Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kızlar yeniden merhaba :16:
Bebeğim geliyo teyzeleri :9:

Bata 3 gün kala bugün test yaptım ve 2 testte de çizgi hemen çıktı.
Cumartesiye kadar kanamam olmazsa cumartesi kanda hcg baktırıcam
inşallah kimyasal gebelik falan değildir
allahım tez zamanda sizlere de nasip etsin hayırlısıyla :16:

sağol canım,bu ay olmadı demişsin hayırlısı olsun tatlım
inşallah önümüzdeki aylarda güzel haberini alıcaz inanıyorum

canm ben operasyon geçirmedim hiç parça bile kalmamıştı ve doktor şaşırmıştı nası böle temiz diye:111:
erken dönem düşüklerde 1 adet görmek yeterli dedi.kontrol etti sorun yok dedi canım
ama başka doktora gitsem belki bekle dicekti her doktor farklı söllüyo insanın kafası karışıyo valla:1:

Amin canım hadi çalışmalar başlasın bebecik gelsin :1:
Yerim ben onun totosunu :1:

canım çok sevindim gözünüz aydın :)
uzun zamandır pek aktif değilim arada girip bi bakıp çıkıyorum bu aralar çok yoğun geçiyo, yine öyle açtım haberlerini okuyunca dayanamadım hemen yazmak istedim çok mutlu oldum. allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin herşey gönlünce olsun inşallah ve darısı başımıza :) sağlıkla inşallah...
ilk adetinden sonra hamile kaldın sanırım dimi?
folik asid içiyor muydun ya da ne zamandan beri neler içiyosun anlat bize de
dr.dan gelince de güzel haberlerini paylaşmayı unutma
çok öptüm
tekrar tebrikler...

hadi inşallah güzel sonuçlarla gel canım.
mutlaka yaz çok merak ederimmm.

canım çok sevindim gözünüz aydın :)
uzun zamandır pek aktif değilim arada girip bi bakıp çıkıyorum bu aralar çok yoğun geçiyo, yine öyle açtım haberlerini okuyunca dayanamadım hemen yazmak istedim çok mutlu oldum. allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin herşey gönlünce olsun inşallah ve darısı başımıza :) sağlıkla inşallah...
ilk adetinden sonra hamile kaldın sanırım dimi?
folik asid içiyor muydun ya da ne zamandan beri neler içiyosun anlat bize de
dr.dan gelince de güzel haberlerini paylaşmayı unutma
çok öptüm
tekrar tebrikler...

esselacım amiin çok teşekkür ederim canım :16:
dua ediyorum sizlere de bebek isteyenlere ve bebeğini kaybetmiş herkese
inşallah hayırlısıyla kavuşuruz minik meleklere :54:
Doktorum düşükten sonra 1 ay boyunca kullanmam için ferplex fol diye bi ilaç verdi hem demir hem folik asit var içinde.onu kullandım.
Ben ilk adetimi 35 gün sonra falan gördüm.
Adet bitince doktora gittim kontrole.Bu arada ferplex fol bitmişti,folbiol ile devam ettim hiç kesmedim folik asiti.
Doktor iyi yapmışsın devam et dedi.
En son 6 ekimde adet oldum ve hamile kaldım canım.
Dün adete 1 gün kala hcg miz 97 çıktı,doktor 2 günde bi takip edelim dedi.
Haftaya cumartesi doktora gidicem ilk defa.Belki kese görünür bi umut..
Allahım sizlere de nasip etsin en yakın zamanda ve sağlıkla en önemlisi :46:

esselacım amiin çok teşekkür ederim canım :16:
dua ediyorum sizlere de bebek isteyenlere ve bebeğini kaybetmiş herkese
inşallah hayırlısıyla kavuşuruz minik meleklere :54:
Doktorum düşükten sonra 1 ay boyunca kullanmam için ferplex fol diye bi ilaç verdi hem demir hem folik asit var içinde.onu kullandım.
Ben ilk adetimi 35 gün sonra falan gördüm.
Adet bitince doktora gittim kontrole.Bu arada ferplex fol bitmişti,folbiol ile devam ettim hiç kesmedim folik asiti.
Doktor iyi yapmışsın devam et dedi.
En son 6 ekimde adet oldum ve hamile kaldım canım.
Dün adete 1 gün kala hcg miz 97 çıktı,doktor 2 günde bi takip edelim dedi.
Haftaya cumartesi doktora gidicem ilk defa.Belki kese görünür bi umut..
Allahım sizlere de nasip etsin en yakın zamanda ve sağlıkla en önemlisi :46:

inşallah bu sefer meleğine kavuşacaksın canımmm.
hcg güsel çıkmışşş katlanarak devam etsinn inşallahhhh

Arkadaslar merhaba bende 3 dusuk yaptim cektiklerimi bir ben bilirim birde rabbim ama sonunda 4.gebeligimde yavrumu kucagima aldim,sormak istediginiz bi sey olursa cevaplarim nacizane belki bi faydam olur.insallah hepiniz tez zamanda yavrulariniza kavusursunuz

Son düzenleme:
canımmm bence enfeksiyon olabilir ozaman yanma ağrı vs. sık oluyor.
ama en güzeli doktoruna görün şikayetlerini anlat.
düşükten sonramı oldu.kanaman varmı.benimde düşükten sonra çok kısa bi süre olmuştu.
bol su içmelisin ama kesinlikle doktora görün
eğer ilerlerse başına bela olabilir.

canim ben düsük falan yapmadim cocugum olmadi daha 10 aydir evliyim daha ben hic korunmadik daha ama yinede olmadi bebisimiz

Arkadaslar merhaba bende 3 dusuk yaptim cektiklerimi bir ben bilirim birde rabbim ama sonunda 4.gebeligimde yavrumu kucagima aldim,sormak istediginiz bi sey olursa cevaplarim nacizane belki bi faydam olur.insallah hepiniz tez zamanda yavrulariniza kavusursunuz
öncelikle ilgin için teşekkür ederiz canım tabiki bilgilerinden faydalanmak isteriz.
maşallah sonunda yavruna kavuşmuşsun.peki kavuşunca unutuyormu insan yaşadıklarını.

canim ben düsük falan yapmadim cocugum olmadi daha 10 aydir evliyim daha ben hic korunmadik daha ama yinede olmadi bebisimiz

afedersin canım hani burda sorunca düşük olmuştur belki diye söyledim.bilmiyordum.allah ta yaşatmasın.
10ay daha erken canım inşallah yakında olur ama zaman geçtikçe şansın arttığını duymuştum.

öncelikle ilgin için teşekkür ederiz canım tabiki bilgilerinden faydalanmak isteriz.
maşallah sonunda yavruna kavuşmuşsun.peki kavuşunca unutuyormu insan yaşadıklarını.

afedersin canım hani burda sorunca düşük olmuştur belki diye söyledim.bilmiyordum.allah ta yaşatmasın.
10ay daha erken canım inşallah yakında olur ama zaman geçtikçe şansın arttığını duymuştum.

sagol canim insallah :)

kızlar merhaba ben kısaca kendimden bahsedeyim 6 ayın sonunda hamile kaldım fakat geçtiğimiz ay bozulmuş gebelik nediyle sonlandırıldı doktorum düşük çeşidi dedi ama doktora ne zaman adet olurum diye sormayı unuttum tarih 10 ekim 28 günde 1 oluyorum ne zamana kadar olmazsa doktora gideyim çok gerildim

kızlar merhaba ben kısaca kendimden bahsedeyim 6 ayın sonunda hamile kaldım fakat geçtiğimiz ay bozulmuş gebelik nediyle sonlandırıldı doktorum düşük çeşidi dedi ama doktora ne zaman adet olurum diye sormayı unuttum tarih 10 ekim 28 günde 1 oluyorum ne zamana kadar olmazsa doktora gideyim çok gerildim

merve ben seni ateş topiğinden mi hatırlıyorum.kürtajmı oldun canım sen.

selam arkadaşlar. epedir gelemiyordum.

ilk güzel haber minikkelebek'ten gelmiş.
gözünaydın canım, inş. kolay bir hamilelik geçirirsin, Allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın.

nisbhr, baharcım, sen nasılsın. aralıkta başlayacakmışsın hazırlıklara, inş. canım, çok beklemeden görürsün çift çizgiyi :34:

selam arkadaşlar. epedir gelemiyordum.

ilk güzel haber minikkelebek'ten gelmiş.
gözünaydın canım, inş. kolay bir hamilelik geçirirsin, Allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın.

nisbhr, baharcım, sen nasılsın. aralıkta başlayacakmışsın hazırlıklara, inş. canım, çok beklemeden görürsün çift çizgiyi :34:

hoşgeldin canımm
eevet ilk güzel haber minikkelebeğin inşallah bizlerde onu takip ederiz.
ben iyiyim kanamam falan kesildi ok şükür.
daha fazla sabredemiycem aralık adetimle birlikte başlıycam çalışmalara inşallah çok bekletmez melekler bizi.
sen ne durumdasın şimdi canımm

merve ben seni ateş topiğinden mi hatırlıyorum.kürtajmı oldun canım sen.

evet canım ateş topiğindeydim kürtaj değil dedi doktor ona benzer dedi şimdi ne zaman adet olurum acaba 4 haftalıktı sonrasında lekelenmem 3 gün falan sürdü değerimde 4 günde sıfırlandı çabuk toparlandım ağrım falan şükür olmadı şuan çok gerginim adet olmak istiyorum

Son düzenleme:

hoşgeldin canımm
eevet ilk güzel haber minikkelebeğin inşallah bizlerde onu takip ederiz.
ben iyiyim kanamam falan kesildi ok şükür.
daha fazla sabredemiycem aralık adetimle birlikte başlıycam çalışmalara inşallah çok bekletmez melekler bizi.
sen ne durumdasın şimdi canımm

çok güzel, kanamanda kesilmiş. 2 ay olmuş bile. inş. canım geçsin şu günlerde tekrar hamileyim haberlerimizi verelim hepberaber.

çok şükür bende iyiyim.
düşük olalı 29 gün oldu,
dün hafif açık lekelenme oldu, yani birkaç güne adet olurum, sonra da korunmayı istemiyorum, beklemek istemiyorum :26:

evet canım ateş topiğindeydim kürtaj değil dedi doktor ona benzer dedi şimdi ne zaman adet olurum acaba 4 haftalıktı sonrasında lekelenmem 3 gün falan sürdü değerimde 4 günde sıfırlandı çabuk toparlandım ağrım falan şükür olmadı şuan çok gerginim adet olmak istiyorum

çokk geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın sağlıklısını versinn.
düşüğün başladığı ilk günü sayacaksın.eğer kanaman olmadan doktor sonlandırdıysa o günü sayacaksın.ve 40gün içinde olursun.
benimde 31.gün yada 35.gün falan adet başladı sanırı.benim kanamam hiç bitmediği için kestiremiyorum.
yani 40güne kadar kesin olursun.

Son düzenleme:

çok güzel, kanamanda kesilmiş. 2 ay olmuş bile. inş. canım geçsin şu günlerde tekrar hamileyim haberlerimizi verelim hepberaber.

çok şükür bende iyiyim.
düşük olalı 29 gün oldu,
dün hafif açık lekelenme oldu, yani birkaç güne adet olurum, sonra da korunmayı istemiyorum, beklemek istemiyorum :26:

canımm eğer kendini iyi hissediyorsan bekleme tabiki ama bi doktora görün baksın.
inşallah fazla beklemezsin.bak maşallah minikkelebekte ilk adetinden sonra tekrar kaldı:nazar:
sıra bizde inşallah burdan güzel haberler vericez birbirimizeeee

slm kizlar ne var ne yok umarim hersey yolundadir
bni soracak olursaniz adetimi bekliyorum kanamam biteli 12 gun oldu yani 22. gnumdeyim bakalim ne zaman adet olucaqm oldugumu gorup billah dra gidicem bakalim icerde neler oluyor dye o guzel dualarinizi eksik etmeyin kizlarrrr

çokk geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın sağlıklısını versinn.
düşüğün başladığı ilk günü sayacaksın.eğer kanaman olmadan doktor sonlandırdıysa o günü sayacaksın.ve 40gün içinde olursun.
benimde 31.gün yada 35.gün falan adet başladı sanırı.benim kanamam hiç bitmediği için kestiremiyorum.
yani 40güne kadar kesin olursun.

sağol canım amin inş hiç kimse yaşamasın tamam canım bekleyim o zaman sağol

selam kizlar nasilsiniz insallah minikkelebekten sonra güzel haberler duymaya devam ederiz ben biliyorsunuz idrar da negatif cikti ama hep diyorum icime söz dinletemyiorum yarin adet olmam lazim ayin 8 dede kadin dr da termin aldim bakalim artik

Back
X