- Konu Sahibi minik_kelebek
- #10.381
merhaba arkadaşlar bende 1 ay önce 5 haftalık düşük yaptım çok kötü bir şey Allah kimseye göstermesin inş.şimdi sabırsızlıkla yeniden hamile kalmayı bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim canım şimdilik iyi bir problem yok. Ama düşük riski devam ediyor. Yaaa aklım karıştı o da progesten hapını içme gerek yok dedi...
Doktor iyiydi o beni eski doktorum zaten 2 yıl önce kanalları açmak için labaroskopi yapmıştı bana sol kanal açılmıştı O da çok sevindi hamilelik olayına .. Normalde çok konuşmaz bu sefer konuştuk ultrasonla baktı... Düşük riski yaşımın ileri olmasındanmış....
İnşallah senin tüm isteyenlerin güzel haberlerini alırız.. Gidince önce onu dinle o söz hakkı verince konuş canım.... Görüşmek üzere....
merhaba arkadaslar bende 1 yıl oncesınde bu topıkde yer almıstımkaydirigubbakcemile5
cunku ılk bebegımı kalp durması nedenıyle 10.haftasında kaybetmıstım
sonra bendede kan pıhtılasması cıktı.3 ay sonra yenıden hamıle kaldım 4haftalıkken hemen ıgneye basladık 9 ay boyunca her gun esım ıgneyı yaptı.allaha cok sukur 4 aralıkda kızımı sagsalım kucagıma aldım:lepi:
neler hıssetttıgınızı cok ıyı bılen bırıısı olarak her zaman pozıtıf
dusunmenızı tavsıye etmek ıstıyorum opuyorumnanaktan
ıgneden bahsetmıssınız ınanıın hıc korkulacak bısey degıl hem bebegınızı kucagınıza alınca tum acılar dınıyor.suan kızıma bakdıkca senın ıcın yedıgım tum ıgnelere degersın dıyorum
eger yardımcı olabılcegım bır konu olursa ozel mesaj atarsanız yardımcı olurum bebekden pek burayı takıp etmeye fırsatım olmuyor cunku.korkmayın pozıtıf olun ınancınızı yıtırmeyın sabrın sonu ınanın selamet.yasayan bırı olarak bunu rahatlıkla sıze soyleyebılırım
bırde bebısler olmadan bol bol uyuyun bol bol gezın esınızle vakıt gecırın zıra bu gunlerı cok arayacaksınızzemuszemus
ne güzel okuyunca insan duygulanıyor.çok güzel yazmışsın.bebeişini allah analı babalı büyütsün.bende bebeğimi kalp atışları olmadığı için 8 haftalıkken kaybettim.umrım en kısa zamanda meleğimin kokusu duyarım
kızlar doktora gittim laparoskopi ameliyatı ve hsg yani rahim filmi cekicem dedi. tahlil oldum bi sürü ptesi tahlillerim cıkıcak. Allah herkese sağlıklı bebişler versin inşallah. doktor dioki merak etme bebeğini kucağına aldırcam dedi. inanaın buna inanmak o kadar istiyorum ama malesef cok karamsarım. bana daha bekliicez tüm tetkiklerini yapıcaz dedi. en az 4 aylık bir tedavim olacakmış. bu sefer olsun ne olur bebeğimi herkes gibi bende kucağıma alayım,artık göz pınarlarım da yas kalmadı, bu kandil günü hepimiz için dua edicem. Allah hepimizin yüzünü bebişlerimizle güldürsün inşallah.
merhaba arkadaşlar bende 2 nci bebeğimi salı günü kaybettim.6 haftalıktı kanama başlayınca doktor kürtajla almamız gerekiyor dedi.2 gebeliğimde düşükle sonuçlandı.bu gibi durumlarda düşük sebebi için hangi testleri yaptırdınız.
merhaba kızlar bende dün itibariyle bebeğimi kaybediyorum
yıldır istiyodumj olmuyodu
daha çok yeniydi ve düşürdüm((((
hamile kalamamak için hiç bir sorunum yok
eşiminde aynı şekilde
şimdi kızlar sizden allah rızası için bir şey isticem
düşüktan sonra hamile kalma şansı daha mı yüksek olur
hep öyle derlerdi
aranızda düşükten sonra hemen hamile kalan varmı varmı??????
cevap yazarsanız çok sevinirim
allah kimseye yaşatmasın
herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
hepimize geçmiş olsun arkadaşlar bende 8 ocakta kanammm oldu ve bebeğimi 5 haftalık kaybettim soğan kürü yapmıştım hamile kaldığım ay 1 kez adet gördüm şimdi yine soğan kürü yapıyorum inşallah hamile kalırım bu ay ayın 8 nde adet tarim merakla bekliyorum rabbim hepimize nasıp etsin inşallah.
merhaba kızlar bende dün itibariyle bebeğimi kaybediyorum
yıldır istiyodumj olmuyodu
daha çok yeniydi ve düşürdüm((((
hamile kalamamak için hiç bir sorunum yok
eşiminde aynı şekilde
şimdi kızlar sizden allah rızası için bir şey isticem
düşüktan sonra hamile kalma şansı daha mı yüksek olur
hep öyle derlerdi
aranızda düşükten sonra hemen hamile kalan varmı varmı??????
cevap yazarsanız çok sevinirim
allah kimseye yaşatmasın
herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah