- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #10.921
merhaba kızlar beni de alın aranıza...
herkese çoook geçmiş olsun.
benim acım çok taze...
salı akşamı uyandım wc ye gittim ve kahverengi akıntı.. dr. kalbi durmuş dedi...sabah hastaneye gel orada da bakılsın dedi.. orası da aynı cevabı verdi.. öğleden sonra tıp da ki prof. dr. un muayenehanesine gittim. o da aynı cevabı verdi..
6+4 günlük bebeğimin kalbi durmuştu
3 saat sonra bebeğime veda edicem.. o bana veda edeli saatler oldu...

mutlaka bir hayrı bir cevabı vardır henüz bilmediğim...
3 dr. da bir şey açıklayamadı.. kesin şudur denilmedi..
o kadar az ayaktaa duran biriyim iş yemek vs. pek bişiy yapmam.. kan değerlerim herşey çok güzeldi. bebekten 3 ay önce folikasite başlamıştım herşey yolundaydı dün akşamdan beri sadece wc ye gittiğimde kahverengi akıntı.. ağrı sızı birşey yok. hala herşey yolunda gibi gözükse de...
değilmiş işte...
elimden geleni yaptığıma inanıyorum. ilahi takdir. sadece 2 hafta uygun görmüş hamilelik heyecanını bana..
Allah hepimize sabır ve umut sağlık versin..
yıpratıcı bir süreç... belkilerle acabalarla dolu..
ama eminim Allah neyi uygun görüyorsa onu yaşıyoruz. her konuda eksiksiz önlemimi almıştım ama olmadı...
herkese mucizeler diliyorum.
herkese çoook geçmiş olsun.
benim acım çok taze...
salı akşamı uyandım wc ye gittim ve kahverengi akıntı.. dr. kalbi durmuş dedi...sabah hastaneye gel orada da bakılsın dedi.. orası da aynı cevabı verdi.. öğleden sonra tıp da ki prof. dr. un muayenehanesine gittim. o da aynı cevabı verdi..
6+4 günlük bebeğimin kalbi durmuştu

3 saat sonra bebeğime veda edicem.. o bana veda edeli saatler oldu...

mutlaka bir hayrı bir cevabı vardır henüz bilmediğim...
3 dr. da bir şey açıklayamadı.. kesin şudur denilmedi..
o kadar az ayaktaa duran biriyim iş yemek vs. pek bişiy yapmam.. kan değerlerim herşey çok güzeldi. bebekten 3 ay önce folikasite başlamıştım herşey yolundaydı dün akşamdan beri sadece wc ye gittiğimde kahverengi akıntı.. ağrı sızı birşey yok. hala herşey yolunda gibi gözükse de...

elimden geleni yaptığıma inanıyorum. ilahi takdir. sadece 2 hafta uygun görmüş hamilelik heyecanını bana..
Allah hepimize sabır ve umut sağlık versin..
yıpratıcı bir süreç... belkilerle acabalarla dolu..
ama eminim Allah neyi uygun görüyorsa onu yaşıyoruz. her konuda eksiksiz önlemimi almıştım ama olmadı...
herkese mucizeler diliyorum.