• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

malesef düşüğüm dün gerçekleşti...doktorum kürtaja gerek kalmadığı için şanslısın dedi...en azından hamile kalabildiğini gördün dedi...tek tesellim bu...umarım en kısa sürede yeniden hamile kalırım..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Çok çok geçmiş olsun... Düşük yapmanın acısını onu yaşayan bilir ancak.... Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve daha sağlıklı gebelikler yaşarsın....

Bende yaklaşık 1 yıl önce 4 aylık bir düşük yaşadım. Şimdi üyük bir umutla bebek sahibi olmak istiyorum...

arkadaşlar ben 4+3 günlük çüçeği brnunda hamileyim ve düşük tehdidi için her gün iğne oluyorum.allah korusun.ama yinede bilmek istiyorum bebeğin düştüğünü nerden anlıyorsunuz? adet kanaması mı oluyor ardından?

arkadaşlar ben 4+3 günlük çüçeği brnunda hamileyim ve düşük tehdidi için her gün iğne oluyorum.allah korusun.ama yinede bilmek istiyorum bebeğin düştüğünü nerden anlıyorsunuz? adet kanaması mı oluyor ardından?

:nazar:Merhaba bunları düşünme olumlu düşün inşallah allah kucağına almayı nasip eder. ben 8 haftlıkken düşük yaptım. önce kahverengi akıntım vardı sonra adet olur gibi gelmeye başladı ve parça parça bebeğim düştü sonrasında kanamam bir hafta daha devam etti. :43:Allah kimseye göstermesin çok zor...

:nazar:Merhaba bunları düşünme olumlu düşün inşallah allah kucağına almayı nasip eder. ben 8 haftlıkken düşük yaptım. önce kahverengi akıntım vardı sonra adet olur gibi gelmeye başladı ve parça parça bebeğim düştü sonrasında kanamam bir hafta daha devam etti. :43:Allah kimseye göstermesin çok zor...

saol arkadaşım.allah sizlere bir daha yaşatmasın,bana da ne olur hiç yaşatmasın..

merhabalar.
19 ocakta düşük yapmıştım hala adet olmadım.tecrübeli arkadaslar varsa ne zaman adet olabilirim merak ettim 33 gün oldu..

malesef düşüğüm dün gerçekleşti...doktorum kürtaja gerek kalmadığı için şanslısın dedi...en azından hamile kalabildiğini gördün dedi...tek tesellim bu...umarım en kısa sürede yeniden hamile kalırım..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

öncelikle çok geçmiş olsun.düşüğün acısını sadece başına gelebilenler anlar.hem fiziksel olarak hem ruhsal olarak çok yıpratıyor maalesef.bende senden 1 gün sonra 5 aylık bebeğimi düşürdüm suni sancıyla.hangi acıya yanayım bilemiyorum toparlanmak çok zor.ama olumsuz düşünmemek lazım bana doktorum 6 aydan sonra yeniden hamile kalabileceğimi söyledi toparlanmak için iyi bir süre.zaten hamileliği tattıktan sonra o psikolojiye yeniden adapte olabilmek bence dahada kolay.inşaalah hepimiz biran önce yeniden hamile kalıp sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz.rabbim yardımcımız olsun.

20 şubat gecesi saat 5 te 8 haftalık bebeğim bizi bırakıp gitti. baştan beri düşük riskim vardı her hafta iğne günde 3 defa ilaç içiyordum ama yinede tutunamadı bebeğim annesine. içim yanıyor bir boşlukta dolaşıyor gibiyim ne yaptığımı ne yapacağımı bilmez bir haldeyim ailem yanımda ama eşim gündüz işe gidince daha kötü oldum.sanki bi tek o yaralarımı sarabilirmiş bi tek o acımı dindirebilirmiş gibi geliyor. sanırım ailemde olsalar ki bana çok düşkünler aama bebeğimiz eşimle bizim bir parçamız olduğu için acımı bi tek o hafifletirmiş gibi geliyor..allahım yardım etsin herkesee hayırlı sağlıklı evlatlar versin banada tabikii ama sızım geçmeyecek gibi geliyorrrrr..oofffffff nasıl dayanıcam bilmiyorum..

20 şubat gecesi saat 5 te 8 haftalık bebeğim bizi bırakıp gitti. baştan beri düşük riskim vardı her hafta iğne günde 3 defa ilaç içiyordum ama yinede tutunamadı bebeğim annesine. içim yanıyor bir boşlukta dolaşıyor gibiyim ne yaptığımı ne yapacağımı bilmez bir haldeyim ailem yanımda ama eşim gündüz işe gidince daha kötü oldum.sanki bi tek o yaralarımı sarabilirmiş bi tek o acımı dindirebilirmiş gibi geliyor. sanırım ailemde olsalar ki bana çok düşkünler aama bebeğimiz eşimle bizim bir parçamız olduğu için acımı bi tek o hafifletirmiş gibi geliyor..allahım yardım etsin herkesee hayırlı sağlıklı evlatlar versin banada tabikii ama sızım geçmeyecek gibi geliyorrrrr..oofffffff nasıl dayanıcam bilmiyorum..
cnm. Allah sabır versin. çok zor. biliyorum. ben üç kez yaşadım. Allah'a sığın ve sağlığına dikkat et.

canım hayırlı uğurlu olsun hamileliğin ALLAH kucağına almayıda nasip etsin işallah,,,neden iğne vurunduğunu öğrenebilirmiyim yani pıhtılaşman falanmı var yoksa başka bir sey mi ,,,,

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.inan aynı duyguları bizde yaşadık.çok acı.ALLAHIM sabrını veriyor ama üzülme yine olur inşallah.umutla bak geleceğe inşallah bigün hepimizin sağlıklı bebişleri olur.bir hayır vardır diye düşün.elden bişey gelmiyor bşka:43:

Canım benim çok geçmiş olsun,,,son cümlende sızım geçmeyecek gibi geliyor demişin ya geçicek arkadaşım ama hiç bir zaman tamamen geçmicek 3 kez 9 haftalıkken bebeklerim kalp atışları olmadığı için yada dr dedine göre kalbi atarken bi anda durduğu için kürtajla aldılar:14:,ama ne yapıyım ALLAH verdi ALLAH aldı elimden hiç bişey gelmiyo işallah bidaha yasatmaz RABBİM bu acıyı hiç birimize,,,şu anda her saniye her dakka yavrun aklındadır ama bu acın hafifleyecek merak etme üzülme desemde üzülücen çok iyi biliyorum ama kendini çokta yıpratma dua et için ferahlasın canım,,,,bende senin gibiydim o dönemlerde eşim gidince sanki bomboş kalırdım hiç kimse acımı dindiremezdim ondan başka,seni çok iyi anladığımı bilmen için yazdım tüm bunları ne zaman istersen dinlerim seni ALLAH yardımcımız olsun RABBİM isteyen herkeze tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin işallah

Canım ben de 19 Şubat Cumartesi günü 13 haftalık oğlumu kaybettim...Düşük yaptığında oğlum olduğunu öğrendim :( Allah sabır versin tüm meleğini uğurlayanlara...Ama sakın panik yapma,sakın üzülme hep hayırlısını düşün...Belki sorunlu bi bebek olacaktı,belki hayırsız olacaktı,belki doğup da kucağına aldığında kaybedecektin...Her şerde bir hayır olduğunu düşün...Allah hayırlısını versin hakkımızda...

bizi ancak biz anlayabiliriz...düşük yapanlar olarak...hala işyerinde hayırlı olsun diyenler var...şimdi kendimi toparlamış gibi yapıyorum ama herşey bi şekilde dikkatimi o yöne çekiyor...çok zor...inşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırız arkadaşlar...Allah büyük...ne mucizeler bekliyo kimbilir bizi...sadece biraz sabır diyorum kendimce...bu süreç bizim sınavımız diye düşünüyorum...hakkımızda hayırlısını versin rabbim ...hepimiz için dua ediyorum duaya ihtiyacımız var...

Seni çok iyi anlıyorum btaskircim geçmiş olsun inşallah Allah çok daha sağlıklı evlatlar nasip eder, benim de 8 haftalık bebeğim eylülde düşmüştü, bebekte sorun vardı bhcgsi çok düşüktü iğneler ilaçlar fayda etmedi:43:Bana da ilk onu kaybettiğim zamanlar öyle geliyordu, hatta yaşayamayacağımı düşünüyordum ama Allah sabrını da veriyor canım...

bizi ancak biz anlayabiliriz...düşük yapanlar olarak...hala işyerinde hayırlı olsun diyenler var...şimdi kendimi toparlamış gibi yapıyorum ama herşey bi şekilde dikkatimi o yöne çekiyor...çok zor...inşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırız arkadaşlar...Allah büyük...ne mucizeler bekliyo kimbilir bizi...sadece biraz sabır diyorum kendimce...bu süreç bizim sınavımız diye düşünüyorum...hakkımızda hayırlısını versin rabbim ...hepimiz için dua ediyorum duaya ihtiyacımız var...

kesinlikle katılıyorum sana canım , sabır ve duadan başka birşey gelmiyor elimizden bi yerden sonra. inş rabbim hayırlı bir şekilde en kısa zamanda tekrar nasip eder isteyen herkese. rabbim yardımcımız olsun ve hiç bir kadını o güzel duygudan mahrum bırakmasın inş...

cnm. Allah sabır versin. çok zor. biliyorum. ben üç kez yaşadım. Allah'a sığın ve sağlığına dikkat et.

teşekkür ederim canım çok sağol allah hepimize dayanma gücü versin arkasından da sağlıklı hayırlı evlarlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.ben merak ettiğim 3. düşük yazmışsın araştırıldımı nedenleri niye böyle oluyormuşş?

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.inan aynı duyguları bizde yaşadık.çok acı.ALLAHIM sabrını veriyor ama üzülme yine olur inşallah.umutla bak geleceğe inşallah bigün hepimizin sağlıklı bebişleri olur.bir hayır vardır diye düşün.elden bişey gelmiyor bşka:43:

teşekkü ederim inşallah dediğin gibi olur sağlıklı bebişlerimiz kucağımıza alırız hayırlısıyla en çok istediğim şey o.. ben anne olmak için yaratılmışım sanki gibi geliyor..çok düşkünüm çocuklara küçüklüğümden beri hep anne olmak istedim.çok ama çok istiyorum belkide çok istemekte iyi değildir. ama ne yapim içime söz geçiremiyorum. hep bebeğim olduğunu hayal ediyorum.

teşekkür ederim canım çok sağol allah hepimize dayanma gücü versin arkasından da sağlıklı hayırlı evlarlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.ben merak ettiğim 3. düşük yazmışsın araştırıldımı nedenleri niye böyle oluyormuşş?

cnm kan pıhtılaşması var bende . hamilelik süresince heprain iğne kullanmam gerecek

Canım benim çok geçmiş olsun,,,son cümlende sızım geçmeyecek gibi geliyor demişin ya geçicek arkadaşım ama hiç bir zaman tamamen geçmicek 3 kez 9 haftalıkken bebeklerim kalp atışları olmadığı için yada dr dedine göre kalbi atarken bi anda durduğu için kürtajla aldılar:14:,ama ne yapıyım ALLAH verdi ALLAH aldı elimden hiç bişey gelmiyo işallah bidaha yasatmaz RABBİM bu acıyı hiç birimize,,,şu anda her saniye her dakka yavrun aklındadır ama bu acın hafifleyecek merak etme üzülme desemde üzülücen çok iyi biliyorum ama kendini çokta yıpratma dua et için ferahlasın canım,,,,bende senin gibiydim o dönemlerde eşim gidince sanki bomboş kalırdım hiç kimse acımı dindiremezdim ondan başka,seni çok iyi anladığımı bilmen için yazdım tüm bunları ne zaman istersen dinlerim seni ALLAH yardımcımız olsun RABBİM isteyen herkeze tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin işallah

çok sağol çok teşekkür ederim. iyiki bu siteyi keşfetmişim inan senin gibi duyarlı düşünceli insanların sözleri beni o kadar rahatlatıyorki.. yanlız olmadığımı hissediyorum. hislerimiz gerçekten aynıymış eşim olmayınca içim daha boş. o eve gelince ne kdar acı onunda acısı olsada daha metanetli o. eşim benim için sen daha önemlisin diyor. elbet olacak çocuğumuz ama bana önce sen lazımsın diyor. o evde olunca zorlada olsa beni güldürüyor eğlendirmeye aklımı dağıtmaya çalışıyor. onun o halini görünce üzüntümü unutmuş gibi yapmak istiyorum çünkü bende onu üzmek istemiyorum.. allahın sevdiği kullarından biriymişim diyorum bana böyle vicdanlı böyle merhametli böyle sevecen bir eş nasip etmiş. alllahım herkese böyle eş nasip etsinn. ne zman istersen dinlerim demişsin çok sağol ama sonra sıkıldım deme bak.. ben ailemden uzağım bulunduğum yerde de çok kişiyi tanımıyorum yani sonra kafamı şiişirdin deme.:) bi de merak ettim bebeklerin için bir araştırma yapıldımı . evet allahım verdi allahım yanına aldı eğer benim anne olmamı uygun görürse tekrar verecek ve bu sefer onu bana emanet edecek diyorum.aklım böyle düşünüyor ama yinede gözlerim her aklıma geldiğinde doluyor yok yok sanırım dayanamıcam diyorum. boğazıma bişeyler düğümleniyor. hamileliğim boyunca içtiğim ilaçları iğneleri ortadan kaldırdım. annemlerin getirdiği hamile kıyafetlerini bebek eşyasını geri yolladım ama bıu öle bişey ki o içimdeyken yediğim bir en ufacık browni mesela onu görünce içime oturuyor acısı. en son gün canım un helvası çekmişti bi daha asla yiyemem gibi geliyor. yani bunun gibi ufacık belkide saçma sapan şeyler bile acımı tekrar arttırıyor. o an içimde bişey kopuyor burnum sızlıyor nefes alamıyor gibi oluyorum. ama bu acımı inan hiç kimse anlamaz sadece yaşayan hisseder ve anlar beni..ne zman geçecek bu halim ya da geçecekmii..?

Back
X