• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

korkmaya hiç gerek yok allaha şükür hiç hamile kalamıyor değiliz en azından bunu biliyoruz anneliği acısıyla tattık ve ben çocuğumu kaybettiğim günün ertesi günü tekrar hamile kalmayı istediğimi farkettim hem de hemen.rabbim bu kadar istiyorken bizlere bu güzel hissi yaşatacak ben eminim sizlerde korkmayın lütfen bu acıyı hafifletmenin yolu onu hergün yaşamak değil,o acıyı unutturacak bir bebek..
etrafımda bu tür olayları yaşayan o kadar cok kadın varmış ki..çalıştıgım iş yerinde ıkı arkadasım ılk ıkı bebegını kaybetmıs ama sımdı bır tanesının bır kızı var dıgerı de 6 aylık hamıle ve bebeklerı cok saglıklı.Allah bızlere de saglıklı bebekler nasıp etsın ısteyen herkese versın önceden ikiz ya da üçüz olursa ne yaparım nasıl bakarım diyordum ama şimdi besize bile razıyım yeterkı sağlıklı olsun insan o duyguyu yasayınca anlıyor cok kısa bile sürmüş olsa cok güzel cok farklı bır duyguydu...ve ben bu gece ruyamda cok tatlı bır bebegı emzırıyorum benım bebegımmıs karnı acıkmıs nasılda emıyordu..ümidimizi kaybetmeyelim birbirmize dua edelim Allah isteyen herkese versin (amin)

merhaba, bende uzun mücadeleler sonucu kavuştuğum bebeğimi 6 haftalıkken kalp atışları duyulamaması nedeniyle kaybettim. 19 ocakta kürtaj oldum ve perşembe günü pataloji sonucunu alacağım. yalnız patalojiye ne amaçla gönderildiğini tam olarak anlayamadım. düşük sebebi mi yoksa bebeklerimiz de sorun olup, olmadığını anlamak için mi patoloji sonucuna ihtiyacımız var?

arkadaşlar daha önce 2 düşük yaptım.
ilki 8 haftalık bozulmıuş kese,ikincisi 6 haftalık kanamayla.her ikisinde de kürtaj oldum.sebepler araştırıldı.ne pıhtılaşma ne gen ne de bağışıklıkta sorun çıktı çok şükür.eşimdede bi problem yok.sperm ve genetik bakıldı.hatta 2.abortus materyali genetiğe yollandı.o da normal çıktı.tabi bir çok doktor bunların normal çıkması normal zaten dedi.deneyeceksin tekrar dedi.zaten başka bi şeyde kalmadı sanırım.benim durumumda olan ya da benzer kişiler var mı sorunlarını nasıl çözdüler ya da tekrar hamile kaldıklarında nasıl bir yol izleyecekler merak ediyorum.en azından dertleşmiş oluruz. :)

bende 14 şubat hemde sevgililer gününde kalbi duran bebeğimi kürtaj yapmak zorunda kaldım çok üzgünüm umarım yeniden gebe kalabilirim

bende 28 ocakta düşük yaptım. adetimi 1 hafta geçmişti. kimyasal gebelik yani. doktorum 2 ay korunun dedi. ama korunmakta gerekmiyormuş diye duydum. düşükten sonra bir kere adet olayım sonra düşünücem. belki tekrar denerim belki ramazan ayından sonra. şu an kararsızım. tekrar düşük yaşarım ya da bir aksilik olur diye korkuyorum.

arkadaşlar merhaba benide aranıza alın çünkü bende yaklaşık bi ay önce düşük yaptım bence bi yablo hazırlayalım tekrar hamile kalmayı bekliyenler ve isteyenler için

arkadaşlar merhaba benide aranıza alın çünkü bende yaklaşık bi ay önce düşük yaptım bence bi yablo hazırlayalım tekrar hamile kalmayı bekliyenler ve isteyenler için

ben de istiyorum ama şuan korunmuyorumda yumurtlama döneminide takip etmiyorum palanlı bir durum yok şuan. ben düşükten sonra 2. reglimide gördüm. daha yeni yeni topluyorum kendimi.

ben de istiyorum ama şuan korunmuyorumda yumurtlama döneminide takip etmiyorum palanlı bir durum yok şuan. ben düşükten sonra 2. reglimide gördüm. daha yeni yeni topluyorum kendimi.

kızlar mrb,
bende ocak 1 de 6 haftalıkken düşük yaptım.kürtaj olmadı ama 1 ay kanamam sürdü.şuan da adet gördüm. insan bişeyin tadını alınca istermiş ya ya da suçluluk duygusu bilmiyorum okadar çok istiyorum ki çocuğum olmasını tekrar hamile kalmak istiyorum.ama üzerinden biraz geçsin de istiyorum. bu arada düşükten sonra bana herhangi bi testyapılmadı düşük nedeni için dr.um ilk ne erken gebelikte düşük olduğu için gerek görmedi. normalmi

bende 8+4 günlük sandığım bebeğimin aslında 7+4 günlükken öldüğü için 5 ocakta aldırmak zorunda kaldımm kürtaj oldum... Zaten bu çook zor bir olayken patolojiden parsiyel mol gebelik geçirdiğimi öğrendim.. Yani bir kanser hücresininde vucudumda bebekle birlikde taşıdım... İlk zamanlar mol olduğumu bilmezken kendimi nkahrettim eşime kızdım kendime kızdım ama faydası yok diyerek dedim 2 adetten sonra tekrar çalışmalara başlarım diye kendimi motive ederken mol olup en azından altı ay beklemem gerektiğini şayettt kanser hücresi vucudumda akcigere beyne kadar sıçrayabilirdi....

bunu neden anladığımı sorarsanız benimde acım çok taze kendimemi yoksa giden bebeğimemi üzüliyim bilemedimm... Bundan sonra hamile kalmam hep riskli olucak çünkü benim başıma gelen 1000 de 1 kişinin başına gelen bir hastalıktı....

Kendinizi üzmeyin... Bulunduğunuz durumu felaketmiş gibi anımsamayınn...çünkü dönüp bir etrafınıza bakın derim ozaman nedemek istediğimi anlarsınız

mrb mevsimt durumun ne oldu bilmiyorum ama kanama olmadan düşük olur mu bilmiyorum.sonucta dusukte vucut parca atıyor yani insan anlıyor dusuk yaptıgını..mesela benim işaret parmagı kadar bi parca düştü..düşükten sonrada tum sancılar gögüs agrıları falan anında kesildi..inşallah senin dusundugun gibi olmaz herşey iyi gider.[/QUOTE

12 haftadan önce kaybedilen bütün bebeklere düşük olarak adlanılıyorlar...
7+4 günlük bebeğimin kalbi durdu.. Düşük yapıyosun dediler kanamam vs hiç bir şey yoktu sadece bel ağrısı için gittim kalbi durmuş dediler.... Yani illaki kana gerek yok

merhaba arkadaşlar bende 8 şubat ta bebğimin kalbi durması sebebi ile kürtaj oldum.
kanamam halen daha devam ediyor.
bu ayın 24 unde patoloji sonucunu alıcam bakalım.
sizlerde patoloji sonucu aldınızmı?ne cıktı sonuç?
bilgi sahibi olanlar benide aydınlatırmısınız?

bende 14 şubat hemde sevgililer gününde kalbi duran bebeğimi kürtaj yapmak zorunda kaldım çok üzgünüm umarım yeniden gebe kalabilirim

canım aynı durumdayız benim de sevgililer gününde bebeğimi kaybettim 8 haftalıktı ama 7 haftalıkken gelişmesi durmuştu.hem de ikizdi ..Rabbim bizi imtihan ediyor ,inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder

merhaba arkadaşlar bende 8 şubat ta bebğimin kalbi durması sebebi ile kürtaj oldum.
Kanamam halen daha devam ediyor.
Bu ayın 24 unde patoloji sonucunu alıcam bakalım.
Sizlerde patoloji sonucu aldınızmı?ne cıktı sonuç?
Bilgi sahibi olanlar benide aydınlatırmısınız?

geçmiş olsun canım bende kurtaş oldum 7 haftalıkken patoloji sonucuna göre iltapdan gitmiş bebegim iltap kaplamış üzerini gelişemedi inş bundan sonra iyi olur herşey

bende 8+4 günlük sandığım bebeğimin aslında 7+4 günlükken öldüğü için 5 ocakta aldırmak zorunda kaldımm kürtaj oldum... Zaten bu çook zor bir olayken patolojiden parsiyel mol gebelik geçirdiğimi öğrendim.. Yani bir kanser hücresininde vucudumda bebekle birlikde taşıdım... İlk zamanlar mol olduğumu bilmezken kendimi nkahrettim eşime kızdım kendime kızdım ama faydası yok diyerek dedim 2 adetten sonra tekrar çalışmalara başlarım diye kendimi motive ederken mol olup en azından altı ay beklemem gerektiğini şayettt kanser hücresi vucudumda akcigere beyne kadar sıçrayabilirdi....

bunu neden anladığımı sorarsanız benimde acım çok taze kendimemi yoksa giden bebeğimemi üzüliyim bilemedimm... Bundan sonra hamile kalmam hep riskli olucak çünkü benim başıma gelen 1000 de 1 kişinin başına gelen bir hastalıktı....

Kendinizi üzmeyin... Bulunduğunuz durumu felaketmiş gibi anımsamayınn...çünkü dönüp bir etrafınıza bakın derim ozaman nedemek istediğimi anlarsınız

slm öncelikle geçmiş olsun bukadar üzülme arkadaşımda mol gebelik geçirdi 15 ay sonra hamile kaldı tosun gibi bi oglu oldu seninde olur hayırlısıyla

geçmiş olsun canım bende kurtaş oldum 7 haftalıkken patoloji sonucuna göre iltapdan gitmiş bebegim iltap kaplamış üzerini gelişemedi inş bundan sonra iyi olur herşey

slm benim için çok önemli belki sana saçma gelebilirde patoloji kagıdında tam olarak sonuç kısmında ne yazıyor yazarsan sevinirim birde tedavi gerekiyo demi iltap için

cok gecmıs olsun sızde kendınızı uzmeyın herseyın hayırlısı..sağlıgınızı dusunun her sey cok guzel olacak buna odaklanın

Back
X