Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

selam kizlar nasilsiniz insallah minikkelebekten sonra güzel haberler duymaya devam ederiz ben biliyorsunuz idrar da negatif cikti ama hep diyorum icime söz dinletemyiorum yarin adet olmam lazim ayin 8 dede kadin dr da termin aldim bakalim artik

laracım senin kızın mı varrr tickerinde yazıyor şimdi dikkat ettim.
inşallah yavrun kardeşini bekletmeden gelsinnnn

kızlar şükür bu sabah hasta oldum gününde geldi size sorum olcak pede daha gelmiyor ama tuvalete girdiğimde normal geliyor yarından sonra düzeli mi yoksa adaçayı falan içerek destekleyeyim mi

kızlar şükür bu sabah hasta oldum gününde geldi size sorum olcak pede daha gelmiyor ama tuvalete girdiğimde normal geliyor yarından sonra düzeli mi yoksa adaçayı falan içerek destekleyeyim mi

oooo gözün aydın canımmm çok bekletmemiş.
hayır adaçayı falan kullanma sakın kendisi gelsin hızlaandırmak işine yaramaz.
tamamen temizlensin içinn.

tamam canım yani bu durum normal mi birde yarın falan düzelir mi veya birdahaki adetime

tabiki normal canım zaten bugün ilk günün yarından sonra baya bi gelecek ve için temizlencek.
şu an bazı değişiklikler olması normal.rahim bi tahribat yaşadı sonuçta.
peki bu ay korunacakmısın.yoksa devammı.
birde ateş ölçmeye devam ediyormusun.

tabiki normal canım zaten bugün ilk günün yarından sonra baya bi gelecek ve için temizlencek.
şu an bazı değişiklikler olması normal.rahim bi tahribat yaşadı sonuçta.
peki bu ay korunacakmısın.yoksa devammı.
birde ateş ölçmeye devam ediyormusun.

canım çok sağol ya içimi ferahlattın inş yarın çoğalır dediğin gibi olur ateş ölçmüyorum canım ben ateşte çok gerildim kafama çok takıyodum düştü yükseldi diye onun için ölçeyi düşünmüyorum korunma konusunda kafam karışık bana geçen ay doktorum dış gebelik dedi ama değerlerim 4 günde sıfırlanıp lekenlenmemde kısa sürünce bu dış gebelik değil nitekim öylede oldu patoloji sonucumda öyle oldu düşük çeşidiymiş o zaman bana 1 tane iğne vurdular ( bu iğne kemoterapi hastalarına vurulan iğneymiş kızlar öyle dedi )bana bir forumda yazmıştım kızlar 3 ay dediler iğnenin zarırı olur dedi ben sonradan doktora gittim bu durumu açıkladım oda o hastalar sürekli vuruluyor ben sana 1 tane vurdum dedi kendini çabuk toparlandı 1 adet gördükten sonra başlayabilirsin dedi ama sen kendini hazır hissetmiyorsan erteleyebilirsin dedi onun için kafam karışış bilmiyorum ateş topiğinde yazmışmıydım eşim romatizma hastası ve eğer tedaviye ihtiyaç duyulursa çoçuk yapmamız istenmişti çünkü ilaçlar azosperm yapıyormuş böyle canım kafam çok karışık

canım çok sağol ya içimi ferahlattın inş yarın çoğalır dediğin gibi olur ateş ölçmüyorum canım ben ateşte çok gerildim kafama çok takıyodum düştü yükseldi diye onun için ölçeyi düşünmüyorum korunma konusunda kafam karışık bana geçen ay doktorum dış gebelik dedi ama değerlerim 4 günde sıfırlanıp lekenlenmemde kısa sürünce bu dış gebelik değil nitekim öylede oldu patoloji sonucumda öyle oldu düşük çeşidiymiş o zaman bana 1 tane iğne vurdular ( bu iğne kemoterapi hastalarına vurulan iğneymiş kızlar öyle dedi )bana bir forumda yazmıştım kızlar 3 ay dediler iğnenin zarırı olur dedi ben sonradan doktora gittim bu durumu açıkladım oda o hastalar sürekli vuruluyor ben sana 1 tane vurdum dedi kendini çabuk toparlandı 1 adet gördükten sonra başlayabilirsin dedi ama sen kendini hazır hissetmiyorsan erteleyebilirsin dedi onun için kafam karışış bilmiyorum ateş topiğinde yazmışmıydım eşim romatizma hastası ve eğer tedaviye ihtiyaç duyulursa çoçuk yapmamız istenmişti çünkü ilaçlar azosperm yapıyormuş böyle canım kafam çok karışık

tatlımm eğer kendini iyi hissediyorsan kafa olarak rahatsan başla hemen.
bak minikkelebek diye bi arkadaşımız var oda sadece 1 adet gördü ve başladı maşallahta bebeği geldi.
ki sizin durum daha farklı zaman kaybetmene gerek yok.
ve sen çok ileri haftada düşük yapmamışsın normal adet olman gereken zamanda yapmışsın.
bak ben taa 10.haftamdan sonra dşük başladı ve dolayısıyla vücudum bunu kaldırmazdı hemen başlamayı yani.
ama senin öyle değil çok erkenmiş.doktorunda izin vermiş bi risk olsa söylerdi.
ama eğer için rahat edecekse cuma günü yani adetin 3.günü başka bi doktora git iice bi baksın
bu yaşadıklarını onada bi anlat eğer oda devam etmeni söylerse rahatça devam edersin denemeye.
allah yardımcın olsun canımm

tatlımm eğer kendini iyi hissediyorsan kafa olarak rahatsan başla hemen.
bak minikkelebek diye bi arkadaşımız var oda sadece 1 adet gördü ve başladı maşallahta bebeği geldi.
ki sizin durum daha farklı zaman kaybetmene gerek yok.
ve sen çok ileri haftada düşük yapmamışsın normal adet olman gereken zamanda yapmışsın.
bak ben taa 10.haftamdan sonra dşük başladı ve dolayısıyla vücudum bunu kaldırmazdı hemen başlamayı yani.
ama senin öyle değil çok erkenmiş.doktorunda izin vermiş bi risk olsa söylerdi.
ama eğer için rahat edecekse cuma günü yani adetin 3.günü başka bi doktora git iice bi baksın
bu yaşadıklarını onada bi anlat eğer oda devam etmeni söylerse rahatça devam edersin denemeye.
allah yardımcın olsun canımm

sağol canım ya insan rahatlıyor valla konuşunca heralde başlıcam eşimde çok istiyor ben de sağlık nedenlerinden dolayı pek zaman kaybetmek istemiyorum diğeride 6 ay sonra geldi yarın kısmetse ben incir suyuna eşimede keçiboynuzu yapcam hamile kaldığım incir suyu içmiştim Allahım inş bu sefer hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek nasip eder sen başladın mı daha okuyamadım geçmişi

ayyy kızlar benim korunma süremin bitmesine 1ay var ama buaralar içim içime sığmıyo
minikkelebeğin haberiyle gaza geldim sanki :16:

sağol canım ya insan rahatlıyor valla konuşunca heralde başlıcam eşimde çok istiyor ben de sağlık nedenlerinden dolayı pek zaman kaybetmek istemiyorum diğeride 6 ay sonra geldi yarın kısmetse ben incir suyuna eşimede keçiboynuzu yapcam hamile kaldığım incir suyu içmiştim Allahım inş bu sefer hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek nasip eder sen başladın mı daha okuyamadım geçmişi
hadi inşallah bu sefer sağlıcakla kavuşursun yavruna canımm.
ilk gebeliklerde bu şekilde şeyler genel olarak yaşanıyormuş.
ama ikincisi sağlıklı olucak inşallahh.
ben henüz başlamadım canım aslında doktor ocağa kadar dedi ama sanırım ben beklemiycem okadar aralıktaki adetimle start vericemm.
inşallah bebişler çok bekletmezzzzzzzzzz

ayyy kızlar benim korunma süremin bitmesine 1ay var ama buaralar içim içime sığmıyo
minikkelebeğin haberiyle gaza geldim sanki :16:

ay canım inan aynısı bana da oluyor hemen başlamak geliyor içimden ama geçen ayki olaydan sonra
1ay daha beklemek daha mantıklı diyorumm.
inşallah bekletmesin sıpalar anneleriniii

hadi inşallah bu sefer sağlıcakla kavuşursun yavruna canımm.
ilk gebeliklerde bu şekilde şeyler genel olarak yaşanıyormuş.
ama ikincisi sağlıklı olucak inşallahh.
ben henüz başlamadım canım aslında doktor ocağa kadar dedi ama sanırım ben beklemiycem okadar aralıktaki adetimle start vericemm.
inşallah bebişler çok bekletmezzzzzzzzzz

inş canım hepimiz yavrularımızı sağlıcakla alırız sen kendini iyi hissediyorsan başla canım zaten beklemişsin hadi hepimiz için hayırlısı olsun diyorum inş bekletmezler burdan duyuralım inş..

Aslina bakarsan
Adacayi hem adet sokturuyor hemde kolay hamis kalmayi sagliyor icin nasil rahat ederse ole davran canim

Ben 23. Gun uzere adet oldum bugun bakalim nasil seyredecek
nasil gececek merak icindeyim
pazartesi gunu icin randevu alirim drdan
iyi haberle donmek nasip olsun insAllah
Hepimizin Yolu acik olsun kizlar insAllah

baharcım dediğin gibi oldu adetim bugün normale döndü ben incir suyumu eşimde keçiboynuzu içmeye başladı fındık ceviz badem hergün 1 avuç yiyoruz bundan sonra gelmerlerini beklicez inş bekletmezler

Ben 23. Gun uzere adet oldum bugun bakalim nasil seyredecek
nasil gececek merak icindeyim
pazartesi gunu icin randevu alirim drdan
iyi haberle donmek nasip olsun insAllah
Hepimizin Yolu acik olsun kizlar insAllah
hadi gözün aydın canımmm inşallah doktorundan da güzel şeyler duyarsınn.
baharcım dediğin gibi oldu adetim bugün normale döndü ben incir suyumu eşimde keçiboynuzu içmeye başladı fındık ceviz badem hergün 1 avuç yiyoruz bundan sonra gelmerlerini beklicez inş bekletmezler

çokk ii canımm bak endişelendiğin gibi olmadııı herşey yolunda maşallahhhh.
allah yardımcın olsun canımmmmm

Back
X