Kızlar merhabalar özledim sizi be yaaaa

Biz dün keselendik çok şükür,çok net olmasa da bi kese göründü doktor gelişimini takip etmek için haftaya da çağırdı.
Daha önce düşüğün olduğu için seni yakından takip etcez dedi,sağolsun çok ilgilendi
Düşük yaptığım zaman da çok destek olmuştu,şimdi de çok ilgili (ist anadoluda doktor arayanlara tavsiye ederim.)
Bu arada ben zaten coraspin 100 içiyodum ama doktora sölememiştim

O da dün coraspin 100 verdi

Bi düşüğün olduğu için günde 2 tane progestan başla dedi.
Folbiole devam..
Bu arada geçen hamileliğimde kasık ve bel ağrımdan oturamazdım ama şimdi şükürler olsun arada hafif ağrım oluyo o da ayakta fazla kalırsam yorulursam,hemen dinleniyorum işyerinde de arkama yaslanıyorum geçiyo.
Bulantı vs zaten yoktu şimdi de çoook az açken oluyo.
Doktor hamile olduğunu unutmayacaksın yorulmak ağır kaldırmak yok dedi.
Ben de şimdi işten kalan vakitte mümkün mertebe ayakları uzatıp yatıyorum.İşleri de yavaş yapıyorum zorlamadan.
Şimdi sizlerin de müjdesini merakla bekliyorum.Beni en iyi sizler anladınız,bidaha yaşamayalım o zor günleri inşallah.
Bi topik açtım ne zaman hamile kalırsanız veya muhabbet etmek isterseniz buyrun gelin şekerler

Bi de kasım topiğimiz var bebişi aralıkta bile düşünseniz gelin sohbete katılın yumurtaların kritiğini bile birlikte yapıyoz
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-gobuslerimiz-bebisler-dolsun-2012-a-236.html
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...e-kaliyoruuuzgobusleri-burda-buyutuyoruz.html
baharcım tatlım kırmızılar gelmiş gözün aydın şimdi sen bu ay tekrar denicen mi?
Bu arada kızlar vajinal kontrol işinde iyi doktorlar yaptığı sürece düşük nedeni olmaz
Düşük tehlikesi olanlara cinsel ilişki yasağı kanama bölgesi olduğunda rahim enfeksiyonlara açık olduğundan dolayı veriliyo.
ve vajinal kontrol gebeliğin durumunu anlamakta daha doğru sonuçlar veriyo
Aklınızı kurcalamasın yani

Allah tez zamanda bebiş nasip etsin sizlere de sağlıkla tabi.
çoook sevindim laracım allah tamamına erdirsin
çok mutlu oldum haberini alınca
yeni bi umut doğdu bize inşallah bu defa olacak
canım doktor ne dedi sonucu yazdın mı ben mi görmedim acaba
inşallah durumun iyidir.
inşallah ilk denemen olumlu sonuç verir
çok geçmiş olsun canım,yeniden olur inşallah
sen iyi ol yeter ki hemencecik toparlanırsan yeniden gelir bebeğin üzme kendini
ver gazı ver gazı oh iyi yaptım valla ben de sizi meraktan bi acaip oluyorum şu bekleme süreleri bitsin de sağlıkla hamileliğimizi yaşayalım istiyorum canım ya
teşekkür ederim asenacım hayırlısıyla darısı hepinizin başına olsun
Sıkıntısız bi hamilelik geçirelim inşallah