- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #12.061
yeni yıla hamile ve sağlıklı bebeklerle inş allah dualarımızı kabul eder:))
Aminnnnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni yıla hamile ve sağlıklı bebeklerle inş allah dualarımızı kabul eder:))
biraz araştırdımda enfeksiyon bazı belirtiler veriyormuş düşük sonrası olduğunda ateş ağrı vs. gibikaşıtı falan yoktu kanaman normalden fazla sürerse dr gitme gerekir
Gecmis olsun cnm ortalama bende aralik ayinda baslarim saanirim
Evet 3 cocuktan sonra iki sene ust uste kayip 10 haftalik ve 8 haftalik(
hadi gozun aydin cnmm bnmm ins testlerdede birsey cikmaz
Cnm kacinci gun adet oldun ben 37 gundur leke tarzinda akintilarim oldu
Fakat 3 gundur adet gibi adet oluyorum kokusu normal
Kucuk kucuk kan pihtilari dusuyor bakalim ne kadar surer
Agrim sancim yok keske o parcayi dra alip gitseydim kokusu kotu ise iltihap olabilir
Bide papatyayi cok tuket hem iltihaba karsi hemde adet sokturmeye bire bir kolayliklar versin guzel Raabim su gunlerin hatirina insAllah yeni yila hamis girelim hepimizde
3 ay dedi kendi drum
Hastanede bir adet ol sonra basla dedi
Gecen sefer 7 ay korundum korunmayi biraktiktan sonra 4. Ayda oldu
Yilbasini bulur sanirim
Buda
Bu arada bnm 3 evladim var cok sukur![]()
biraz araştırdımda enfeksiyon bazı belirtiler veriyormuş düşük sonrası olduğunda ateş ağrı vs. gibi
inşallah enfeksiyon değildir.
valla tatlım şimdi ne zaman olduğumu tam kestiremiyorum.benim düşük başlayalı bugün 34.günüm
benim kanamam ilk günden beri kesilmemişti son zamanlar az az geliyorduki çoğaldı ve rengi kırmızıya döndü.
normalde koku yoktu ama bugün bi parça geldi ve o kokuyordu.
şimdi adetim ne zaman oldu onuda kestiremiyorum.ayrıca ben düşük yapmaya başladığımda antibiyotik ve metiler kullandım buna rağmen enfeksiyon olduysa
yarın belki kontrole gierim.
sana da çok geçmiş olsun allah brdaha yaşatmasın neyseki yavruların varmış allah onlara uzun ömr versin.
bendede ateş yoktu yada başka belirti dr konturole gittiğimde kültür testi yaptı ordan çıktı 5 taneiğne ve 4 kutu antibiyotik kullandım benimde parçalarım olmuştu kasık ağrısıyla düşüyordu
hımmm öleyse benim acele doktora gitmem lazımmmm çok sağol canımmm
biraz araştırdımda enfeksiyon bazı belirtiler veriyormuş düşük sonrası olduğunda ateş ağrı vs. gibi
inşallah enfeksiyon değildir.
valla tatlım şimdi ne zaman olduğumu tam kestiremiyorum.benim düşük başlayalı bugün 34.günüm
benim kanamam ilk günden beri kesilmemişti son zamanlar az az geliyorduki çoğaldı ve rengi kırmızıya döndü.
normalde koku yoktu ama bugün bi parça geldi ve o kokuyordu.
şimdi adetim ne zaman oldu onuda kestiremiyorum.ayrıca ben düşük yapmaya başladığımda antibiyotik ve metiler kullandım buna rağmen enfeksiyon olduysa
yarın belki kontrole gierim.
sana da çok geçmiş olsun allah brdaha yaşatmasın neyseki yavruların varmış allah onlara uzun ömr versin.
Bnm de 11 eylulde basladi ve hic kesilmedi 3. Gun bugun yeniden kanama basladi adet diye nitelendiriyorum ben
Bakalim insAllah uzun surmez duzene gireriz
Cnm koku varsa git dra bakAlim ben antibiyotik kullanmadim hic bir ilac vermediler sadece dusuk olmasi icin verdiler kolaylastirmak icin dusugu normal adetim 8 gun surerdi 23 gunde bir olurdum yani
Bir onceki dusukten sonra bole oldu ondan once 28 gunde bir 6 gun surerdi
ozaman yakın zamanlarda yaşamışız canım.benimde 14eylülde başladı.
evet doktora yarın gitmeyi düşünüyorum.
benimde düzenliydi çok şükür adetlerim ama kaçıncı gün olduğumu bilmiyorum.
neyse zaten 1 2 ay daha koruncam önemli değil ne zaman olduğu.
diğer yavrularının cinsiyetleri ne.
Cnm hayirlisi olur insAllah
Kizim 13 yasinda
Ogullarim 10,5-6,5 yaslarindalar
Kizim cok yanliz ona bur baci gelirse iyi olacak cok istiyorlar
Umudla bekliyoruz insAllah bnm de bulur araligi falan
maşallah canımmm
çok çocuğu seviyorsun demek ne güzel.
inşallah 4.de gelir istediğin gibi durum eşitlenir iki kız 2erkek.
Kizlar lekelenmeler bitmeden
adet oldum sanirim
atesim 37
InsAllah 6-8. Gunun sonunda artik biter
birdahaki adeti beklerim......
37. Gun bugun kanama baslayip bebegi kaybedeli
hipotiroid'im yüzünden 7 haftalık bebeğimi düşürdüm.dün ultrasona girdim ve bebekten eser yok,dünyam başıma yıkıldı.
cok üzücü bir durum allah bir daha yasatmasin
hipotiroid'im yüzünden 7 haftalık bebeğimi düşürdüm.dün ultrasona girdim ve bebekten eser yok,dünyam başıma yıkıldı.
canım o parça o zamandan kalmamıştır heralde düşükten sonra kanama parçalı oluyo diyolar.kızlar nasılsınız moraller nasıl inşallah süpersinizdir.
ben artık emin oldum adet olduğuma.çünkü kanamam artık yoğun ve kırmızı.
ama bugün büyük bi parça gelmiş aslında doktorum temizlendi demişti ama demekki bişeyler varmış.
çok iğrenç bişeydidün çok kasık ağrım oldu birde affedersiniz ama kanamam kokulu.sizlerinde öle oldumu:100:
Yok cnm kürtaj olmadım ben 6 hafta dolmamıştı bile düşük başladığında. Kanamam 27 ağustosta oldu 3 eylülde bitti. 29 eylülde adet oldum. Doktor da sorun olmadığını söledi işte. Tek sıkıntım bu ay yumurtlama günümü tam belirleyememem oldu. Doktor çatlamak üzere demişti yumurtam için ama vücut ısısı takibi de yapmaya çalışıyordum pek anlayamadım hep 35 lerde geziyordu benim derecem. bi bugün 36 oldu. Hayırlısı ya bazen akışına bırakıyım diyorum ama bazen işte :)))
Bende ağırlık falan kaldırma konusunda temizlikte sporda falan bir sürü kişiye bişiler uydurmam lazım söylemezsem nasıl olucak bakalım :) Hayırlısıyla bi bebişimiz olsun da nasıl olsa herşeyin bir yolu bulunur..
Hakkımızda hayırlısı olsun her zaman..
amin.hormonlarım düzene girer girmez tekrar deneyeceğiz inşallah seneye bu zamanlar kucağımızda olur yavrumuz dualarınızı eksik etmeyin.
Merhaba kızlar,nasılsınız bakalım.
Bebeğini kaybeden arkadaşlar hepinize geçmiş olsun,allah tekrar yaşatmasın hiçbirimize.
Benim bugün kasıklarımda biraz ağrı var,hesaplara göre 2 gün sonra yumurtlicam.sanırım onun belirtisi bu.
inşallah hayırlısıyla bu ay sağlıklı bi hamileliğe ilk adımı atarım.hayırlı bebicikler gelsin inşallah
amin canim insallah güzel haberlerin devamini duyariz insallah
benm 7 düşüğüm var...
en sonuncusu 3 aylıktı..
ve henüz çocugum yok..
6 yıllık evliyim
gerken herşeyi denedik
clexane 0,8x2 kullandım
ama olmadı
6 ay oldu en son düşük yapalı
ve tekrar hamile kalmak istiyorum
ve hiç de doktora gitmeyi düşünmüyorum
ne iğne ne ilç
sadece folic asit
bana akıl verin ne olurr...
düşünemiyorum..
allah yardim etsin insallah bu son olur bundan sonra hepimiz saglikli bir gebelikten sonra saglikli bir sekilde bebeciklerimizi kucagimiza aliriz insallah benim doktorum türkcesini tam bilmiyorum ama vucuttaki sari kan hormonumu ne onu verdi 3 ay boyunca adettin 14 gununden 10 gun boyunca 3 ay kulanicam rahim duvarini saglamlastiriyor gebeligi kolaylastiriyormus bakalim artik 2 gun sonra gene basliyacam tekrar senin icin de cok zor bir durum allah sabir versin
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama burdan o kadar çok şey öğrendimki bende 11 haftalık bebeğimi 3 ay önce kaybettim düşükle sonuçlandı allah kimseye vermesin çok büyük bir acı düşükten sonra enfeksiyon kaptım dr eğer gelmeseydin tüplerin kapanıcakmış dedi şu an iiyim sağlığım yerinde eşimle korunmuyoruz geçen ay olmadı bu ay yine ümitle bekliyorum benim gibi olan arkadaşlara allah tan sabır diliyorum allah ın izniyle bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak ümidiyle(