- Konu Sahibi minik_kelebek
- #11.141
evet arkadaşlar Allah hepiize sabır versin benimde bebeğimin kesesi oluşmamıştı hiç gecen hafta dusuk yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende 22 aralıkta düşük yaptım bugün 37 gün oldu adet görmedim boyle birsey yaşıyan varmı aranızda
canım bende senın gıbı 3 dusuk yasasım 3 gebelıgımde 9 haftalıkken bbegım kalp atısları durdu gecen hafta kürta oldum bende de kan pıhtılasması var ıgene vuruldum hergun ama bebegımın yıne kalp atısları durdu çok üzgunum ne yapacahımı bılmıyorum
15 aralıkta kalbinin durduğunu öğrendik..
17 aralık da kürtaj oldum.
bugün 40 gün dolmasına rağmen adet olamadım
ya tekrar kaldysam....:2:
bence rahmin kendini toplasın, güçlensin. doktorum bana 3 ay dolsun demişti.bence beklemelisinmerhaba arkadaşlar.benim düşükten sonraki kanamam bitti nihayet.normale döndüm.ama korunup korunmama konusunda kararsızım bir kez adet olmalımıyım.![]()
merhaba,bende geçen pazartesi bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim o akşamda kanamayla hastaneye kaldırdılar düşük yaptım içerde kalan parçalarıda kürtajla aldılar dr.un dediğine göre tam kürtaj olmamışım( ama meleğim uçtu gittii çok zormuş
(
Canım ben de 34. günde adet oldum. Doktorum adet olman 45 gün kadar sürebilir demişti. Ama tekrar hamile kalmış da olabilirsin, üzülme, sorun olmaz. Test yapsana.
test negatif çıktı.
ve hala adet olamadım....
4 subatta bebegimi kaybettim..RABBİm kimseye boyle bir acı vermesin inşaALLAH..Cok zor cok acı ama sabır sabır sabır..![]()
4 subatta bebegimi kaybettim..RABBİm kimseye boyle bir acı vermesin inşaALLAH..Cok zor cok acı ama sabır sabır sabır..![]()
Allah sabırlar versin. Çooookkk zorrr. Biliyorum.Ben de Ağustosta 10 haftalık meleğimi kaybettim. Kalbi durmuş alındı. Acısı hiç çıkmıyor. Bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum.Aynı dertten olan arkadaşların yorumlarını okuyup biraz olsun içimi rahatlatıyordum. İnsan aynı kederi paylaştığı diğer insanları görünce acısı hafifliyor sanki. Ve tanımadığım insanlardan güzel haberler almak beni de mutlu ediyordu. Yazmak bu güne kısmetmiş. Allahım hamile olmak isteyen tüm kadınlarına sağlıklı, hiçbir kusuru özürü bulunmayan evlat versin inşallah. Onlarla birlikte bana da versin![]()
Arkadaşlar bende 3 düşük yaptım ilki kendiliğinden düştü 2.ve 3. ise kalp atışı alınmadığı için kürtajla alındı,3.düşükten sonra tüm araştırmalarım yapıldı hiç bişey bulunmadı sadecE brucella diye bi hast ve prolaktin hormonum biraz yüksekmiş ama bu ikİ hast önemsemiyo dr lar sebeb bu deil diyolar offff bende anlamadım,,,benim gibi düşükleri sebebsiz olanlara önlem amaçlı 0.4 lük cleaksin iğne yapıyolarmış aceba bende iğne ilemi bu yola çıksam bide bana istanbulda iyi bir riskli gebelik uzmanı önereblirseniz çok sevinirim çok sordum ve çok yazdım kusura bakmayın arkadaşlar sıkıntılıyım,,,,,RABBİM TEZ ZAMANDA HEPİMİZİN KUCAĞINI SAĞLIKLI BEBEKLERLE DOLDURSUN İŞALLAHHHHHHHHHHHHHH