Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ya doktoruma bu ilişki konusunu soramıyorum..:) çünkü eşimin erkek arkadaşı oluyor kendisi... muayeneler sırasında zaten bayağı içli dışlı olduk..:D normalde erkek-kadın doktor ayrımı yapan biri değilim ama eşimin arkadaşı ve oturup sohbet ediyoruz konusuyoruz falan garip oluyor zaten bide bu ilişki konusunu soramam ya ...:/ cahilmiyim neyim anlamadım... bide sözde okuduk mühendis olduk...:D sanırım başka bir doktor bulmam lazım bunu sormak için...

walla ben olsam buyuk konusmak istemem ama esimin erkek arkadasi kadin dr olsa hayatta gitmezdim esim birakirmiydi o da ayri bir cevap, madem gidiyorsun arkadas gibide olmussunuz utanman gereken bir sey yok bence gayet dogal bir soru bu. bence cekinmenize gereken bir durum yok nede olsa kadin dr unuz yüz yüze soramiyorsaniz telde sorabilirsiniz daha rahat hisedersiniz kendinizi.

minik kelebek bugun icin bir baska acaba filan geciyor icimden ama engel olmak istiyorum bu dusunceye, kadin dr aradim ulasamadim pazartesi tekrar arayacam bakalim kan gelmezse ne olcak hayirlisi olsun artik

arkadaşlar kürtajdan sonra 2. adetiniz ne zaman oldu?? Düzenimin nasıl olacağını bilmediğim için meraklanıyorum. Başına gelenlerin cevaplarını bekliyorum....

Kızlar merhaba,ekim ve kasım ayında müjde vermeyi planlayan hanımları topiğimize bekliyoruz.
adet tarihinizi verin sizi de ekleyelim listemize,müjdeler havada uçuşsun :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...lsun-gobuslerimiz-bebisler-dolsun-2012-a.html

Gozun aydin canim artik hayirlisiyla calismalara baslayabilirsin. Benimde yumos gunum yaklasiyor ovulasyon testinde nerdeyse pozitifi gorucem, buyuk bir ihtimalle yarin insallah :D Insallah hepimiz yakin zamanda guzel haberler veririrz
oww tehlikeli günlerdesin yrncim hadi bakalım müjdeni bekliyoruz :1:
deniz yok sadece kaplıca miniğim ama açık-kapalı havuz, sıcak-soğuk su havuzu hamam sauna falan baya bi yüzme alanı var, bolu mudurnudayız annemlerin devremülkü vardı onların yanındayız. adetim de bitti 6 gün sürdü...
gözünaydın canım çok mutlu oldum senin adına :9:
sağol canım :54: ne güzel yaa havalar bozmadan tatil keyfi yapmşsın
daha ben tatili rüyamda görürüm bebek olursa yazın inşallah :1:

ayyyyyyy ne komik olmuş az önceki yazım :1:
oturup kalktım ikide bir pc nin başından... herşeyi birbirine karıştırmışım :1:
biz anladık tatlım merak etme :1: kendi yazıma cevap yazıyodum bi ara sonra sildim :52:

ya doktoruma bu ilişki konusunu soramıyorum..:) çünkü eşimin erkek arkadaşı oluyor kendisi... muayeneler sırasında zaten bayağı içli dışlı olduk..:D normalde erkek-kadın doktor ayrımı yapan biri değilim ama eşimin arkadaşı ve oturup sohbet ediyoruz konusuyoruz falan garip oluyor zaten bide bu ilişki konusunu soramam ya ...:/ cahilmiyim neyim anlamadım... bide sözde okuduk mühendis olduk...:D sanırım başka bir doktor bulmam lazım bunu sormak için...

ben olsam gidemezdim valla isis :1: çok yakın mı arkadaşlar eşinle?
bence muayene olduysan onu sormanda da bi sıkıntı yok nolcak canım sonuçta bebeğin nası yapıldığını bilmiyomu bu adam :1:
yada telefonda sor "bi dost" de kapa telefonu :52:

Son düzenleme:
minik kelebek bugun icin bir baska acaba filan geciyor icimden ama engel olmak istiyorum bu dusunceye, kadin dr aradim ulasamadim pazartesi tekrar arayacam bakalim kan gelmezse ne olcak hayirlisi olsun artik
İstesek de engel olamıyoruz ki canım inşallah düşündüğün gibi olur

arkadaşlar kürtajdan sonra 2. adetiniz ne zaman oldu?? Düzenimin nasıl olacağını bilmediğim için meraklanıyorum. Başına gelenlerin cevaplarını bekliyorum....

canım ben kürtaj olmadım düşük yaptım ama yaklaşık 35 gün sonra adet oldum
40 güne kadar normal diye biliyorum kürtajdan sonra da

bugun adet oldum bu ay bir sey olmadi hayirlisi artik nezemana olur bilmiyorum hepimiz icin hakimizda hayirlisi olsun kurtaj ayin birinde olmustum yani 37 gun sonra kan geldi gene

Kızlar merhaba,ekim ve kasım ayında müjde vermeyi planlayan hanımları topiğimize bekliyoruz.
adet tarihinizi verin sizi de ekleyelim listemize,müjdeler havada uçuşsun :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...lsun-gobuslerimiz-bebisler-dolsun-2012-a.html

oww tehlikeli günlerdesin yrncim hadi bakalım müjdeni bekliyoruz :1:

sağol canım :54: ne güzel yaa havalar bozmadan tatil keyfi yapmşsın
daha ben tatili rüyamda görürüm bebek olursa yazın inşallah :1:

biz anladık tatlım merak etme :1: kendi yazıma cevap yazıyodum bi ara sonra sildim :52:

ben olsam gidemezdim valla isis :1: çok yakın mı arkadaşlar eşinle?
bence muayene olduysan onu sormanda da bi sıkıntı yok nolcak canım sonuçta bebeğin nası yapıldığını bilmiyomu bu adam :1:
yada telefonda sor "bi dost" de kapa telefonu :52:

gece gece hiç güleceğim yoktu valla ya... :1: süper fikirmiş... :1:

canım ben de kürtajdan sonra ilk adetimi atlattım, şimdi ikincisi düzenli olacak mı merak ediyorum

sen ne zaman oldun kürtajını? benim 3 eylüldü....

inşallah düzenlice oluruss...

selam kızlar bir iki gün önce doktora gittim çok şükür bişey kalmamış.baktı temiz dedi.yani tamamen atmış vücudum.
kanamam çok hafif devam ediyor.bugün 26.günüm düşük başlayalı.
kasığımda hafif bi ağrı vardı doktora onuda sordum yumurtam çatlamış o yüzden ağrıyormuş.
adetin 3.günü tekrar gel bakalım yumurtayı atacakmısın dedi.bu arada 20.gün falan kanamam kesilmiş gibiydi bizde eşimle:38:
acaba bişey olurmuki:26:

selam kızlar bir iki gün önce doktora gittim çok şükür bişey kalmamış.baktı temiz dedi.yani tamamen atmış vücudum.
kanamam çok hafif devam ediyor.bugün 26.günüm düşük başlayalı.
kasığımda hafif bi ağrı vardı doktora onuda sordum yumurtam çatlamış o yüzden ağrıyormuş.
adetin 3.günü tekrar gel bakalım yumurtayı atacakmısın dedi.bu arada 20.gün falan kanamam kesilmiş gibiydi bizde eşimle:38:
acaba bişey olurmuki:26:

bence endiselenme rahim hazirsa tutar rahim hazir degilse kismetse diger aya artik ben yumurtalama zamanimda girdim tuttmadi simdi reglim bakalim artik

Kızlar merhaba ben 27 ağustos 3 eylül arasında kanamam oldu düşük yaptım 6. haftam dolmadan. bu kanama benim ilk adetim sayılır mı dedim doktorum sayılır dedi. 29 eylülde tekrar tekrar regl oldum şimdi ben siklusum 33 gün olarak mı yoksa önceki düzenli halim olan 28 gün olarak mı yumurtlama tarihimi hesaplamalıyım? çünkü bebiş için beklemek istemiyoruz daha fazla yardım bekleniyor... :))

Merhaba kızlarrr..

Arkadaşım 6 hafta + 4 günlük hamileymiş. ama beta hcg 326 çıkmış. doktor keseyi görmüş. Fakat bebişi görememiş. Geç döllenme olabilir demiş.cuma günü tekrar çağırdı. Sizce düşük olma ihtimali nedir ?

boş gebelik olabilir mi ? Kafamız karıştı :26::26::26::26:

Kızlar merhaba ben 27 ağustos 3 eylül arasında kanamam oldu düşük yaptım 6. haftam dolmadan. bu kanama benim ilk adetim sayılır mı dedim doktorum sayılır dedi. 29 eylülde tekrar tekrar regl oldum şimdi ben siklusum 33 gün olarak mı yoksa önceki düzenli halim olan 28 gün olarak mı yumurtlama tarihimi hesaplamalıyım? çünkü bebiş için beklemek istemiyoruz daha fazla yardım bekleniyor... :))

canim bence yumurtalama zamaninda
Merhaba gunde bir deneyin hesaplarla ugrasma kızlarrr..
gunde bir denersen tutma olasiligi daha yüksekmis

Arkadaşım 6 hafta + 4 günlük hamileymiş. ama beta hcg 326 çıkmış. doktor keseyi görmüş. Fakat bebişi görememiş. Geç döllenme olabilir demiş.cuma günü tekrar çağırdı. Sizce düşük olma ihtimali nedir ?

boş gebelik olabilir mi ? Kafamız karıştı :26::26::26::26:

canim benim kiz arkadasin bebegi 7 haftalikken kesede göründü su an 5 aylik hamile hayirlisi olsun

arkadaşlar 22 ağustosta gebe olduğumu öğrendim hayatımın en güzel günüydü :(( yürümeye bile korkuyordum bir şey olur diye... 26 ağustos sabaha karşı 4te lavaboya gittiğimde fark ettim şoktaydım inanmak istemiyordum hala bile bir yanlışlık vardır diyorum ama olmuştu bir kere sonra 2 hafta sürekli takip beta hcg testleri filan ama nafile 3 eylülde kürtaj o kadar ağladım ki hasta önlüğünü giyene kadar ümidim vardı. zaten operasyondan sonra sinir krizi geçirdim...
artık alışmaya çalışıyorum ama kimseyle konuşamıyorum insanlar soğudum uzaklaştım.... normal düzenime dönmek istiyorum önümü görmek hiçbir kaybın yeri tutulmaz ama yeniden başlamam gerekiyor. desteğe ihtiyacım var ve beni sizden başka kimse anlamaz
bundan sonra ne yapmam gerekiyor tekrar gebe kalmak için ne kadar beklemeli kürtajdan 38 gün geçti bugünlerde adet olmam gerekiyor. yardım ederseniz sevinirim.

arkadaşlar 22 ağustosta gebe olduğumu öğrendim hayatımın en güzel günüydü :(( yürümeye bile korkuyordum bir şey olur diye... 26 ağustos sabaha karşı 4te lavaboya gittiğimde fark ettim şoktaydım inanmak istemiyordum hala bile bir yanlışlık vardır diyorum ama olmuştu bir kere sonra 2 hafta sürekli takip beta hcg testleri filan ama nafile 3 eylülde kürtaj o kadar ağladım ki hasta önlüğünü giyene kadar ümidim vardı. zaten operasyondan sonra sinir krizi geçirdim...
artık alışmaya çalışıyorum ama kimseyle konuşamıyorum insanlar soğudum uzaklaştım.... normal düzenime dönmek istiyorum önümü görmek hiçbir kaybın yeri tutulmaz ama yeniden başlamam gerekiyor. desteğe ihtiyacım var ve beni sizden başka kimse anlamaz
bundan sonra ne yapmam gerekiyor tekrar gebe kalmak için ne kadar beklemeli kürtajdan 38 gün geçti bugünlerde adet olmam gerekiyor. yardım ederseniz sevinirim.

allah yardımcın olsun senınde.hersey duzene gırecek ınsallah.ben de 40.gun oldum.agrıların olabılır adet donemınde

Canım bence bir an önce kendini toplaman lazım çünkü eğer yeniden bebiş sahibi olmak istiyorsan ki istemesen bu kadar üzülmezdin.. önce psikolojini düzeltmen lazım. Diğer insanları düşün bir kaç ay karnın taşıyıp kaybediyorlar bebeklerini ya da Allah korusun doğduktan sonra... Sen bir an önce kendine gel ve şükret Allah a ki hamile kalabiliyorsun. Ben de çok ağladım ama uzun sürmedi çünkü benim o anda eşime ne kadar ihtiyacım varsa onun da bana ihtiyacı vardı o kadar ve kendimizi harab etmek yerine destek olup önümüze baktık. Nasıl bekleriz ilk regl tarihini derken geçti bile.
Kısacası kaybettiklerin illaki seni üzer ama sana ihtiyacı olanları ve olacakları düşünüp acilen toparlan ;)
Allah yardımcın olsun cnm. İnşallah isteyen herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah ım...

canim cok cok gecmis olsun evet bu durumu yasamak ok zor hele cevrendekiler seni anlamiyorsa dahada isin zor tek yapman gereken gülü olman güclü olursan bak herseyi daha cabuk atlatirsin yok yazik cok üzüldük niye olduki acaba yanlis birseymi yaptin. diyenlere direk olacagi varmis oldu saglikli bir bebek olmadigi icin tutunamadi ben mesela hayirlisiböylemis hic üzülmüyorum buda doganin konunu diyip geciyordum insanlar cok iki yüzlü biran önce kendini topla üzme öyle insanlar varki senin üzüntünle icten ice gülüyorlar benim var cünkü öyle tanidiklarim. strese kapilma ben 37 gün adet oldum bu kisiden kisiye degisir adetin bittikten sonra kontrole git dr rahim kendini toplamis diyorsa basla bebis calismalarina zaten rahim hazirsa tutarr yoksa tutmaz benim hazir degildi tutmadi bu ay bakicaz artik. her seyde hayir vardir üzme o güzel yüregini

Yazdığını anlayamadım sanırım cnm yani benim sorunum yumurtlama tarihimi hesaplayamamak :((

bende hesaplayamiyorum cunku benim adet tarihlerim 35 vaya 37 gun olarak degisiyor yani seninkisi normal ayni düzeyde sanirim adetin 14 gun basla her iki gunde bir deneyin yumurtalama zamaninda istersen her gun :34: yada eczanelerde yumurtalama gunu olup olmadigina dahil testler var

Back
X