Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ayyyy laracımmm ne güzel haber buuuu kızının kardeşi geliyorrr süpperrrr sağlıcakla kucağına al inşallah canımbenimm
ya çok mutlu oluyorumm sizlerden bu haberleri alıncaaa
sen kaç ay korunmuştunnn canımmmm .
ay bende sabırsızlanıyorummmm aralık gelsinnnnnnnnn

aynen baharcım ben de aralık ayını sabırsızlıkla bekliyorum :16:
nasıl da gaza getiriyo bu haberler
inşallah biz de sağlıkla kavuşurus bebişlerimize :16:

aynen baharcım ben de aralık ayını sabırsızlıkla bekliyorum :16:
nasıl da gaza getiriyo bu haberler
inşallah biz de sağlıkla kavuşurus bebişlerimize :16:

canım buraya 3 4 kişi aynı dönemde geldik.ve maşallah minik ve lara güzel haberlerle bize umut oldular.
şimdi sıra bizlerde inşallah.allahım bizede en yakın ve hayırlı zamanda bu haberi vermeyi nasip etsinn.
ay içim kıpır kıpır hemen bu akşam başlayasım var :1:

ohh şükür canım neyseki değilmiş..
allah yaşatmasın psikolojik olarak zor olurdu.
bu ay başlıycakmısın çalışmalaraaa

amin canım.
bu ay başlamak istiyorum, inş. hayırlısı olur.
Rabbim nasip etsin hepimize, fazla beklemeyiz hiçbirimiz inş.

sen kararlı mısın aralıkta başlamaya :3:

canım buraya 3 4 kişi aynı dönemde geldik.ve maşallah minik ve lara güzel haberlerle bize umut oldular.
şimdi sıra bizlerde inşallah.allahım bizede en yakın ve hayırlı zamanda bu haberi vermeyi nasip etsinn.

ay benim de benim de :1:

az önce sana cevap yazarken "kararlımısın aralık ayı için " dediydim.

içimden "bekleme canım bence, zaten epey olmuş senin sen niye hemen başlamıyorsun ki" diye yazasım vardı
ama yazamadım yanlış yönlendirme olmasın diye, bir önceki mesajda sen yazmışsın bu akşam başlasam mı diye :9:

amin canım.
bu ay başlamak istiyorum, inş. hayırlısı olur.
Rabbim nasip etsin hepimize, fazla beklemeyiz hiçbirimiz inş.

sen kararlı mısın aralıkta başlamaya :3:
ayy evet canım yaa bekliycem diodum ama biran önce benimde gebe olasım var.
hem garantiside yokki hemen olcağının.ben ilk bebeğime 2,5yıl sonra kalmıştım.sonu hüsran
şimdi okadar bekletmesin rabbim sağlıcakla hepimize tekrar nasip etsinnn.

ay benim de benim de :1:
ay çok pis gaza geldim esselacım yaaa
az önce sana cevap yazarken "kararlımısın aralık ayı için " dediydim.

içimden "bekleme canım bence, zaten epey olmuş senin sen niye hemen başlamıyorsun ki" diye yazasım vardı
ama yazamadım yanlış yönlendirme olmasın diye, bir önceki mesajda sen yazmışsın bu akşam başlasam mı diye :9:

kalp kalbe karşı işte canımmm.
başlıycam valla.inşallah yine aynı dönemin gebeleri oluruzzzzzz:16::16::16:

ben bir ay korundum dr ilk ay dedi baslayabilirsin diye ama zaten tutmadi ilk adeten sonra tutu anlayacagin bugun dr a gitigimde ultrasalden bakinca rahim cok güzel görünüyor dedi ben bekliyorum kese falan görücek hamilesin diye hic bir sey söylemedi tam cikmaya yakin idrar testini hemsire söylemeyi unutmus hamilesin positiv cikmis diyince nasil mutlu oldum anlatamam hadi kizlar allah hepimize saglikli bebeler almayi nasip etsin kucagimiza

laracım kaç haftalık düşüktü senin bi de kürtaj olmuş muydun?
bir de bişey daha sorcam canım, alttan mı ultrason bakıldı? benim ilk gebelikte çok kişiden alttan baktırmasaydın diye duydum da doğrumudur acaba belki de hiç alakası yoktur...
tekrar tekrar allah sağlıkla tamamına erdirsin demek geliyo içimden :)

laracım kaç haftalık düşüktü senin bi de kürtaj olmuş muydun?
bir de bişey daha sorcam canım, alttan mı ultrason bakıldı? benim ilk gebelikte çok kişiden alttan baktırmasaydın diye duydum da doğrumudur acaba belki de hiç alakası yoktur...
tekrar tekrar allah sağlıkla tamamına erdirsin demek geliyo içimden :)

benim 10 haftalikti normalde 12 haftalik olmasi gerekiyordu gec döllenmeden dolayi demisti. kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim altan muyane oldum her defasinda bebek buyudukten sonra zaten altan bakilma geregi kalmiyor ilk baslarda altan anca görüldügü icin cok normal sen baskalarina bakma bos ver moralimizi yüksek tutalim en önemlisi o

bende katılıyorum o alttan bakınca düşük oluyor diyenlerin yanıldığına.
sonuçta doktor çok ileri gitmiyorki sadece vajenin içine giriyor.
rahimin boynu var bilmem ne onu aşması ve rahim içine girip keseyi bozması lazım ki düşük olsun.
bencede çok yanlış.doktorlar öle olsa asla yapmazlar.
sen takılma öyle laflara canımmmmmmmmm

kızlar haklısınız ben de düşük sebebi olabilceğine inanmıyorum öyle söyleyenler olmuştu ama bi mantığı yok bence de
sonuçta ultrason sakıncalıysa ilişki çok daha sakıncalı anlamı çıkıyor
ama kanama olmadıkça ilişki yasaklanmıyor...
acaba alttan bi baktıran ben miydim diye sordum

benim geçen hafta 4-5 haftalıkken düşük yaptım...yalnız dr.hiçbir neden söylemedi...yolculuktan mı dedim yok dedi ağır da kaldırmadım vs dedim...hiçbirşey demedi oluyor böyle vakalar dedi geçti :( ve verdiği tüm ialçlar yan etki yaptı bende :( birinii yarıda bıraktım bugün gidip söyliyim dedim bakalım....

kızlar haklısınız ben de düşük sebebi olabilceğine inanmıyorum öyle söyleyenler olmuştu ama bi mantığı yok bence de
sonuçta ultrason sakıncalıysa ilişki çok daha sakıncalı anlamı çıkıyor
ama kanama olmadıkça ilişki yasaklanmıyor...
acaba alttan bi baktıran ben miydim diye sordum

bende yavaş ilerleyen gebelik vardı,8. haftaya kadar alttan bakıldı, çünkü bebeğin görülmesi gereken haftalarda kese bile zor görünüyordu karından. doktorum vajinal ultrasonun bir sakıncası olmadığını söyledi. olsa zaten yapmaz doktorlar, buna inanıyorum. ama nasip olursa 2. hamileliğimde hemen doktora gitmek istemiyorum, tabi acil durumlar olmazsa inş. bende çok duydum alttan bakmanın düşüğe neden olacağını, pek itibar etmiyorum bu sözlere açıkcası, 3 ay boyunca hep alttan muayene olupta bebeğine kavuşan arkadaşların hikayesini okudum burada, ancak ben yinede, ters bir durum olmadığı sürece, alttan baktırmak istemiyorum :(

benim geçen hafta 4-5 haftalıkken düşük yaptım...yalnız dr.hiçbir neden söylemedi...yolculuktan mı dedim yok dedi ağır da kaldırmadım vs dedim...hiçbirşey demedi oluyor böyle vakalar dedi geçti :( ve verdiği tüm ialçlar yan etki yaptı bende :( birinii yarıda bıraktım bugün gidip söyliyim dedim bakalım....

geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. inş. vakti gelince tekrar anne olursun. mutlaka bir nedeni vardır diye düşünüyorum. kimyasal mı boş mu yada gelişemeyen gebelik mi? sor bakalım doktoruna tekrar, neden düşmüş bebeğin.
kolay birşey değil ki bu, doktorlar nden böyle fazla açıklama yapmaktan geri duruyorlar ki.

Son düzenleme:
bende yavaş ilerleyen gebelik vardı,8. haftaya kadar alttan bakıldı, çünkü bebeğin görülmesi gereken haftalarda kese bile zor görünüyordu karından. doktorum vajinal ultrasonun bir sakıncası olmadığını söyledi. olsa zaten yapmaz doktorlar, buna inanıyorum. ama nasip olursa 2. hamileliğimde hemen doktora gitmek istemiyorum, tabi acil durumlar olmazsa inş. bende çok duydum alttan bakmanın düşüğe neden olacağını, pek itibar etmiyorum bu sözlere açıkcası, 3 ay boyunca hep alttan muayene olupta bebeğine kavuşan arkadaşların hikayesini okudum burada, ancak ben yinede, ters bir durum olmadığı sürece, alttan baktırmak istemiyorum :(

geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. inş. vakti gelince tekrar anne olursun. mutlaka bir nedeni vardır diye düşünüyorum. kimyasal mı boş mu yada gelişemeyen gebelik mi? sor bakalım doktoruna tekrar, neden düşmüş bebeğin.
kolay birşey değil ki bu, doktorlar nden böyle fazla açıklama yapmaktan geri duruyorlar ki.

önce ultrasyona baktı kese görünmüyor henüz dedi... ikinci gün lekelenmem başladı 4.gün bebeğimi kaybettim :( birşey demedi hiç ..artık gebelikten çook korkuyorum

kizlar bugun dr de kontrole gitim kasik agrilarim icin biliyorsunuz zaten icime dogmustu hamilemiyim diye hamileyim regl im iki gun gecmisti nasil mutlu oldum anltamam cok mutluyum allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin

Ayyyy cnm hayırlı uğrlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah ;) Anne duası tutarmış bizim için de dua et olur mu hayırlı zamanda haırlı evlatlarımız olsun hepimizin :)

aynen baharcım çok heyecanlanıyorum bu haberleri alınca geçen ay olmadı maalesef ama bu ay denemeye devam edicem ben Allah nasip eder de bebişler alırız kucağımıza inşallahhhh

Kızlar bişey sorucam ya bu ovulasyon testlerinden kullandınız mı hiç? ben kullanıyorum şimdi ama acaba yanlış bişey mi yapıyorum diye korkmaya başladım ... benim düşükten sonra ikinci adetim geçti normalde 28 günde bir regl olurdum ama ilk kanamam 33 günde geldi sonra yine 28 fakat sorun şu ki geçen ay tam yumurtladığım gün yani yumurtlamam gereken gün yaptım testi ama çıkmadı. şimdi daha erken başladm yapmaya 9 u yada 11 inde yumurtlıcam tam bilemiyorum işte 28 de bir olursam başka daha uzun olursa başka :S off kafam çok karışık ben de hem testi yapıyorum hem de programı bozmadan gün aşırı sabahları denemeye devam ediyorum Allah isteyen herkese yani hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin yaaaa

aynen baharcım çok heyecanlanıyorum bu haberleri alınca geçen ay olmadı maalesef ama bu ay denemeye devam edicem ben Allah nasip eder de bebişler alırız kucağımıza inşallahhhh
hadi öyleyse bu ayda senin ayın olsun canım inşallahhh.
aralıkta benim olsun:1:hepimiz buraya büyük yıkımla geldik buradan büyük mutlulukla çıkalımmm inşallahhh:16::16::16::16:

Kızlar bişey sorucam ya bu ovulasyon testlerinden kullandınız mı hiç? ben kullanıyorum şimdi ama acaba yanlış bişey mi yapıyorum diye korkmaya başladım ... benim düşükten sonra ikinci adetim geçti normalde 28 günde bir regl olurdum ama ilk kanamam 33 günde geldi sonra yine 28 fakat sorun şu ki geçen ay tam yumurtladığım gün yani yumurtlamam gereken gün yaptım testi ama çıkmadı. şimdi daha erken başladm yapmaya 9 u yada 11 inde yumurtlıcam tam bilemiyorum işte 28 de bir olursam başka daha uzun olursa başka :S off kafam çok karışık ben de hem testi yapıyorum hem de programı bozmadan gün aşırı sabahları denemeye devam ediyorum Allah isteyen herkese yani hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin yaaaa

canım o ttestleri bi dönem bende kullanmıştım.ama bi türlü net çizgiyi göremedim.
ya ben yanlış yapıyordum yada benim idrarda çıkmıyordu.
o yüzden ben ateş ölçerek ne zaman yumurtlamışım adet olacakmıyım gebemiyim diye bu yöntemle öğrendim.
çok sağlıklı bi yöntem gerçekten doğru yapıldığı zaman.
ama bazılarımızda stres yapabiliyor.ben çok zevkle ölçüyordum akşam olunca hemen uyuyup sabah ateşimi ölçmek istiyordum.
gebe kaldığım ayda ateşim hep yüksek gitmişti.eğer ddenemek istersen yardımcı olurum.
ayrıca akıntını ve kasık ağrısına da dikkat et onlarda yumurtlama hakkında yol gösteriyor.

Back
X