Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Butunduamvesevdam
Cnm dunya dualar uzerine duruyor 37 gundur lekelenme oluyor
Namaz kiliyorum kuran okuyamiyorum
Icime sinmiyor 36 gunun sonunda adet oldum sanirim adet kanamasi gibi kanama var bakalim ne kadar surer bilemiyorum
Allahim selamete cikarsin insAllah hepimizi

en azindan insallah icin temizlenir ve hemen tekrar denemeye baslarsin. vazgecmek yok. biryerde okudum amerikada bir kadin 20 kez dusuk yapmis en sonunda bebek sahibi olmus. bizde insallah basaricaz en sonunda ben inaniyorum. birseyi cok istersen ergec olurmus. Allaha guveniyorum ben. vermezsede en azindan sabrini verir. hayirlisi olsun hepimiz icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
sanirim kanama durana kadar Kuran okumaya ara vericem ama farz namazlarimi kilcam. cunku biraz kasiklarimda agrida var yani dusukle sonuclanma ihtimali yuksek malesef. ben hamileligim boyunca 7 hatim indirmeyi ve 700 yasin okumayi planliyordum. hergun 1 cuz okumak yeterli oluyor ve bu sabah 21. cuzu okumustum sonra kanamam basladi:((
Kuran okumayi cok severim zaten icime huzur verir. Allaha siginmaktan baska napabilirimki. baska turlu bu duruma katlanamam diye dusunuyorum. birde o dualarin cogunu yapabilirim. zaten sabah namazina 45 dk once kalkiyorum ve 2 rekat namaz kiliyorum hergun. ramazanda baslamistim birdaha birakmadim. o aradaki 45 dk da Kuran ve yasin okuyordum ama bugunlerde onlarin yerine 45 dk diger dualari yaparim sizler icinde dua edicem. hepimiz birbirimiz icin dua edelim. oylesi cok makbulmus. insallah Allah kabul etsin.

sanirim kanama durana kadar Kuran okumaya ara vericem ama farz namazlarimi kilcam. cunku biraz kasiklarimda agrida var yani dusukle sonuclanma ihtimali yuksek malesef. ben hamileligim boyunca 7 hatim indirmeyi ve 700 yasin okumayi planliyordum. hergun 1 cuz okumak yeterli oluyor ve bu sabah 21. cuzu okumustum sonra kanamam basladi:((
Kuran okumayi cok severim zaten icime huzur verir. Allaha siginmaktan baska napabilirimki. baska turlu bu duruma katlanamam diye dusunuyorum. birde o dualarin cogunu yapabilirim. zaten sabah namazina 45 dk once kalkiyorum ve 2 rekat namaz kiliyorum hergun. ramazanda baslamistim birdaha birakmadim. o aradaki 45 dk da Kuran ve yasin okuyordum ama bugunlerde onlarin yerine 45 dk diger dualari yaparim sizler icinde dua edicem. hepimiz birbirimiz icin dua edelim. oylesi cok makbulmus. insallah Allah kabul etsin.

kurban oldugum rabbim ize siginmak icimizi rahatlatyor yoksa daha bunalima girerim her seyin hayirlisi allah yavrusu olana can sagligi hamile olanlarada saglikla meleklerini kucaklarina almayi nasip etsin

Kizlar lekelenmeler bitmeden
adet oldum sanirim
atesim 37
InsAllah 6-8. Gunun sonunda artik biter
birdahaki adeti beklerim......
37. Gun bugun kanama baslayip bebegi kaybedeli

çok geçmiş olsun canım,üzme kendini inşallah bebeğine kavuşacaksın
bu tekrar hamile kalma meselesi bence tamamen kişiden kişiye değişiyo,kısmet.
benim annemin her düşük arası 2 sene vardı ama düşüyodu hep
ama hemen hamile kalıp doğuranlar da var
ne yapçamızı şaşırdık valla
doktoruma güveniyorum,inşallah aynı şeyleri tekrar yaşamam

amin canım.benim de psikolojim iyi değil.hep düşünüyorum şimdi şöyle olurdu böyle olurdu,şu kadardı böyleydi....
bu düşünceleri atabilmem için yeniden hamile kalmam gerek
en önemlisi psikolojik olarak hazır olmak,değilsen en güzeli bi süre beklemen
hayırlısı olsun inşallah.

sağol canım,sana da çok geçmiş olsun
ben de söylemek istemiyorum kimseye 3 ay ama bi ihtiyacım olur falan diye 2 aylıkken annelere söylerim diyorum :1:
sen ne zaman düşük yaptın?kürtaj olmadın sanırım?

Yok cnm kürtaj olmadım ben 6 hafta dolmamıştı bile düşük başladığında. Kanamam 27 ağustosta oldu 3 eylülde bitti. 29 eylülde adet oldum. Doktor da sorun olmadığını söledi işte. Tek sıkıntım bu ay yumurtlama günümü tam belirleyememem oldu. Doktor çatlamak üzere demişti yumurtam için ama vücut ısısı takibi de yapmaya çalışıyordum pek anlayamadım hep 35 lerde geziyordu benim derecem. bi bugün 36 oldu. Hayırlısı ya bazen akışına bırakıyım diyorum ama bazen işte :)))
Bende ağırlık falan kaldırma konusunda temizlikte sporda falan bir sürü kişiye bişiler uydurmam lazım söylemezsem nasıl olucak bakalım :) Hayırlısıyla bi bebişimiz olsun da nasıl olsa herşeyin bir yolu bulunur..
Hakkımızda hayırlısı olsun her zaman..

geçmiş olsun gurbetgüzeli senin 1 bebeğin var mı sezeryan olmuşsun sanırım
inşallah yeni hamileliğinde bebeğin sağlıkla dünyaya gelir

sen söyledin mi canım beklemek istemiyorum diye?
pazarlık yapsaydınız :1:
neyse hayırlısı ne zamansa o olur inşallah canım

Yok cnm kürtaj olmadım ben 6 hafta dolmamıştı bile düşük başladığında. Kanamam 27 ağustosta oldu 3 eylülde bitti. 29 eylülde adet oldum. Doktor da sorun olmadığını söledi işte. Tek sıkıntım bu ay yumurtlama günümü tam belirleyememem oldu. Doktor çatlamak üzere demişti yumurtam için ama vücut ısısı takibi de yapmaya çalışıyordum pek anlayamadım hep 35 lerde geziyordu benim derecem. bi bugün 36 oldu. Hayırlısı ya bazen akışına bırakıyım diyorum ama bazen işte :)))
Bende ağırlık falan kaldırma konusunda temizlikte sporda falan bir sürü kişiye bişiler uydurmam lazım söylemezsem nasıl olucak bakalım :) Hayırlısıyla bi bebişimiz olsun da nasıl olsa herşeyin bir yolu bulunur..

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama burdan o kadar çok şey öğrendimki bende 11 haftalık bebeğimi 3 ay önce kaybettim düşükle sonuçlandı allah kimseye vermesin çok büyük bir acı düşükten sonra enfeksiyon kaptım dr eğer gelmeseydin tüplerin kapanıcakmış dedi şu an iiyim sağlığım yerinde eşimle korunmuyoruz geçen ay olmadı bu ay yine ümitle bekliyorum benim gibi olan arkadaşlara allah tan sabır diliyorum allah ın izniyle bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak ümidiyle :((

adet oldum sanirim
atesim 37

Geçen sefer kürtaj olduğumda haftalarca kahverengi lekelenmem oldu sonra adet oldum 5 gün içinde tamamen temizlendi. İnşallah seninkide tamamen temizlenir. Lekelenme çok sinir bozucu. Kaç ay ara vermeyi planlıyorsun?

adet oldum sanirim
atesim 37

merhaba yazılarını tam okuyamadım bebeğini kaybetmişin anladığım kadarıyla çok geçmiş olsun allah bir daha böyle acılar vermesin ağlıklı bebekler nasip etsn inş. bende düşük yaptım 3 ay önce :(((

3,5 haftalık bebeğimi kaybettim ben de ilk gebeliğimdi o da düşükle sonuçlandı :( 1 ayım kaldı korunmamın bitmesine aralık ayı gelsin artıkkkk

çok geçmiş olsun bende ilk gebeliğimi düşük yaşadım 11 haftalıktı şu an korunma sürecim bitti 3 ay korundum dr tavsiyesi zaman geçmek bilmiyor ama o dönem bittikten sonrada acaba hamilemiyim testleri başlıyor :(((

3,5 haftalık bebeğimi kaybettim ben de ilk gebeliğimdi o da düşükle sonuçlandı :( 1 ayım kaldı korunmamın bitmesine aralık ayı gelsin artıkkkk

İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe hamile kalırsın ve bir daha öyle kötü bir tecrübe yaşamazsın. 2013 ün başında müjdeni alırız inşallah.

Kanamam tamamen durdu ama Hala test sonuçlarımı öğrenemedim. İnşallah iyidir. İçim içimi yiyor. Bu defa bebeğime bişey olmasın Allahım nolur.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar nasılsınız moraller nasıl inşallah süpersinizdir.
ben artık emin oldum adet olduğuma.çünkü kanamam artık yoğun ve kırmızı.
ama bugün büyük bi parça gelmiş aslında doktorum temizlendi demişti ama demekki bişeyler varmış.
çok iğrenç bişeydi:5: dün çok kasık ağrım oldu birde affedersiniz ama kanamam kokulu.sizlerinde öle oldumu:100:

ama bugün büyük bi parça gelmiş aslında doktorum temizlendi demişti ama demekki bişeyler varmış.
çok iğrenç bişeydi:5: dün çok kasık ağrım oldu birde affedersiniz ama kanamam kokulu.sizlerinde öle oldumu:100:

bende düşük yaptıktan sonra olmuştu kokulu dr gittiğimde test yaptıenfeksiyon kapmıştım :((

bende düşük yaptıktan sonra olmuştu kokulu dr gittiğimde test yaptıenfeksiyon kapmıştım :((

oyyyy hadi canım yaaaa ölemi diyorsunnn
ay inşallah enfeksiyon değildir.ama benim içerden parça gibi bişey geldi acaba uzun zamandır kaldığı içinmi koku yaptı diye düşünüyordum.
peki başka belirtin varmıydı.yani kaşıntı yanma ağrı gibi

oyyyy hadi canım yaaaa ölemi diyorsunnn
ay inşallah enfeksiyon değildir.ama benim içerden parça gibi bişey geldi acaba uzun zamandır kaldığı içinmi koku yaptı diye düşünüyordum.
peki başka belirtin varmıydı.yani kaşıntı yanma ağrı gibi

kaşıtı falan yoktu kanaman normalden fazla sürerse dr gitme gerekir

Geçen sefer kürtaj olduğumda haftalarca kahverengi lekelenmem oldu sonra adet oldum 5 gün içinde tamamen temizlendi. İnşallah seninkide tamamen temizlenir. Lekelenme çok sinir bozucu. Kaç ay ara vermeyi planlıyorsun?

3 ay dedi kendi drum
Hastanede bir adet ol sonra basla dedi
Gecen sefer 7 ay korundum korunmayi biraktiktan sonra 4. Ayda oldu
Yilbasini bulur sanirim
Buda
Bu arada bnm 3 evladim var cok sukur:nazar:

Gecmis olsun cnm ortalama bende aralik ayinda baslarim saanirim
merhaba yazılarını tam okuyamadım bebeğini kaybetmişin anladığım kadarıyla çok geçmiş olsun allah bir daha böyle acılar vermesin ağlıklı bebekler nasip etsn inş. bende düşük yaptım 3 ay önce :(((
Evet 3 cocuktan sonra iki sene ust uste kayip 10 haftalik ve 8 haftalik :((
Kanamam tamamen durdu ama Hala test sonuçlarımı öğrenemedim. İnşallah iyidir. İçim içimi yiyor. Bu defa bebeğime bişey olmasın Allahım nolur.
hadi gozun aydin cnmm bnmm ins testlerdede birsey cikmaz

Cnm kacinci gun adet oldun ben 37 gundur leke tarzinda akintilarim oldu
Fakat 3 gundur adet gibi adet oluyorum kokusu normal
Kucuk kucuk kan pihtilari dusuyor bakalim ne kadar surer
Agrim sancim yok keske o parcayi dra alip gitseydim kokusu kotu ise iltihap olabilir
Bide papatyayi cok tuket hem iltihaba karsi hemde adet sokturmeye bire bir kolayliklar versin guzel Raabim su gunlerin hatirina insAllah yeni yila hamis girelim hepimizde

Gecmis olsun cnm ortalama bende aralik ayinda baslarim saanirim

Evet 3 cocuktan sonra iki sene ust uste kayip 10 haftalik ve 8 haftalik :((
hadi gozun aydin cnmm bnmm ins testlerdede birsey cikmaz

Cnm kacinci gun adet oldun ben 37 gundur leke tarzinda akintilarim oldu
Fakat 3 gundur adet gibi adet oluyorum kokusu normal
Kucuk kucuk kan pihtilari dusuyor bakalim ne kadar surer
Agrim sancim yok keske o parcayi dra alip gitseydim kokusu kotu ise iltihap olabilir
Bide papatyayi cok tuket hem iltihaba karsi hemde adet sokturmeye bire bir kolayliklar versin guzel Raabim su gunlerin hatirina insAllah yeni yila hamis girelim hepimizde

yeni yıla hamile ve sağlıklı bebeklerle inş allah dualarımızı kabul eder:))

Back
X