uff ammada düşük yapan,sorunlu gebeler varmıs,bende tek oldugumu dusunuyodum :)) hanı olur ya yasadıgınız acıyı sankı dunya uzerınde sadece sız yasadınız baskaları heç yasamamıs gıbı ,,,
acıkcası bakmayın kafaya takmıyorum ımajlarıma,hala ruyalarımda bebekler goruyorum ve ellerımden kayıp gıdıyorlar,tutmak ıstıyorum ama olmuyo,sonra yatakdan sıçrayarak uyanıyorum ve bı bakıyorum kı esım benı kendıne cekıp sımsıkı sarılıyo geccek ömrüm geccek dıyo aglama dıyo ,,,,
ılk bebegımın kalp atıs sesı hala kulaklarımda ,daha unutamadım bıle,,,,ama ıkıncı bebegımın saglıklı oldugunu dusunuyodum,bulantılarım daha sıddetlıydı,daha cok ıstıyodum,karnımı sevıyodum sureklı,en acısıda hamıle oldugumu ogrendıkden 4 gun sonra gormekden nefret ettıgım ve suan bıle hamıle olmadıgımı bıle bıle sankı lekenme korkusuyla karsı karsıyayım,1 sene ıcınde 4 ay arayla ıkı bebek kaybetmek,acıydı ve hala acıyo içim,,cunku ılkı dogsaydı 7 aylık suan kucuk bı kuzucugum bana bakıyo olcakdı,ıkıncısı ıse sımdılerde kırkı cıkmıs olcakdı ,,,, ama sonuc ne elde olan koca bı sıfır,,hemde canımdan canım gıderek,,,,,,
ve sonucda atlatmıs degılım,hala bebek arabasında bebeklerını gezdırmeye cıkarmıs anne ve baba gorunce aglıyorum,hala canım yanıyo ve gun gectıkce daha cok artıyo,korkularımı hele hıc sormayın bıle,,,,,
yazının başında antıpatı topladım bıanlık da olsa farkındayım,hatta bızene senın yasadıklarından da dıyebılırsınız saygıyla karsılarım sadece yazmak ıstedım ve yazdım,ama sunu bılıyorum kı bız acı cekdık belkı o bebeklere ulasmak ıcın ama onların kıymetını bızden daha ıyı kımse anlayamıcak,,,,,,