• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

pazartesi ve cuma becozyme c fort, çarşamba folbiol ,gün aşırı coaspin 100mg kullanıyorum diyetimde protein içeren yiyecekler azaltıldı kırmızı et beyez et yoğurt süt peynir yumurta gibi hiç yememem gereken yiyeceklerde var onlarda çıkolata bukgur bezelye margarin kakao gibi

Merhaba canım, geçmiş olsun.. Benim de homosistein düzeyim yüksek.. Bugün sabah kan verdim bakalım düşmüş mü, ben diyet yapmıyorum ala dr vermedi.. Senin homosisteinin kaç canım? Bir de bana diyet listeni özelden gönderebilir misin? çok teşekkür ederim :)

selam arkadaslar bende 10 gün kadar önce 8 haftlaık bebegimi kaybetmistim, dün dktora gittim hersey süper çıktı, tertemiz. regl olmadan bile hamile kalabilirsin dedi inşallaaahh:) sırnaşık şey

selam arkadaslar bende 10 gün kadar önce 8 haftlaık bebegimi kaybetmistim, dün dktora gittim hersey süper çıktı, tertemiz. regl olmadan bile hamile kalabilirsin dedi inşallaaahh:) sırnaşık şey

canımm çok sevindim bende doktordan güzel haberler döndüm artık kanamada kalmadı
inşaalah ennn kısa zamanda güzel haberlerini alırım yerimseniben

6 haftalık düşük yaptım kese oluşmuştu ama henüz bebek oluşmamıştı. Düşen parça aynı senin anlattığın gibi ten rengi bir parçaydı ama daha büyüktü. Tek seferde hepsi düştü, kasılmaya benzer ağrılarım oldu düşük yaparken. Bence sen de düşük yapmışsın. Zaten adet gecikmelerinin % 50'si düşükmüş ve kadınlar bunu farketmiyorlarmış bile. Düşük yaptım diye üzülme çünkü düşük hahatlı organizmaları ayıklayarak doğanın dengesini sağlıyor ve bizi ilerde çok çok büyük acılar çekmekten koruyor. İnşallah en kısa zamanda tekrar anne oluruz.

Merhaba Premete..beni tanıdın mı?Bende melek Keremin annesiyim.14 ocak 2010 da 27 haftalık gelişme geriliği ve sonrasından öğrendiğim kan pıhtılaşmasından ölü doğum yaptım.Yazışdığımız liste yaptığımız siteyi unuttum ama burda seni görünce biranda sevindim.Eğer yanlış okumadıysam Mete den sonra tekrar hamile kalmışsın çok sevindim..ama sonrada düşük yaptığını okudum.
Şimdi ne durumdasın?
Bende geçtiğimiz ay tekrar tüp bebek denedim ama olmadı..Şimdi bir kaç şey önerdiler bakalım artık hayırlısı Kurban bayramından sonra inşallah tekrar başlıyacağız..
Diğer arkadaşlardan haber varmı?Listedekilerden?
Sevgiler

mrb yardımınıza ihtiyacım var ne olur cvp yazın ben daha önce birkere 5.5 haftalık kese bile görünmeden düşük yaptım birde değerim 85 çıktı düştü dha sonra tedaviyle hamile kaldım hamilekalınca doktor tedbir amaçlı inohep 0.35 lik iğneye başladı kanpıhtılaşma iğnesine 4.5 ay kullandım ve kesti ve ben şuan 24 haftalık hamileyim çok şükür bi problem yaşamdım bebğimin gelişimi herşeyi normal 2 hafta önce ayrıntılıya girdim herşeynormaldi ama kafam hala karışık ya bende öyle bi sorun varsa diye 1.5 aydır bu iğnreyi kulanmıyorum sadce beb aspirini kullanıyorum kafam çok karışık bişey olsa şimdiye belli olurdu heralde yani pıhtılaşma falan korkuyorum bebeğime bişey olmasından deneyimlerinizden yola çıkarak bana yardımcı olabilirmisiniz

merhabalar ark..bende bundan 4 ay once 5.5 aylık bebegımı kaybettım.. erken suyun gelmesıyle bırlikte cok acı bı durum allah hepımıze sabır ve ıhsan eylesın onlar bızı orda koruyacak boyle dıyoruz artık allah herkse sabır ve bebekler nasıp etsın

merhabalar ark..bende bundan 4 ay once 5.5 aylık bebegımı kaybettım.. erken suyun gelmesıyle bırlikte cok acı bı durum allah hepımıze sabır ve ıhsan eylesın onlar bızı orda koruyacak boyle dıyoruz artık allah herkse sabır ve bebekler nasıp etsın

canım çok geçmiş olsun aynısını bir buçuk ay önce ben yaşadım 4.5 aylık bebeğimi suyumun gelmesiyle kaybettim.senin neden olmuştu doktorun ne dedi canım?Allah bir daha yaşatmasın

bende bundan 3 ay once ilk bebegime dusuk yaptim.ilk test yaptigimda o an ki duygularim sevincim bi baskaydi
1 hafta bile sevinemeden dusuk yaptim kurtaj oldum.cok agladim cok zor.hastanede sagima baksam hamile,sola baksam elinde bebek.kurtaja alana kadar dinmedi goz yaslarim.kurtajdan sonra ayilip tekrar basladi allah kimseye bu aciyi tattirmasin.simdide ilac tedavisi ile hamile olmaya calisiyorum INSALLAH.pazartesi doktor catlama ignesi vuracak dualarinizi bekliyorum insallah bu ay tutar hamile olurum.allah herkeze hayirli,saglikli ,guzel :emir_bebek: bebisler nasip etsin insallah

ben dokuz haftalık düşük yaptım operasyonla aldılar 3 aydır kanamaydı düşükdü düşükden sonra içerde parça kaldı onu tekrar düşüreceksin diye .tükendim 3 çocuğum olacakdı ama şimdi bunları çabucak unuturmuyum istermiyim bilemiyorum .duygularım karışık bir yanım hemen diyor diğer tarafım tamam diyor bilemedim işin içinden çıkamıyorum

canım çok geçmiş olsun aynısını bir buçuk ay önce ben yaşadım 4.5 aylık bebeğimi suyumun gelmesiyle kaybettim.senin neden olmuştu doktorun ne dedi canım?Allah bir daha yaşatmasın

tsk ederım sanada gecmıs olsun doktor enfeksıyon kaptıgı ıcın suyumun erken geldıgını soyledı ıdrar yolundan enfeksıyon kapmıs bebegımın suyu hayırlısı oyle dıyorum artık simdi korunmayı bıraktık sayılır hemen hemen 3 gundur adet olmadım ve bırazda olsa hamılelık belırtısı var bılmıyorum alllah herseyın hayırlısını versın allahım olmayanalar tattırsın onun tadını kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar bende geçen ayın başında düşük yaptım 3 ekimde bebeğim 3-4 haftalık falanda kese görülmemişti daha kanamam oldu kendiliğinden düştü :(( uyuşmazlık var bide bizde uyuşmazlık iğnesi falan oldum şimdi adet olmayı bekliyorum bugün yarın olurum heralde 31. günümdeyim zaten normaldede 30-32 de bir oluyodum bir sorun yok dedi dr test yaptırdım değer sıfır zaten bu ay çalışma yapmadık sadece 29 ekimde oda korunarak çalıştık adet olduktan sonra başlasammı acaba yoksa aralığı beklesemmi dr 1-2 ay dinlen demişti ama ???
tekrar dr u arayıp soracağım olmazsa ....

sizede geçmiş olsun msj yeni gördüm . 3 gün önce tekrar baktırdım 11 çıktı.dr'um gebelik için 7nin altına düşmesi gerektiğini söyledi.

Azize hanım duanıza sanırım beni de katmışsınız.Hep yazılarınızı okur üzülür dururdum.Hiç kimseyle paylaşmadım üzüntümü.Aslında unutmaya çalışmışım galiba.Ve Mevlana Hz.nin şu sözünden çoketkilenmişimdir ve sanırım bu oldu.Derki Mevlana :''Sen çekil aradan tecelli eder Yaradan''Biz kullar o kadar aciziz ki,elimizden ancak dua geliyor.İşte ben o durumdayken Rabbim o sevinci yaşattı bana.En yakın zamanda inşallah sizler de yaşarsınız bu mutluluğu.Şu an hem kendi hamileliğimin hayırlısıyla tamamlanması,hem de henüz hamile kalmayanlar için en yakın zamanda bebişlerini kucaklarına ver Rabbim diye dua ediyorum.

beni hatırladınız mı bilmiyorum düşük yaptım ve ilk regl den sonra bebek yapıcaktım hani:)
yapamadım çünkü 21 gün sürdü reglim doktor kis var dedi 21 gün kullanmam üzere ilaç verdi, bence küçük önemsiz bişi yani öle hissediyorum. 2 hafatadır çalışmalara başladım.ve yine bence hamişim yine öle hissediyorum ama test yapmaya korkuyorum ya değilsem diye. hem erken belki belli olmaz... sanırım deliriyorum. offfff bebeğimi istiyorum yaaa:14:

daha 2 gün önce gitti meleğim 9 haftalıktı ve kalp atışlarını hiç duymamıştık. kontrole heyecanla giderken kahrolup dönmüştüm tam bir hafta önce. haftalar çabucak geçsin bebişim büyüsün diye sabrım gelmiyordu.şu anda içimde büyük bir boşluk var.nede çabuk alışmıştım ona.inanılmaz bir acıymış.allah sabır versin beterin beteri varmış gerçekten.inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız.

daha 2 gün önce gitti meleğim 9 haftalıktı ve kalp atışlarını hiç duymamıştık. kontrole heyecanla giderken kahrolup dönmüştüm tam bir hafta önce. haftalar çabucak geçsin bebişim büyüsün diye sabrım gelmiyordu.şu anda içimde büyük bir boşluk var.nede çabuk alışmıştım ona.inanılmaz bir acıymış.allah sabır versin beterin beteri varmış gerçekten.inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız.

canım allah o günleride gösterecek inşallah. bir bakmışın bebeğimiz kucağımızda sarılıp kokluyoruz yavrularımızı. üzelme demek faydasız, burda hepimiz aynı acıları çektik.tarifi imkansız.hiçbir söz ana yüreğini avutmuyor, teselli vermiyor biliyorum.ama güçlü olmamız lazım, hayata tutunup yeni hedefler belirlememiz lazım.
kendine dikkat et canım,

kızlar bende 25 ekimde düşük yaşadım 7 haftalıktı canım bebeğim.kanamam yeni bitti gibi ama hafif akıntı geliyor ve garip bir kokusu var hamileliğimin ilk ayında da bu kokuyu almıştım.normal bir durum mu sizde yaşadınız mı?

selamun aleykum kizlar,

pazartesi yani 01.11.2010 da catlama ignesi verdi doktor 2 tane yazmisti,ve bana cok zor bulundugunu ,ne yapip ne edip bunu bulmami ve hemen vurdurmami soylemisti.bende hastaneden cikip ilk gittigim eczaneye sordum allah yuzume bakti ordada iki tane kalmis hemen alip vurdurdum.dualarinizi bekliyorumm allah hepimize insallah hayirli saglikli evlatlar verir.bide bise daha soracam,bugun 11 gun oldu igneden sonra.acaba yarin idrar testi yapsam olurmu?sizce cikarmi?korkuyorum,cesaret edemiyorum ama ogrenmekde istiyorum.goguslerim hassaslasti,kasiklarim da bi tuhaf agrilar var karnim sis,ve en kotusu de istahim acildi habire yiyorum nedennn acaba?

Back
X