Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

arkadaşlar 22 ağustosta gebe olduğumu öğrendim hayatımın en güzel günüydü :(( yürümeye bile korkuyordum bir şey olur diye... 26 ağustos sabaha karşı 4te lavaboya gittiğimde fark ettim şoktaydım inanmak istemiyordum hala bile bir yanlışlık vardır diyorum ama olmuştu bir kere sonra 2 hafta sürekli takip beta hcg testleri filan ama nafile 3 eylülde kürtaj o kadar ağladım ki hasta önlüğünü giyene kadar ümidim vardı. zaten operasyondan sonra sinir krizi geçirdim...
artık alışmaya çalışıyorum ama kimseyle konuşamıyorum insanlar soğudum uzaklaştım.... normal düzenime dönmek istiyorum önümü görmek hiçbir kaybın yeri tutulmaz ama yeniden başlamam gerekiyor. desteğe ihtiyacım var ve beni sizden başka kimse anlamaz
bundan sonra ne yapmam gerekiyor tekrar gebe kalmak için ne kadar beklemeli kürtajdan 38 gün geçti bugünlerde adet olmam gerekiyor. yardım ederseniz sevinirim.

adaşımsın sanırım,bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj yaptılar,hemde genl anestezi değil..unutmam imkansız, söylediğin gibi bizi bizden başkası anlamaz.bazen toparlıyorum kendimi bazende usg lerime bakıp ordan bebeğimi sevip ağlıyorum saatlerce.inşallah bu karanlık günler geçecek ki aydınlandı biraz hava daha iyiyim ben sende iyi ol,imtihandayız diye düşünelim.

ben 28 gün sonra oldum.adetimin ilk gününden itibaren 14 sayarım.ama bu dönemde net hesaplama yapılamayadabilir.bence bunları heseplamak Şartlanmak için çok erken.psikolojik ve fizyolojik açıdan çok erken.

ben 28 gün sonra oldum.adetimin ilk gününden itibaren 14 sayarım.ama bu dönemde net hesaplama yapılamayadabilir.bence bunları heseplamak Şartlanmak için çok erken.psikolojik ve fizyolojik açıdan çok erken.

ben 1 de kürtaj oldum 24 de kontrole gitigimde yumurtalama zamanimis dr dedi istersen baslaya bilirsin diye basladik tutmadi bu arada folik asit kullaniyoruz ve bu arada sari kan hormon tabletide verdi adetin 14 gunu baslayacagiz 3 ay boyunca

merhabalar nasılsınız?

eylül 21'de 4.gebeliğim sona erdi.bu sonuncusunda bhcg (18.000 değer)yüksek olmasına rağmen gebeliğin gelişmediğini söyleyip kürtaj yaptılar.mol gebelikten şüphelendi bi doktorum.iki hafta hep mol gebelik deyip durdu.diğer iki doktor gebelik kesesinin bozuk olduğunu gelişmediğini söyledi.bugün pataloji sonucumu aldım.dış gebelikmiş yaşadığım.allahım bunlar nasıl doktor böyle inanmıyorum.üç doktorun tıbbı bitirip bu alanda uzmanlık eğitimi aldıklarına şaşırdım ve kızdım.kimlere emanetiz allahım.dış gebelikte rahim içinde kese gözükmez ama bana gördüklerini söylediler...

arkadaşlar 22 ağustosta gebe olduğumu öğrendim hayatımın en güzel günüydü :(( yürümeye bile korkuyordum bir şey olur diye... 26 ağustos sabaha karşı 4te lavaboya gittiğimde fark ettim şoktaydım inanmak istemiyordum hala bile bir yanlışlık vardır diyorum ama olmuştu bir kere sonra 2 hafta sürekli takip beta hcg testleri filan ama nafile 3 eylülde kürtaj o kadar ağladım ki hasta önlüğünü giyene kadar ümidim vardı. zaten operasyondan sonra sinir krizi geçirdim...
artık alışmaya çalışıyorum ama kimseyle konuşamıyorum insanlar soğudum uzaklaştım.... normal düzenime dönmek istiyorum önümü görmek hiçbir kaybın yeri tutulmaz ama yeniden başlamam gerekiyor. desteğe ihtiyacım var ve beni sizden başka kimse anlamaz
bundan sonra ne yapmam gerekiyor tekrar gebe kalmak için ne kadar beklemeli kürtajdan 38 gün geçti bugünlerde adet olmam gerekiyor. yardım ederseniz sevinirim.

canım çok geçmiş olsun, allah sabır versin...
seni çok ii anlıyorum, ancak yaşayan bilir. arkadaşlar da çok güzel şeyler söylemişler, bu da bi imtihan ama daha ileriki haftalarda yaşasaydık bi de düşünsene çok daha acı olurdu biliyorum ne desek te senin acını hafifletmeyecek ama başka şeylere vermeye çalış kafanı. insan düşündükçe boğuluyor çünkü... en azından hamile kalabildiğimizi de gördük şükürler olsun insanlar ne dertlerle sınanıyor, hayırlısı böyleymiş demek lazım. biz bilemiyoruz belki çok başka bi acının olmasını önledi bu kaybımız bilemeyiz...
ben şimdi daha iyiyim ama tek bişeyi unutamıyorum kürtaj günü eşim işlerinin yoğunluğundan dolayı yanımda olamamıştı ( yalnız değildim annem vardı) ama bir türlü o acı günde benimle olmayışını affedemiyorum onu anlıyorum onun da bu yüzden çok üzüldüğünü biliyorum ama sonra sonra farkettim ki çok acıtmış canımı ufacık şeylere parlıyorum... yanımda olsaydı acımızın birbirimize yaslanarak hafiflediğini, elini tutup desteğini hissedebilcektim
şimdi herhangi bi konuda ters düşünce hemen aklıma gelen en zor günümde bile yanımda değildin düşüncesi oluyo ve ben de bundan kurtulmak istiyorum çok uzattım her neyse...

benim de 3 eylüldü, aynı gün olmuşuz kürtajı :(
11gün azar azar kanama devam etmişti bende ve hiç beklemediğim halde 28 eylülde adet oldum, yani çok erken oldum!
metiler vermişti dr o da kanamayı kesici bi ilaçmış ondan azar azar devam etti de bu sebeple mi erken oldum acaba bilmiyorum...
herşeyin hayırlısı olsun... ve inşallah rabbim sağlıklı hamilelikler geçirmemizi ve bebeklerimizi en hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin...

Merhaba hanımlar iyisinizdir inşallah
ilk adetim bitti bugün temizlendim ve haftasonu doktora kontrole gidicem
eğer korunma derse ayın 20 si yumurtlama günüm olacak muhtemelen.
inşallah güzel şeyler olur bu ay,hayırlısı olsun hepimiz için..

bugun adet oldum bu ay bir sey olmadi hayirlisi artik nezemana olur bilmiyorum hepimiz icin hakimizda hayirlisi olsun kurtaj ayin birinde olmustum yani 37 gun sonra kan geldi gene
canım hayırlısı olsun,bebiş inşallah bu ay olur
zaten rahim hazır olmadan tekrar gebelik olmuyomuş düşükten sonra.
bu da sağlıksız hamileliği engelliyo tabiki
selam kızlar bir iki gün önce doktora gittim çok şükür bişey kalmamış.baktı temiz dedi.yani tamamen atmış vücudum.
kanamam çok hafif devam ediyor.bugün 26.günüm düşük başlayalı.
kasığımda hafif bi ağrı vardı doktora onuda sordum yumurtam çatlamış o yüzden ağrıyormuş.
adetin 3.günü tekrar gel bakalım yumurtayı atacakmısın dedi.bu arada 20.gün falan kanamam kesilmiş gibiydi bizde eşimle:38:
acaba bişey olurmuki:26:
gözün aydın canım sevindim temiz çıkmış ne güzel
inşallah istediğin gibi olur,olur mu olur :1:
Kızlar merhaba ben 27 ağustos 3 eylül arasında kanamam oldu düşük yaptım 6. haftam dolmadan. bu kanama benim ilk adetim sayılır mı dedim doktorum sayılır dedi. 29 eylülde tekrar tekrar regl oldum şimdi ben siklusum 33 gün olarak mı yoksa önceki düzenli halim olan 28 gün olarak mı yumurtlama tarihimi hesaplamalıyım? çünkü bebiş için beklemek istemiyoruz daha fazla yardım bekleniyor... :))
merhaba armena çok geçmiş olsun,düşükten sonra adet düzeninde değişiklikler olabildiği için siklusun 33 olmayabilir,muhtemelen.
benim 28 veya 29 da bir olurdu ama düşükten 35 gün sonra adet oldum :1:
yani hormonlar kendini toparlayınca düzene girer.
yumurtlamayı bu durumda ya ovulasyon testi ile ya ateş akıntı takibiyle yapçaz ya da gün aşırı çalışçaz :1:
maalesef başka yolu yok
çok geçmiş olsun canım ne desek boş biliyorum,seni çok iyi anlıyorum.ben de hayattan soğumuştum insanlar benle konuşmasın istiyodum ağzımı hiç açmayayım kendi halime olayım diyodum ama maalesef kendimizi toparlamaktan başka çaremiz yok.
bundan sonra yapman gereken kendinin psikoloğu olmak ve üzülmeyi kenara bırakıp hayırlısını dilemek
adet olduktan sonra doktorunla konuşursun o rahimin durumuna göre seni yönlendirecektir.
ben adetimi 35 gün sonra oldum canım,40 güne kadar normal zaten
ben de diğer arkadaşlar gibi zaman nası geçecek diyodum adet olacakmıyım diye öööyle bekledim ama bak 1 ay geçti adet bitti ve şimdi yumurtlamayı bekliyorum.
zaman öyle veya böyle geçiyo.yeni umutlarımız oluyo şimdiden hayal kurmaya başladım.
bebeğimi hiç unutmuyorum ama elimden bişey gelmiyor ve yeniden bi bebeğim olsun istiyorum.
hepimiz bigün mutlu haber vericez inşallah
adaşımsın sanırım,bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj yaptılar,hemde genl anestezi değil..unutmam imkansız, söylediğin gibi bizi bizden başkası anlamaz.bazen toparlıyorum kendimi bazende usg lerime bakıp ordan bebeğimi sevip ağlıyorum saatlerce.inşallah bu karanlık günler geçecek ki aydınlandı biraz hava daha iyiyim ben sende iyi ol,imtihandayız diye düşünelim.
sende benim gibi usg fotolarını saklıyomusun ben de ben de yaa
atamıyorum at diyolar ama yok belki doktor ister diyorum bahane işte,saklıyorum onları
geçen işten gelince baktım ağladım
eşim geldi neye moralin bozuk dedi adamı da fırçaladım.
bilmiyo onlara baktığımı,işyerinde moralim bozuk gibi davrandım
elimde 8 tane usg foto var sürekli acillere gittiğim için albüm gibi oldu bisürü var bende.
biri kalp atışı bazıları kese bazıları da meleğimin minik fotoları
aaah ahhh:5:
merhabalar nasılsınız?

eylül 21'de 4.gebeliğim sona erdi.bu sonuncusunda bhcg (18.000 değer)yüksek olmasına rağmen gebeliğin gelişmediğini söyleyip kürtaj yaptılar.mol gebelikten şüphelendi bi doktorum.iki hafta hep mol gebelik deyip durdu.diğer iki doktor gebelik kesesinin bozuk olduğunu gelişmediğini söyledi.bugün pataloji sonucumu aldım.dış gebelikmiş yaşadığım.allahım bunlar nasıl doktor böyle inanmıyorum.üç doktorun tıbbı bitirip bu alanda uzmanlık eğitimi aldıklarına şaşırdım ve kızdım.kimlere emanetiz allahım.dış gebelikte rahim içinde kese gözükmez ama bana gördüklerini söylediler...

merhaba canım çok geçmiş olsun ya şaşırdım acaba sonuçlarda bi hata olabilir mi yaa
sonuçta keseyi 2 doktor da görmüş yani.birisi de anlamazmıydı.
bi de dış gebelikte değerinin düzensiz olması gerekiyo böle bişey var mıydı
bana sonuçta hata olabilirmiş gibi geldi
benim doktor ilk keseyi gördüğünde kese göründü dış gebelik riski ortadan kalktı demişti
ama ne bilim anlamadım ben bişey

dr lar bile bazen bilmyior bazilari 3 ay bekleyin bazilari 4 benim dr um dedigi beklemene gerek yok tabi en önemlisi dr una güvenmek ama böyle seyleri duyunca hep insan ikide kaliyor

selam kızlar nasılsınızz.
benim bugün 30.günüm ama şu kanama kesilmedi daha.kanamada değil akıntılı kan.
göğüslerimde acaip acıyor.kanama kesilmeden adetmi başladı acaba
doktora gittiğimde yumurtamın çatlamış olduğunu söylemişti.

benim de göğüslerim çok acıyordu eski haline yeni döndü diyebilirim uzun süre çok hassas ve ağrılıydı
dediğin gibi adetin başlamış ta olabilir 30 gün çok uzun gibi geldi bana

acılarımız anı olunca hissettiklerimiz ve düşüncelerimizde aynı oluyor. önceki sayfaları okudum da, hemen hepinizin yazdığı şeyleri sanki ben azmışım gibi görüyorum çünkü ortak bir acımız var. ben de 29 eylülde kaybettim bebeğimi. 12 haftalık olması gerekirken 9 haftada kalbi durmuş kontrole gittiğimde öğrendim. merak ve heyecanla monütöre bakarken doktor kalp atışları yok dedi, öldüm öldüm dirildim. sonrası aynı işte ilaç, düşük,parça kaldı küretj.... 1 hafta sonra kontrole gittim rahim temiz dedi dün 2 hafta oldu kanamam lekelenme şeklinde az az devam ediyor. doktorum önce 3 ay korun dedi, haftaiçi patoloji sonucunu göstermeye gittiğmde ise 2 ay korun dedi, patoloji sonucunda bişey çıkmadı bu arada. ama ben öyle merak ediyor öyle endişelenyirum ki acaba neden durdu bebeğimin kalbi, ama ilk düşüklerde araştırılmıyomuş ilk adetimi olduktan sonra tekrar gideceğim doktora rahime baksın bir soun varmı. bir de araştırma yapılsın en azından kanda pıhtılamaya bakılsın diye ısar edeciğim, gerekirse özlde bu testi yaptıracağım. 2 regl geçirdikten sonra denemek istiyorum o gerkli test ya da tahlilleri yaptırabilirsem içim rahat bir şekilde beklerim inşallah. Allah bir daha hiç birimize yaşatmasın bu acıyı, inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

4 gün önce günüm geçtiği için test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Aslında sevinip havalara uçmam gerekirken mideme kramplar girmeye başladı. Hiç kimseye hiç birşey söyleyemedim. Eşime bile söyleyemedim. Aklıma gelen tek şey ya yine aynı şeyleri yaşarsam oldu. Bundan önce beş kez sevinip havalara uçmuştum hemen eşimi arayıp hamileyim diye müjde vermiştim ama her seferinde hüsranla sonuçlandı. 4 yılda beş kayıp. İkisi kürtajla sonuçlandı. Her seferinde yaşımı bahane ettiler. 35 in üzerinde olduğu için dediler. Oysa eşimin ablası kırk beş yaşında doğum yaptı. Hemde normal yollarla hamile kaldı. Üstelik iki kez kanser geçirmiş biri. Doktorlara sinir oluyorum herşeyin kolayına kaçıyorlar yaşlısın ondan deyip çıkıyorlar işin içinden. Son hamıleliğimde progesterone hormonum düşüktü ve hamilelik gelişmedi sonlandırdılar. Bu defa test sonucu yine düşük çıktı. 4 haftalık hamileyken progesterone 14.4 çıktı. 20 civarlarında yada üzerinde olması gerekiyor. Yükselsin diye sürekli dua ediyorum. Fitil kullanıyorum gerçi geçen seferde kullanmıştım ama işe yaramamıştı. Doktorum tatildeymiş yarın dönecek. Biliyorum gene test yaptırmamı isteyecek. Aslında HcG hormon sonucum çok iyi 1100 çıktı maşallah ama bu progesterone hormonu desteklemezse hamilelik gelişmezmiş. Sakin olmaya çalışıyorum ama bir yandanda içim içimi yiyor. Biliyorum kaderde ne varsa o olur bu bebeğin yiyecek ekmeği içecek suyu varsa mutlaka doğar inancı sağlam biriyim ama elimde değil. Çok korkuyorum. Kusura bakmayın başka paylaşacak kimse olmadığı için daha doğrusu kimseye söyleyemediğim için sizlerle paylaşmak istedim duygularımı. Üstelik beni en iyi siz anlarsınız zaten. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Gönüllerimize göre versin kimseye bırdaha böyle acılar yaşatmasın inşallah.

4 gün önce günüm geçtiği için test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Aslında sevinip havalara uçmam gerekirken mideme kramplar girmeye başladı. Hiç kimseye hiç birşey söyleyemedim. Eşime bile söyleyemedim. Aklıma gelen tek şey ya yine aynı şeyleri yaşarsam oldu. Bundan önce beş kez sevinip havalara uçmuştum hemen eşimi arayıp hamileyim diye müjde vermiştim ama her seferinde hüsranla sonuçlandı. 4 yılda beş kayıp. İkisi kürtajla sonuçlandı. Her seferinde yaşımı bahane ettiler. 35 in üzerinde olduğu için dediler. Oysa eşimin ablası kırk beş yaşında doğum yaptı. Hemde normal yollarla hamile kaldı. Üstelik iki kez kanser geçirmiş biri. Doktorlara sinir oluyorum herşeyin kolayına kaçıyorlar yaşlısın ondan deyip çıkıyorlar işin içinden. Son hamıleliğimde progesterone hormonum düşüktü ve hamilelik gelişmedi sonlandırdılar. Bu defa test sonucu yine düşük çıktı. 4 haftalık hamileyken progesterone 14.4 çıktı. 20 civarlarında yada üzerinde olması gerekiyor. Yükselsin diye sürekli dua ediyorum. Fitil kullanıyorum gerçi geçen seferde kullanmıştım ama işe yaramamıştı. Doktorum tatildeymiş yarın dönecek. Biliyorum gene test yaptırmamı isteyecek. Aslında HcG hormon sonucum çok iyi 1100 çıktı maşallah ama bu progesterone hormonu desteklemezse hamilelik gelişmezmiş. Sakin olmaya çalışıyorum ama bir yandanda içim içimi yiyor. Biliyorum kaderde ne varsa o olur bu bebeğin yiyecek ekmeği içecek suyu varsa mutlaka doğar inancı sağlam biriyim ama elimde değil. Çok korkuyorum. Kusura bakmayın başka paylaşacak kimse olmadığı için daha doğrusu kimseye söyleyemediğim için sizlerle paylaşmak istedim duygularımı. Üstelik beni en iyi siz anlarsınız zaten. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Gönüllerimize göre versin kimseye bırdaha böyle acılar yaşatmasın inşallah.

öncelikli cok güclü bir bayansiniz allah gücüne güc katsin okurken cok duygulandim her sevincin yarida kalmasi cok kötü, insallah minik melegini bu defa saglicakla kucagina rabbim almayi nasip etsin. bende senin gibi dusunuyorum 3 ay yada 4 ayim dolmayana kadar kimseye söylemicem simdilik böyle dusunuyorum aklina kötü seyler getirme

Merhabalar kızlar,cuma günü doktora gittim :46:
Güzel şeyleri duydum nihayet rahatladım :1:
Doktor rahim gayet iyi durumda ve erken düşük olduğu için adet de olduysan beklemeni gerektiricek hiçbişey yok dedi :46:
Kendini psikolojik olarak hazır hissetmen yeterli dedi ve düşüğümle ilgili de uzun uzun konuştu.
Kafama takmaman gerek,bebek sağlıklı olmadıından vücut atıyo doğanın kanunu vs vs..
Bu ay inşallah yeniden ilk denemede hamile kalabilirim.
doktorum test pozitif çıkınca hemen gel dedi :9:
yumurta 20 ekim,bat 4 kasım :18:

nasıl geçti randevun ?
neler söyledi dr.un ? korunmayı bırakıcak msın?
sağol canım çoook iyi geçti çok şükür :54:
doktor zaten düşükten sonra da rahim iyiydi şimdi daha iyi görünüyo bi sıkıntı yok dedi
en kısa zamanda yine gelirsin inşallah dedi :1:
inşallaaaaah dedim :1:
sen nasılsın ne durumdasın?

acılarımız anı olunca hissettiklerimiz ve düşüncelerimizde aynı oluyor. önceki sayfaları okudum da, hemen hepinizin yazdığı şeyleri sanki ben azmışım gibi görüyorum çünkü ortak bir acımız var. ben de 29 eylülde kaybettim bebeğimi. 12 haftalık olması gerekirken 9 haftada kalbi durmuş kontrole gittiğimde öğrendim. merak ve heyecanla monütöre bakarken doktor kalp atışları yok dedi, öldüm öldüm dirildim. sonrası aynı işte ilaç, düşük,parça kaldı küretj.... 1 hafta sonra kontrole gittim rahim temiz dedi dün 2 hafta oldu kanamam lekelenme şeklinde az az devam ediyor. doktorum önce 3 ay korun dedi, haftaiçi patoloji sonucunu göstermeye gittiğmde ise 2 ay korun dedi, patoloji sonucunda bişey çıkmadı bu arada. ama ben öyle merak ediyor öyle endişelenyirum ki acaba neden durdu bebeğimin kalbi, ama ilk düşüklerde araştırılmıyomuş ilk adetimi olduktan sonra tekrar gideceğim doktora rahime baksın bir soun varmı. bir de araştırma yapılsın en azından kanda pıhtılamaya bakılsın diye ısar edeciğim, gerekirse özlde bu testi yaptıracağım. 2 regl geçirdikten sonra denemek istiyorum o gerkli test ya da tahlilleri yaptırabilirsem içim rahat bir şekilde beklerim inşallah. Allah bir daha hiç birimize yaşatmasın bu acıyı, inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
çok geçmiş olsun incinaz allah tekrar yaşatmasın
ısrar edersen bellki doktorun testi yaptırman için yardımcı olabilir.

çok geçmiş olsun canım,dilerim allah bu bebeğini sana bağışlasın sağlıkla...
benim annem de kaç düşük yaptı ama 38 yaşında sapasağlam tosuncuk kardeşimi doğurdu
sen hiç sıkma canını,inşallah bu defa yaşamazsın.psikolojini toparlayacak şeyler düşün,hcg değerlerin güzel çıkmış bebeğin sana tutunuyo.
Üzülme hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.Doktor değiştirmekten korkma,eğer sana istediğin ilgiyi vermiyolarsa değiştir
ve mümkünsse iyi bi perinatolog bul ve gebeliğini ona takip ettir canım.
Kendine ii bak emi :54:

iyiyim nisbhr sen nasılsın?
bence sen adet olmuş da olabilirsin
yumurtadan kaç gün geçti?şimdi kanamayı takip et artıyosa adettir heralde :34:

Merhabalar kızlar,cuma günü doktora gittim :46:
Güzel şeyleri duydum nihayet rahatladım :1:
Doktor rahim gayet iyi durumda ve erken düşük olduğu için adet de olduysan beklemeni gerektiricek hiçbişey yok dedi :46:
Kendini psikolojik olarak hazır hissetmen yeterli dedi ve düşüğümle ilgili de uzun uzun konuştu.
Kafama takmaman gerek,bebek sağlıklı olmadıından vücut atıyo doğanın kanunu vs vs..
Bu ay inşallah yeniden ilk denemede hamile kalabilirim.
doktorum test pozitif çıkınca hemen gel dedi :9:
yumurta 20 ekim,bat 4 kasım :18:

sağol canım çoook iyi geçti çok şükür :54:
doktor zaten düşükten sonra da rahim iyiydi şimdi daha iyi görünüyo bi sıkıntı yok dedi
en kısa zamanda yine gelirsin inşallah dedi :1:
inşallaaaaah dedim :1:
sen nasılsın ne durumdasın?

çok geçmiş olsun incinaz allah tekrar yaşatmasın
ısrar edersen bellki doktorun testi yaptırman için yardımcı olabilir.

çok geçmiş olsun canım,dilerim allah bu bebeğini sana bağışlasın sağlıkla...
benim annem de kaç düşük yaptı ama 38 yaşında sapasağlam tosuncuk kardeşimi doğurdu
sen hiç sıkma canını,inşallah bu defa yaşamazsın.psikolojini toparlayacak şeyler düşün,hcg değerlerin güzel çıkmış bebeğin sana tutunuyo.
Üzülme hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.Doktor değiştirmekten korkma,eğer sana istediğin ilgiyi vermiyolarsa değiştir
ve mümkünsse iyi bi perinatolog bul ve gebeliğini ona takip ettir canım.
Kendine ii bak emi :54:

iyiyim nisbhr sen nasılsın?
bence sen adet olmuş da olabilirsin
yumurtadan kaç gün geçti?şimdi kanamayı takip et artıyosa adettir heralde :34:

bende iyiyim canım ismim bahar kısaca:1:
evet banada öyle geliyor sanırım ya adet oldum ya oluyorum.
göğüslerim çok acıyor ağrım sızım yok ama
bugün nette araştırdımda kanama kesilmeden adet olanlar olmuşş.
ayrıca senin için çokkkkkk sevindimmm hadi inşallah çok beklemeden gelsin bebişinnn:49:

minikkelebek, canım gözün aydın, doktordan güzel haberlerle gelmişsin.
darısı yarın benim başıma inş.
rahimdeki son durum için yarın gidiyorum bende kontrole. 3 ay bekle dedi doktor geçen hafta, beklermiyim okadar bilmiyorum :50:

nisbhr, canım, kanama kesilmeden adet olanlar var ise,
seninde öyle olabilir ozaman, buda ihtimal, olsun güç olmasında geç bitsin, yeter ki kavuş sağlığına.

kızlar hepinize geçmiş olsun. Rabbim hepimize tekrar anne olmayı nasip etsin, daha sağlıklı bir gebelik geçirmek ümidiyle.

bende dinlenme sürecindeyim, vakit geçmiyor :(

ben de 5 ekimde 7 haftalık bebeğimin kalp atışlarının dırması sonucu kürtaj oldum. 10 gün geçti ama hala kendime gelebilmiş değilim. beni rahatlatan tek şey oğluma sarılmak ve onu koklamak. kimse beni anlamıyor, eşim bile. doktorum kontrolde herşeyin yolunda olduğunu, hiç beklememize gerek olmadığını ve hemen tekrar deneyebileceğimizi söyledi. ben yine de bir adet dönemi beklemek istiyorum. gerçi bende pko var. 2-3 ayda bir adet olabiliyorum. muhtemelen 2 ay sonra ancak tekrar denemek kısmet olacak.

ben de 5 ekimde 7 haftalık bebeğimin kalp atışlarının dırması sonucu kürtaj oldum. 10 gün geçti ama hala kendime gelebilmiş değilim. beni rahatlatan tek şey oğluma sarılmak ve onu koklamak. kimse beni anlamıyor, eşim bile. doktorum kontrolde herşeyin yolunda olduğunu, hiç beklememize gerek olmadığını ve hemen tekrar deneyebileceğimizi söyledi. ben yine de bir adet dönemi beklemek istiyorum. gerçi bende pko var. 2-3 ayda bir adet olabiliyorum. muhtemelen 2 ay sonra ancak tekrar denemek kısmet olacak.

geçmiş olsun canım. Rabbim oğluna hayırlı uzun ömürler versin. zordur tabi, bir annenin bebeğini kaybetmesi nasıl kolay olabilir ki.

eğer istiyorsanız, inş. en kısa zamanda tekrar bebeğin olur inş. ve rabbim inş. sağlıklı gebelikler yaşamamızı nasip etsin.

bende 7 ekimde düşük yaptım, ertesi günde ufak bir kürtaj işlemi yapıldı. 3 ay dinleme dedi dr., ama, sanırım 3 ay bekleyemem :50: hayırlısı olsun.

geçmiş olsun canım. Rabbim oğluna hayırlı uzun ömürler versin. zordur tabi, bir annenin bebeğini kaybetmesi nasıl kolay olabilir ki.

eğer istiyorsanız, inş. en kısa zamanda tekrar bebeğin olur inş. ve rabbim inş. sağlıklı gebelikler yaşamamızı nasip etsin.

bende 7 ekimde düşük yaptım, ertesi günde ufak bir kürtaj işlemi yapıldı. 3 ay dinleme dedi dr., ama, sanırım 3 ay bekleyemem :50: hayırlısı olsun.

aslında bir yanım hiç bekleme, hemen tekrar dene diyor ama kürtajdan sonra ciğer filmi falan çekildi, hala antibiyotik kullanıyorum o yüzden cesaret edemiyorum sorun olur diye. o yüzden adet olmayı beklemek daha mantıklı geliyor. zaten hala lekelenmelerim devam ediyor...

Back
X