Canım çok benziyoruz birbirimize bende ailemden ayrıyım ben istanbulda onlar aksarayda burda eşimden başka hiç kimsem yok tabi en önemlisi rabbim var,,,,yasadıklarının aynısını ben 1 kez deil 3 kez yasadım inan bana acısı tamamen yok oldu deil yok olamaz evlat ama dindi duruldu unuttum unutmaya çalıştım en azından,,,biz birbirimize benziyoruz demiştim ya galiba eşlerimizde benziyo benim eşimde çok metanetli durdu düşüklerimde ama en sonuncuda sessizce gözlerinden yaşlar aktı gördümya onun ağladığını sessizce bana göstermeden siliyodu gözyaşlarını o an dedim üzülmicem belli etmicem o ne kadar bunalmış aglayamamıŞ hiç,ben üzülücem diye kendini bırakıp rahatça ağlayamamış biz anneyiz üzülüyoruz onlarda baba bunu düşünemedim ben çok üzdüm onuda,,,sana bunları yazıyorum çabuk toparla kendini arkadaşım en azından emzirmedik en azından sağlıksız bebeğimiz olupta onu baktıkça üzülmedik ya kocaman çocuklarını kaybedenler ne yapsın onlar can deilmi,,, bende gebeliklerimde çok portakal yerdim ama bildiğin gibi deil eşim bana portakal yetiştiremezdi hala yerim ve severim şartlamadım kendimi sende şartlama bırak böle yapma kendini üzme bu durumu kendine ve eşine zarar vermeden(moral açısından huzur açısından)hallet en zorundan başla mesela hemen bi browni al hemende bi un helvası yap ye şartlama kendini üzülücem diye düşünme evet üzüleceksen üzül yaşa acını ama sonra bırak devam etme üzülmeye,,kendini heba etme,,,ben hep rutin kontrollerde öğrendim bebeğimin yasamadığını ne zor du biliyomusun ne akıntım ne kanamam ne agrım hiç bişeyim yoktu ama oldu 3 yavrumda bana veda etti beni düşün benden daha zor durumda olanları düşün bizden daha zor durumda olanları düşün,,,,iyi olacaksın tamammı canım bebeklerimizde olacak işallah RABBİM yar ve yardımcımız olsun(canım unutmadan bebeklerim için arastırma yapıldı sonucunda hiç bişey çıkmadı çapa hast nerdeyse 8 tüp kan verdim en ince detayına kadar araştırdılar sonuç:sebebsiz tekrarlayan düşük,,,,,dr deniceksin belki bu defa bebeğin tutunacak diyor ALLAHIM bu defa verecak işallah yavrumu inanıyorum,,,,,,hepimize işallah isteyen herkeze sağlıklısından evlatlar versin RABBİM,,,,,,,,,bana istediğin zaman yaz hiç sıkılmam bidahada sıkılrsın deme tamam