın dıyorum
eger yardımcı olabılcegım bır konu olursa ozel mesaj atarsanız yardımcı olurum bebekden pek burayı takıp etmeye fırsatım olmuyor cunku.korkmayın pozıtıf olun ınancınızı yıtırmeyın sabrın sonu ınanın selamet.yasayan bırı olarak bunu rahatlıkla sıze soyleyebılırım
bırde bebısler olmadan bol bol uyuyun bol bol gezın esınızle vakıt gecırın zıra bu gunlerı cok arayacaksınızzemuszemus

Back
X