• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bende marta kürtaj oldum 1,5 aylıkken çok zordu tekrar hamile kalmak istiyom ve sabırla bebbegimi bekliyom rabbim en kısa zaman isteyen herkese versin... çok bekletme ya RABBİM şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine

merhaba bene 3 hafta önce düşük yaptım kürtaj olmadım kendi kendine düşer dedi doktorum ve öylede oldu bu hafta tamamen temizlendim doktorumun demesine göre 1 hafta 10 gün sonra kirlenirmişim daha sonra hamile kalırsın dedi arkadaşlar böyle olupta hamile kalan varsa bana cvp yazsın ben bunalıma girecem yoksa

merhaba bene 3 hafta önce düşük yaptım kürtaj olmadım kendi kendine düşer dedi doktorum ve öylede oldu bu hafta tamamen temizlendim doktorumun demesine göre 1 hafta 10 gün sonra kirlenirmişim daha sonra hamile kalırsın dedi arkadaşlar böyle olupta hamile kalan varsa bana cvp yazsın ben bunalıma girecem yoksa

merhaba canım çok geçmiş olsun acını çok iyi anlıyorum. ben kürtaj oldum durumum daha farklı ama düşük yada kürtajda bildiğim ilk adetin 45 güne kadar gecikebiliyor. benim 38. gün gelmişti. ondan sonrasında korunmuyorum gerisi allahımın takdiri... acın çok taze ama çabucak atlatıp yeni bebeğinin sağlıklı olması için elinden geleni yapmaya başla

merhaba. ben de bir hafta önce düşük yaptım. boş gebelikti ve sekizinci haftadaydım. düşük olmasaydı kürtaj yapılacaktı.. ama hamdolsun gerek kalmadı. dr üç ay kadar nadasa bırak kendini dedi.. bakalım.. günleri saymaya başladım şimdiden.. hiç yılmadım.. Allah'ın izniyle ikincisini kucağıma alacağım.. umudunuz yoksa hiçbirşeyiniz yok demektir.. ümitvar olun.. selamlar..

kızlar merhaba bende bu ay düşük yaptım kimyasal gebelikmiş bugün dok. gittim çok şükür kendiliğinden temizlenmiş
dok. yumurtalarımada bakrı solda 3 sağda 5 tane var sizce bu ay kurunmalımıyım yoksa denemelere devmammı
geçen ay yumurta sayım daha düşüktü tedavi görüyordum ilaç iğne aşılama bu ay kendimiz denesekmi kafam karma karışık oldu :43:

bende marta kürtaj oldum 1,5 aylıkken çok zordu tekrar hamile kalmak istiyom ve sabırla bebbegimi bekliyom rabbim en kısa zaman isteyen herkese versin... çok bekletme ya RABBİM şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine

Merhaba
Öncelikle çok çok geçmiş olsun herkese.Allah inşallah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip edecek inancımızı asla kaybetmeyelim. Bende 6 Mayıs da 10 haftalık küretaj oldum. 6 haftalıkken gelişimi durmuş kalp atışını hiç duyamadım. Herhangi bir olumsuz birşey denmediği için herşeyin yolunda olduğunu sanıyorduk. En son girdiğim ultrasonda da haftaya gelin kalp atışına bakalım deyince sinirlendim. Neredeyse cinsiyet belli olacak ben neden ultrasonda göremiyorum dedim. Tabi şimdiki gibi tecrübeli değilim bilmiyorum ki kalp atışının çoktan duyulmuş olması gerektiğini. Hemen buradaki tek özel hastaneye gittik eşimle ve direk missed abortus kürtaj olmalısın dendi. O an yaşadığım duyguların tarifi yok ki bunu ancak yaşayan bilebilir...

evet canım ilk hamileliğimdi ilk kez kürtaj oldum. doktorum biraz titiz bide ben çok perişan oldum o günlerde. doktor da normalde 2 veya daha fazla kürtaj,düşükten sonra araştırılıyor ama biz önlem alalım şimdiden bakalım dedi. kan tahliliyle yapılıyor bildiğim. ilk adetini ol gel dedi adet olabilirsem gidicem o zaman ayrıntılı bir cevap verebilirim ne istedi tahlil olarak ne yapıldı diye. ama doktorun bana söylediği sıkıntı,stres,hormonlu gıdalar dan uzak dur. ne kadar mümkünse işte. umarım yardımcı olmuştur :)

Benimde 3 ay oldu kürtaj olalı ama araştırmadan tekrar denemek istemiyorum. Tüm araştırmaları yapsamda yapmasamda olacağı varsa oluyor ya da olmuyor ama ben elimden geleni yapıp Allaha havale etmek istiyorum. Çok saçma 3 düşüğü beklemek belki belirgin bir problemimiz var. Kendi imkanlarımla yapmak istediğim halde gittiğim tüm doktorlar kovalıyor beni araştırmaktan soğutacaklar ama yılmak yok :) Doktorunu çok merak ettim canım. Bu arada inşallah test sonuçların istediğiniz gibi çıkmıştır.

23423_354502398857_157496483857_5119076_325513_n.jpg

Benimde 3 ay oldu kürtaj olalı ama araştırmadan tekrar denemek istemiyorum. Tüm araştırmaları yapsamda yapmasamda olacağı varsa oluyor ya da olmuyor ama ben elimden geleni yapıp Allaha havale etmek istiyorum. Çok saçma 3 düşüğü beklemek belki belirgin bir problemimiz var. Kendi imkanlarımla yapmak istediğim halde gittiğim tüm doktorlar kovalıyor beni araştırmaktan soğutacaklar ama yılmak yok :) Doktorunu çok merak ettim canım. Bu arada inşallah test sonuçların istediğiniz gibi çıkmıştır.

doğaycım merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun. dr külal çukurova yeşilyurt devlette çalışıyor ama ben özeline gidiyordum. test sonuçlarım çıktı kan pıhtılaşması varmış. hem üzüldüm hemde rahatladım bebeğimi aldırmasamıydım diye çok düşündüm çünkü şimdi anlıyorum ki gerçekten sorun varmış. ilk adetimden sonra korunmadım doğru düzgün o yüzden hamile olma ihtimalime karşı aspirin başladık. eğer hamile kalırsam da iğne başlıcakmışız.doğuma kadar hergün yapılacakmış. ne yazıkki ilk düşüğü bütün doktorlar normal karşılıyor. ama gel de acısını bize sor :( allah sağlıklı bir hamileleik ve hayırlı,sağlıklı bi evlat nasip etsiniz hepimize

pazartesıye kadar beklıyoruz ama 100/100 krtaj olucam dun baska doktoa gıttım olmüş dedı 6 haftalıktı bu dıyerı 7 haftalık boyle olan varmı kalp atışi yok neden olabılır acabaaaaaaaa

pazartesıye kadar beklıyoruz ama 100/100 krtaj olucam dun baska doktoa gıttım olmüş dedı 6 haftalıktı bu dıyerı 7 haftalık boyle olan varmı kalp atışi yok neden olabılır acabaaaaaaaa

canım geçmiş olsun öncelikle. bende 7 haftalıkken kaybettim bebeğimi. sebebi olabilirde olmayabilirde. ama önlem almak adına pıhtılaşma testlerini yaptır . tiroitlerine baktır bide. benim pıhtılaşmam çıktı ilk bebğimide ondan kaybettiğimizi düşünüyoruz. eğer öyleyse çözümü var en azından ama mutlaka araştır ihmal etme olmaz inşallah ama için rahatlamış olur

tedavı yapılabılecek bıseydır bugun dusuk ılacımı bıraktım kendınden dussun dıye doktorum pazartesı gel kurtajını yapalım yaklasımındaydı ama hayırlısı belkı ıcerde bısey kalmaz kurtaj olmam 1cı 7 haftalık 2 6 haftalık aslında 1 ıncı degıl kızım vardı doktor hatası yuzunden kaka yemıştı dogdugunda 7 yasında vafat ettı noroluojı profosoru bıze bu hatadan demıştı genetık yaptırma boşuna dedı ben de yaptırmadıydım ınsallah gebnetık falan degıldır akrabalık yok eşimle ama hayırlısı dıyeyım tesekkur ederım bu arada ılgın ıcın

merhaba arkadaslar bebişini kaybeden herkese gecmiş olsun diyorrum bende 20 nisanda bebegim karnımda öldügü için aldırmak zorunda kaldım 3 aylık olmustu malesef dokto:6:r 3 ay korun dedi artık bu ay calısmalar baslıcak umarım kolay hamile kalırım hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun

canım geçmiş olsun öncelikle. bende 7 haftalıkken kaybettim bebeğimi. sebebi olabilirde olmayabilirde. ama önlem almak adına pıhtılaşma testlerini yaptır . tiroitlerine baktır bide. benim pıhtılaşmam çıktı ilk bebğimide ondan kaybettiğimizi düşünüyoruz. eğer öyleyse çözümü var en azından ama mutlaka araştır ihmal etme olmaz inşallah ama için rahatlamış olur

sen hangı tetkıtlerı yaptırdın ne kadar tuttu masrafı benım doktor sunları yaparım demedı bana sadece bunda bebe aspırını verdı ama olmadı işte

doğaycım merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun. dr külal çukurova yeşilyurt devlette çalışıyor ama ben özeline gidiyordum. test sonuçlarım çıktı kan pıhtılaşması varmış. hem üzüldüm hemde rahatladım bebeğimi aldırmasamıydım diye çok düşündüm çünkü şimdi anlıyorum ki gerçekten sorun varmış. ilk adetimden sonra korunmadım doğru düzgün o yüzden hamile olma ihtimalime karşı aspirin başladık. eğer hamile kalırsam da iğne başlıcakmışız.doğuma kadar hergün yapılacakmış. ne yazıkki ilk düşüğü bütün doktorlar normal karşılıyor. ama gel de acısını bize sor :( allah sağlıklı bir hamileleik ve hayırlı,sağlıklı bi evlat nasip etsiniz hepimize

Amin canım. Ne güzel en azından sen sebebini öğrenmişsin ve hamile kalabiliyoruz çok şükür. Bende testlere başlayacağım. Ama bu 3. reglim olacak çok düzensizleşti. Bende ilkini 41. günde olmuştum. Güzel haberlerini bekliyorum.

merhaba arkadaslar bebişini kaybeden herkese gecmiş olsun diyorrum bende 20 nisanda bebegim karnımda öldügü için aldırmak zorunda kaldım 3 aylık olmustu malesef dokto:6:r 3 ay korun dedi artık bu ay calısmalar baslıcak umarım kolay hamile kalırım hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun

Geçmiş olsun canım. Nasıl bir hayal kırıklığı olduğunu anlayabiliyorum. İnşallah sende bebeişini hayırlısıyla kucağına alırsın.

sen hangı tetkıtlerı yaptırdın ne kadar tuttu masrafı benım doktor sunları yaparım demedı bana sadece bunda bebe aspırını verdı ama olmadı işte

caco ben devlet hastanesinde yaptırdım hiç para ödemedik. kana pıhtılaşma testleri tam tahlil adı ne bilmiyorum ama bebe aspirini bende kullanıyrum. ama pıhtılaşma varsa iğnede başlamak gerekiyor hamilelikte

Amin canım. Ne güzel en azından sen sebebini öğrenmişsin ve hamile kalabiliyoruz çok şükür. Bende testlere başlayacağım. Ama bu 3. reglim olacak çok düzensizleşti. Bende ilkini 41. günde olmuştum. Güzel haberlerini bekliyorum.

iyi mi kötümü bilemedim adetime 5 gün kala test yaptım negatif şimdi adetimi bekliyorum. bir an önce yaptır testlerini sonuçlar 20 güne kadar uzayabiliyor çünkü önlemini almış olursun sende bende haberlerinizi bekliyorum

amin canım. Ne güzel en azından sen sebebini öğrenmişsin ve hamile kalabiliyoruz çok şükür. Bende testlere başlayacağım. Ama bu 3. Reglim olacak çok düzensizleşti. Bende ilkini 41. Günde olmuştum. Güzel haberlerini bekliyorum.

canım artık bırlıkte yaptıtrırız senın ne kadar oldu düşük haberleselım yaptıgımız tetkıtlerı soyleyelım bırbırımıze

Back
X