- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #11.401
canim cok gecmis olsun tekrardan, kan pihtilasmasi cok insanda var, ben doktora gittim beni kan tahlillerine gonderecek bir de ultrasound'a sorunun ne oldugunu insallah bulur. Yani birdahaki ayin sonunda belli olacak, bu arada hormon testleri icin regl olmayi bekliyorum, yasimda ilerledi 32 yasina giricem ve endiseliyim, cevre baskisi da cok, stressde var anlayacagin.
sen dusuklerin arasinda ne kadar zaman biraktin? sence normal zaman araligi kac ay olmali?
merhaba canım yanlış hatırlamıyosam biz seninle kan pıhtılaşmasından başlıklı formda da görüşüyoruz değilmi?neyse cnm inşallah testlerin temiz çıkar.Bu arada bende 32 yaşımdayım evet bu yaş konusu beni ve eşimi de çok üzüyor ama ne yabiliriz rabbim böyle uygun görmüş.Hele çevre baskısını,çok bilmişş insanların ahkam kesmesini,ay insanlar hakkımda ne diyor ,ne düşünüyor,stresini vs,vs,çok çok iyi bilirim canım dahada fazlasını hatta keşke yüzyüze görüşme imkanımız olsa inan bana saatler alır anlatmam.Düşüklerimin arasında 1 bazende 1,5 sene ara veriyordum,çünkü ben çok yıpranıyordum,hem bedenen,hem psikolojik olarak hiç kürtaj oldun mu bilmiyorum ama çok yıpratıcı ama son 2 gittiğim doktor da bana benim çok uzun ara verdiğimi 3 ayın yeterli olduğunu ve gerçekten çocuk istiyorsan kadının yaşı önemli zaman faktörü yani banada çok mantıklı geldi keşke bu kadar aralar vermeseydim diyorum şimdi ama elimde olan bişey değildi yani 3 ay yeterli cnm.