- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #11.941
Sağol canım,içimi biraz rahatlattın doktorumÖrnekler çok,bekleyip düşüren ya da beklemeyip doğuranlar var.
Düşüğün bişeyi içerdedir diyolar demek ki öyle
Benim annem de 2 kere düşük yapmış ikisi arasında 2 sene falan var belki daha fazla.
Demek ki beklemenin garantisi de yok.
Ben zaten kürtaj olmadım doktorum bile şaşırdı baktı baktı hiçbişey kalmamış tertemiz,bu pek sık gördüğümüz bişey değil bu da sana bi teselli olabilir dedi.Bakalım tekrar gittiğimde ne diycek.
Zaten düşükten sonra bana demir folik asit verdi demek ki beni yeni bi hamileliğe hazırlıyo bu adamceyiz
anladı beklemiyecemi
Canim folik asite devam et bende devam ediyorum hatta elevit aliyom onun icinde cogu vitaminler var, onun disinda kuru incir tuketmeye mutlaka basla. Kafeinli iciceklerden uzak dur benim icin zor oldu ama cay kahve bunlari icmiyorum cunku yapilan bir arastirma raporunu okumustum kafein bebegin duzgun yerlesmesini engelleyebiliyormus ve az da olsa dusuk riskini arttiriyormus.
canım doktorun ne dediyse odur sonuçta en iyi o bilir senin durumunu.
İnşallah bu defa sağlıkla bebeğin gelir.
Kocana başlayalım demene gerek yok sen istesen yeter
Ekimde güzel haberlerini alırız inşallah
Insallah hepimiz ekimde iyi haberlerle geliriz

selam kızlar benimde kürtaj olmama gerek kalmadı çok küçük bi parça kalmış oda kendiliğinden gider kürtaja gerek yok dedi kanamam devam ediyor
9mm kalmıştı 3 4gün önce.1hafta sonra kontrol edicek.
şimdi siz diyorsunuz ya düşükten 1ay sonra adet olucaz diye.peki bu süre kanamanın başladığı gündenmi yoksa bittiği günden itibaren mi?
birde benim 9.haftada düşük başladı.15gündür kanamam devam ediyor.
doktorum bana da 3 6ay korun dedi.
allah hiçbirimize bi daha yaşatmasın inşallah.
Cnm kanamanin basladigi gunden 30-40. gunde yine adet olmaya baslayacaksin, benim normalde adetim her 30 gunder bir gelir dusuk yapincada sasmadi ben heralde gec gelir zannetmistim ama en fazla 40. gune kadar vakit tani. 3-4 gun once 9mm ise rahim duvari baya kalinlasmis o zaman yani yeni bir hamilelik kaldirabilir, ben ultrasonra gittigimde benim rahim duvari 8.4mm ve yumurtam 17mm'di doktor 5 gune yumurtlarsin dedi onun icin 9mm bana saglikli geldi. Bence sen 1-2 adet bekle ve denemeye yeniden basla canim o dusukten sonraki 3 ay zaten vucut hamile kalmaya daha yatkin onun icin kacirma derim ben. Herseyden once en onemlisi senin psikolojik olarak hazir olman :) Allah hicbirimize bir daha yasatmasin ve hayirlisiyla saglikli bebeklerimizi kucagimiza alalim :)